Publicerat: 2011-06-30 Klockan: 21:00:50

båtpremiärdagen till ära har vi hängt på sjön! noah tyckte det var lite väl varmt i flytvästen. vi testar igen en svalare dag!nu är farmor här som ska hänga med noah medan vi drar till ullevi för att kika på iron maiden imorgon!

 

Publicerat: 2011-06-30 Klockan: 11:04:00

lyckokaninenpå midsommarafton fick noah en gåva av sina gudföräldrar. en liten lyckokanin som gudmor virkat. den ska med till sjukhuset i höst!tack för dem superfina presenten!!


 

Publicerat: 2011-06-29 Klockan: 21:57:06

onsdagsbebisarnas 1-årskalasidag har vi firat att våra små har eller ska bli 1 år! vårt gäng som setts i stort sett varje onsdag.här är alla andra familjemedlemmar. det brukar mest bli barnen som blir förevigade.niclas agerade fotograf och knäppte av ett antal bilder på hela gruppen samt var och ett av barnen!vi grillade och käkade god mat tillsammans.utforskade de nya miljöerna. noah bemästrade sin balans idag och stod still själv flera tillfällen och länge!noah fick ett paket av egil - manchester united badanka och skallra. han gav en present till leah.tårtan bestod såklart av våra godingar. bilden från när vi alla sågs för första gången.egil och noah var nyfikna på leon!

tack gänget för en supereftermiddag och kväll!

 

Publicerat: 2011-06-28 Klockan: 19:44:27

en dag på landet

en stund i solen. hänga med gustav. promenad till handelsträdgården för att köpa glass. lek. klädsim. rakning.....


 

Publicerat: 2011-06-28 Klockan: 16:04:46

Sommar

img_6966 (MMS)

Sommar


 

Publicerat: 2011-06-27 Klockan: 22:04:54

sandlådandagens inköp var ett lyckat inköp. sand till sandlådan på landet. sandlådan består av en pool! en likadan pool som vi har till noah när han badar. 200 kr på maxi! kan varmt rekommenderas!numera bor hela familjen på landet. här var några av dem som fastnade på kort.finfin blomma.noah var på sitt allra bästa humör när sanden skulle invigas. kasta, hälla, äta, gräva och kratta!kusinerna hjälpte till så att noah hamnade mer under sanden än ovan!mmm... gott med sand!efter leken fick det bli ett bad för att få bort all sand.

nu ska ni få se en rolig bild på hur vår son kan välja att dricka sin välling... med hjälp av föttera. ibland känns det som att han har mer kontroll på fötterna än händerna. han är vår lilla apa!


 

Publicerat: 2011-06-26 Klockan: 16:40:39

vänner

vi har haft en härlig förmiddag med våra vänner.


 

Publicerat: 2011-06-25 Klockan: 13:49:22

midsommarfirande

nu sitter jag på landet med datorn i knät, mannen ligger bredvid i soffan och läser en bok och noah snarkar från sängen. lugnet är här. vår semester har precis startat och jag känner mig lugn och förväntansfull. vi har massvis av roliga saker inplanerat men även dagar som står helt tomma. tid för avkoppling och familj!

igår var det midsommarfirande här ute på högbacken. det var the gang som var närvarande. vilket innebär myrbergs, wennergård/olofssons och pox, jools plus chester.milla o karin som precis ätit midsommarlunch.pox o jools som fick tillökning i familjen i form av noah. påväg till festplatsen för dans kring stången.väl på plats mötte vi mängder av välkända ansikten. bland annat anners!noah och matilda övade på att dansa innan det var dags.påväg till midsommarstången.helt plötsligt kom solen fram och vi dansade så att vi blev varma i kläderna!jag och noah gav upp efter ett tag och hängde med de som hoppat av dansen.vi mötte erica!efter dansen behövde vi påfyllning och då var det gott med marängtårta!viktor och myrbergs! osse fick äran att sköta grillningen!conny och noah gungade i väntan på att middagen skulle bli klar.noah var helnöjd under middagen - bara han fick njuta av allas redan uppätna majskolvar.

tack alla för ett härligt midsommarfirande! det tycker jag vi gör om redan nästa år!


 

Publicerat: 2011-06-24 Klockan: 16:07:18

Dans kring midsommarstången!

img_0253 (MMS)

Dans kring midsommarstången!


 

Publicerat: 2011-06-23 Klockan: 20:10:36

kalasmånadigår hade vi kalas för mig. under juni månad så är det kalas mest hela tiden. pappas födelsedag den 25 maj är startskottet och sedan är det kalas minst en gång i veckan tills min födelsedag dyker upp.vi passade även på att ställa upp flaggstången igen när vi hade ett samlat gäng på landet!nu ligger köttet i marinad och maten är inhandlad till morgondagens midsommarfirande! jag tror tillochmed att vädret är på vår sida imorgon!

 

Publicerat: 2011-06-22 Klockan: 14:26:28

onsdagsgrupp

idag var det dags för onsdagsgrupp hos erika. sista träffen innan sommaren - ja förutom vårt 1-årskalas som vi ska ha om en vecka.

det var fullt ös och då alla har barn som sover när de själva behagar nu för tiden så var de vakna och mer eller mindre glada;)eftersom noah överskattar sina motoriska förmågor så var erika snäll att låna ut en hjälm till noah. så nu kan han få stå och SLÄPPA bäst han vill.


 

Publicerat: 2011-06-22 Klockan: 14:08:02

midsommarfest på jobbetigår fyllde jag år och blev såklart uppvaktad av min man och min son. eftersom det var stor midsommarfest på jobbet med inbjuda familjemedlemmar så valde vi att gå på den och kommer att ha kalas ikväll!milla blev 2-barnsmor när både noah och matilda ville vara hos henne. jag fick låna viktor av karin istället!!här står det om festen i tidningen! klicka fram så ni får se alla 4 bilder. våe guddotter är med på en fin bild och på första bilden syns vi!

http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/default.aspx?articleid=5684743#.TgGTDF8etWE;
mingelbilder från festen. syftet med festen var att visa alla i comeniusgruppen hur det går till på en traditionell midsommarfest. comenisgruppen innehåller förskollärare från sverige  = vi och england, lettland, litauen, turkiet och ungern.


 

Publicerat: 2011-06-21 Klockan: 22:16:08

Idag är det ingen vanlig dag för idag är d...

img_9251 (MMS)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det faktiskt min födelsedag:) den har vi firat på jobbet, tro det eller ej. Det var en rolig jobbfest för hela familjen! Noah sovvägrar efter den festen - det var ju så kul!


 

Publicerat: 2011-06-20 Klockan: 14:40:00

i gryningens timmar

i gryningens timmar, 2010. regi roselyne bosch.

ojojojojojojoj..... gripande film som utspelar sig i frankrike 1942. vi får följa en sympatisk familj och hur de tillslut hamnar i ett rent helvete. jag vill knappt skriva något. jag vill låta filmen tala för sig själv.

för mig ligger det stora i filmen i att jag får uppleva mänskligheten i allt det omänskliga som pågår. det fina i det hemska. hoppet.... hoppet som faktiskt är det sista som lämnar en människa.

det var länge sedan jag såg en så pass bra film!

betyg 5 av 5.

imdb - 6,8 av 10.


 

Publicerat: 2011-06-19 Klockan: 15:03:15

noahs 1-årskalas

igår var det stor fest ute på högbacken i kårtorp! det var dags för bästa noahs 1-årskalas. fina ballonger som noah hade fått av eva i present.såhär fin var bästa noah på sin födelsedagsfest. finfin skjorta som han fått av faster.även på sitt kalas måste man få vara ifred och gå och känna på blommorna.massvis paket och fika.fotbollskillen.gott med vattenmelon!tur att det fanns en ballong på min egna stol!matilda delade ut födelsedagspussar.skönsång och tårta med finaste noah på. gustav var den första som sa att det kändes lite märkligt att äta noah....noah fick smaka sötsaker för första gången....det fick toppenbetyg! nu dröjer det tills nästa gång!

familjen azari!såpbubblor är ett måste på alla kalas.vi igen!det blev en lång paketöppning där födelsedagsbarnet brydde sig lagom mycket om själva händelsen...kul att leka med sakerna.sadde, adel o jonas.noah hade en toppendag och tackar alla för sina paket!


 

Publicerat: 2011-06-18 Klockan: 22:26:32

Såhär gott var det att smaka tårta idag:)

img_2286 (MMS)

Såhär gott var det att smaka tårta idag:)


 

Publicerat: 2011-06-18 Klockan: 11:03:00

elsaigår var vi hemma hos anners och fick äran att välkomna lilla elsa till världen. axel passade även på att ge noah ett paket med fina kylskåpsmagneter.jag och sadde fick mysa med en liten igen. det är bra gosigt!axel visade stolt alla sina leksaker och vi lekte en hel del kurragömma!

 

Publicerat: 2011-06-17 Klockan: 22:43:02

föräldragruppskalas

idag har vi varit i blacka på kalas för alla 6 föräldragruppsbarnen. sist alla träffades tillsammans så såg det ut såhär.idag såg det ut såhär!vi passade även på att ta ett kort med mammorna och barnen.innan kalaset började var det fri lek i emils fina rum.på kalas får man äta en massa frukt tills man kräks upp frukten:)iris matade albin!på kalas måste man ha kameran med sig, få paket och såklart få se en massa såpbubblor!!tack alla kompisar för ett fint kalas!

 

Publicerat: 2011-06-17 Klockan: 08:46:00

1 år sedan.....

för 1 år sedan var jag så lycklig. vi hade precis fått besked av läkarna att noah hade låg analatresi och inte skulle behöva stomi. han hade troligtvis inga andra missbildningar men skulle ändå undersökas då det var rutin.

det var det de sa den 17 juni. dagen efter hade de gjort fler undersökningar. de hade sett fel. avståndet var mer visade det sig på röntgen än vad det sett ut för ögat. han skulle behöva stomi. han hade även en kotmissbildning - men den skulle vi troligtvis inte behöva åtgärda. det behöver man tydligen sällan. det blir sällan så kraftiga skolios av kotmissbildningar. i september ska noah opereras...

han hade även ett hjärtfel...

från den ena dagen till den andra fick vi reda på mer och mer fel på vår perfekta son.

sådant vi inte ens hade behövt höra från början. läkarna hade ingen som helst skyldighet att berätta för oss att skoliosen nog inte behöver opereras. det hade räckt med ett - us i link får följa upp det här.

att de uttalde sig om analatresin (och själva var väldigt positiva när den var "låg") var med onödigt. särskilt innan en röntgen.

så många uttalanden om deras antaganden. så många tårar på grund av deras antaganden varit fel.

jag minns att jag för ett år sedan snabbt fick kunskap om analatresi och blev väl införstådd i låg och hög. lättnaden jag kände när noah hade låg var stor. när läkarna kom in dagen efter skämdes de. de skämdes men berättade om sitt misstag. jag grät och tittade på min son. jag omvandlade snabbt allt jag hade lärt mig och kände en hopplöshet.

då.

idag är jag mer hoppfull.

stundvis känns det nattsvart när allt krånglar med analatresin. men även då känner jag hopp.

att noah föddes med allt som han föddes med har jag accepterat. det är där vi är och det är så vi lever.

men läkarnas uttalanden förbryllar mig.

just nu är det aktuellt igen. så många nyblivna vänner som fått höra av sina barns läkare att ryggmärgen är nog okej, han har bara låg analatresi, det här kommer bli lätt, det är bara ett litet hjärtfel, ni kan åka hem... så många olika. så många misstag. så många onödiga tårar.

snälla läkare. utred först - prata sen.jag har beställt hem noahs journaler från ViN.

där står det tydligt för första gången. "9 mån gammal gosse, VACTERL syndrom, analatresi, kotmissbildning, öppetstående ductus och trakeomalasi.... trattbröst.... medicinera med pulmicort, airomir och singulair granulat"

svart på vitt...

utan journaler är noah till synes som vem som helst. för oss som kämpar mer eller mindre varje dag får journalerna ett ansikte. noahs ansikte.


 

Publicerat: 2011-06-16 Klockan: 23:06:34

noahs födelsedagdagen började såklart med paketöppning. mest spännande var den fotobok som noah fick. en bok med bilder över släkt och vänner. som en pekbok.mamma!innan vi åkte till kolmården som var dagens utflyktsmål var vi på emils skolavslutning. där träffade vi även på maja och erika!när vi kom till kolmården startade vi med lunch och lek i bamses värld! skalmans hus var spännande med alla knappar.det blev en hel del promenader.alla getter i barnens lantgård var lite läskiga i början...men efter ett tag blev noah hemtam och ville nypa dem i örat eller dra dem i svansen...;det fanns fina påfåglar att kika på.noah fick ytterligare en present. en fin vindsnurra!allt som snurrar är kul. vindsnurror samt en stor ratt inne hos tigrarna.vi åkte den nya linbanan som går över safarieparken. spännande!noah ville kika ut, stå, gå och då och då sitta still i famnen.kärlek med vindsnurran. den ska med på promenad och när noah fick äta mellanmål vid aporna.innan vi åkte ifrån djurparken lekte vi inne på kulmården. där fanns det massor saker för mig!när vi kom hem bjöds det på tacos. är det födelsedag så är det ju valdag av mat. såkart att noah ville ha tacos - vad annars....;)mitt i maten ringde farfar och gratulerade noah. och faster, och lilla faster! noah har fått många telefonsamtal idag!

grattis älskade unge. det har varit en helt fantastisk dag.

jag glömde nästan.... och bra var väl det. men när vi kom hem från kolmården låg där ett brev från karolinska. juli blev inte en sjukhusfri månad. vi ska på återbesök till noahs kirurg då. *hmpf*

 

Publicerat: 2011-06-16 Klockan: 19:07:27

födelsedagsannons

http://www.nt.se/familjeannonser/

klicka in på denna länk och leta er fram till noah.


 

Publicerat: 2011-06-16 Klockan: 17:24:00

noahs första år

12 månader i livet på 10 minuter i bilder..........

grattis älskade son!

efter att tvingats byta musik tre ggr då låtarna jag KÖPT ej godkänts så tog jag de gamla godingarna jag redan valt till bildspelen. de låtarna vet jag iallafall är godkända. så här är bildspelet - dock ej som jag önskat. men bilderna är ändå de viktigaste!
självklart publiceras bildspelet på din födelsetid!!

 

Publicerat: 2011-06-16 Klockan: 08:39:00

12 månader av noah

nyfödd1 månad2 månader3 månader4 månader5 månader6 månader7 månader8 månader9 månader10 månader11 månader12 månaderett helt år fullt av glädje, utmaningar, roligheter, kärlek och allt tack vara den underbara noah.

mamma och pappa älskar dig högst upp bland molnen och tillbaks noah.

du är det bästa som hänt oss och från och med idag ska vi vara lediga i två månader tillsammans. underbara 2 månader! nu ska vi fira noahs födelsedag med kusin emils skolavslutning och sedan premiären på kolmårdens djurpark för sonen!!

 

Publicerat: 2011-06-15 Klockan: 23:23:11

gustavs skolavslutningidag blev det en promenad till matteuskyrkan då gustav hade sin skolavslutning där.jag lyckades plåta honom när han gick in!när noah vaknade gick vi upp till övriga släkten!noah flaggade för skolbarnen.lite fika i gröngräset efter examen.grattis storkusinen för det gångna året!

 

Publicerat: 2011-06-15 Klockan: 21:45:33

hihi mohaa haha


 

Publicerat: 2011-06-14 Klockan: 13:34:00

tröttsamt

det är tröttsamt att aldrig få vara på ett läkarbesök och bara få en okej stämpel i rumpan.

det är alltid något.

vid dagens 1-årskontroll var det lite småplock.

* remiss till ögonläkaren ska skickas pga en viss skelning. jag har uppmärksammat det själv, särskilt på foton, men flyttat det ett steg längre fram. inte ifrågsatt. låtit noah fått vara ett tag. vetat att någon kommer säga något. idag var det dags.

* airomir och pulmicort ska återigen påbörjas morgon och kväll då han besväras och har "sjuka" lungor. hur sjuka???

* om han ej blir stadigare i ben och står själv etc så kommer han få specialträning vartefter.

* fortfarande vätska i öronen. därav tar han sig ff mkt på öronen för han vill försöka få bort "locket".

gaah. let it be!

känner mig matt, trött och ledsen. inga stora saker. men jag saknar ett okej. ett okej allt ser bra ut välkomna i sept. inte en massa tänk på det, gör det, eventuellt blir det såhär....

låt oss vara ett tag. bara ett tag tack!

 

Publicerat: 2011-06-14 Klockan: 10:53:00

ny färg


 

Publicerat: 2011-06-14 Klockan: 09:25:00

helgen

i helgen har vi åkt båt. e var given på båtens gästlista.noah har varit på emils kalas!han har även fått låna en vagn som vi numera har stationerad på landet!rolig helg! rolig ratt!

 

Publicerat: 2011-06-13 Klockan: 21:45:00

ilco

vi är numera även medlemmar i ilco. ilco är en ideell intresseorganisation vars målgrupp är alla med en sjukdom eller missbildning i urinvägar och/eller tarmsystem oavsett om de för närvarande är stomi/reservoaropererade eller inte samt naturligtvis även alla anhöriga och övriga intresserade.

såhär skriver ilco om analatresi.

såhär skriver ilco om den typen av stomi som noah hade.

ilco har särskilda kontaktföräldrar som är utbildade för att kunna möta andra föräldrar. häromdagen ringde en sådan fantastisk förälder hem till oss. det var sadde som pratade med henne. hennes son var nu 10 år och föddes med analatresi. hon berättade om hur de hade det nu och frågade mycket om noah. vi kunde ringa närsom eller kontakta ngn av de andra föräldrarna.

en av anledningarna till att vi blev medlemmar även i ilco är att de har barn- och ungdomsläger. läger som hålls av ungdomar som själva har diagnoserna. ett läger utan föräldrar. tror att det kan ha stor betydelse för noah framöver.

ilco har liksom vacterlföreningen familjedagar som anordas årligen.

hmm.. jag tror jag slog rekord i att länka mycket i en och samma text.

påtal om föreningar vill jag passa på att tacka er som blivit stödmedlemmar i just vacterlföreningen.

 

Publicerat: 2011-06-13 Klockan: 20:15:01

välkommen till världen herr wennergård

sista tillskottet i gänget är conny och karins lilla guldklimp. han mätte 54 cm och vägde 4100 g vid födseln förra lördagen. igår var vi och hälsade på lilla pojken. han fick nog sitt namn då, men vad det är återkommer jag till nästa gång för då är det nog helt bestämt!vi ville såklart mysa och hålla lilla godingen. noah ville helst leka med alla leksaker som fanns!stolt pappa!grabbarna i soffan tog det lite lugnt. helt plötsligt blev noah så stor!stolt mamma!ser fram mot nästa gång vi ses!!

 

Publicerat: 2011-06-12 Klockan: 13:02:55

kollegorna

i fredags hade de nya yngre (ja det är sant - vi är numera mellangruppen i åldersammahang!!) kollegorna dragit ihop alla som ville träffas för just en träff! mycket trevligt initiativ och vi var inte sena att sluta upp. jag och carita hängde hemma hos milla ett tag innan vi gick hem till sofie som var kvällens värdinna.sofies utsikt över stan från deras vindsvåning!sofie, lisa (börjar på min avd i dec) och sharon.numera kan milla och jag kallas för veteraner.cissi kommer börja jobba i december.sandra är min nya kollega som jobbar på min avd och som har fått fast tjänst!vi klämde ihop oss på balkongen - det gick!när marie anlände så kom vattenpipan fram!nya trollebogänget plus eva som var på andra festligheter denna kväll!mycket trevlig kväll med massor av skratt och minimalt snack om jobbet!nya gruppbilder när marie anlänt.sista bilden för kvällen!off we went!

mycket rolig kväll - tack sofie för alla drinkar du bjöd på!! det kommer igen!

 

Publicerat: 2011-06-11 Klockan: 19:32:30

Grattis Emil på din 9-årsdag! Ett par daga...

img_2096 (MMS)

Grattis Emil på din 9-årsdag! Ett par dagar i förväg:) idag har vi haft kalas för Emil. Noah fick låna kusinernas gamla vagn så nu har vi en vagn på landet också. Perfekt! Den har vi invigt idag. Noah och jag sover nämligen på landet inatt medan sadde o e myser hemma i stan!


 

Publicerat: 2011-06-10 Klockan: 23:21:00

första 1-årspaketetigår fick noah öppna sitt första 1-årspaket. precis en vecka innan det är dags att fylla år på riktigt! han hade nämligen fått ett paket i posten från maria med familj i täby. noah hade lite bekymmer med att komma in i paketet men väl där inne så fick han upp den fina tröjan! tack! efter paketöppningen kom familjen spång på besök ut till landet!abbe den vilde som ville leka med allt och lite till!affe den lugna som ville sitta och pilla lite i lugn och ro.noah den nyvakna som var lite eftertänksam till allt som pågick!

vi hade en värdefull eftermiddag där vi fick prata lite om allt som hänt den senaste tiden med våra små. sen fick noah och jag spontanbesök från lund då stina tyckte det var läge att säga hej!!

 

Publicerat: 2011-06-09 Klockan: 22:30:03

21 september

datumet då noah ska sövas för femte gången.

datumet då de ska skära i noah för fjärde gången.

datumet då de ska såga i noah för första gången.

datumet då de ska sätta skruvar i noahs ryggrad för första gången.

datumet vi vet att vi har framför oss.

datumet vi går till mötes och som vi tvingas genomlida.

det är mer än ett kvartal kvar dit. på ett kvartal hinner vi njuta massor. få massor kvalitetstid och kärlek.

vi har en årstid intakt. under våren har de ännu inte gjort ngt ingrepp på noah. våren är en årstid utan sjukhusminnen. men även sjukhusminnen har fina minnen.

den 20 sept ska vi läggas in. den 21 sker op. sedan ska vi räkna med att bli kvar på sjukhus under vecka 38 och 39. för noah kommer detta innebära att hans förskolestart flyttas fram till börjav av november ngn gång. för sadde kommer detta innebära att han blir hemma minst en månad till med noah.

det blir bra det här. nu kommer sommaren. nu ska vi njuta. det är trots allt väldigt lång tid kvar tills det blir den 21 sept.....

 

Publicerat: 2011-06-08 Klockan: 21:49:17

egil in thá house

idag var vi hos egil och lekte. till en början var det egil, noah och ludde. noah visade var lampan fanns - om nu någon missat denna värdefulla information.sedan fick han tag i en skallra och lekte hårdrockare ett tag.egil var inte sämre han utan han klinkade på gitarren. maja kom lite senare och efter det var dagens date fulltaliga. leah roade sig på ullared!

glada ungar!

efter leken gick vi till stan och köpte en solhatt till noah.. men det känns som han frågar sig;

"mamma vad är det för urlöjlig hatt du tvingar på mig..."ska jag verkligen ha det här stora åbäket på mig?ja min kära son det ska du. du är så fin i den och du slipper solen!

jag skulle även kunna svara - sluta kasta av dig kepsen så slipper du se så larvig ut! 

Publicerat: 2011-06-08 Klockan: 09:01:00

diplom!

babysimmet är slut. inte för oss då vi ska gå på två ta-igen-simningar. men officiellt är det slut. det firades med majskrokar, kladdkaka och DIPLOM. noah är numera stolt innehavare av sitt första diplom. eller kanske är det hans föräldrar...;)egil och noah hälsar på varandra!egentligen ville jag hänga hos mamma men det fick väl gå an med pappa. vår lilla son är extremt mammig numera. på gott och ont.lång kropp!!

dykdags!


duktig kille!


kul att plaska i en badring.babysimmet har varit super. till hösten hoppas vi dock över det då det är badförbud iochmed skoliosoperationen. men sen får vi se om vi hoppar på något babysim igen!

 

Publicerat: 2011-06-07 Klockan: 20:49:12

40 år!

min systers kära man wallentin har fyllt 40 år! eller nja.. han fyller år imorgon. men i söndags hade vi kalas för honom.noah och pappa passade på att pussas!värdparet för kvällen.vi kommer bli bjudna på en god grillmiddag med gott kaffe närsta gång för walle fick en monstergrill och en kaffemaskin.vi två!noah och stella-rose hängde ihop. noah fann en kudde i stellas rumpa! mjukt och gosigt!robb och håkan.ja må han leva ja må han leva!titta - lampa!godnatt noah!stella tog inte natt när noah gjorde det.när man fyller 40 får man bestämma vilken tårta man vill äta! alldeles själv! rysk banantårta blev det!
igår firade vi nationaldagen genom att åka ut till landet och göra oss hemmastadda där! nu är vi redo att flytta ut! noah invigde sin nya pool!han fick även testa att gå barfota för första gången. eller inte för första gången men det var första gången på gräset! det var härligt!

 

Publicerat: 2011-06-07 Klockan: 14:02:00

buried

buried, 2010. regi rodrigo cortés.

vi får se ryan reynolds i 90 min. instängd. instängd i en kista. inget annat. jo ren och skär ångest.
han är begravd levande i en kista. han finner en mobil som kidnapparna lämnat. jakten ut börjar där. det kommer en orm. det sker explosioner. men mest av allt så är han ensam i mörkret... det skär i mitt hjärta.

betyg 4 av 5.

imdb - 7,2/10.


 

Publicerat: 2011-06-06 Klockan: 21:12:46

noahs tredje tur till alb

första bildspelet på macen. måste fråga mitt bildspelsproffs milla om lite hjälp med vissa saker nästa gång vi ses!!

 

Publicerat: 2011-06-06 Klockan: 09:24:00

the ark

2 klipp från the arks avslutningskonsert i norrköping!

 

Publicerat: 2011-06-05 Klockan: 12:03:50

sommar

igår var det den stora macdagen! dagen då osse och jag satt och la över filer och trixade och fixade med vår (läs min!) nya mac. det gick finfint och jag håller just nu på och sorterar upp och gör macen till min. det går oftast bra. ibland tänker inte macen som jag eftersom jag är aningens pc-rubbad. men jag börjar få mer och mer mactänk.
igår var det även dags för mig och milla att laga middag efter vår förlust mot grabbarna i bowling. vi hade grilltema och grillade förrätt, varmrätt och efterrätt. mycket gott! eftersom det var strålande sommar passade matilda och noah på och bada.

jättehärligt! precis en sådan pool finns ute på landet och väntar på noah så han kommer bli mer än nöjd!

fina grabbarna och fina vi.noah slukade i sig tzatziki, fetaost, potatis och annat smaskens.


hattleken startade och det blev många skratt och fniss under den leken.vem tar hatten, vem får hatten och vem behåller hatten....


för kidsen slutade kvällen med bus på milla. för oss slutade den med ett wii-spel som inte samarbetade det minsta med oss. re-match den 13 juli men definitivt med ett annat spel!ikväll ska vi iväg och fira wallentin som blir 40 år i dagarna!

 

Publicerat: 2011-06-04 Klockan: 07:20:28

Godmorgon! Ha en härlig lördag alla bloggv...

img_4908 (MMS)

Godmorgon! Ha en härlig lördag alla bloggvänner. Vår lördag bjuder på babysim, fix med macen och middag med Myrbergs!


 

Publicerat: 2011-06-03 Klockan: 09:36:00

första cykelturen

igår var det dags för premiären på cykeln. spännande värre tyckte noah som pekade på allt som vi åkte förbi och sa "titta". det var mycket att se för lilleman. det var minst lika spännande för mig då jag knappt cyklat på 2 år.hela cykelfamiljen i smedby hos syrran med familj som var vårt mål.emil och jag hängde i soffan ett tag.noah fann en docka att leka med som han härjade runt med.att cykla var en succé så det kommer bli många cykelturer i sommar!

 

Publicerat: 2011-06-02 Klockan: 19:48:17

likhet?

när vi väntade noah gjorde jag test över hur bebisen kunde komma att se ut.. här är de resultaten jag fick. idag när jag kikar på dem ser jag tendenser till noah i alla tre bebisarna. några drag och några drag här. häftigt!

ex ögonfransarna på bebis nummer 1. öronen, näsan och munnen på bebis nummer 2. ögonen och hårfärgen på bebis nummer 3.


 

Publicerat: 2011-06-02 Klockan: 11:12:00

vem där?

igår var vi hemma hos leah. där fanns det massor av roliga leksaker. men bäst var ändå en korg!

 

hallå! vem där?

 ludde var också på plats!leah var playdatens värdinna.


 

Publicerat: 2011-06-02 Klockan: 00:01:23

grannarna

ikväll har vi haft grannarna här hemma på middag. det var dock bara de små liven som fastnade på bild. här är en bild på sötaste ludwig. ludwig är ca 5 veckor äldre än noah. perfekt att ha en jämngammal lekkamrat så nära.ludwigs storebror lennon!noah och ludwig övade på samarbete. det gick inte alltid så bra men här lyckades de sitta och leka tillsammans ett bra tag.en till bedårande bild på ludwig...och så en bild på vår sötkorv!det var en trevlig kväll med mycket minnen från gamla tider då matte och jag har gått i samma klass/skola, nya historier och en hel del barnlek och skratt. det absolut skönaste tror jag var för grannarna att bara gå nedför trappen så var de hemma vid halv 12 utan att behöva tänka på transport! tack elin för suverän chokladkaka. den räcker gott till morgondagen också.


 

Publicerat: 2011-06-01 Klockan: 15:34:58

Noah börjar bli stor. Beviset på det är sa...

img_7653 (MMS)

Noah börjar bli stor. Beviset på det är sand i blöjan... Precis som barnen på jobbet. Ingen liten bebis längre. Utan ett riktigt sandmonster. Sand i håret, innanför kläderna, innanför blöjan o gärna lite i munnen också.... Vart tog bebisen vägen?


RSS 2.0