Publicerat: 2007-11-30 Klockan: 18:30:29

top modelja idag har vi varit hemma hos åsa. i hennes o linneas nya hus i smedby. åsa har alltså rivit ner allting i huset. då menar jag allting. ALLTING! nu ska de börja måla o ha sig. vilket slit. sadjad försökte ge en hjälpande (stjälpande) hand.. ;)

vi fick iaf glögg, julmust o pepparkakor. mysigt!

sen åkte vi till filmstan för att inhandla wok o kebab. vem ser vi då sitta på mc donalds. jo hawa. ja alltså för er som inte vet om det så är hawa en av finalisterna i top model. inte min favorit men ändå. jag är ju då total torsk på top model. älskar att se hur de blir stylade o fixade inför fotograferingen. o så satt hon där!

ja annars så är det sådär då. jag är fortfarande sjuk. går snart in på tredje veckan. det har varit feber, hosta, halsont, vinterkräksjuka, feber igen... så om skiten är kvar på måndag går jag till vårdcentralen.

med andra ord så blir det en väldigt lugn helg.

 

Publicerat: 2007-11-25 Klockan: 18:26:30

back to the 80´s...i fredags var vi iväg på i aftons mord. josefine lyckades lista ut både vem som blev offret och vem som var gärningsmannen. det tackar jag alla mina filmer och böcker för ;) igår var det dags för att leta mer stövlar. vilket jag också gjorde! lyckat! sen så var det bara att dra sig ca 20 år tillbaks i tiden för milla o osses 80-talsfest!


41390-2573


såhär snygga blev syrran o jag!såhär snygga var vi! en riktig salig blandning av färger och annat läckert! ja på något sätt har jag ej fått med osse på bild så jag hoppas att milla uppdaterar sin blogg snart så får ni nog njuta av honom där! jag har hört en massa rykten om att bilder ska läggas ut på facebook också.
festen fortsatte o singstar kom på även denna gång.
en tavla med bilder på hur vi såg ut på 80-talet var lite av det goda. o såklart fantomendricka! det fanns en  massa okejtidningar också vilket var riktigt roligt att kika i. festen var hur rolig som helst. sen så får jag säga stopp. tack men nej tack palace. det var nog sista gången det. hur kan man ta bort musikbaren? o vart ska jag dansa? nej det var helt enkelt ingen höjdare. bomull nästa.idag skulle vi ut på stan lite men det slutade på o´learys med mamma o pappa. nu ska vi snart inta soffan med film o gino. mums.

vad bjuder veckan på? ja ingen träning för josefine. det får vänta tills på lördag då jag förhoppningsvis är helt frisk. så jag får hemma tid denna vecka. soft! det ska jag njuta av.

 

Publicerat: 2007-11-23 Klockan: 16:33:29

utrensning

utrensning dubbelt upp.

har varit småsjuk sen i söndags med halsont och jobbig hosta. i onsdags lagom till matchen blev jag sämre och började må illa och känna av feber. mycket riktigt så hade jag 3 ordentliga kräkningar runt midnatt och efter det la sig illamåendet. febern höll i sig hela torsdagen så det var bara att sjukskriva sig. mm o magen var inte helt okej under torsdagen. men idag har jag varit feberfri och har bara hostan och halsontet kvar. så ikväll ska jag satsa och gå på;

41390-2569

med jobbet. det är vår terminsavslutning på skandiateatern. jag blir så sugen att skriva skandiamäklarna men det heter ju skandiateatern.

det var den ena utrensningen. den andra.

jag rensade mitt källarförråd i början av veckan och ställde det i cykelförrådet med en lapp att jag ska åka bort med skiten till returpunkten men om någon ville ta något tills dess så var det bara att ta för sig.

nästan allt är borta! skönt för mig då!

oh vad gott det ska bli att äta ikväll. har ej gjort det sen i onsdags.. mums.

puss en snart helt frisk josefine

 

Publicerat: 2007-11-21 Klockan: 14:55:17

risig?

jag mötte en tant nyss. en riktigt risig tant. ja faktiskt en sådan som man i folkmun kallar för a-lagare. okej tänker nu ni? vart ska detta inlägg sluta? jo jag tittade lite på den här tanten. kanske mer än vad jag normalt brukar titta på tanter i den här åldern. men det gjorde jag. vad gjorde hon? jo hon nickade åt mig. ja man kan faktiskt säga att hon hälsade på mig. jag brukar finna mig i situationer ganska fort men inte nu, kanske för att jag gick och dagdrömde lite. så istället för att nicka tillbaka tittade jag bort. men varför nickade hon åt mig?

1. jag såg lika risig ut (mörjligheten finns! sjuk, blek, slarvig knut, småblöt av regndis och jobbkläder) och hon trodde att jag var one in the gang så att säga.

2. hon är van vid att människor (som jag) tittar lite mer än bekvämt på henne. hon har kanske byggt upp ett personligt skydd för att handskas med det. genom att bemöta dessa människor med en hälsning.

ja jag har ingen aning. men bägge tankarna slog mig. i den här ordningen. kanske hittade jag på det andra alternativet för att skydda mig själv. jag ville nog inte tänka första tanken mer än en gång. inte så kul att känna sig så risig.

 

Publicerat: 2007-11-20 Klockan: 18:36:19

naiv?

ja jag tror att min pojkvän är väldigt naiv. han kom upp i morse och sa att någon hade lånat hans cykel och glömt att ställa tillbaks den. nja naiv kanske inte är rätt ord. blåögd? eller ser han bara positiva saker i händelser kring honom? haha.. älskling ställ ner dina kommande cyklar i källaren!

 

Publicerat: 2007-11-19 Klockan: 20:16:47

julhandel

o så skedde julhandeln så mycket smidigare o tidigare än vad det var tänkt. under lördagen så hann vi med träning, shopping på myrorna inför 80-talsfesten o sadjads skridskokarriär, upphängandet av draperier (tack pappa) - draperierna är en fortsättning på att sadjad flyttat in här och kollar på tv länge. vilket resulterar i en blinkande atmosfär. nu är den borta -, lunchande  på statsmuseumet (tack mamma o pappa) o tro det eller ej nästan all julhandel.rent impulsstyrt och perfekt innan löning då det knappt var något folk alls på stan. på söndagen fortsatte vi att handla julklappar. nu har vi bara 2 kvar o de vet vi exakt vad vi ska köpa till. det var elvamånaders firande i lördags o jag fick fina;ja det var bara själva pinnarna jag fick. arrangemanget styrde jag med medan min karl läste aftonbladet på toaletten. tydligen är det väldigt avslappnande!här är de flesta av våra julklappsinköp!idag när jag kom till nagelanna så hade mi love varit där o lämnat rosor till mig. så de fanns på plats. han är mycket romantisk den där mi love. o det öppnar upp det för mig med.

snart vankas cityakuten o då ska jag få reda på om min stackars ray dog eller inte. hoppas inte men sadjad avslöjade att det kommer en ny karaktär till programmet idag så då innebär det väl att min lilla ray verkligen blev mosad av lastbilen. FUCK!

annars är det kurs imorn, lärledarutbildning. ser fram mot lördagen då det vankas 80-talsfest!

 

Publicerat: 2007-11-17 Klockan: 18:51:44

sex and the city


You are "Samantha Jones"!

You are bold, spontaneous and liberated. You do what you want, when you want, and who you want. Your life is all about what you make it. Not everyone has the courage to start a successful business or go up to the hottest guy in the bar. But that's why people are attracted to you. Your larger than life persona gives you the ability to negotiate all things, right down to 'your place or mine?'


 

Publicerat: 2007-11-15 Klockan: 22:41:01

before & after

ja det handlar precis om det som det låter som att det ska handla om!

before & afterbortse från att jag är trött o sliten efter en lång dag! äh ta det med. ni får se mig mer stilfull o snygg vid ett annat tillfälle.

puss

 

Publicerat: 2007-11-13 Klockan: 18:20:40

anledningen till varför man INTE ska titta på tv...

jo för att man blir så förbannat ledsen.. herregud jag har 2 bevis på det bara de senaste dagarna.

1. fucking jävla idol. hur kan man? hur kan man rösta ut christoffer? hur kan man rösta ut en karl med en sådan begåvning att jag får gåshud var gång jag lyssnar på honom. för att inte tala om att se på honom. hur tänker folk? hur kan denna begåvning få minst antal röster? skandal.

2. långköraren cityakuten. det har skett förr. igår hände det igen. det som bara inte får hända. en av karaktärerna går en för tidig och brutal död till mötes. mina tårar hade ingen hejd. men jag ska förtydliga att det var precis i slutet så vi tittare vet inte om han har dött eller inte. men vad ska man tro när en stor lastbil kommer i hög fart och mejar ner honom. upprörande.

men kanske också anledningen till varför serien håller år efter år. karaktärerna byts inte bara ut eller flyttar utan det är action i denna serie.

ja och nu är det som så att jag inte ens tittar på tv ofta. och ändå har jag hunnit bli upprörd vid 2 tillfällen på ett par dagar. maximal otur.

här är min fina present som jag fick av sadjad när jag kom hem från sandvik!

41390-2555

 

Publicerat: 2007-11-11 Klockan: 17:19:13

slappt på spanu har vi nyss kommit hem från en helhelg på sandvik spaanlägning. det var precis sådär drömmande slappt som jag hade hoppats på att det skulle vara. förra gången lyckades vi ha så många aktiviteter på samma dag. något mer erfarna och rutinerade så blev den här helgen mer softish mode. det var inte bara syster, mamma och jag utan även en av mina mostrar, lollo, och 2 kusiner, sofie & petra. det var kul att träffa dem utöver de vanliga spektaklena som födelsedagar etc. roliga och intressanta samtal, och nej kära kusiner, jag ska inte avslöja vad som sas ;)


snön dalade ner på fredags kvällen och låg sedan kvar hela helgen vilket resulterade i dessa underbara vinterbilder.
syrran och jag ägnade oss åt vattengympa i en iskall basäng. därav första bilden. vad bjöd helgen mer på? goodmorning class, massage, god mat i massor, godis!, promenader, bubbel, bokläsning och som sagt softish mode. hårfärgning får jag inte glömma. av vem? ja gissa när ni ser på bilderna.väl hemma på söndagen åkte vi hem till pappa med en farsdag blomma. pappa som missuppfattat det där med fars dag och gav oss behandlingarna på sandvik. pappa det är du som ska bli uppvaktad, inte vi. men tusen tack för den gåvan. och tusen tack mamma för denna helg! en tradition kanske? såhär söt kan sadjad bli i pappas hatt. hmm.. älskling du är bäst ändå. jag hade fått en present när jag kom hem. foto på den kommer senare i veckan.

nu ska det snart slappas vidare i soffan....................

 

Publicerat: 2007-11-08 Klockan: 21:12:03

sandvik gård

ja snart drar vi. mamma, syrran o jag. tillsammans med min moster lollo o 2 av mina kusiner, sofie & petra, ska vi tillbringa helgen på sandvik gård. imorgon vid 17 tiden åker vi. vi kommer då få avnjuta drink plus en 3-rätters middag. på lördagen är det frukostbuffé. fika. 2-rätters lunch. fika. 3-rätters middag. på söndagen är det frukostbuffe samt en 2-rätters lunch. förutom detta svulleri så kommer jag ta en entimmes behandling. jag funderar även på att sola. syrran o jag ska köra vattenjumpa och ett träningspass. plus att vi bara ska slappa, bubbla, ligga o läsa.

NICE!mi love får vara home alone igen. men jag tror att han överlever. jag kommer ju hem på söndag lagom till hans tv-match. hur kan det vara så då? kunde de inte spela på lördag när jag ändå ska vara borta. hur som helst så ser jag fram mot att slappa o äta god mat. självklart så får min goda vän godispåsen följa med på resan. men det blir nog ingen hemresa för den stackaren. känner jag mig själv rätt så ska jag vara glad om det finns något kvar på lördagkväll.

puss o hej

sadjad........ jag älskar dig ännu mer än någonsin. du är en fantastisk sambo!


 

Publicerat: 2007-11-04 Klockan: 22:12:51

vilken husfru är du?

Vilken husfru är du?

Ja vi har precis haft en desperetkväll o så pratade vi om ett test man kunde göra. se ovan!

karin blev lynette. jag har gjort testet 4 ggr.. 2 ggr blev jag susan. 1 gång edie och en gång gaby.

ja jag vet inte vad det säger om mig? vem blev ni? jag ska göra det en femte gång och skriver i kommentarfältet vad jag fick då!


 

Publicerat: 2007-11-03 Klockan: 23:35:47

pink ladiesja denna gången hade turen kommit till milla. pink ladies har även fått tillökning i form av marie o carita. det var mycket trevligt och jag tror att de får ännu roligare nästa gång då de är mer inne i "kättsätterandan".  milla bjöd på god välkomstdrink med en piggelinglass i!maten var mumsig och vi alla blev så mätta. så pass mätta att efterrätten fick intas i soffan några timmar senare.
och då hade det även hunnit bli strömavbrott, något som varade från ca 22.30 till 00.00. på ett ungefär. men det var bara mysigt. tack milla för en toppenkväll. pinkladies rules!idag har vi varit vid gravarna. något som var lite tyngre än vanligt. mycket för att vi gick in i kapellet och satte oss ner för lite eftertanke. musiken strömmade ut ur högtalarna och det var likartat stämning som alla hjärtans dag år 2006. dagen för micheles begravning. det var tungt. fint men tungt. första gången jag var inne i ett kapell/kyrka sen just micheles begravning. det gjorde sitt bara det. men nu har jag gjort den delen. tagit ett steg till. blivit ännu lite starkare.imorgon är det dags för ett desperet

RSS 2.0