Publicerat: 2006-02-27 Klockan: 13:36:12

insomnia

mm inatt igen.. det börjar bli en ful ovana. ungefär 3-4 nätter per vecka ligger jag o vrider o vänder på mig, går upp på toaletten. blir sur på pierre som på nått lustigt sätt kan somna så fort han lägger huvudet på kudden.. det är ingen höjdare detta. och jag har dessa problem vardag som helg och även under min semester. det är inget kul..

förr hade jag svårt att somna tyckte jag men somnade oftast inom en timme då. de senaste ca 3 åren, nja lite mer till o med så ligger jag vaken till ca 3-3.30.. sen somnar jag o klockan ringer runt 6.. usch.. vissa nätter sover jag inte alls o vissa somnar jag duns på.

jag kan inte få ihop det. sen kan det vara en period på en, två veckor som jag sover underbart på.. så det finns ingen logik alls. snart ringer jag läkaren o snyftar till mig lite tabletter..

  längtar så tills denna period börjar igen..

 

Publicerat: 2006-02-26 Klockan: 11:26:09

helgen

ja nu är det söndag. IGEN. hur kan helgerna försvinna så fort? och ändå slutade jag 13 i fredags. det är ett mysterium det där. fredagen tillbringade pox o jag på stan. köpte material till inbjudningskorten som vi nu har börjat med. sedan åkte vi och hälsade på jecka ett tag.

igår fixade jag här hemma. sedan åkte vi till carro och firade henne. det var riktigt kul att umgås med hennes närmsta. vi blev kvar där längre än vad vi tänkt för vi hoppade över festen vi skulle gått på då det visade sig att alla killar hoppat av så pox skulle blivit ända killen.

idag ska jag fixa lite med inbjudningskorten när pox jobbar. sedan ska vi nog till syrran ett tag.

idag har det gått en månad och fem dagar sen michan lämnade oss. vart tiden tar vägen det har jag ingen aning om....

älskar dej älskade snuttunge

   carro o jag

 

Publicerat: 2006-02-24 Klockan: 10:35:43

bröllopstankar..

mm det närmar sig.. snart är det bara 5 månader kvar.. idag ska pox o jag ner på stan när jag har slutat jobba (rast nu). ska köpa allt till alla inbjudningskort så ska vi börja lite smått men göra klart dem nästa helg förhoppningsvis.. det blir ju samma papper till kyrkbladen o placeringskorten oxå så vi kanske köper på oss det med idag! skoj ska det bli iaf!

mm så är det det där med efternamn....... diskussion, lottningar, ha kvar gamla namnen, att en ska ha dubbelnamn. att våra framtida barn ska få ha dubbelnamn då.. huh.. kunde det inte vara så enkelt så att en av oss bara ville ha bort sitt gamla efternamn.. för det är ju bra mysigt med gemensamt namn.. iaf dubbelnamn..VARFÖR FÅR INTE BÅDA HETA DUBBELNAMN?? dumt...........

    älskling o jag


 

Publicerat: 2006-02-22 Klockan: 20:59:25

övernattningen

o det gick så bra! alla de små sov o även vi fröknar.. tehe.. till o med jag! imponerad! idag har vi boxats för andra gången denna vecka! äntligen är träningen igång igen..

imorn är det tj
ejkväll hos annah o våfflor vankas. mysigt! men nu är det lost som gäller..

hej då

 

Publicerat: 2006-02-21 Klockan: 22:26:45

avslut

det var skönt men väldigt sorgset att åka till linköpings sjukhus idag.. skönt för att vi visste att vi kunde inte få något mer negativt hemskt besked angående vår snuttunge.. oxå skönt för att det blev ett avslut på de nästan 3 år som vi haft kontakt med micheles läkare ulf.. sorgset pga av att det är fel att vara där och åka dit utan michan.. det har vi aldrig tidigare behövt göra..

men mestadels kändes det skönt.. det var fint.. de tog hand om oss och vi fick alla 4 berätta om hur vi hade upplevt den sista tiden, hur vi mådde nu, om vi sov på nätterna. vi fick ställa de sista frågorna som vi hade.. det var några funderingar som vi fick svar på..

mm.. nu är det en månad sen du lämnade oss gumman.. en månad.. så overkligt.. sitter på jobbet o skriver nu.. vi på min avdelning har övernattning med de barn som ville.. 6 modiga hjältar ligger nu o sover.. ska oxå ta o dra täcket över mig snart..


 

Publicerat: 2006-02-20 Klockan: 20:40:59

imorgon

imorgon är det en månad sen.. förstå.. en månad.. det är oxå en vecka sedan begravningen då.. just nu är det en månad sen jag kallad till sörping för att vara med de sista timmarna.. hur kan det ha gått så fort.. samtidigt som det känns som så länge sedan.. svårt..

imorgon ska vi till linköpings sjukhus.. för förhoppningsvis SISTA gången i våra liv. ulf vill ha en liten återträff med oss som varit med henne på sjukhuset jämt o ständigt..

idag började pierre o jag träna igen.. efter ett uppehåll på nästan 2 månader..

 

Publicerat: 2006-02-18 Klockan: 23:44:13

underbart

mmm trodde inte att det kunde kännas så underbart att bara få vara glad.. lycklig.. njuter för fullt just nu för man vet ALDRIG när det vänder.. menn just nu känns det helt rätt...

nja inte helt rätt men väldigt bra..

 

Publicerat: 2006-02-17 Klockan: 14:46:08

någonstans grönskar det...

mm.. någonstans grönskar det.. någonstans finns det hopp.. det kommer inte vara dystert resten av livet.. vi kommer att få det bra..

idag är en sån dag när jag känner hopp om framtiden o vad den har att ge till oss.. idag är en bra dag.. nuförtiden är det nämligen så att det finns bra dagar.. och så finns det dåliga.. ibland även mellanting.. men just nu går mitt liv mest i svart och vitt och inte så ofta grååskalor. utan det är antingen eller. inte så mycket "nja" längre. utan ja eller nej.

men jag längtar efter gråskalorna. de är sköna att ha. att kunna ha brett känsloregister. och det kommer. det vet jag att det gör. men just nu är jag tacksam bara jag slipper känna att allt är svart och nej. jag är tacksam för att det finns en vit sida också.. och ett ja!

idag är det ett ja!


 

Publicerat: 2006-02-16 Klockan: 13:10:00

gullungar

oh.. idag värmdes mitt hjärta.. pox gick till jobbet.. strax därefter plingade det på dörren.. där stod sadde.. visste inte om jag skulle öppna eller inte men jag gjorde det tillslut.. så sa han att barnen hade gjort teckningar till mig o att de var nere i trappan. han fråga om de fick komma upp o de fick de..

upp kommer 5 av mina godingar från jobbet.. vilka blickar o vilka kramar.. är du sjuk jossan? är du ledig?.. nja nått mellanting..

de sökte igenom lägenheten o V kom o frågade; var är din päär? han har träffat pox på jobbet ett par gånger o saknade honom.. de åt upp det enda kexpaketet jag hade (o nånsin kommer att äga)..

o så fick jag bamsekramar när de skulle gå oxå.. speciellt av M...

tack ungar för att ni kom.. ni underlättade min dag...

 

Publicerat: 2006-02-15 Klockan: 15:04:01

förstå

jag kan inte förstå det och det gör så ont i mig så det känns som om jag ska falla ihop på golvet i tusen bitar.. om inte fler bitar.. kanske miljontals.. ja stundvis så känns det som om det är dit jag är på väg.. att lösas upp i atomer..
hon är död.. josefine.. greppa det!! hon är död.. din älskade snuttunge har lämnat jordelivet.. hon finns inte här längre.. hon är på en annan resa nu..
det gör så ont.. kunde hon inte få ha stannat kvar hos oss.. vem bestämde att hon skulle vara tvungna att lämna oss.. varför var någon så grym.. varför blev det just hon som blev dödligt sjuk..
det blev så tydligt igår på begravningen.. hon låg där i den rosa kistan.. i sina nya jeans, rosa skor, rosa tröja o rosa keps.. hon låg verkligen där.. kanske hade hon ff ett leende på läpparna...
kanske hjälper hon oss på färden nu.. så vi kan komma vidare med våra liv.. jag hoppas det...
michele hjälp oss nu...

 

Publicerat: 2006-02-15 Klockan: 12:34:36

trasig

jag är trasig nu.. jag föll igår. djupt.. ska ta mig upp nu.. det är svårt.. många tankar och många funderingar över mycket.. sömnlöshet..


 

Publicerat: 2006-02-14 Klockan: 19:02:35

begravning...

så.. nu är det gjort.. vi klarade det med nöd o näppe.. mitt hjärta har nog aldrig varit så nära bristningsgränsen.. shit.. hur kan kroppen klara av sådana här påfrestningar.. hur kunde vi alla som var där klara oss igenom detta?? det var så oerhört mycket folk! gamla klasskamrater, släkt, familj, lärare o vänner.. det var så fint..

den rosa kistan stod där i mitten.. kortet på michele var så vackert.. oh alla blommor... så fint! låtarna.., prästens ord.

allt var fint.. men aj så ont det gör. efter begravningen var det fika. o efter det åkte vi till minneslunden där de lagt ut alla blommor..

nu är det bara ett farväl kvar.. en vacker vårdag sitter vi i en båt o strör din aska ut över havet min älskade snutt..

som det stod på pierres o mitt sorgeband "ditt leende kommer alltid att värma oss älskade sizz o snutt.. Bro o Jossan"


 

Publicerat: 2006-02-13 Klockan: 22:41:56

farvälfarväl min älskade snutt.. om 15 timmar är det dags för att säga farväl till dej.. hur ska jag klara det..?? hur ska vi klara det.. hjälp oss imorn snutt.. o alla kommande dagar efter morgondagen.. vägled oss och ge oss styrka snutt.. lova det...!

41390-40

 

Publicerat: 2006-02-12 Klockan: 20:33:26

do i get it??

nej det gör jag verkligen inte.. jag förstår det inte för fem öre.. eller gör jag det? eh jag vet varken ut eller in. vi pratade om begreppen o hur långt vi kommit i vårt sorgearbete idag i bilen på väg hem från sörping.. birgitta har kommit till viss insikt nu.. men hon går ju där hemma.. vad gäller oss andra så blir det på ett annat sätt.. vad gäller mig så vet jag inte.. men en sak vet jag och det är att det jobbiga har nog inte ens börjat..

vi har visserligen levt i det jobbiga i 3 år.. men jag menar nu det jobbiga när hon väl har lämnat oss.. den biten pratar jag om.. att förstå att hon är borta.. såsom det var när micke kom hem till oss på middag.. utan michan.. när vi firade eriks födelsedag idag.. utan michan.. det är de bitarna som gör att det blir verkligt..

begravningen närmar sig.. o  det kommer säkert kännas annorlunda efter den.. eller det ska jag inte yttra mig om nu.. för jag VET ju inte hur det kommer att kännas.. den som lever får se..


 

Publicerat: 2006-02-11 Klockan: 20:12:13

elite grand hotell

   bilder från elite grand hotell

mm.. det var en riktigt bra helg.... firandet av vår 5 årsdag..

vi designade ringarna.. åt lunch på o´learys.. checkade in på elite grand hotell.. fick massage.. bubblade.. badade på hotell rummet med en badbomb.. åt exotiska frukter och choklad.. åt mat i resturangen.. myste på rummet.. sov sött.. åt en gudomlig frukost...mmmmmm.....

vi pratade o pratade.. om roliga saker.. så skönt.. pierre har äntligen bestämt sig för en bestman o det blev den supertrevliga danne lindström.. så det tror jag kommer att bli perfekt.

vi kom nyss hem från en bröllopskväll.. nu har vi huvudet fullt med tankar om form, färgtema, ringar, klädsel, bordsdekorationer, håruppsättningar.. gaah.. o jag som trodde att vi hade kommit långt i planeringen.. tji där fick jag..


 

Publicerat: 2006-02-09 Klockan: 17:45:50

bröllopsplaner

mm.. nu börjar de ta vid.. med full fart.. även om vi vare sig känner för det eller inte.. det bara blir så nu.. av automatik.. imorn ska vi gå och designa våra ringar!! jippie! igår bokade jag dj till festen och samma kille ska även filma vigseln och senare lite av middagen och festen. känns skönt att det är gjort! idag har jag mailat med prästen och han ska titta över sitt schema nu i februari och förhoppningsvis får vi honom!! men det är inte hundra..

annars så närmar sig den där dagen med stormsteg.. den där begravningsdagen.. shit.. jag har ingen aning om hur vi kommer att klara oss igenom den dagen.. men på nått sätt kommer det ju att gå.. det vet jag... så är det ju alltid.. man klarar sig igenom de mest fasanfulla sakerna på denna jord..

en glädjande nyhet till är att åsa ska komma tillbaks till jobbet!! jippie! hon ska börja arbetsträna på måndag! hoppas att det kommer att gå bra för henne!


 

Publicerat: 2006-02-08 Klockan: 19:15:33

saknaden gör sig påmind...

ja  ibland kommer den när man minst anar det.. när man går i en icaaffär o helt plötsligt så spelar radion en celine dion låt.. eller när jag är ute o surfar på nätet och så hamnar jag hos en av hennes kompisar.. o de skriver så mycket.. de har så många tankar.. de har också väldigt dåligt samvete för att de inte fanns hos henne den sista stunden.. jag blir ledsen varje gång när jag läser deras tankar.. deras funderingar och vad de egentligen trodde..

jag vill att du ska komma tillbaks michele.. det är så många som saknar dej... det är så många som är ledsna över att du inte längre finns hos oss.. vi vill ha dig här michele.. jag som alltid skickade alla hjärtans dag kort till dej gumman.. vart ska jag nu skicka dem? jag får addresera dem till änglarna...

jag älskar dej snuttunge.. så jävla mycket...

"jag älskar dej med storesizz.. mest av allt"
  mm.. så fick jag nästan alltid till svar... "storesizz".. lilltjejen.. kom tillbaks......................

 

Publicerat: 2006-02-07 Klockan: 20:47:24

mysig kväll

ja kvällens tjejkväll hemma hos mig blev en gemytlig liten kväll med få deltagare..  men väldigt mysigt.. det var bara jag, carro, jecka o pb. vi pratade på om det mesta i våra liv, roliga o tråkiga saker. åt MASSOR av baguetter o bullar..

nu ska pierre o jag snart se på housewifes hoppas att samantha (kim) , från 6 and the city, kommer in redan idag! hon ska spela edies sexgalna storasyster...

saknar dej michan.. känns tomt.. hur kan det kännas tomt när det är så overkligt? hur kan jag tycka att det är overkligt när jag i samma andetag saknar henne. saknar jag henne så måste jag ju förstå att det har hänt.. hur funkar det här?? de tankarna kan göra  mig galen.. för jag tycker att hela situationen i sig är komplex och jag tycker att den är overklig.. men jag saknar henne så att smärtan efter henne känns enda in i mitt hjärta.. längre in än mitt hjärta.. i hela min själ kan det smärta..

vissa runt om o även jag i vissa lägen har börjat ställa de tabulagda OM frågorna. varför ställer vi oss de frågorna?? det gör ju inte saken bättre utan bara värre.. OM frågor både vara förbjudna..


 

Publicerat: 2006-02-05 Klockan: 13:57:37

6 månader kvar..

idag är det ett halvår kvar tills pierre och jag ska gifta oss. det känns mäkta overkligt. men alldeles.. alldeles underbart! jag kan knappt tro att det är sant. jag kommer att få gifta mig med den man jag älskar nått så innerligt! den man som alltid ställer upp på mig, som får mig att skratta, som får mig att känna mig trygg, som får mig att glädjas åt de små sakerna i livet, som får mig att känna mig lycklig, som får mig att vilja utvecklas, som får mig att uppskatta kärleken, glädjen, passionen och gemenskapen i begreppet "tvåsamhet".

jag ska gifta mig med den man som är min älskare och bäste vän! jag blir helt euforisk av att bara tänka tanken....

om ett halvår kommer vi vara iordninggjorda, omgivna bland våra närmsta vänner o våra familjer. vi kommer att ha vår fest designad av oss till alla våra kära!

sedan åker vi iväg på vår resa...

jag längtar!


igår lämnade jag pierre på busstationen för han skulle på kickoff träff. då var det på dagen 5 år sen vi sågs på busstationen för första gången. när vi skulle åka på viking line kryssning. sen den dagen har det varit vi! vi har klarat oss igenom både svåra o glada saker i livet. vi har blivit starkare tillsammans! vi har utvecklats till ett gemensamt mål..

oh.. jag blir lite lyrisk av allt detta.. snart ska jag åka o hämta honom.. min lilla babe..


 

Publicerat: 2006-02-04 Klockan: 17:47:44

befrielse

ja idag har varit en toppendag än så länge.. träffade erica på fräcka vid halv ett.. ja vi hade väl tänkt att ta en snabblunch o snacka lite men vi blev kvar i 3 timmar o 40 min.. o vi pratade nonstop.. det var så kul.. vi pratade om både allvarliga o vardagliga saker.. riktigt kul!

snart ska jag o carro ut o äta på o´learys.. för gamla tiders skull.. det ska oxå bli rikigt skoj. sova själv inatt då.. pierre är på nån slags kickoff..

puss o kram en riktigt glad joss

   petter o erica

 

Publicerat: 2006-02-03 Klockan: 08:33:52

tomt..

hmm.. det var lite lustigt igår.. lite avskalat o tomt.. det märktes att det var en viktigt ingrediens som fattades.. nämligen lilla snuttfia.. michan fattades verkligen hos oss igår.. micke kom o det var precis som vanligt först.. sen efter ett tag när ingen kom på efterkälken, eller toaletten aldrig spolade, det var ingen som bara började skratta helt plötsligt, eller sa "vaddå jag fattar inte?"..

igår märktes det verkligen att du fattades michan. o det var faktiskt en skön "normal" känsla. jag har ju varit skaplig orolig på sistone att jag bara läggar allt på sidan. men igår kände jag det verkligen..

tack johanna för mailet o de fina dikterna. tack sabina för vykortet o den fina sångtexten..

 

Publicerat: 2006-02-02 Klockan: 16:55:25

micke

mm idag kommer micke.. om en timme för att vara mera exakt.. ska laga lite mat o titta på film tillsammans.. ska bli skönt att träffa honom utanför sörping.. på lite neutral mark så att säga.. så det är väl bara för josefine att börja sätta igång med maten.. fy fan vad tråkigt.......

tack camilla för bullarna jag fick idag! vanilj o kanel! har inte smakat på dem än men de tar vi till efterrätt idag!

 

Publicerat: 2006-02-01 Klockan: 18:50:06

ny månad.. nya tag??

mm kanske det.. idag gick jag ner på stan o solade efter jobbet.. på väg hem så gick jag o pratade för mig själv (jag tror inte att jag har blivit helt galen än..).. jag gick och låtsasberättade om michans o våra sista timmar för mig själv.. som om jag berättade det för någon annan.. bara att det inte var någon annan med mig..

jag tänkte att det kanske är det enda sättet för mig att förstå vad som har hänt.. eftersom att jag inte förstår det när jag tänker det så kanske jag var tvungen att gå igenom det högt.. men nej.. det tycks inte ha hjälpt så mycket.. blä....... men det är ju det att det var så verkligt de första två dagarna.. varför kan det inte vara det nu oxå för? varför måste jag finnas i denna mittemellan värld.. där jag inte blir klok på mig själv..

pierre är i sörping nu.. prästen är där o de planerar begravningen.. kanske blir det verkligt efter den.. kanske kan man ta nya krafter efter det.. kanske blir mars månad en månad där ¨"ny månad... nya krafter??" stämmer....

tänker på många av mina vänner.. ni vet vilka ni är..

RSS 2.0