Publicerat: 2005-12-31 Klockan: 12:22:03

gott? nytt år...

nu är det bara 11 timmar o 45 minuter kvar det på gångna året.. snart ligger 2006 framför oss.. jag känner en lättnad inför det. jag vet att det egentligen är larvigt att kunna känna lättnad inför ett nytt år. jag skulle ju lika gärna kunna börja om vilken dag som helst.. men nu lägger jag snart 2005 bakom mig o tar till mig 2006!

vad ser jag mest fram emot? ja bröllopet såklart! den 5/8 kommer vi att bli man och fru spalle.. eller kanske man och fru tauberman. Vilket ja det är fortfarande osagt.. det kommer bli att vi singlar slant om det.. tehe.. men vi ska bli man och fru iaf, vi ska börja vår egna lilla familj i tvåsamheten! oh vad jag längtar.. de små bitarna börjar falla på plats.. jag har varit säker på många saker i mitt liv.. men mer säker än vad jag är för mina känslor för pierre det har jag nog aldrig varit.

det är oxå med vemod jag går med det kommande året.. det kommer med all säkerhet bli året för micheles bortgång.. det kommer med all säkerhet bli året för hennes begravning.. men det kommer oxå bli en lättnad.. en befrielse.. främst för michele.. slippa vara fången i sin egen kropp...

vart allt bär sin väg det vet vi lite om.. kanske är det bäst så.. men jag vet en sak o det är det att nästa år kommer bli bättre o godare än det gångna.."trots allt"

så skippa frågetecknet i rubriken så säger vi alla på en gång gott nytt år

                                     pierre o jag.. man o fru...                                                 

 

Publicerat: 2005-12-30 Klockan: 10:49:09

ups and downs..

igår var en mysig dag.. jag, syrran o mamma var på stan o lunchade o gick o myste. vi skulle boka romresan. men det visade sig att vi bara skulle få vara borta ca 2 o en halv dag av de 4 betalda. o då skulle det kosta 5700 per person.. för 2 o en halv dag utanför fotbollssäsongen.. nja.. så vi tänkte om lite.. rom kommer ändå jag o pierre åka till under fotbollssäsongen någon annan gång. så mamma ska bestämma nått nytt, hon var inne mycket på de olika span som finns. men herregud mamma o pappa har ju varit på varje spa ju.. jag la in en längtan om köpenhamn torsdag-söndag istället.. då blir det mys på resturanger, fik o strosa runt oxå.. jag hoppas att hon tänker över det.. men det skumma är ju att det blir ju samma summa oxå..

sen åkte vi 3 till sörping med en massa muffins o hallongrottor (michans favorit). där möttes vi av en michan som inte hade någon down just nu utan en stor jävla up!! första gången sen efter beskedet jag sett henne så pigg o alert.. hon småskrattade till o med.. det var som natt o dag från tisdagen på mates.. skönt att se livet i hennes ögonigen.. mamma o syrran blev ju lite förbryllade då pierre o jag berättat om hur hon brukar vara.. men glada att de fick träffa en pigg tjej!

men på kvällen kom oluskänslorna igen.. de som kommer när michan växlar i hur hon mår. jag blir ju oxå fundersam.. samtidigt som det var så härligt att träffa henne såhär så känns det som man blir snuvad på henne då.. igår visade hon ju lite av sitt gamla jag... o då vill jag ha mer o mer av det!! då blir det så mycket jobbigare att tänka att hon ska lämna oss..

jag hatar detta.. jag vill bara att allt ska bli så "normalt" som det kan igen.. men detta är livet o livet hade lustiga vändningar åt oss i denna familj...


  min kära syster jessika

 

Publicerat: 2005-12-29 Klockan: 09:02:42

vänskap?

mmm.. läste idag ett dagbokinlägg som en av hennes vänner hade skrivit.. en av dem som kallar sig hennes bästa vänner.. kändes som ett slag i magen nästan.. den här vännen har nämligen inte "vågat" höra av sig på säkert ett år, kanske lite mindre.. av sin egen rädsla.. eller rättare sagt det är de sista månaderna hon ej vågat höra av sig av rädsla.. månaderna innan hade de "bara" glidit ifrån varann.. men ändå kallar hon sig bästa vän med henne.. jag var tvungen att skriva svar på tal till henne.. kanske lät barskt.. såhär skrev jag;

hej.. läste ditt inlägg i dagboken.. ja din uppfattning o din bild av michan skulle troligtvis ändras om du träffade henne nu.. samtidigt tycker jag att du som vän borde ha varit med henne under den här resan.. hela tiden.. det är inte direkt läge att tänka på sig själv då.. o om du tänker på dej själv som du har gjort.. eftersom att du inte har "vågat" ringa etc så tycker jag inte att du har rätten att kalla dig o henne för bästa vänner.. det kanske låter hårt.. men det här är hårt.. det är ingen dans på rosor o att våga finnas där.. det är att vara en vän.. förlåt om jag gör dig lessen..

jag vet inte om jag var för hård.. det är en jättegullig tjej det här men det hon skrev kändes in i hjärtat.. jag var bara tvungen att "ingripa".. så jag hoppas att hon vaknar o tar tag i det här.. för annars kommer hon att ångra sig sen.. det vet jag.. jag tackar iaf mina vänner.. för att ni vågar.. för att ni inte är rädda.. för att ni inte gör ämnet tabu.. det är vänskap.. här är några av er.. tack..

    erika, jecka, åsa o carro.. tack........... ni andra med såklart men det är ni som är föreviga på dessa bilder...

 

Publicerat: 2005-12-28 Klockan: 10:06:08

Ork

mm. vad har jag ork till? den börjar sina igen. varför? jag tror jag vet svaret. min egen spekulation är att orken börjar sina för att jag inser allvaret nu. jag inser att det är på riktigt. det går inte att blunda längre. varje gång jag träffar henne så inser jag mer o mer för var gång vart det är på väg. när vi fick beskedet var det bara en massa sorg o aggressioner som kom ut ur mig. sedan kom jag till ett acceptansläge. "ja men vi visste ju att det var såhär det skulle sluta". "det kanske blir bättre såhär trots allt, det blir en befrielse". jag tror fortfarande att det blir en befrielse. men min ork börjar ta slut. det är fruktansvärt jobbigt att se henne gå mot sitt slut. mcyket värre än vad jag någonsin kunde föreställa mig. jag vill ju att hon ska vara som förr. fan kan det inte bara ta slut nu när det ändå är på väg att göra det. varför dra ut på lidandet...? låt det ta slut så vi kan få börja om. låt det ta slut så hon slipper lida mer. 
 

     
      Familjen på Pierres sida. Hon håller den stora nallen. På hennes 19 årsdag.            

ja josefine. nu är det som det är. ska du deppa ihop eller ska du försöka? det är bara du som kan göra det valet. ja men det är väl klart som fan jag ska försöka!!!! men det börjar göra så ont inne i mig. jag börjar krackelera inom mig. det finns inget naturligt i denna situation. det gör för ont. men jag kommer att fixa detta, vi kommer att fixa detta. men varför dra ut på skiten? det är nått jag inte kan förstå..       


 

Publicerat: 2005-12-27 Klockan: 10:00:54

michele o micke

mihele o micke

michele o micke på deras kretaresa november 2005.. kommer det bli ett november 2006 för michele? nej troligtvis inte..

 

Publicerat: 2005-12-27 Klockan: 09:50:41

jultankar 2005

ja så var den här.. eller kanske rättare sagt över.. julen 2005.. vad har den gett mig? vad har den lämnat kvar? minnen kanske.. jag får ta vara på de minnena. eftersom att denna julen är speciell, det är vår sista jul med michele. mm det är sant o det börjar kännas ändå in i själen.. det är sista julen tillsammans med henne, sen ska hon vandra vidare. till änglarna..

julen har gett mer.. värme, närhet, nått halvt hekto plus på vågen o en himla massa bra julklappar. julen har gett glädje.. att få se de små bli överlyckliga när de öppnar sina klappar... det gäller de stora med för den delen..

men det som känns mest denna jul är ändå det att vi tillbringar den för sista gången tillsammans med michele.. när tar det slut? när ska du få frid?

pierre o jag framför vår julgran juldagen 2005

pierre o jag
 

Publicerat: 2005-12-27 Klockan: 09:41:27

då var man fast

välkommen till min nya blogg!

ja även jag är här nu.. jag har länge funderat på om jag ska starta en blogg eller inte.. o varför inte! vi testar!


vem är jag?

* 25 årig tjej från norrköping
* förskollärare till yrket
* förlovad med världens bästa pierre
* med i divaz_nrk vilket är en tjejklubb med 9 galna tjejer
* familjekär! älskar min familj
* njuter av att se på film
* tycker om att samtal och diskussioner
* fotointresse
* fest då o då är mycket trevligt


RSS 2.0