Publicerat: 2006-08-31 Klockan: 21:26:43

lägenheten

intresserade av en lägenheten...??

www.hemnet.se

östergötlands län, norrköping, vilbergen, morängatan 6.

bostadsrätter....

 

Publicerat: 2006-08-31 Klockan: 21:16:16

det blir aldrig som man tänkt sig...

ja vid det här laget borde jag kanske ha lärt mig det.. att livet inte alltid blir till vad man har tänkt sig. ibland känns det som om det finns färdigbestämda regler för hur saker och ting ska vara och att framtiden hänger på mina val. man kan lätt dra tanken till filmen sliding doors som belyser dilemmet om.

ja nu sitter jag här.. 26 år gammal.. med ett 5 år, 6 månader och 2 veckor gammalt förhållande som precis tagit slut. inte nog med det. jag ska skilja mig också. 3 veckor hann vi vara gifta.. vad var det egentligen som hände?

jag vet, pierre vet och många andra vet. eller de flesta vet.. och så öppna vi är om detta så tror jag att nästan alla i vår bekantskapskrets vet.. o deras vänner.. o det gör inget. skönt är väl det så att inga behöver gå och spekulera. kom fram och fråga istället. alla vet att pierre och jag uppskattar ärlighet framför det mesta. även om ärligheten gör ont. och det gör den. mycket. mer för vissa och mindre för andra.

jag tänker inte besvara frågan vad var det som hände nu.. det kommer.. det kommer med all säkerhet djupare bloggar om mina innersta funderingar också. men det är inte läge nu. för jag känner inte av skrivarglädjen nu. och det måste jag göra för att kunna skriva om sådant..

när jag ändå präntar ner ett par rader så vill jag passa på att tacka alla. ni är suveräna.. vilka kompisar man har! det har bara gått några dagar men jag har inte varit ensam en sekund knappt. middagar hos milla, matkorg utanför dörren från milla o osse, tjejkväll här, lägenhetsvisningar med milla o sadjad, nattekväll hos erika som varit snäll o gett mig en extranyckel, fantastiska mess av nästan alla vänner, fina telefonsamtal, biokväll med sadjad, desperet housewifes med milla, prateftermiddag med syrran, blöt o stöpande med mamma o pappa och otroliga arbetskamrater... o alla erbjudanden från alla om lägenheter o annat!! TACK! utan er skulle detta helvetet på jorden... men ni underlättar...

imorn ska jag kolla på 2 lägenheter.. det finns verkligen inga fina lägenheter.. blä... pierre ska med all sannolikhet köpa en.. jag ska nog hyra.. sen ska jag vara med mamma o på kvällen med jecka..vi ska äta på pappa grappa..

ja det kommer mer bloggar. både vardagliga om allmäna ting som händer trots detta som precis skett. och om mina tankar o reflektioner kring beslutet vi tagit tillsammans...

// Josefine

"Work like you don´t need the money. Love like you never been hurt. Dance like nobody is watching."

 

Publicerat: 2006-08-27 Klockan: 21:09:24

---paus i livet---

just nu cirkulerar det mycket kring oss.. jag tar en paus från bloggen ett par dagar och återkommer i slutet av veckan...

tack alla för all stöttning... ni är underbara o ni vet vilka ni är...

41390-776

 

Publicerat: 2006-08-25 Klockan: 21:32:00

skoskav

mmm det är då det minsta man kan säga.. men så kan det gå när jag har envisats med att ha gått i flipflop hela sommaren, ja ända sen maj tror jag. o så tar jag på mig ett par nya (läs lite för trånga) jympaskor o går med hela vägen till stan o så tillbaks också.. shit.. gick jag förresten tillbaks?? jag har redan glömt bort hur det gick till.. men något jag ej glömt bort är smärtan som jag nu känner..

må hända att jag låter vek men det är fan i mig en smärta utan dess like.. jag tycker ju annars om smärta, ja jag vet jag är lite småknäpp ibland. men jag njuter ju av att tatuera o pierca mig o sådana saker.. me like that.. men att ha ont i magen (ja det är nog nummer ett på den värsta smärtan) o sedan då skoskav.. it´s driving me more crazy than i allready am... o det säger en hel del..

o imorn ska jag ut.. hur?? hur ska josefine kunna gå ut..? flipflop o någon hemsk full människa trampar på min häl kanske?? ja jag vet inte hur det ska gå till än.. den som lever får se.. o vad ska josefine ha på sig.. ja det är ju nämligen så att jag har ökat avsevärt i vikt.. trodde inte jag skulle säga hur mycket till nån.. men nu har jag ju redan sagt det till alla så vad fan.. here it comes.. 7 jävla kilo.. ja det är också sant.. det är många sanningar som bekänns i bloggen idag.. 7 kg.. jag kommer i 3 av mina ca 10 jeans.. det ska tilläggas att inga av de jeansen är några snygga jeans.. kjol är ju alltid gångbart men då måste det vara någolunda fint väder.. snälla moder natur be nice mot tjockisjossan o ge mig fint väder imorn.. annars blir det hm o köpa ett par jävla bjeans i en storlek större... huh hemska tanke..

ja ja om 2 månader är jag snygg igen.. jag lovar!!

om ni inte tror mig angående mitt skoskav, kolla här.. obs känsliga läsare varnas.. haha..


 

Publicerat: 2006-08-24 Klockan: 22:21:49

inte lika bitter längre..

ja jag måste bättre på mig direkt.. kan tänka mig att många av mina fans därute inte tycker om att läsa om min bitterhet angående min deprimerande ekonomi.. så nu tar jag tag i det o tar en vanlig blogg.. hmm hmm..

ja milla har ju redan skrivit om denna vecka så jag tar ett par bilder som får tala lite för sig själva..



tack milla, sadjad o pox för god mat o kaka!! milla hoppas att vi uppehållit dig lite nu denna vecka då osse varit i huvudstaden! du är alltid välkommen hos oss när du vill o säkert hos sadjad också! ; )

sen var vi ju hos milla där vi såg på en helskön film, dude where is my car?.. jag har i ren protest vägrat se den tidigare men med rätt sorts flumhumör för rullen 5 tacos av 5 möjliga.. hade jag varit aningens mer seriös hade den nog knappt kommit upp i 3 men jag hade den rätta sinnensstämmningen för att låta mig hänföras av denna underbart larviga komedi. kutcher är ju bara kung.. sorry sadde stiffler kommer fan i skymundan alltså.. "-dude! what does mine say? -sweet!,  what does mine say? -dude! what does mine say...." haha så jävla klockrent. o strutsscenen ägde! för att inte tala om bubbelplasten..  eller kanske sopphinken på huvudet.. eller varför inte de nordiska bögarna.. eller and??.. så skön!!

ja ja det var det.. idag har jag josefine varit på ifk.. helt absurt jag vet.. men ni vet vad man säger, gratis smörgås så finns "katitsibarnen" där..



oh o så vinner soporna med 4-1 också.. jag blir galen.. tack ändå pappa det var trevligt sällskap iaf.. men nästa gång måste fan gästerna ta hem spelet.. o wallentin.. din lilla förrädare.. jag trodde du var på min sida men så inte.. det är jag o gifarna mot detta...



tacka vet jag min lilla hängivna klack.. lessen gänget vi tar det nästa gång istället..



jag hade iaf en rolig kille att kolla på som förgyllde hela matchen.. jag har foto på honom men nåonting säger mig att det kanske inte är så klokt att lägga ut en bild på honom, jag har då aldrig sett på maken på frustrerat fan.. o då vann ifk idag.. haha.. klockren kille...

shibby... by the way sadjad det är dags att uppdatera bloggen... med bilder denna gång..

alla simpsonsfans därute... klicka på denna länk!!
http://www.snabbstart.com/film/e39219afba
klockrent!! absolut 5 tacos av 5 möjliga.. eller 12 av 10 o det är bara vid väldigt speciella tillfällen jag ger någon eller något så bra betyg...

 

Publicerat: 2006-08-24 Klockan: 15:05:14

räkningar

my god... hur kan man ha så mycket räkningar.. hur kan det komma sig att statoil, e-on o telia vill jävlas med en samtidigt.. o inte bara det vanliga jävliga utan riktigt mastodant jävliga.. det var det värsta jag varit med om på länge när det kommer till räkningar o lån.. huh.. ja ja tur att både pox o jag fick bra lön denna månad annars hade det blivit nudlar till septemberlönen..

men det kanske det blir ändå för det är ju en hel del extra utgifter redan som det är.. med kryssningsresa som ska betalas o mycket mycket annat..

ja jag längtar redan tills nästa lön någon mer än jag som gör det?? men jag vet inte hur mycket jag ska längta för när nästa lön kommer så ska jag börja betala av min studieskuld till mamma o pappa. men jag är dem evigt tacksamma att de satt det på hold det senaste året.. men snart ska den skulden börja minska också.. varför valde jag inte ett yrke som var lite mer högavlönat än detta??

jo det kan jag svara på...----> att gå till jobbet är en fröjd! så fort man kommer innanför dörren så möts man (oftast) av barnskratt, en massa kramar o blickar som bara gnistrar av busiga upptåg eller livslust. att se barnen är för mig mitt bränsle! vilken energi o vilken kraft! de får mig att må bra. inte nog med det så har jag världens bästa kollegor också. jag skulle inte byta ut dem mot någon hög lön.. aldrig i livet..

ja så därför fortsätter jag att småklaga lite här på bloggen istället.. that´s it for now...


 

Publicerat: 2006-08-20 Klockan: 20:37:22

sista helgen på semestern



ja så var det dags för fredagens bravader. facerball på laserdome o sedan tacos - o spritkväll hos oss. jag, pox o sadjad skulle göra ordningen tacosen innan vi spelade.. mm ni ser ju hur det gick.. två snarkande karlar på soffan  o en josefine som slet sitt hår i köket..



vi i pinkladies laddar inför mötet med lurnödarna.. haha..



ja vi vann!! jag är faktiskt smått förvånad över resultatet då vi fick stordäng sist. men vi hade en grym taktik så det kanske inte var så lustigt att vi vann! svettiga o glada var vi dock. o nu gick färden hem till oss för att få lite mat i magen!!



vi åt o drack o drack o åt tills vi mådde smått illa.. ingen ville ens ha tårtan som vi tänkte bjuda på efteråt.. hmm.. när ska vi bli av med den då?? nu hade även pinkladies sista medlem slutit upp med oss, nämligen karin!



vi tyckte att sadjad pratade lite väl mycket så han skulle försöka vara tyst men det gick inte så bra så silvertejpen åkte fram.. haha.. det var även fotokrig.. sadjad mot milla o osse. sadjad måste vunnit för så mycket bilder jag har på kameran med osse o milla med en kamera i högsta hugg har jag då aldrig sett tidigare.. sadjad blev även sugen på att låna mina kläder.. ja ni ser ju resultatet..

så blev det lördag o jag o milla skulle ner på stan för att boka kryssning.. o på stan med milla har jag en tendens att alltid handla lite för mycket. denna gång blev det en kofta, en hoodtröja o en stickad v-ringad. allt för enbart 349:-.. det var bra som satan för det ska tilläggas att affärerna var gina tricot, vero moda och J-store. inte billiga hm kläder med andra ord..



vi hittade så söta mössor o halsdukar på J-store. men milla sa att jag såg ut som ett aikfan, milla deras färger är gult o svart..  men jag ser kanske ut som ett arsenalfans...  sedan åt vi smootie o delade på en chokladboll.. o jag såg chansen att ta ett bloggmoment kort..



redo för att gå.. eller för att ta bussen.. men vi hade tur som bara den o det kom en bmv som vi kände igen o i den satt danne. så vi fick faktiskt skjus ner till conny. tusen tack danne!!



conny fick en massa whiskey av oss i inflyttningspresent o vi tyckte att han skulle ha med sig en runt halsen på palace. tur var väl det att han ej hade det för då hade jag säkerligen druckit upp den också.. hmm..



god mat o trevligt sällskap.. tack milla för att du lagade connys mat så god!



mmm det blev en kväll med en alldeles för mycket dricka för josefine. way to much.. men men.. det var länge sen det blev så pass illa o det var länge sen jag mådde så kasst som jag har gjort idag. men det var kul hos conny (du lyckades med ditt uppdrag conny....) o kul på teaterbaren. sedan minns jag inte så mycket av det som hände på palace.. men men.. jag kom hem i en taxi o pierre o sadjad hjälpte mig. jag betalde inte en krona på hela kvällen iaf.. tack conny o sadjad.



idag har jag varit asocial på smultronstället med karin o milla. vi slogs mot en hel skock getingar... satan så jobbiga de var. sedan har jag varit asocial på landet med familjen o nu är jag ganska asocial här hemma... gaah.. vill bara vakna upp o må bra igen..

ja det var den semestern det. det var nog min roligaste sommar i hela mitt liv. en massa fester, en massa middagar, en massa galna upptåg med the gang, en massa sol o värme o en massa fantastiska vänner o 3 bröllop. då ett bröllop var mitt eget sagolika bröllop... dock var festen inte så sagolik utan mer röjlik precis så som vi ville ha den!! imorn börjar vardagen igen o jag längtar faktiskt efter den. det ska bli skönt att komma igång med träning o allt annat som hör vardagen till. saknar mina kollegor o underbara barn!

puss på er allihopa från MOBY-josefine




 

Publicerat: 2006-08-18 Klockan: 14:04:47

back in daily life



så var det måndagkväll o vi hade precis kommit hem från parga! då kom sötnosarna sadjad, milla o osse hem till oss! milla hade lagat mat o vi satt o åt o kollade sedan på film.. en himla bra film, lite udda men det var det som förgyllde filmen. matchpoint hette den o den får 4 tacos av 5 möjliga!



sedan var det dags för tjejkvällspremiären hos pb. carro var så fin så o ännu en gång sa hon "det är så jag ser ut när jag jobbar" o jag tänkte bara.. ja du gumman kom o titta på hur jag ser ut när jag jobbar... haha.. hej kom o hjälp o ingen hjälp kom.. både evvan o clara hade vuxit till sig o clara är nästan redo att gå! mycket trevligt. nästa gång är det faktiskt tjejkväll hemma hos mig.



onsdagen var en spännande dag. det var dagen då sadjad bjöd mig, pox, milla o osse på mat. han fick låna våran boning men gjorde allt själv o det blev riktigt gott! tusen tack sadjad!! det var ett roligt inslag o det vill jag se (smaka) mera av! kycklinggryta med champinjoner o pinjenötter nästa gång kanske.. lite "ru kola" också.. haha..



efter maten spelade vi filmspelet o tro det eller ej men milla o jag förlorade på mållinjen.. nej jag vet jag trodde inte heller att det var möjligt.. det milla o pox smaskar på är sadjads efterrätt.. osse tar igen sig i min mycket välanvända stol.... hmm...



dagen igår tillbringades hos syrran, wallentin o ungarna! helena var även där. vi fick äta god grillad mat.. jag saknade dock löken.. det skulle gjort det där lilla extra... men men man kan inte få allt här i livet.. ; ) vi åt, tittade på kort o pratade.. de små förgyllde vår tillvaro med sin blotta existens.. ja men tror ni mig inte så se bara på dessa bilder.. oh ni är bara så fina ungar!!



idag har pox o jag varit o lunchat på jobbet.. tack sadjad för att du "kom o hämtade" oss.. jag har nyss varit på en skön promenad o ska snart sätta mig på balkongen o njuta lite.. sen kommer pox hem o sadjad kommer hit. då ska vi börja med tacosen. sen bär det av till laserdome o lite pang pang. så avslutas kvällen hemma hos oss med tacos o en massa drickbart!




 

Publicerat: 2006-08-15 Klockan: 12:03:01

bröllop o bröllopsresan

ja nu har det alltså gått lite mer än en vecka sen jag gifta mig o blev josefine tauberman. en stor sak bara.. det där med efternamnet.. det är svårt, men som jag sa till alla från början; jag gör ett försök o klarar jag ej av det så byter jag tillbaks. än så länge har jag inte sagt rätt en enda gång o knappt någon annan heller i min omgivning. det är svårt när man har ett inarbetat efternamn som man brukar tilltalas till i vardagsspråk...

bröllopet var iaf helt fantastiskt! allt gick som vi ville det förrutom lite extra skönsång från prästen o nån miss i turordningen i kyrkan. men vad gör väl det, det förgyllde nästan tillställningen ännu mer. det var rörande att se hur många som kom av sådana som vi ej hade bjudit!! o alla som gjort sig så fina. elin o stefans sång var helt otrolig!

middagen o festen var klockren, från början till slut! slut ja.. de fick dra oss ut ur sörby vid 3 tiden.. haha.. roliga tal, god mat, fantastiskt värdpar, roliga småspex, folk om bjöd på sig själva, goda drinkar, bra röj på dansgolvet o jävligt kul helt enkelt..

natten tillbringades på president. dagen efter var milla, osse, mamma, pappa, syrran, walle o kidsen hemma hos oss på lite lunch (tack milla) o paketöppning! tack alla för de fina sakerna.. eller det var väl typ 3 saker o resten penar!! great!!

sedan åkte vi;



iväg till sthlm.. sadde lämnade vi av hos hans syster i sthlm o vi andra fortsatte till ett övernattningshotell..

veckan i parga bjöd på god mat, sol, regn o åskoväder, en jävla massa dricka, kortspel, shopping, till o med lite bad för min del o många många skratt! första dagen vi kom köpte vi blommor av en gammal tant som vi la i havet, det var micheles 20 årsdag.. det kände fint att uppvakta henne på det sättet!!



vi var på kastro där vi ordnade lite skådespel till folkets förtjusning.. haha.. vi har även spelat in 3 videofilmer.. lugn de kommer på youtube sen!!



en massa raj raj...



oväder... en dränkt jossan..



tack milla o osse för en toppenresa!!

puss på er allihopa.. idag börjar tjejkvällarna igen! spännande!!

puss

 

Publicerat: 2006-08-12 Klockan: 18:31:12

oh hur mycket jag vill!!!

jag far stava oh hur mycket jag vill!! jag stavar det oh men jag uttalar det ah... sa det sa sadjad! eller forlat jag menar christianos fru.. jaha ja bast efter alla de manniskorna ja jag tackar ja.. haha..

egentligen hade jag tankt att ha en rubrik som hette skumt vader... formiddagen var igenmulen o regnig.. sen klarnade det upp men pox, milla o osse envisades med att vi skulle spela klart kortspelet.. herregud vem bryr sig om kort nar solen antligen visar sig igen!

det blev stranden o helt plotsligt ar det sa skumt varmt att vi haller pa att tyna bort av svettattacker.. jag badade idag igen hor o hapna.. sa nu har jag badat 2 ggr.. inte illa..

men nu ar lilla milla dalig.. jag tror hon har fatt solsting eller natt sant.. sa pox o jag ar alone for forsta gangen denna resa.. det blir en lugn kvall.. imorn hoppas jag pa fint vader men har forstatt att det inte ar natt man ska ta for givet.. sa blir det att ga ut en sista gang imorn o sa hem o packa for pa mandagen 8.15 gar bussen till preveza som ska ta oss hem..

puss allihopa o tack for fina mess som forgyller dagarna



ja jag langtar hem efter millas goda mat o osses goda drinkar.. mmm....

 

Publicerat: 2006-08-10 Klockan: 21:33:18

men oh igen..

ja nu sitter man har igen.. vadret blev dock battre vartefter dagen fortlopte.. med battre raknas inget sporegn... men jag har goda tankar om morgondagens solmojligheter!!

nyss har jag, milla, pox o osse spelat in en reklamfilm.. det blir youtube.com sen... haha.. imorn ska vi spela in solkramsreklam.. idag handlade det om karlekspiller..

josefine har annu inte badat i havet.. eller i nan pool heller for den delen.. men imorn kanske jag tvingas till det i valmening for var reklamfilm.. vad gor man inte for bra videoinspelningar??

ja jag har shoppat loss idag.. 3 vaskor, ett par skor, armband, ring o sa en del presenter till syster, svager, barn, mor, far o sadjad azaribog.

hoppas ni blir glada sen for fan vad jag har spenderat pengar pa er.. haha.. vi har planerat kommande galna upptag ocksa.. jag sager det att det kommer bli en host fullt med aktiviteter.. men det ar bara roliga saker hela tiden sa det mar vi gott av!

imorn kommer det som sagt bli stranden o sen ska vi ata pa en fin resturang, festa hos milla o osse o sa ga vidare till natt annat stalle..

ja det var allt for denna gang.. puss pa er dar hemma


 

Publicerat: 2006-08-10 Klockan: 12:12:51

men oh....

javla skit.. jag ar i upplosningstillstand just nu.. hur kan vadrets makter vara mot mig?? gaah sa ilsk jag blir.. jag vill ju bara ha sol.. ar det for mycket begart kanske..? ja tydligen.. vi kom hit alldeles for sent i mandags pga vaskkrangel pa flygplatsen. val har far vi ett par timmar sol. tisdags o onsdags var snalla mot oss men nu.. det ar orkan ute, totalt igenmulet o riktigt sporegn.. oh my god.. jossan gone crazy... alla som kanner mig vet att jag ar en sann soloholik.. ja ar addicted to the sun.. det ar en sak som raddar mig lite fran att ga in i en djup depression o det ar det faktum att jag ar bakis.. vi 4 galningar hade en ratt vild kvall igar.. vi lyckades dricka upp all sprit vi kopt.. det ar val en liten stackars slatt kvar i den ena flaskan.. jag myntade ett nytt ord.. DRUKTIG.. mm jag skulle namligen saga att vi var duktiga pa att dricka men det blev "vad druktiga vi ar". o det ar ju faktiskt ett riktigt bra ord. ska nog ringa till svenska akademin o se vad de tycker...

imorn ar vi igang igen.. skulle forsoka ta det lite lugnt idag iaf.. ja jag gar snart hem o lagger mig.. men nu har pox kollat vadret pa natet o han ropar till mig att det ska bli fint imorn.. mm hoppas det annars far jag leta reda pa ett solarium.. ja jag ar medveten om att jag later desperat.. o ja jag ar det ocksa.

ja snart ska man aka hem. o da ska man vara ledig i en vecka till.. helt sjukt.. tycker redan att jag varit ledig i en evighet. pa mandag kvall blir det eventuellt filmkvall hemma hos oss, annars spelo skrattkvall tillsammans med sadjad, milla, osse o lina (poxs kompis). pa tisdag ar det tvatt, stad o premiar for tjejkvallarna. sedan har jag onsdag o torsdag fritt. blir att ga pa stan, kanske trana o fixa. fredag ar det laserdome med the gang o tacos o fest hos oss. lordag ska bonnymannen ha inflyttningsfest sa det blir nog utgang. sondag blir en vilodag o sen ar man tillbaks i den harliga vardagen igen!! langtar nastan! ordning o reda igen!
saknar er dar hemma.. speciellt nar det regnar sahar mycket...

puss pa er


 

Publicerat: 2006-08-08 Klockan: 22:21:52

Parga

Ja da var man pa parga da.. varmt som bara den med det flaktar skont! har hort fran sakra kallor att ni har det javligt varmt i svearike ocksa. men ni har inte lika skitgod tzatziki som vi har! o inte lika mycket tid till att softa! for de flesta av er har nog till o med borjat jobba..

sadjad skitskoj att du har borjat skriva din blogg pa riktigt utan din sekreterares hjalp.. du ar ju en naturbegavning! saknar dig med ska du veta! men dagarna gar fort o snart far vi fortsatta vara galna upptag i "tha crazy gang"... jag har iaf kopt en present till dej idag..

till sizz o walle letar vi febrilt fortfarande...

ja nu har man fatt lite distans till allt som hant dar hemma.. overkligt.. det kanns som om jag varit ledig i over en manad redan.. o jag har typ 2 veckor kvar..skumt...

nej nu ska jag fortsatta att utnyttja min nattid till lite andra saker ocksa...

puss


 

Publicerat: 2006-08-06 Klockan: 17:26:15

då var min gift då...

41390-669

Mmm... Fru Tauberman.. shit.. skrämmande.. Fru Spalle... Nope nu är det Tauberman som gäller. Men jag har bara behövt använda mig av mitt efternamn en gång än så länge o då sa jag fel. Spalle sa jag alltså.

41390-671

Allt gick precis så bra som vi hade hoppats på.. En bra förmiddag med tärnor o bestman. Det gick bra under fotograferingen o det var en kalasmiddag med underbara tal, postogram, spex o god mat. Tack syrran o walle, ni var underbara som brudpar.. ursäkta sa jag brudpar jag menar såklart värdpar *haha*.



Japp det var det.. en riktig röjfest blev det sedan. mer bilder kommer såklart men ej nu.. för nu drar vi till parga.. jag kommer såklart leta reda på ett internetcafé o blogga under den veckan också. addicted!!

41390-675

bye bye....

för mer bilder o text läs millas blogg; http://www.cmillas.blogg.se

 

Publicerat: 2006-08-04 Klockan: 23:34:11

last night as spalle



japp här är ringarna som gör att detta är min sista natt som spalle.. lilla spalle... tack sadjad så att du gör att spalle lever vidare! det värmer! igår fick jag äntligen min bikini också. hade skickat efter den i hopp att den skulle hinna komma innan parga.. så såhär kommer jag se ut i parga om dagarna..



me like it a lot! ja ja det kommer strandbilder sen o det är lika "illa" som detta foto..



igår prövade vi sadjads mössa. det var nämligen så att vi åt tacos hemma hos oss o spelade ett filmspel som jag o milla vann överlägset över grabbarna.. who´s your women?? nej då det var ganska lika men vi tog hem det!



ja man måste ju alltid hitta på nått att roa sig med.. haha.. detta godis milla har i mun inhandlades på statoil.. o den historian tar en hel dag att beskriva.. haha..



idag har vi burit sprit i massor. fixat med det sista. varit på pappa grappa med milla, osse, sadjad, conny o karin. det var smarrigt. efter det trängde vi ihop oss i en bil o styrde vår kos till milla o osse för att spela boule hör o häpna..



milla o osse kämpade för de bästa platserna i bilen.. haha...



ja så var det då boule för första gången i mitt liv. vi körde i 3 lag. 82:orna, 81:orna o 80:orna. 81:orna bestående av sadjad o conny vann. vi i lag 80 kom tvåa, det var då jag, karin o osse. stackars 82:orna som ej har lika mycket erfarenhet här i livet kom sist, det var då pox o milla.

imorn är det en stor dag. nämligen vår bröllopsdag.. jag ska upp halv 8 imorn o börja styra o ställa.. shit vilken dag.. ja jag lovar att dra en blogg innan vi drar till parga o lägga upp en bild eller två..

puss på er


 

Publicerat: 2006-08-03 Klockan: 09:27:14

2 år o 3 månader sedan...

.... jag gick ut ur en biosalong o var så jävla tillfredställd! oh herregud vilken klockren film! jag säger det bara en gång (nja jag kommer nog säga det fler gånger..) gå o se lucky number sleven. så klockren. hur det kom sig att vi såg den filmen.. det får ni reda på om ni läser vidare..

dagen började med att jag fixade naglarna, gjorde uttag på banken, smakade tårta på nelins o gick hem för att duscha. kl 17 skulle vi stå utanför o vänta på milla o osse som skulle hitta på en kväll för oss. mamma kom först förbi med sina nygjorda naglar o jag var tvungen att fila lite...



när vi skulle säga hejdå till dem så kom vår lilla kaajävel flygande på vilbergsgatan o jag gick snabbt ut för att leka liftare/rånare. men vem var det som satt där i.. med en studentmössa på huvudet??



conny. han presenterade sig som kvällens chafför o gav oss en ihoprullad lapp. så fort vi satt oss i bilen fick vi champagne o sedan en till lapp med en rebus på. det var vår tur att lista ut vart vi skulle. vi gissae rätt. till kättsätters förskola.



väl på kättsätter fann vi nästa lapp. en text som sa att vi skulle åka mot aircall. ja ni ska ju inte tro att det stod så i klartext utan vi listade ut det. på aircall fanns nästa plats som gjorde att vi begav oss till gamla hemmet på kungsgatan 35.  där fick vi lösa ett korsord som sa att vi skulle till parga. o sedan fick vi ett siljaline kort. vi skulle nämligen "avsluta" kvällen på en båt.



efter denna kväll kommer connys lägenhet att heta parga. det var nämligen dit resan gick. vi öppnade kylen o fann det vi alltid har i en kyl utomlands. brezzer o choklad. balkongen var öppen o vi fick sitta o softa medan vi tittade på nästa ledtråd. en karta dit vi skulle härnäst. ett hyttnummer på en känd adress där vi skulle använda oss av kortet. när vi öppnade dörren  så ramlade det ner rosblad på oss. jag var bara tvungen att leka american beauty....



väl därinne stod vår värdinna milla som hänvisade oss till baren där jokern stod o förberedde kvällens första (dock ej sista) drink. efter det bjöds vi på en underbar trerättersmiddag!!



middagen bestod av toast med getost, pinjenötter, honung, ruccolasallad o cosmopolitan. därefter mer drinkar i baren. sedan kycklingfilé, pestosås, ungsbakade potatisar o grönsaker o grönsallad o valfri dryck till det. sedan mer drinkar i baren. vi avslutade middagen med en efterrätt jag ej vet namnet på. annans o grädde o vit choklad gjorde denna dessert väldigt god!



strax när vi ätit upp började de prata om promenad. då kom regnet. då skulle helt plötsligt conny hem o oskar var sugen på mcdonalds. alltså det är ju två saker som ej stämmer som man skulle tänkt på i helnyktert tillstånd. 1. vem fan vill äta på mcd 10 min efter en trerätters. jaja tänkte pox o jag de är väl lite lustiga de här gifta paren. 2. conny hem?? nej det är ju en osanning som heter duga. jaja tänkte vi han var väl väldigt bakis efter gårdagen. bilfärden till mcd.



men när vi kom till mcd så började vi prata om gud vad kul ska vi dra en bio. nej det skulle vi ju inte. men helt plötsligt styrde de vägen till biosalongen. vi gick in. jag blev smått hysterisk. jag kan inte gå på bio utan cola light o smågodis. när vi kommer in i biosalongen öppnar milla väskan o där ligger nästan ett kg godis, cola light till mig o loka päron till pox. my god vi smälte... sedan kom osse o conny in med karin också! när vi skulle hem så hade parkeringshuset stängt...



jag säger bara tusen tack! ni är underbara! vilken kväll! vi fick även två fina kort där de hade skrivit våra egenskaper av våra bokstäver!

Jätterolig
Omtänksam
Snäll
Envis
Fantastisk
Intelligent
Näsvis ;)
E
xtravagant

Pålitlig
Intelligent
Envis
Rolig
Rättvis
En jätte god vän

 

Publicerat: 2006-08-02 Klockan: 15:55:55

ölbrännboll



kvällen började bra med att par mörka moln på skyn men oh nej inte så väldans många så det skulle nog ordna upp sig.. karin laddar engångsgrillen. pierre letar efter bollen. gänget sitter o äter proviant o conny jagar sadde med racket.. precis som det brukar vara med andra ord...



men vad var det som hände..? molnen kom tätare. korven stod på kokning o mariannekolerna förgyllde livet för oss så vi sa hela tiden; "vi avvaktar - det kommer nog lätta upp snart". o vi avvaktade. spelade lite tills karin sträckte framsidan av låret... på både benen.. ajajaj..



karin plåstras om. jag, åsa o sadjad tog skydd under träden när regnet tilltog. de andra var kvar mitt ute på fältet.. de avvaktade.. sen kom bilarna inkörandes på gräsmattan o hämtade upp folket o conny beställde taxibilar.. precis som vanligt med andra ord..



som sagt vi avvaktade o här är resultatet av det. som tur var så var pox nykter ett tag eftersom han skulle hämta upp lina senare.. så färden gick mot conny..



milla utmanade sadde på en boxfajt men sadde tog till wrestlingsknepen.. precis som vanligt....



conny o hans bror kom med taxin o vi kunde äntligen komma in i lägenheten. något blöta men men... jimmy o jag kör en pose o conny o crille likaså. så nu kör vi en omröstning.. tycker ni att bröderna är lika eller ej?? skriv en kommentar o säg ja eller nej! vi hade nämligen svårt att enas om det igår.. jag säger nej! precis som vanligt med andra ord.. haha.. det var ju dagens skämt iaf. jag nej.. nja.. knappast!



eftersom att vi var blöta o frysna så hängde vi in kläderna i tvättstugans torksskåp o torkade oss själva i bastun. sweet!! det var riktigt skönt!



kvällen fortlöpte med mer dricka, mer skratt, mer wrestlig, mer prat, mer nya människor (bland annat lina på andra bilden, pierres kära vän från örebro!) o mer poser! precis som vanligt med andra ord..



ehh.. jag sa precis som vanligt med andra ord va?? mm exakt! så detta blev alltså resultatet av vår ölbrännbollskväll. jaja nu har vi rack o bollar till nästa gång iaf!




 

Publicerat: 2006-08-01 Klockan: 14:31:44

bye bye Spalle

ångest.. spalle.. mitt älskade efternamn.. soon it´s bye bye spalle.. solong will i ever c u again?? nej då men det går ju alltid att byta tillbaxs om råångesten över namnet ej lägger sig. me am a spalle.. me am a tauberman? that we will soon now..

hur ofta använder man sig av namnet förresten? ja det kommer jag också snart bli varse om..

ja om 4 dagar är det dags. hur kan det komma sig? att denna dag som jag vetat om i typ 2 år är här nu? helt sjukt! o då menar jag helt sjukt! jag tror det kommer att regna. det verkar ju inte bättre än så när man ser på vädret iaf. men vad fan då får vi fota oss inne istället!

det som är positivt om det regnar är att folk kommer inte stå ute o dra på festen utan vara inne o röja!  ja nu ska jag fortsätta att röja lite här hemma innan poxen kommer hem. snart är det ölbrännboll!



älskade underbara familj! bye bye spalle...

RSS 2.0