Publicerat: 2009-01-30 Klockan: 18:35:14

ödet??

hur ska jag tolka detta? vad kan detta betyda? det kanske inte är meningen att jag ska åka till sälen. vi åker som bekant till sälen vartannat år.

2005 - josefine var lite sjuk när vi åkte dit. resan slutade i bihåleinfammation, luftvägsinflammation och total ihopdäckning

2007 - det fanns ingen snö. josefine vrickade foten och fick ont i knäet när vi väl åkte till trysil där det fanns isbackar.

2009 - jag är sjuk nu.... var på vårdcentralen idag och de sa att det nog var början till bihåleinflammation. så nu sitter jag med kortisonnässpray, tabletter som ska trolla bort trycket och slemmet. men jag har ett sjukt tryck i bakhuvudet som inte ger med sig med tabletter så det känns som om jag måste ha huvudet blick stilla för att ej få ont. lägg till yrsel också. så nu fick jag med allt.

denna dag gjorde mig 550 kr fattigare iochmed vårdcentralsavgift (som har höjts till 150) plus medicinkostnader...

*nej då jag är inte bitter jag inte*


 

Publicerat: 2009-01-29 Klockan: 20:38:08

hjärngymnastik

lånar denna från hanna

Räkna hur många F det är i texten nedan:

FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED
WITH THE EXPERIENCE OF YEARS...


Att "se" tre F är normalt, fyra är ganska unikt och att se det rätta antalet, 6 stycken är väldigt unikt. Du kan nästintill klassas som geni då=)

 

Publicerat: 2009-01-28 Klockan: 21:41:26

kloka ord

en gång för kanske 3-4 år sedan var jag på en föreläsning av paolo roberto. den mannen sa då många kloka ord. nu när jag surfade runt på mina favoritbloggar så fann jag en till som tyckte han var klok.

kopierar vad han skrev här;

"Lyssnar på Paulo Robertos sommarprogram från 2007. Där har vi en man som brinner. En fighter, en som gillar att anta nya utmaningar. Han säger i slutet något riktigt bra. Hans liv är lite som att hålla 6 bollar i luften, 3 av bollarna är av gummi. En av bollen är din ekonomi, handlar om pengar. Folk som säger att pengar inte är viktigt har aldrig varit utan. Boll nummer två är din karriär det är viktigt, 3 är materiella ting din bil, osv.

De andra tre bollarna är gjord av kristall, och en är din familj. Tappar man den bollen i marken går den i tusen bitar och det är otroligt smärtsamt och svårt att reparera bollen. Nr 2 av kristallbollarna är din hälsa, det är viktigt att hålla sin hälsa frisk. Den trejde är din själ, Något som vi i västvärlden har glömt för länge sedan. Vi fokuserar allt mer på de tre gummibollarna att uppehålla ytan. Den sista bollen, vi är världens friskaske land och är mest sjukskrivna. Kan det vara tempot, eller fokus på fler "bollar" Tänkvärda ord."

taget från
David.

Det tål att tänkas på både en och två gånger...

 

Publicerat: 2009-01-27 Klockan: 21:35:40

först till en miljon

idag fick jag mitt pris. ni kanske inte visste det men jag var med i en tävling för ett par månader sen. en stegtävling anordnad av hanna. jag slänger även in en bild på denna hanna här. det är då en tjej jag bara träffat på håll och då utan att veta vem hon var/är. eftersom att hon är robbans tjej. men nu är denna tjej hanna! det känns som om jag känner hanna eftersom att jag läser hennes blogg dagligen. märkligt det där att man kan få för sig att man känner någon genom internet! jag var dock ej på jobbet när hanna kom men mina kollegor sa att det var en snygg tjej på jobbet och de ville dela mitt pris. inte en chans. it´s mine!

ja tävlingen var då att komma först till en miljon steg!

här är hanna!här är mitt pris!tusen tack hanna! det hade räckt med äran.. *haha* men jag är då tacksam för det konkreta priset oxå. nu behöver du inte ha dåligt samvete längre!

 

Publicerat: 2009-01-27 Klockan: 15:37:05

ser ni vad jag ser??ja sandys ska öppna igen!! igen tänker säkert många av er men ja sandys har funnits i norrköping förr. på den "gamla goda tiden" då vi mer liknade stans inredning än en besökare!


 

Publicerat: 2009-01-26 Klockan: 16:06:50

roliga helger...

igår skulle vi boka in en lyxdag. vi har ju sådana ibland. så fram med kalendern o så började vi leta på en bra helg. både jag o sadjad blev lite smått chockade när vi insåg att varenda helg är uppbokad på ett eller annat sätt. det är bara roliga saker så inte för den sakens skull men det var mycket...

here it comes.. (observera att det är helgerna jag skriver för, kan vara fre-sön...)

vecka 5 - date och åker till sälen
vecka 6 - åker hem från sälen
vecka 7 - pb o rasmus till oss, sadjads födelsedagsfika, alla hjärtans dag middag och desperete
vecka 8 - middag för spalles, caroline kalas, sadjad lagfest samt stödfamilj
vecka 9 - inflyttningsfest
vecka 10 - sadjad middag för osse o jag till milla, dop för wilma med fest på kvällen
vecka 11 - till stockholm
vecka 12 - stödfamilj
vecka 13 - vår bröllopsfest
vecka 14 - stödfamilj
vecka 15 - påskhelgen - LYXDAG
vecka 16 - till milla o osse, comedy 2009
vecka 17 - åker till england
vecka 18 - valborgsfirande
vecka 19 - första lediga helgen
vecka 20 - stödfamilj

sen så har vi inget inplanerat. ja det är mycket saker men det är sjukt roliga saker!!

 

Publicerat: 2009-01-25 Klockan: 20:43:38

sugen på tacos?

det var jag! vi har precis frossat i tacos. helt seriöst se på storleken på denna burk. och så säger de att storleken inte har någon betydelse... ha!


 

Publicerat: 2009-01-24 Klockan: 18:37:24

hembakat brödtack fatemeh för det oerhört goda brödet och i dessa charmiga former!

 

Publicerat: 2009-01-23 Klockan: 18:56:32

spikmatta

jag skulle skriva ett halvt som halvt humoristiskt inlägg om gårdagens prövning med spikmatta. så möttes jag av ett underbart gästinlägg som mi love skrivit när jag varit och handlat. e är här denna helg och nu smaskas det för fullt på popcorn!för att återkomma till spikmattan. denna låg jag på i ca 25 min igår. man ska visst göra det varje dag om man har bekymmer med spända axlar, blodcirkulation etc. fick låna den av vår nya kollega för att testa. ska även låna den under veckan i sälen och se om det är värt att investera i.

påtal om vår nya kollega. hon är även utbildad massör och på torsdagar ger hon oss massage som vår chef köpt in till oss. det är helt underbart...!!

nu ska jag o mi love göra lite mat o mysa med pojken!

 

Publicerat: 2009-01-23 Klockan: 18:06:06

gästblogg #2

Nu är det dags för en gästblogg igen. Hoppas inte att ni eller min fru misstycker. Senast jag bloggade var vi fortfarande fästman/möa. Nu är vi man och fru.

Att få gifta sig med den kvinnan man älskar så enormt mycket är en helt obeskrivlig känsla! Jag kan sitta och skriva ord som fantastiskt, underbart, helt otroligt mm. Blanda alla dessa ord och lägg ihop dom så är vi kanske på rätt väg. Det var en helt underbar dag som jag aldrig kommer att glömma och alltid kommer att bära med mig. Att få stå brevid denna underbara varelse som går under namnet Josefine Karin Spalle och få bli hennes make är det största jag någonsin har upplevt.

Det som jag kan tänka mig kommer i närheten av detta är att föda barn. Vilket jag hoppas att jag och min fru kommer att göra någongång i framtiden,

Jag har min fru att tacka för mycket här i livet. Hon är helt fantastisk. Hon är MIN drömkvinna. Samma sak här, jag skulle kunna räkna upp hur många ord som helst, men mina ord räcker inte till för hur stark min kärlek är till denna kvinna.

Just nu har jag skickat henne tll ica maxi för att hon ska storhandla, hon ska alltstå bära ca 5 matkassar helt själv! Så är det när man lever i jämställt förhållande! Medans jag ligger i soffan och kollar på sex and the city filmen och filar mina naglar. Och ja vissa MÄN gör det. Ha en trevlig helg så kanske vi höra nån annan gång/ Sadjad

 

Publicerat: 2009-01-21 Klockan: 19:50:06

michele

3 år... hur är det möjligt? hur har det kunnat gå så fort men ändå känns det som om det var så länge sen. jag saknar dig något enormt när jag tänker tillbaks på alla fina minnen och roliga saker vi har gjort. men när jag tänker på tillbaks på dagen för 3 år sedan så är det inget jag vill ha tillbaks. den enda frågan som jag fortfarande grubblar på och aldrig kommer få svar på är varför det ens inträffade? varför var du ens tvungen att bli sjuk för?

älskade lilla snuttunge... en dag kommer vi ses igen och då kommer du få en sån bamsekram så du nästan går sönder.

älskar dig michele!
nu ska jag gå till vardagsrummet och se på det ljus som min man hade tänt för dig... jag skulle tända ett själv när jag kom hem men han hade hunnit före...

pierre tänker på dig extra mycket en dag som denna!

 

Publicerat: 2009-01-20 Klockan: 19:56:48

parasit...denna parasit hade jag i min fot.. inte undra på att jag haft ont de senaste 2 dagarna!adel var på söndagsbesök och vi åt upp all marängsviss... mums!vi har varit o snosat bebis i ett par timmar. matilda hade blivit ännu sötare!nu ska jag se på top model o äta fatemehs smörgåsar!

 

Publicerat: 2009-01-20 Klockan: 15:18:13

ljusstakevi har fått en sådan snygg ljusstake av familjen E. alltså gossen vi är stödfamilj åt, hans familj. det är en tre i en ljusstake!

på den första bilden är vår inflyttningspresent. på den andra bilden bröllopsgåvan som vi ska tända på alla årsdagar och på den sista bilden julklappen!!

nu ska vi snart till myrbergs o snosa bebis!

 

Publicerat: 2009-01-18 Klockan: 18:44:02

gamla?jag tror vi börjar bli gamla. igår drack vi hemma i myskläder. vi drack inte bara en grogg eller en cider utan vi drack. utan syfte så att säga. då är man gammal. vi är officiellt gamla från och med nu.idag har vi varit hos spalles o ätit god mat. emil gjorde sitt bästa för att undvika kameran så han fastnade inte heller.... men det gjorde vi andra som var där. mot slutet segade vi ihop och nu sitter jag hemma och funderar hur jag ska ta mig in i duschen utan att använda så mycket energi. hur ska det gå till? rulla ner från stolen och försöka ta fördel av farten och på det sättet bilda en boll som rullar till duschen. eller hasa mig ner på golvet och liksom jag ska ta mig upp ur en isvak dra mig framåt. faktum är att bägge dessa sätten tar nog mer energi än att bara resa sig upp och gå. se där ännu ett tecken på att jag börjar bli gammal. jag föredrar det enklaste sättet. hmm.

veckan som följer.
må - jobb. tvätt. fatemeh kommer på besök.
ti - jobb. sjukgymnasten. ärenden på stan. till matilda och hennes föräldrar o umgås.
on - jobb. träna med syrran.
to - jobb. massage. till erika på tjejmiddag med jecka o caroline.
fr - jobb. stödfamilj åt e. vara hemma.
lö - träna. badhuset med e. kanske till myrbergs en sväng plus vara ute och leka.
sö - säga hej då till e. städa o slappa.

 

Publicerat: 2009-01-17 Klockan: 17:11:28

ny design

oh!! jag är så glad! inte nog med att det är lördag och jag mår bra utan jag har en sån jävla läcker bloggdesign nu oxå. tack vare malin. hon är en klippa på sånt här och gör det snabbt dessutom. på 2 dygn har jag fått en ny design efter att vi mailat och tillslut kommit fram till samma saker!

jag är mer än nöjd och nu kommer det bli ännu roligare att blogga.

tack malin, molkan, molly... kärt barn har många namn!

 

Publicerat: 2009-01-16 Klockan: 19:07:28

matilda i bilder *uppdaterad*

uppdaterad - vi ska bli gudföräldrar åt lilla matilda! det är därför gudfar är så uppklädd på bb, gudmor var lite mer sliten och kände att det skulle räcka med hennes otroliga personlighet för att få matilda att tycka om henne... *hehe*

här är den lilla sötnosen. jag glömde kameran. hör och häpna men det är sant. det blev så stressigt när vi skulle iväg. men som tur är finns facebook och det finns andra som lägger upp foton! så jag tog dem! visst är hon söt! nu är familjen utskriven men milla ska tillbaks imorn för lite dropp. *hoppas du blir helt hundra snart!*älskar den här bilden! nya skrivbordsunderlägget!

äntligen fredag! skönt. det kommer bli en lugn helg. ikväll blir det tacos och let´s dance. imorgon blir det inget bröllop av den enkla anledningen att vi helt enkelt inte har råd.... det kostar att gifta sig och spara till egen bröllopsfest. så imorgon blir det att träna och sedan får vi vara hemma och då ska vi planera vår fest lite. på söndag ska vi till mamma och pappa på middag med hela familjen wahlstedt och även pierre o gulia.

 

Publicerat: 2009-01-14 Klockan: 20:02:12

matilda is in thá house

nu är hon här. underverket!! milla o osses lilla dotter. matilda föddes 06.10 imorse efter ett par timmar pust och stön. hon mätte 48 cm och vägde 3560 g. vi fick nyss se en underbart fin bild på lilla matilda. hon är så söt o imorn ska jag få se henne live. efter saddes stängning ska vi gå till bb!

hur förlossningen gick kommer milla nog ta en rapport om sedan. jag vet ju inte om hon vill dela med sig om de detaljerna här och nu så därför avstår jag!

huvudnyheten är att lilltjejen är här!!!

 

Publicerat: 2009-01-13 Klockan: 19:50:40

manchester united naglar

gjorde naglar igår och tyckte de var coola. sen kom jag hem och visade dem för sadjad som blev salig och sa att det var manchester united naglar. det var de snyggaste naglarna jag någonsin haft tyckte han!
 

med blixt                             utan blixt

 

Publicerat: 2009-01-11 Klockan: 21:47:58

myshelg

i lördags var vi hemma hos wahlstedts där vi blev bjudna på middag och såg på andra arnfilmen efter det. men det händer ju ingenting i filmerna. det kan ha varit bland de mest långsamma filmerna jag har sett. däremot så dör motståndaren efter 2 sekunder av ett svärd än 10 minuters kamp som i de amerikanska filmerna...vi möttes av tomtebloss som gustav var snabb att tända på.walle fick operera min underbara tejpmaskin som gör att jag numera kan sätta in foton på en sekund och utan en massa muskelkraft. jag skulle bara ha lämnat in den på walleservice innan jag satte in alla foton..vi intog olika sorters vilolägen under kvällen. jag hade en vilopaus i soffan i lekrummet medan ungarna kastade boll mot varandra och sadde hoppade mellan ungarnas mysstund i sängen. en perfekt lösning för att få alla nöjda så bi kunde se på arn. sadjad sov ca en timme av filmen och vaknade upp och började ha åsikter om filmen direkt. hmm...

idag har vi varit hemma hos pierre och fått mat, sett på en film där det hände betydligt mycket mer, hulken. sedan så såg vi såklart matchen mellan united och chelsea där united spöade chelsea med 3-0. det var underhållning. medan vi loppade oss hos pierre så hade mamma och pappa varit hemma hos oss och satt upp de sista tavlorna. bland annat canvastavlan från vår bröllopsdag. det var så fint!! *tack*

ja nu till vem denna grabb var på bilderna nedan. det är alltså martin som dansar med linda i lets dance. se här! en rolig kille det så rösta nu på linda allihopa.

veckan..

må - jobba. kvällsmöte.
ti - jobba. fixa naglar. ärenden på stan.
on - jobba. träna.
to - jobba. troligtvis träffa maria.
fr - jobba. hem och dö i soffan och heja på martin.
lö - träna. troligtvis gå på bröllop.
sö - middag hemma hos mamma och pappa.

idag är det en stor dag. eller skulle kunna vara. det är snarfs beräknade ankomstdag. snarf är då milla o osses bebis. men det verkar som om h*n trivs hos milla och stannar någon extra dag. planeringen för veckan kommer förhoppningsvis bli lote annorlunda för vi hoppas på att få åka till bb någon av dagarna och snosa bebis!

 

Publicerat: 2009-01-09 Klockan: 20:31:02

ser ni på lets dance nu?

känner ni i så fall igen denna killen?
det kanske ni gör om ni såg på lets dance. vi var på samma fest i april 2008. svaret vem han är kommer imorgon!

 

Publicerat: 2009-01-09 Klockan: 19:01:56

utmärkelse
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

Fick denna skickad av Hanna.

Jag nominerar;

Milla
Jecka
PB (lösenblogg)
Erika (lösenblogg)
Annah (lösenblogg)
Ullis
Sara
Caroline

 

Publicerat: 2009-01-08 Klockan: 20:41:14

spökutsikt

detta var vad utsikten bjöd på för någon dag sedan utanför fönstret. det var så spöklikt att jag var tvungen att hämta kameran!

lägger även upp två bröllopskort som milla lekt lite med!*tack* på tal om milla. nu kommer snarf vilken dag som helst och jag hoppas på snart så vi får träffa den där lilla därinne och säga hej!

har varit på divaz hos pb nyss, trevligt som alltid! nästa gång blir hos annah! 2 dagar i arbetslivet har redan svissat förbi. mitt mission ska bli att komma på ett sätt att få tiden att gå saktare. den går för hemskt fort. jag vill hinna njuta mer av varje dag!

 

Publicerat: 2009-01-06 Klockan: 15:25:40

rutin *uppdaterad*

ja nu ska det bli rutin igen. vi har levt i en bubbla i 3 veckor och njutit av ledigheten och varandra. imorgon är det den vanliga vardagen igen. men inte pust och stön för det utan det ska faktiskt bli skönt att få komma in i lite nyttigare rutiner och komma igång med sådant som hör vardagslivet till som träning till exempel.

det har varit 3 sjukt härliga och roliga veckor fyllda av bröllop, bröllopsresa, träffa släkt och vänner, fixa lite med hemmet, sett filmer, ätit snask och ännu mer snask....

nu ska det istället bli jobb, träning, livet efter ett bröllop, vänner, familj och se filmer! överanalysera inte det jag skriver nu men ni förstår.

lite av det "vårterminen" har att bjuda på;

* vilket dag som helst föds snarf och sedan även "elias" om det nu blir en elias
* vecka 6 åker vi till sälen
* sadjads födelsedag och alla hjärtans dag
* vårbestyr på landet
* slottshelg med familjen
* comedy 2009 i loiu de geer
* fotbollsresa till manchester united
* utlandsresa till mallorca tillsammans med e och hans familj

ja tydligen råkade jag glömma att skriva in en händelse i mars. jo det är ju då vi ska ha vår bröllopsfest! den 28/3 smäller det! så nu skrev jag in det också milla!


 

Publicerat: 2009-01-05 Klockan: 19:05:42

glad

grattis :)

såg ett bröllopsfoto i tidningen nu ikväll när jag inte kunde sova,
och jag hade inte en aning om att dessa två hade gift sig.
Eftersom jag tidigare läst en del i hennes blogg så blev jag ju såklart nyfiken och fick sätta mig vid datorn igen och kolla läget. Och det är så skönt att känna sån ärlig glädje för andras skull.
Jag känner inte de här människorna, jag har ingen aning om hur de är,
men de ser lyckliga ut, och det är allt jag behöver veta just nu.
lite extra lycka i världen :)

såg detta i linas blogg. sådana ord värmer!

igår sa pizzatjejen i vilbergen grattis då hon sett oss i tidningen. vi har bara varit där 2 ggr men hon uppmärksammade oss ändå;)

erika, tomas o emma har nyss varit här. nu lagar vi mat och ska se ett par avsnitt av dexter.

 

Publicerat: 2009-01-04 Klockan: 18:06:39

bröllopsbloggen

här kommer den! den utlovade bröllopsbloggen! vi vaknade ganska tidigt och sadjad stannade kvar hemma medan jag gick och postade festinbjudningarna till den kommande festen. sedan kom milla och hämtade mig och vi åkte till sussie som gjorde oss fina både med smink och diverse tångar till håret!sedan kom sadjad och då fick vi träffas för första gången i våra fina kläder!efter vårt första möte åkte vi till statsmuset för att möta upp lotta som skulle fotografera oss. vi skulle vara ute egentligen men vädret gjorde så att vi fick kliva in och fota oss där! här kommer några bakom kulisserna foton.nu kommer blandade bilder från lottas kamera. kanske de fotona ni väntat på... eller redan hunnit se på pixbox och facebook.efter fotograferingen som tog lite över en timme så åkte vi till kyrkan där vi fick vänta i brudkammaren innan det var dags att tåga ut kl 15.00. prästen kom in och pratade med oss och gjorde oss förebedda på det som skulle hända. kl 15 hörde vi kyrkklockorna ringa och efter det hördes pianospelet som skulle locka ut oss. vi gick in till låten sång till friheten.när vi kommit fram så började anna-carin sjunga den första sången som var den bästa dagen av marie fredriksson. sedan började prästen, per boo, att tala och hade vigselakten för oss. vi gav varandra löftena själva och det kändes helt rätt. de två psalmerna som sjöngs under akten var vi lyfter våra hjärtan samt guds kärlek är som stranden. vår kantor, ulf tellin kompade på piano under alla låtar. sedan så sjöng anna-carin den sista låten vilken var av längtan till dig av åsa jinder. jag grät lite titt som tätt under hela vigseln och sadjad tårkade några tårar han också! vigseln var perfekt förutom en sak, prästen glömde bort vår puss! men vi fick pussas mycket sen istället!vi gick ut från vigseln till låten can´t take my eyes off you. väl ute möttes vi av vissel, hurrarop och rosenblad.efter vigseln promenerade vi till pappa grappa och åt pizza :). det hölls lite tal och vi kramade om varandra ännu en gång. sedan åkte jag och sadjad med stina och lotta till arlandastad där vi övernattade innan det var dags för egypten.
det var 36 bjudna gäster, de som kom var; mamma, pappa, syrran, walle, gustav, emil, farhad, soheila, bahareh, lars, milla, osse, christian, jennie, jecka, danne, erika, tomas, caroline, fredrik, mimmi, karin, conny, lotta, tomas, stina, daniel, eljas, marina, adel, fatemeh, forough. de som fick förhinder var jonas, charlotte, muller och andreas. sedan hade vi två som smet in i kyrkan som det var väldigt roligt att se, det var jonte och sussie!

tack för att ni förgyllde vår dag!

 

Publicerat: 2009-01-03 Klockan: 13:14:30

tidningen

bilder från gårdagens myskväll med tacos och en massa gotte och skratt!dagens tidning!


 

Publicerat: 2009-01-02 Klockan: 21:05:14

bloggmomentså trevligt! jag har aldrig varit med om något liknande innan!


 

Publicerat: 2009-01-01 Klockan: 17:37:24

Nyårsafton 2008

en nyårsblogg följer!kvällens outfits. jag hade på mig halsbandet som jag fick av sadjads fastrar i iran. det blev jättefint till klänningen!
en massa poseringskort3-rätters blev det. lika gott som vanligt. min favorit var efterrätten men det är inget ovanligt då det gäller mig.12-slaget firades i den vanliga parken uppe på berget!jag har skrivit saker som man kan dricka ur och osse blev så frustrerad så han rev sönder en lapp.jag som ett yrväderstroll kl 3.30 hemma i soffan...

för att se mer bilder klicka här!

Jag kopierar en lista från Millas blogg.

Årets bedrift:
Att planera ett hemligt bröllop, jobba heltid, flytta, inköpa alla julklappar innan bröllop och resa (skedde innan dec), packa till resan och vara stödfamilj! (under samma månad - december)
Årets beslut:
Att vi sa ja till att vara stödfamilj åt E
Årets kris:
Ja kris och kris. Det var lite hektiskt ett tag med mycket i hjärnan men aldrig krisartat.
Årets nyhet:
Att Milla och Jecka ska ha barn nästan "samtidigt"!
Årets resa:
Vår bröllopsresa till Egypten.
Årets höjdpunkt:
Att vi blev man och fru
Årets plagg:
Mina sköna bagyjeansskjorts
Årets högtid:
Om bröllop är en högtid väljer jag det men annars får jag säga påsken. Då hann vi umgås och vila ut.
Årets minus:
Att året gick alldeles för fort
Årets plus:
Att vi har underbara familjer som stöttar oss i vått och torrt
Årets låt:
Anna-Carins versioner av Den bästa dagen och Av längtan till dig
Årets viktkurva:
Ganska jämn. Lite uppåt under sommaren och neråt till hösten och vintern. Men en diff på 4 kg sammanlagt.
Årets inköp:
Vår matsalsmöbel
Årets pryl/present:
Nya filmkameran
Årets bebisar:
Emma 11/7
Årets förlust:
IFK rätt ner igen. *mohaa* som ni förstår är jag mer skadeglad
Årets tv:
Dexter, Housewifes, Cityakuten och Prison Break
Årets föda:
Cola zero
Årets fika:
Allt med choklad
Årets tjejgrej:
Tjejfesten i februari eller Osloresan med Stina och Charlotte
Årets motion:
2-3 pass på worldclass och en massa steg varje dag
Årets tillskott/bidrag:
Alla pengagåvar vi fått till och efter bröllopet
Årets jubileum:
Mamma och Pappas 40-åriga bröllopsdag

nu ska jag fortsätta softa i soffan. imorn blir det korta ärenden på stan. sedan kommer caroline hit på visit och efter det kommer jecka, danne och evvan hit på middag! hoppas ni alla får ett underbart 2009 och kom ihåg den extremt långa årskrönikan här nedan!

RSS 2.0