Publicerat: 2007-05-31 Klockan: 20:37:13

hjärntumör


 

Publicerat: 2007-05-31 Klockan: 14:52:55

sjuker.......

ja jag har varit en envis tjurskalle i flera dagar men nu fick jag ge efter.. jag orkade inte mer idag så nu är jag hemma o återhämtar mig lite.. har sovit ett tag o nu var det dags för datorn.. surfade in på youtube där jag inte hållt hus på evigheter o skrattade åt mina o millas videos vi gjorde förra sommaren.. nu är ju inte jag så duktig så jag vet ej hur man gör när man får själva videon inlagd i bloggen som typ beata, vicky o junitjej.. så ni kan ju skriva en kommentar o säga hur ni gör!

denna länk är iaf om kärlekspillret.. just nu önskar jag mig ett friskpiller!


http://www.youtube.com/results?search_query=k%C3%A4rlekspillret

ska ut o mumsa på millas paprikor som hon skickade med mig hem idag... you are one of a kind gumman..

puss

41390-191241390-1905


 

Publicerat: 2007-05-28 Klockan: 22:43:07

badfesten

ja nu får helgen bli bakomfram.. helt enkelt för att jag inte orkar klistra in bilderna rätt nu.. gaah det räcker att jag har laddat upp bilder i över 2 timmar.. bilder som jag ett tag i söndags trodde var gone with the wind.. tacka walle för att de inte var det!



ja igår firade vi pappas 60-årsdag o morsdag.. titta noga på den högra bilden.. försök att se vad som står i ramen.. annars kan ni alltid fråga pappa nästa gång ni träffar honom för jag är säker på att han vill dela med sig av det.. eller hur pappsen...



ja jag sa ju bakofram eller hur.. här är iaf förberedelserna inför middagen! mums vad gott allt blev!



mm lördagkvällen avslutades hos tom på leons.. vi svek kopkins o vandrade till leons i fullt skoskav o allt.. som tur var mötte vi några av sadjads vänner där som skjutsade hem oss. tack tom för god mat.. mums!




sadjad o jag beslöt oss för att dra till leons runt 2.30.. då mötte vi tomas ute.. på baren mötte vi jimmy o erika som var glada i luven o i palacekön in började jag prata med några tjejer (ovanligt.. nej!). ovanligt att ta kort på dem o skicka adressen med min bloggadress till deras mobil...JA..  men men! den ena var ju faktiskt anneli o sen så arbetade den högra på erikas jobb o tjejen i mitten var kusin med ngn av dessa.. hmm.. de var mycket trevliga iaf!



inne på baren träffade jag kusin johan o hans vän henry! karin o jag drog en pose o milla o jag lekte vouge!




ja herregud så fina vi var allihopa! för att se en massa mer bilder surfa in på min pixbox.. länken står under länkar på min bloggsida.. tror det står "min fotosida" eller ngt liknande..



ja lördagen tillbringade vi på rehanbadet, därav badfesten, shit vad det var mysigt! vi röjde loss till boten anna o annan galen musik, myste i bubblet, lekte bomb o bara softade!



eftersom att det var milla o jag som hade arrangerat allt så hade johanna o lisa köpt en varsin present till oss.. vattenpistoler... jag fyllde min med grogg o milla med klorvatten.. sen var leken igång! trist bara när klorpistolen nådde mun o groggpistolen nådde ögat.. mohaa...



såhär mysigt hade vi det från början! riktigt härliga 3 timmar på rehab för att sedan vandra vidare till baren o äta god mat! det hela avslutades på palace o sist leons då!

mer bilder kolla på pixbox!

veckans citat;
"Är det kanske nu man ska tacka för alla år o för allt de gjort för en o ställt upp på? Nee de skulle ta alldeles för lång tid för mig, det är obeskrivligt o oändligt.. Älskar er ♥ och nu har ni gjort mig vuxen nog att stå på egna ben! Tack för att ni finns!"

för att läsa mer om dessa varma ord gå in på http://beatas.blogg.se/ uppskatta era föräldrar nu! visa dem det! älskar er mor o far!!

 

Publicerat: 2007-05-20 Klockan: 14:28:50

spontanfest



ja så var det då dags för grillkväll hemma hos jecka o danne.. men eftersom att lillskrutt var sjuk igen så ställde vi in.. sadjad o jag begav oss hem till mina föräldrar som själva är bortresta.. de ska fira pappas 60 årsdag i alperna.. värsta hotellet! (http://www.salzburgerhof.com/index.php) ja men vi skulle ju se matchen så vi var tvungna att bege oss till ett hem med viasat sport. pierre kom även på besök o då var redan jag o mi darling lite på lyset.. o eftersom vi fortfarande var partysugna när klockan slog ca 18.30 o nästan all dricka var uppdrucken så fick mi darling ringa några samtal o helt plötsligt skulle vi ha fest hemma hos mig.. så det var bara att bege sig hemåt..



chappo intog fort kungastolen medan rickard, tom o eljas fick trängas om utrymmet på divandelen.. tomas o fredrik bredde ut sig i soffan.. ja festen började med fotbollssnack för att sedan hoppa in lite på ett sidospår o då var det faktiskt film som var i fokus men sen dröjde det inte lång tid förens det var fotboll på agendan igen.. o hör o häpna när det samtalsämnet var över så blev det poker................. josefine hade roligt trots detta.. vad ska man annars ha ensam tjej på en fest.. haha.. nej om sanningen ska fram så saknade jag mina kvinnliga vänner men de fann jag ute på krogen sen!



muller var beredd denna gång.. efter förra festen så tyckte han ju nämligen att baksmällan infann sig pga av hårdrocksmusiken.. men denna kväll vat han redo att rocka loss! tom o jag fann varann direkt när vi hade samma äsklingsfilmer.. tom jag säger bara johnny fucking depp.. ja sen efter 12 snåret drog vi till baren där maria  kom inhoppandes! o efter det var det palace som gällde där jag hittade annie efter mycket letande! ja o det var den kvällen.. att gå hem tog ca 30 min o det var inte jag som gick långsamt.. hmm.. det var min älskade pojkvän som tog ungefär 10 steg bakåt eller åt sidan o 1 fram.. herregud säger jag bara.. haha..

idag är väl egentligen en dag då jag har mått bättre.. gaah.... men men glasen är diskade o groggarna borta från min åsyn så jag börjar långsamt hitta min vanliga form igen.. har ätit ett par smörgåsar o druckit oboj.. ska snart släpa mig ner till tvättstugan o sedan gå en promenad för att få lite luft.. mi love är i linköping o spelar match.. lider med dig.. ikväll blir det tacos o film.. veckan som kommer är redan fullplanerad (trodde ni annat eller?)
må: planeringsdag o sedan vattengympa
ti: lärledarutbildning o sedan 90 min spinning.. maria vi kommer att dö..........
on: jobb 7-15.30 o sen ska jecka o jag arrangera middag åt caroline o erika
to: jobb 7-13.. fixa naglar.. gårdsfest 17-19
fr: jobb 7.30-16.15 o sen blir det pirates of the caribbean på bio!!
lö: tjejfest på rehabbadet o sen mat på baren o utgång!!
sö: ska vi fira pappa som kommit hem!



veckans citat;

"Visst ska jag slappa på hotellets spa och badlandskap men jag ska också släpa med mina fyra manliga kollegor på en shoppingrunda som de aldrig tidigare upplevt i sina små liv...haha...*evil*" för att läsa mer om detta upptåg ta en titt in hos http://santacarolina.blogg.se/

En rolig alfabetslista.................

Ramlade över den här på en annan blogg. En bokstavslista som ska visa vad ens namn betyder...

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready

J: People adore you.
O: Awesome kisser.
S: Easy to fall in love with.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
I: You are great in bed
N: You can keep secrets.
E: Damn good kisser. 

 

Publicerat: 2007-05-17 Klockan: 17:44:25

bloggtoppen

http://www.bloggtoppen.se/
http://www.bloggtoppen.se/tracker.php?do=in&id=12407

förrutom det så har jag fått en date av sadjad.. jag passade på att gå till maria för att sminka mig o sen så gick jag hem till mi love.. han hade lagat mat, skrivit en dikt (älskade den!!) o hyrt en skräckfilm (det är en uppoffring för mi love...) jag fick till o med titta på "gud vad bra att du kom" o så spelade han in topmodel åt mig!

tack mi love.. du upphör aldrig att förvåna mig.. idag har jag träffat stina ett par timmar o sen gått promenad med maria.. just nu har jag storresning på kläder o skor, väskor o allt annat.. upptäckte att jag har typ 17 par jeans (använder 5).. 35 par skor (det får man aldrig för mycket av..) o 20 väskor.. så jag rensar.. har tagit fram alla sommarskor nu! umderbart..

kommer lite pics o även på vår desperetkväll i söndags.. annie var bara tvungen att få sjunga lite oxå!

puss






 

Publicerat: 2007-05-15 Klockan: 18:20:24

tester...

japp jag har gjort ett test på http://www.karamellkungen.se/candyking/main.nsf?Open  här är svaret;

Chokladokrat är riktiga finsmakare och kännare av det goda här i livet. Och det berättar de gärna för alla omkring. Chokladokrater vill inte på några villkor uppfattas som vanliga i sin smak. De har örnkoll på vad som är bäst, rätt och finast oavsett om det handlar om inredning eller matlagning. Därför kan chokladokrater ibland uppfattas som lite snobbiga förstå-sig-påare. Men chokladokrater älskar också att dela med sig av allt som de tycker om och kan vara en fantastisk källa till nya upplevelser och kunskaper. Chokladokrater är mycket sociala och måna om sina vänner. De bjuder ofta på fest och tycker om att överraska med presenter.

nja., kanske det kanske!!

här kommer ett annat test.. test o test.. frågor o svar grej!

Vad heter du: Josefine Karin Spalle
Var bor du: Norrköping
Trivs du där: Oh ja jag stormtrivs i den här staden!!
Brukar du läsa horoskop: Nej.
Festar du mycket: Nej inte sen nyårsafton.. Enbart 2 ggr i månaden nu..

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit
Brukar du bli för full: Ja det händer
Äger du ett busskort: Nej.. cyklar o går!
Vad åt du till frukost: Yogurt med bär i.
Har du haft sex idag: Nej.
Nästa mål i ditt liv: Utlandsresa o efter det samboboende.
Hur svarar du i mobilen: Hej.
Antal timmar sömn inatt: Åtta.

Sov du ensam: Ja det gjorde jag..
Din hobby: Sadjad, familjen, vänner, film, träna, vara social, festa, desperet housewifes mm
Vad åt du senast: Makaroner, tacoköttfärs o sallad.

Vem fick du sms av senast: Sadjad  
Vem ringde dig senast: Pierre
Godaste ölen du druckit: Budweiser
Vilka hårfärger har du haft: De flesta
Vad såg du senast på TV: Melodifestivalen
Vad läser du för bok just nu: Michael Moore bok..  

Längd: 173
Skostorlek: 40

Hårfärg: Brunt med en massa ljust i
Är du kär i någon: Oh ja!!
Vad gör du om ett år: Om ett år.. Bor med Sadjad o jobbar kvar.. Ja det var väl det. Planerar ännu en utlandsresa förhoppningsvis!

Vilken parfym använder du: Puma, Escada o några fler
Vilka skor använder du: En massa olika
Dagens klädsel: Mysbyxor o myströja just nu

ja detta test gjorde jag i måndagskväll likaså detta test här nedan...

Tre saker jag inte förstår:
1. Varför vi (samhället) fortsätter att pressa o stressa våra små genom massmedia, reklam o andra påtryckningar.. lär er någon gång.. nu talar jag om skönhetsideal!

2. Varför vi bryr oss så mycket om andra människor o hur de beter sig så att vi glömmer bort vårt eget liv o vad vi borde göra.

3. Varför Michele var tvungen att bli sjuk o dö...

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
1. Min mobil

2. Mitt lepsyl

3. En hårsnodd

Tre saker jag gör just nu:
1. Bloggar

2. Läser expressen på nätet

3. Smsar med Sadjad o hoppas att IFK ska få däng..
Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Få en familj med Sadjad

2. Resa till olika platser här i världen.

3. Träffa Tarantino

Tre saker jag kan göra:
1. Ha många olika bollar i luften samtidigt!

2. Skriva i all oändlighet.

3. Organisera!

Tre saker jag inte kan:
1. Har svårt att be om ursäkt

2. Ha tålamod med "omöjliga" saker

3. Hålla balansen.. Ramlar jämt..
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Ditt hjärta (du blir lyckligare då än om du lyssnar på vad förnuftet säger)

2. Din käresta

3. Din familj

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Hur man redigerar filmer.

2. Hur man framkallar sina egna bilder i labb (glömt bort.)

3. Svälja stoltheten lite oftare

Tre favoriträtter:
1. Tacos

2. Kycklingfilé, klyftpotatis, tzatziki

3. Pastasallad


ja det var det! imorn är det onsdag o då ska sadjad ordna en date åt mig! längtar! på torsdag är det en röd härlig dag o jag ska umgås med sadjad, stina o maria o så sadjad igen förhoppnningsvis! helgen blir det att grilla med jecka o danne o lillstumpa!

puss o hej

41390-1794

 

Publicerat: 2007-05-13 Klockan: 12:41:19

barnvaktshelg



ja i fredags åkte o jag o hämtade de må undrena när jag slutade jobbet kl 13.. åkte tillbaxs till mitt jobb o de fick leka där.. sedan när sadjad slutade så åkte vi till sörping o åt mat hos stefan på kullens pizzeria.. mycket gott o ungarna åt nästan upp allt vilket är ovanligt.. sedan åkte vi till chappo o åt glass men tyvärr glömde jag bort att ta kort..



efter det åkte vi o tittade på fotboll, syrianska mot skarphagen, syrianska vann med 3-0 efter mycket om o men.. ungarna tyckte det var roligt att titta på fotboll, särskilt gustav som vägrade att åka hem förens matchen var slut..*brr* memil fann lyckan hos farhad.. de blev såta vänner direkt.. vi spelade även fotboll vilket var populärt!



sen kom vi äntligen hem o jag fick en blomma av memil o gustá som de hade kommit på den briljanta idén att köpa till moster.. de åt godis (visst blev de söta av klubban...) o sen slocknade de i soffan o bars in till sängen.. gissa vilka som fick sova på soffan..??



dagen efter var det dags för busfabriken.. tack jecka för tipset med mjukkläder.. annars hade det blivit jobbigt.. det var full rulle hela tiden o så kul!



sadjad var väl den som inte hade helkoll på det där med att hoppa studsmatta då han mest låg som på bilden.. mohaa..



efter 3 timmars bus så gick vi ut från busfabriken o styrde vår kos till maxi för att äta på mcd o sedan handla lite.. på maxi mötte vi såväl caroline som sofie o romme! kul!! sen åkte vi förbi gallerix o jag kunde hämta ut min tavla som skådas nedtill!! sen skjutsade vi hem dem till smedby!



kvällen spenderades hemma hos mig med mamma o pappa då sadjad hade bjudit hem dem för en kväll med middag, dricka,  kortspel o schlagertittande.. vi la en hundring var o sadjad kom närmst med ryssland o vann därför 400.. hmm..



några bilder från kvällen! mycket kul faktiskt! o god mat! mums!

nu ska jag snart hem till milla så ska vi två plus annie ha en desperet kväll! frukt, grönt, middag o gotte o en massa desperet avsnitt.. me love it!

en underbar helg med mina kära!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 15.4


Din ålder borde vara 28.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng.
 
Tips på saker att göra för att få mer poäng
  • Köpa bil.
  • Köpa hus.
  • Åka till Kina
  • Anordna vinprovning för dina vänner.
  • Börja dricka Gourmetkaffe.
  • Är du inte redan sambo är det kanske dags att börja fundera på det iallafall.

gör testet du med på http://www.vuxenpoang.com/index.php

veckans citat står caroline för med följande;

"Jag har ingått ett avtal med mig själv. Hädanefter ska ingen som är viktig i mitt liv, få leva vidare utan att de vet att de är betydelsefulla för mig."

kanske inte ett lika humoristiskt citat som jag brukar välja men ett oerhört viktigt sådant!! ta till er alla o läs hela bloggen på http://santacarolina.blogg.se/

 

Publicerat: 2007-05-10 Klockan: 19:08:24

Michele

jag har sagt det förr och jag säger det igen... ibland känns det bara tyngre än andra dagar... hur kunde det ske och varför skedde det?

varför känns det ibland som om jag krackelerar..?  varför kommer det en kraft som brottar ned mig ibland? som får mig att vakna upp.. som får mig att inse.. inse att min älskade snuttunge är borta för evigt.. varför hände detta? gaah.. man kan tro att man ska vara klar med dessa varför frågor vid det här laget men så är det inte.. de finns kvar långt där inne och ibland dyker de upp..

det går inte en dag utan att du finns med mig michele.. jag pratar inte lika mycket om dej längre men jag pratar fortfarande lika mycket med dig! det är viktigt för mig.. du kommer alltid att vara min älskade snuttunge..

varför jag har tänkt och grubblat extra mycket de sista dagarna är för att jag träffade på din läkare ulf för ett par dagar sen.. jag höll på att trilla baklänges när jag först såg honom.. han ska inte finnas i dominovaruhuset.. han ska vara i en vit rock på linköpings universitetssjukhus.. det bara högg till inom mig och det kändes som om jag nästan tappade andan.. jag blev helt svimfärdig.. vilka starka minnen han väckte hos mig.. minnen jag trodde jag hade bearbetat.. minnen jag trodde jag kunde handskas med..men jag var helt oförberedd inför detta möte..

det har hänt att jag har tänkt på hur mitt liv skulle se ut om du aldrig blev sjuk.. vad som skulle ha varit annorlunda då.. jag och pierre pratade om det en gång och pierre sa att han trodde att vi skulle ha gjort slut tidigare då.. att pierre och jag fungerade som ett par för att vi hade dig.. jag vet inte och jag grubblar inte om det längre..

för mitt liv är under kontroll.. mitt liv är bra.. oftast är mitt liv helt underbart... jag har min älskade familj, mina älskade vänner, ett härligt och givande jobb.. en fantastisk vän i min exman och sist men inte minst en helt underbar pojkvän som jag kommer få en fantastisk framtid med.. 

men det är dock en sak som saknas i min tillvaro o det är du michele.. du fattas mig alltid men ibland gör det bara mer ont än de andra dagarna.. idag är en sådan dag..

jag älskar dig michele och vi kommer att ses en dag..


 

Publicerat: 2007-05-07 Klockan: 22:12:24

Grattis!!

Grattis mi love o alla andra united fan..

ja för tydligen är det ju så att igår blev ligasegern klar.. genom chelsea´s resultat igår så var segern manchester uniteds flera matcher i förväg innan serien var klar på riktigt. sådant försprång har de tydligen..

detta skulle såklart firas hemma hos mig igår.. på en söndag.. jaja... grattis mi love! på onsdag ska chelsea applådera åt ditt lag när de möts!


 

Publicerat: 2007-05-06 Klockan: 19:11:35

spelkväll

i torsdags träffade jag jecka o hade det riktigt  kul.. vi pratade om det mesta o myste på fräcka där lilla evvan smaskade i sig en hel mockaruta!



i fredags hade jag min date med milla.. vi åt på pappa grappa o hade det så där mysigt som bara vi kan.. pratade om det mesta o planerade för framtiden.. ja det var ju en date med milla o mig.. sen gick vi på bio o såg hot fuzz.. en riktigt höjdarfilm.. skrattade hjärtligt! milla tyckte inte att hon skulle dricka sin läsk utan hällde den mattan istället.. hon började torka o jag gick o hämtade en ny! allt var väldigt komiskt men jag inser nu att jag inte har ork att betona det roliga i det hela ;) vi träffade på pierre, danne o spetzan som skulle se på spiderman.. även alex o hans gang oxå!



igår var det dags för spelkväll.. först hängde jag med charlotte i ett par timmar.. sen var det dags att få ordning humöret för en massa spel.. o rädslan var väl att ingen skulle vilja vara i mitt lag då jag alltid har en tendens att bli arg på mina medspelare (iaf vid förklara spel).. men det gick ju utmärkt.. vi lottade lag o en gång var jag med milla o andra gången med karin.. sedan var det individuella prestationer som räkandes!

jag tyckte att milla o jag skulle heta white chics då vi hade vita spelpjäser men hon döpte oss till white trash.. fråga mig inte varför.. mohaa.. det var iaf en rolig kväll med skrik, skratt o galna upptåg! när det var dags för singstar så åkte mi love o jag till mc donalds o roade oss istället! här kommer ett axplock av bilder..



idag har det varit strålande väder o dagen har tillbringats på landet med mi love o mamma o pappa.. snart blir det tacos o en film.. veckan som följer är det möte o träning som det fokuserars på!




veckans citat;

"Mamman ska tillbaka till bubblande grytor, nybakat bröd, tvätt, städning och barnpassning..haha...näe, inte riktigt så är verkligheten. Det blir micromat, en torr brödbit och mysgos med världens finaste bäbis, Wonkestonken!" för att läsa allt om detta gå in på  http://willewonka.blogg.se/



avslutar med en lista!!

Jag har:
(x) snott den här listan
(x) varit full
( ) fått sparken
( ) bott utomlands
(x ) varit i knytnävsslagsmål
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) åkt polis bil
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) haft sex på jobbet
( ) haft one night stand
( ) avfyrat ett vapen
(x) sett någon dö
(x) flugit
(x) spytt på krogen
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
(x) somnat i skolan eller på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) haft en orm under tröjan
(x) sovit under stjärnorna
(x) kört av vägen
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) fyllt på olja i bilen
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(x) varit förlovad
( ) hoppat från en bro
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) legat på sjukhus
( ) brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) dansat på ett bord
(x) kört för fort
(x) varit alldeles för snäll
( ) fjällvandrat
(x) badat naken
(x) haft sex offentligt

 

Publicerat: 2007-05-01 Klockan: 17:35:03

Valborgshelgen!



Sadjad o jag åkte hem till systra mi o hennes man wallentin o deras två barn bus o busigare. där avnjöt vi en god grillad middag med tzatziki, guacamole o vitlöksbröd.... mums...




Bus och Jag roade oss med lite klappvisor när inte jag o Sadjad poserade...



Busigare roade sig med att sätta på diadem på herrarna i sällskapet.



Efter god mat så gick vi till rambodal där vi köpte godis, snurrade på chokladhjul, lyssnade på ungdomsband o såg på elden o fyrverkerierna! tusen tack för en mycket trevlig kväll!



Dagen idag har vi tillbringat till viss del på Billbäcks där vi åt goda smörgåsar... snart kommer sadjad hem till mig från fotbollsgolf o då ska vi äta rulle.. o nej äta är inte det ändå vi gör även om det kanske låter som det just nu..

imorn är det dags för jobb igen o jag är väl lagom upplagd för det.. träning på kvällen... på torsdag ska jag umgås med jecka o evvan o sen är det lokalderby mellan det bästa laget (sylvia) o det mindre bra laget (ifk).

puss o hej

RSS 2.0