Publicerat: 2009-06-30 Klockan: 20:55:30

vattenstopp

ja tydligen så kan det ta slut på vatten när man bor på landet. sådär hipp som happ. så efter en svettig promenad fick vi meddelandet om att åk hem och duscha för här är vattnet slut. men vaddå åk hem och duscha. vi har ju en hel sjö nedanför oss. modiga som vi är så gick vi ner till sjön och dök i. den ena modigare än den andra och nej det är inte som ni tror.

det var skönt. men vattnet får gärna komma igång snart igen!

 

Publicerat: 2009-06-29 Klockan: 21:10:43

skönaste ungarna



mina härliga ungar i tunnelbanan i washington! det är mosters ungar det.

annars måste jag tacka pierre för tipset om volbeat. ett riktigt bra band! men då o då mullrar hans röst lite väl  mycket va pierre?

 

Publicerat: 2009-06-28 Klockan: 21:38:18

genus



ja i vårt förhållande så är det inte mannen som gör mangörat och kvinnan som gör det traditionella kvinnogörat. här är det sadjad som slappar och jag som ror. sadjad som lagar maten medan jag lagar något som gått sönder. det är en stor del av charmen i vårt förhållande! igår var det date och jag tog med min man ut på sjön där vi låg och guppade och hade picknick samt låg och läste. underbart!

idag har vi varit på jobbet och haft barnkalas. på en söndag. emil hade sitt 7-årskalas för sina kamrater och hade det på vårt jobb. det var kul. efter det flyttade vi ut till landet på riktigt och kom hem till detta....



 

Publicerat: 2009-06-27 Klockan: 23:44:04

sådär ja!



ja lite va... titta noggrant. visst har jag iaf ökat lite i färgtonen från första dagen till sista. eftersom vi var på en jobbresa och inte nöjesresa så blev det inte lika mycket sol som vanligt. lägg till att det var molnigt 2 dagar också. men vi har haft en fantastisk resa. vi har blivit en stor erfarenhet rikare och det var en riktigt rolig resa! de finaste bilderna från resan är såklart på lilla e men jag ska bjuda på några andra bilder!



sådär ja. det var en salig blandning med bilder!

nu är det dextermaraton på 6:an så vi är lite i extas här hemma!

 

Publicerat: 2009-06-26 Klockan: 23:20:26

bilder kommer....

så länge får ni hålla till godo med en bild på dexters bebis ;) i september släpps nästa säsong!! längtar!

nu är vi hemkomna från mallorca och det ligger uppe bilder på pixbox och på facebook. det kommer bilder på bloggen med. senast söndag. men tydligen finns det annat att göra än att sitta vid datorn hela tiden. som att ha date för sin man imorgon och att betala räkningar idag.



 

Publicerat: 2009-06-25 Klockan: 22:21:46

i form....

ja innan jag åkte hit hade jag precis hunnit komma i form igen. efter en slöperiod av alldeles för mycket sötsaker.

ni läste ordagrant - innan jag åkte hit.

efter jag kom hit - ja räkna med ett par pluskilon och lite mer hull runt midjan att ta på. ups... för lite motion och för mycket av livets goda kan visst ge sig till känna på bara en vecka. se där se där.

men fy fan vilken skön vecka det har varit!

nu ska vi hem och packa för imorgon är det dags att åka hemåt igen. den här veckan har bara sprungit iväg. det är tydligen såhär det är att ha barn och vara utomlands. dagarna bara rinner förbi! men det har varit en underbar vecka! jag längtar tills den dagen då vi kan åka hit igen men då med en egen knodd. ett riktigt paradis för barnfamiljer!

 

Publicerat: 2009-06-24 Klockan: 22:17:14

strawberry daquri

slurp slurp slurp.... de slinker ner som om det vore läsk. farligt farligt. särskilt i värmen! men oj så gott. ja eftersom jag varken dricker vin eller öl blir det cola light, strawberry daquri samt brezzer för min del. mums!

nu har det varit helt underbart väder i 2 dagar. HETT. men det är väl så det ska vara. vi har växlat mellan att vara inne och ute då e ofta föredrar att vara inne och mysa. men i förmiddags hade vi 5 timmar ledig tid och då låg vi och svettades i solen konstant.

nu har vi bara en och en halv dag kvar här i medelhavsvärmen. men då får vi istället komma hem till ensjövärmen som jag hörde ligger och drar i hela norrköping. *internskämt* jävligt roligt sådant efter ett par av rubriken.... ;)

men hur som helst så verkar det vara sommar överallt så det ska bli alla tiders. blir att flytta ut till landet på söndag!

grattis myrbergs som har slagit på stort och köpt radhus nu när vi är borta! i september blir det att bära lådor igen! hej och hå!

 

Publicerat: 2009-06-22 Klockan: 22:30:09

omväxlande

jag har nu förstått innebörden av omväxlande väder. jag hade klarat mig bra utan den vetskapen. men nu vet jag! idag var det igenmulet till ca 15.30. mulet o lite lite regn. sen sprack det upp på en sekund och vi låg och solade o lekte ett par timmar. med solskyddsfaktor 20 på oss... hmpf....

nej då jag är inte bitter alls! inte alls.

men imorgon får det gärna vara fint väder direkt. vi har iaf haft en toppenkväll med lilla e. en massa lek och bus och strosande längs stranden och vid bryggan! det finns så mycket att titta på där!

förresten.... sadde, e o mattias var vid vattenlandet idag! i det mulna vädret!


 

Publicerat: 2009-06-21 Klockan: 22:59:55

gracias

idag är det dagen. den stora dagen. den dagen som ja alltid älskat sen jag var ett litet barn. min födelsedag!

tack för alla grattis sms och hälsningar på facebook! jag tackar här istället för att skicka ett tack sms till alla. jag har nämligen fortfarande min mobilräkning från egypten i färskt minne.

idag hade vi skitväder tills klockan var ca 13. då blev det plötsligt fint väder och en massa värme. intressanta väderomslag. dock klarar jag mig utan dem och bara med en massa sol istället. men man tager vad man hager!

puss o hej

 

Publicerat: 2009-06-20 Klockan: 21:24:21

mallorca

nu är vi på mallorca. jag vet att ni inte tror mig eftersom jag nyss skrev ordet är med just ett ä. men det är så att vi surfar på hotellet med svenska tangentbord! mycket märkligt!

här är det varmt! idag har det legat runt 30 grader, lite vind och moln ibland. i morse när vi vaknade var det helt igenmulet och det regnade lite när vi inhandlade frukosten. efter det har det varit tipp topp. det har gått riktigt bra med e och sadde och han har badat mest hela tiden.

vet ni vem som mer har badat? *trumvirvel* JAG!! i havet! även det är sant. det är riktigt varmt i havet. jag hade glömt bort hur fint det är på mallorca. eller det vet jag väl om men jag hade inte trott att jag skulle tycka om det lika mycket som vuxen.

vi sov bara 4 timmar inatt så vi kommer nog gå hemåt snart och varva ner och knyta oss tidigt inatt. vårt hotellrum är så fräscht! det fräschaste jag har bott i!

på återseende!

 

Publicerat: 2009-06-19 Klockan: 16:40:54

nu drar vi snart..

packat o klart! har precis avnjutit en god midsommarlunch med conny o karin här hemma. just nu sitter vi o tittar på fotbollen o jag slutsurfar lite innan det är dags att resa!

kl 18 ska vi infinna oss hos familjen b. sedan åker vi tillsammans till kungsängen o därefter till mallorca. vi kommer vara framme runt 03 inatt.... det blir en lång resa det!

så nu säger jag hejdå nu o på återseende när jag finner en dator på mallorca!

 

Publicerat: 2009-06-18 Klockan: 23:00:07

smygstart på min födelsedag



idag firade vi mig. tänka sig. 29 år. åren går fort. jag fick många fina saker som eminems nya cd, middagar med vänner, massage, pengar, sex and the city boxen, biobiljetter, örhängen, glas, en bok, fotoalbum, tröja, tavla, elizabeth arden kräm, presentkort på vila och blommor. 

tack tack igen!!

nu har vi packat så nu kan man återigen se golvet i datarummet. waw! 

 

Publicerat: 2009-06-17 Klockan: 08:28:43

ett halvår



idag är det ett halvår sen vi gifte oss. ett halvår sedan jag gick omrking med små fjärilar i magen tills de där de spelade vår utgångsmusik och jag kände mig som den absolut lyckligaste kvinnan på jorden.

jag älskar dig av hela mitt hjärta och den kärlek jag känner för dig växer sig starkare och starkare för var dag. jag älskar livet med dig sadjad och jag kan skratta åt våra minnen och jag är förväntansfull för framtiden.

du har berikat mitt liv med kärlek, glädje, livsenergi och en massa tokigheter. men jag älskar också våra stunder då vi bara är, existerar och finns tillsammans i tysthet. då våra kroppar och själar pratar med varandra utan ord. du är min sanna själsfrände.

med dig vill jag bli gammal och skruttig.


 

Publicerat: 2009-06-16 Klockan: 20:29:25

packat - och ej klart!



såhär ser det ut i vårt datarum nu. sadjad blev alldeles förskräckt när han såg det. jag med när jag tänker att jag ska få någon som helst ordning på det. jaja... det blir fredagens bekymmer.

de här 2 fina scrapparna fick jag av karin idag! sadjad älskar dem mest av oss av någon märklig anledning.



 

Publicerat: 2009-06-14 Klockan: 11:59:17

emils födelsedag

idag är det emils födelsedag men pojken är i usa för att vara med om sin fasters bröllop som går av stapeln om några dagar. grattis lillgubben! hoppas du får en härlig dag trots att moster inte kan överösa dig med pussar.



vi påväg till ifkmatchen igår. en helt normal promenad. precis så som vi alltid har för oss. nästan iallafall....

igår hände en märklig sak. efter att gulipox varit hos oss. mitt nya namn på julia o pierre (gulia o pox). vi skulle åka o hämta mamma o pappa. helt plötsligt tycker vi bägge att det är oerhört mycket bilar bakom oss i ingemansland. helt plötsligt hamnar vi i något slags streetrace. med en polo... det var fullt med folk på gatorna, de satt på husen och mitt i gatan stod det människor. när vi kom i snigelfart 30 km så filmade de med sina mobiler och allt var bara väldigt skumt. inte nog med att vi var tvungna att åka där en gång utan en gång till sen. samma visa den gången. skumt.

nej nu ska jag till affären o handla godis o sen knalla till milla!

 

Publicerat: 2009-06-12 Klockan: 21:36:28

brad pitt

har precis varit och sett terminator 4 med milla. jag satt på spänn under 2 timmar. innan filmen visades sekvenser ur filmen jag längtar till mest denna sommar! den 21 augusti smäller det. gissa vem som kommer sitta klistrad i sin stol då. här nedan kommer reaktioner från de som sett trailern av tarantinos nästa mästerverk. för yes det kommer det vara!!


 

Publicerat: 2009-06-11 Klockan: 19:02:40

10 års jubelium

för jag har tagit studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studeeeeennnntteeeennn

fy fan vad jag är bra!

det är alltså 10 friska år sedan jag tog studenten. idag såg jag några små studenter på sina bilar och jag gick även förbi min gamla gymnasieskola. de var så små. de var så söta. de var så "oskyldiga" (-yeah right....). jag tyckte att jag var så stor när jag tog studenten. men de är ju så små nu. hur kan det komma sig. är det jag som är så gammal nu kanske..? nej - så kan det inte vara. inte en chans.



och nej jag hade inte svenska flaggor på min klänning utan något sådant exotiskt som ett plastskynke för att skydda klänningen från alla blommor. se så mogen jag var. jag var minsann stor när jag tog studenten!

 

Publicerat: 2009-06-09 Klockan: 20:39:11

det stora klippet

före



under tiden



efter



så kan det gå när ca 25 centimeter hår faller av på en o samma gång... det känns oerhört fräscht just nu! måste bara ner på stan o köpa en liten pulverprodukt till håret! sen är nog allt på plats.

kommer bättre bilder på håret när min man kommer hem. dessa har jag försökt ta själv, men jag har ju vanan inne även på det ;)

2 bilder som min man tagit....


 

Publicerat: 2009-06-08 Klockan: 20:21:32

inte likt mig

mm för några veckor sedan sa min goda vän jessica såhär till mig...

det här året har du gjort allt som jag trodde att du aldrig skulle göra....

vad syftade hon på må tro?

att jag åkte bort över julafton - jag kan knappt tro det själv...

att jag ska åka bort över midsommarafton - det var kanske den minst hemska iaf!

att jag ska vara borta över min födelsedag - då får jag firas fler gånger iaf!

se där. gammeltanten kan fortfarande överraska. jag trodde knappt det själv. detta år är nog det första som jag har åldersnoja oxå. jag fyller 29 år snart. jag kan definitivt inte kalla mig ung längre. ingen ungdom här inte. jag är vuxen. kanske på sin höjd en ung vuxen. att jag har min åldersnoja har sina anledningar men jag hoppas att det får släppa snart! riktigt snart!

anledningen till att jag är borta över midsommar samt min födelsedag är denna!

http://www.ving.se/sunwing/sunwingHotelMaster.aspx?HotelId=158&marketUnit=VS

det ska bli jättehärligt. vi ska åka på vår första jobbresa någonsin! vi ska åka tillsammans med familjen som vi är stödfamilj åt. det ska bli alla tiders! så det blir vår första "semestervecka" för sommaren. sen väntar ytterligare 2 veckors jobb och sedan tre härliga lediga veckor till!



det här är mer likt mig.. roliga naglar!!


 

Publicerat: 2009-06-07 Klockan: 10:10:47

grattis min andra "lilla" gudson

för snart 7 år sedan föddes han. min andra gudson. gustavs lillebror. sedan den dagen blev jag lite vimmelkantig. kunde man verkligen älska två barn såhär mycket? att älska ett barn är en helt annan sak än att älska sin vän, man, familj etc. det är förenat med en sådan stor omtanke och med denna omtanke föds även en oro. emil kom in i vår lilla familj med snabba kliv och var från dag ett en liten kille med glimten i ögat. 

emil har som sagt från dag haft ett visst sug i blicken. en liten kille som spanar av läget i sin omgivning och charmerar de allra flesta, om inte alla. han skiljer sig mycket från sin storebror. emil är ett stort busfrö som älskar att vara i centrum - hela tiden. kanske är han lite lik sin moster som älskade att stå i centrum när hon var liten (.... jaja lite nu med....) emil är en sportkille som älskar att röra på sig. innebandy, fotboll, hockey, skate... u name it. men han har även tålamod som få och är väldigt logisk. han har förmågan att göra mer än en sak samtidigt, där skiljer han sig från sin far och storebror som blir så fokuserade på sin uppgift att de kan sluta lyssna på sin omgivning. emil är en djärv liten kille som även från ca 3 års ålder har varit modemedveten som få;) och han är en lika stor linslus som sin moster!

emil är min yngsta lilla gudson och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. emil, jag älskar dig något så oerhört mycket och ta hand om dig och din familj när ni nu åker till usa!



 år 2003

 år 2004

 år 2005

 år 2006

 år 2007

 år 2008

 år 2009

moster älskar dig min lilla gubbe!

 

Publicerat: 2009-06-06 Klockan: 15:28:37

dubbelkalas

igår var vi hos familjen wahlstedt och firade emil som fyller 7 år i dagarna och wallentin som fyller desto fler år om några dagar. det var ett utomordentligt gott kalas. mums!!



walle provade sin nya keps direkt och gustav tyckte att han blev väldigt olik sig i kepsen.



grattis ännu en gång!!

 

Publicerat: 2009-06-05 Klockan: 16:49:16

alva den lilla älvan



igår var vi på middag hos maria o rasmus o lilla alva. en liten familj som nyss gått från 2 till 3! de var så stolta!

är det något jag älskar att se hos alla som precis blivit föräldrar så är det den där stoltheten och att just deras barn är det vackraste och finaste som finns! igår fick jag känna den känslan igen!

hemma hos familjen 3 fick vi god mat och gott fika! det var mysigt att sitta och prata och titta och lyssna på den lilla älvan alva som hade små ljud för sig titt som tätt!



nu ska vi till mina fina syskonbarn för att gratta emil o wallentin. emil fyller hela 7 år när de är i usa så därför blir kalaset i förväg!

 

Publicerat: 2009-06-03 Klockan: 21:36:48

vad har hänt?



hmm......

 

Publicerat: 2009-06-02 Klockan: 20:54:40

jobbfest

såhär kan det gå till på en jobbfest!





precis hemkommen från en tjejmiddag med caroline, erika o jecka. tack tjejer för en kanonkväll! det var riktigt skönt att få träffa er igen!

RSS 2.0