Publicerat: 2009-03-31 Klockan: 21:10:17

cancer...

sabinas blogg

ännu en underbar människa som fallit för cancerns helvete.. jag blir så ledsen när jag läser om det. jag har dock haft en klump i magen de sista dagarna när jag gått in på sabinas sida för jag har känt på mig att det är nära nu. hon har mått så dåligt på slutet. idag blev mina farhågor besannade. FAN. en tvåbarnsmamma till 2 fina döttrar varav en av döttrarna har autism. vilket då kommer ännu närmre mitt hjärta.

jag beställde hennes bok i veckan, ser fram mot att läsa den. (finns reklam om den på hennes sida)till en helt annan sak..

jag glömde nämna att min vän caroline vill att sadjad och jag ska få en snabb skilsmässa. det är nämligen som så att hon gav oss 2 årskort till ifk norrköping. hihi. jag tycker att det både är väldigt givmild och väldigt komiskt. ni som känner oss vet att sadjad är ett fanatiskt ifk fans och jag är en motståndare till detta lag. men jag lovar dig caroline att vi ska gå på flertalet matcher tillsammans!!

 

Publicerat: 2009-03-30 Klockan: 17:05:47

finurliga presenter

vi fick många fina presenter i lördags! tack allihopa! det blev en hel del svenska pengar och engelska pund. sedan fick vi presentkort på asti, spaavdelningen på grand hotel och ticnet. vi fick även skålar, ljusstakar, frukfat, bok om england, carpe diem skylt och annat smått och gott. sedan fick vi även den här champagneflaskan.... med pengar i. om man säger som så att det var nog lättare att få i pengarna än att få ut dem;)efter att ha pillat bra länge tappade vi tålamodet. sadjad hämtade hammaren och det var bara att starta!men min man backade ganska fort då han tyckte att det var obehagligt... hans fru fick rycka in och slå ett par bestämda slag med hammaren.resultatet ser vi här nedanför....hihi det var kul hur som helst! idag fick jag en massa bilder av milla. kommer få av karin och syrran i veckan så efter det kommer en bildblogg till från festen!

 

Publicerat: 2009-03-29 Klockan: 12:10:30

bröllopsfesten

uppdatering... se dessa länkar för mer foton.. men ännu mer kommer komma!

karins pixbox

millas pixboxfesten hade alla färutsättningar för att kunna kallas årets fest och den har redan blivit kallad det av flertalet. jag har dock dubbla känslor inför festen - mer om det senare...

gårdagen inleddes av att jag var på mates och blev snygg i håret av proffsiga linda. sedan kom caroline hem till oss och sminkade mig. tack igen gumman! efter det var det dags att hämta pedro för att åka till lokalen och fixa med det sista! foljet droppade in strax innan 19 och fortsatte göra så i ca en timme. kvällens toastmaster oskar gjorde ett fantastiskt jobb med att guida alla genom kvällens olika aktiviteter.

dessa olika moment var många roliga bildspel, tal, små lekar och spex, iransk dans, god mat, dryck, ännu mera tal och avläsning av koder *hihi*. mimmi vann vipkortet i baren efter nästan alla rätt på tipspromenaden om oss. bra jobbat tjejen! 

det var riktigt bra röj från början till slut (har jag hört)! några bilder från kvällen!fler foton kommer garanterat vid senare inlägg. dessa var de jag hade i min kamera och jag fotade knappt under kvällen!

vad var det nu som gjorde att jag har dubbla känslor inför festen. jo detta;

Symtom

När du blir magsjuk blir du plötsligt illamående och magont. Andra symtom är kräkningar, diarréer, feber och svaghet. Sjukdomen brukar bryta ut snabbt och gå över på någon eller några dagar. De flesta känner sig mer eller mindre medtagna efteråt. källa - http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?ArticleID=5774&C=2432


jag började känna en värk i magen. ajajaj. kunde knappt stå upp men höll masken jävligt bra då det var vår fest. efter att ha kräkt 4 ggr på festen var det bara att ringa taxi. jag var knappt onykter och magsjukan går på jobbet så min smarta slutsats var magsjukan. efter att ha läst symptombeskrivningen ovan kan jag garanterat säga att det var det jag hade. när jag kom hem tappade jag räkningen efter att jag kräkts ca 10 ggr... låg med täcke och kudde på badrumsgolvet i ca 3 timmar och frossade. inget vidare. 

sadjad ville följa med mig hem på festen men jag bar honom att hålla ställningarna istället. festen hade varit en succé. TACK alla som varit delaktiga och hjälpt oss med detta plus tack ni som kom och röjde loss! vi ska nu öppna våra presenter och kuvert här hemma i stillhet - bara för att det är en så stor partydödare avstod vi på festen!

nu mår jag dock ej illa längre men jag är helt orkeslös och slut i kroppen plus en träningsvärk i magen efter allt hulkande... blä! 

 

Publicerat: 2009-03-28 Klockan: 11:22:52

crime scene....

så kan det gå när man ska raka sig och man har lite bråttom....nu ska jag snart till linda o bli snygg i håret till kvällens fest!! *yihaa*

--- en parantes är att vi bar och flyttade möbler mellan 14.30-21.30 igår. aningens mör i kroppen och knoppen blev vi. men fasen vilken fest det kan bli om alla är laddade!! ---

 

Publicerat: 2009-03-26 Klockan: 16:57:58

håll utkik...

... efter denna skylt om ni känner er osäkra på var festen kommer hålla hus på lördag! denna skylt kommer vi smacka upp på en parkeringsplats runt en stolpe. så ser ni denna så kommer ni hitta till tjocka kocken! dock är det väl bara ca 100 m om ens det från det ställe där vi kommer sätta skylten!min vackra man gör sig till för er...;)


 

Publicerat: 2009-03-25 Klockan: 21:25:56

barn

än ska vi inte ha barn men trots det så måste jag ju få surfa loss och se hur våra kommande kanske kommer se ut. jag har gjort det förr och här kommer 3 ungar till! de är 3 riktiga sötnosar. tror ni man kan klaga på http://www.makemebabies.com/ om ungarna inte kommer bli så här söta ;)? 

Publicerat: 2009-03-24 Klockan: 21:51:56

milla here it comes....dagens naglar! lacksvarta med silverglitter och turkosa stenar!

 

Publicerat: 2009-03-24 Klockan: 12:49:24

ett eget släkte

tandläkare... vad är det med dem egentligen? jag har nog skrivit ett liknande inlägg en gång men jag förundras så mycket av detta släkte att jag måste "hedra" dem ännu en gång.

välkommen josefine. hopp upp i stolen. vad händer sedan. jo en bedövningsspruta bara sådär. jag var inte ens beredd... jag visste inte ens att jag skulle få bedövning. sedan var det dags för "ingreppet" och vad händer då? ja inte fan vet jag för det får jag ju ingen som helst information om. det enda som sker är att jag får en sak som ser ut som prinskorv fast i frigolitmaterial instoppat i munnen, i den här monteras sedan något in som ser ut som en fällkniv. sedan sätts det in 2 olika sugapparater, en slags borr och 2 händer.

okej - fixa bara mina tänder jag behöver inte veta vad som sker. men det är nu det mest komiska sker.

en konversation.... eller ja tandläkaren och hans assistent börjar prata med mig... ehh.. det är lite svårt att svara just nu. så jag gurglar något till svar som tydligen gjorde dem nöjda. sedan protesterar jag. jag tänker fan inte ligga och gurgla och på kuppen nästan kvävas. detta förklarar jag på ett vänligt sätt efter ingreppet. och nej de hade ju mest frågat för att vara trevliga. hmm...

slutsumman av piercingincidenten blev 1350 kr. den 1/4 ska jag dit igen och bli 700 kr fattigare då... herregud.idag fick jag ett mess från jecka som undrade om vi ska ha earth hour på festen på lördag. om fler kommer undra så tänkte jag att jag svarar här. nej vi kommer inte ha det. hade vi varit mer miljöbitna både sadde och jag så hade vi kanske arrangerat det så det passar. men nu tänker vi som såhär istället. 72 personer lämnar sina hem denna kväll - om ni antar utmaningen att släcka alla lampor ni har under den tiden så åstadkommer vi mer än en timme. då gör det inte så mycket om vi håller en lokal tänd under kvällen! antar ni utmaningen?

 

Publicerat: 2009-03-23 Klockan: 16:19:00

bloggfestgalet roligt! riktigt bra initiativ och tusen tack för inbjudan tjejer.

"tyvärr" är jag i england då. det är absolut inget jag säger tyvärr till men jag hade verkligen velat gå på den här festen. hoppas ni får en riktigt skön kväll och att det blir en sådan succé så den går i repris!

förresten såhär snygg var min man i lördags....

http://www.otten.se/Vimmelbilder/tabid/1516/language/sv-SE/Default.aspx

fråga mig inte vad min 28-åriga man gjorde på otten - de gick iaf vidare till bomull sen;)
under vecka 12 och leta fram till bilden 0012... undrar om det sved att gå i den tröjan...

 

Publicerat: 2009-03-22 Klockan: 09:10:31

en god natts sömn *not*

som sagt med betoning på not som borat skulle ha sagt. igår lämnade sadjad palatset azari/spalles vid 9 för att återigen komma hem strax efter 03.00. men det är egentligen inte det som sömnen handlar om. eller indirekt är det just det som det handlar om. sadjad blev som planerat kidnappad efter sin fotbollsmatch och hans svensexa var ett faktum.

jag var mer än med på noterna då detta var en helg innan festen trots att det var en helg då vi har e hemma. men det fick bli denna helg ändå. så när jag skulle lägga mig skriver jag ett mess till sadde o walle om att bägge låsen är låsta som de är när vi har e hemma. detta mess skriver jag enbart av en slump. för han vet ju detta egentligen. walle skriver tillbaks att min man varken har telefon eller nycklar på sig. MEN VAD FAN......

irriterad ringer jag upp walle och frågar hur fan vi ska lösa detta nu då. han ska forska i saken och chricka ringer snart upp och säger att han ringer när han satt sadde i en taxi och då går jag ner och öppnar. ja något annat alternativ fanns ju inte så det var ju inget att orda om.

men tror ni att jag kunde somna eller. jag som sover med öronproppar i vanliga fall kunde inte ha dessa i för då kanske jag ej skulle vakna av telefonen (mm säkert....). så efter någon timme i sängen sätter jag mig i soffan istället. efter 3 ringer han och då kan jag öppna för att lägga mig... men oh nej då måste min man visa hans stackars fot som blev mosad under matchen. såg jag verkligen att den var blå - ja älskling du har visat mig 4 ggr, det är du som har linser, min syn är intakt.

men men vid 4 tiden somnade jag nog och vid 7 vaknade e. detta hade varit helt okej om det varit någon av de andra 3 helgerna i månaden då vi ej har e men denna helg var det lite mer än irriterande att min man inte hade sina nycklar på sig. jaja tur att det finns fler nätter att sova på.

 

Publicerat: 2009-03-20 Klockan: 15:46:00

bättre att tappa en hel tand - då blir man rik

de orden fick jag höra på jobbet idag av en pojke på 5 år. jag berättade att jag hade bitit av en bit av min tand och skulle åka iväg till tandläkaren lite snabbt... han tyckte att det var bättre om jag tappade hela tanden för då skulle jag ju bli rik...

jag var tvungen att berätta den bistra sanningen att om man tappar en tand i min ålder så blir man inte rik utan ruinerad. istället för en fin guldtia i ett glas får man vara snäll o sätta in några tusenlappar på en tandläkares konto. han tyckte att det lät tråkigt och jag förstår honom...

ja som sagt. vad har hänt. jag är ledsen att behöva uttrycka denna mening i skrift men jag står för det - mamma du hade rätt. den där piercingen i tungan skulle ge mig något problem förr eller senare. nu blev det senare... igår åkte den på sniskan samtidigt som jag skulle bita i en köttbulle så jag bet med all min kraft i piercingen istället. KRAS sa det. det krasade verkligen.. äckligt.

idag slipade han till min tand så jag ska slippa sprätta upp hela tungan på min vassa tand och på måndag ska jag gå dit igen o fylla i den. gaah vad surt. han sa att han hade sett sådana här skador på fler personer med piercing i tungan. jag svarade att jag förstod att du skulle säga något. killen hade humor och sa skrattandes att jag skulle ha kvar den för att det gav ju pengar för honom;)

jag är inte redo att ta bort den än.... men händer det en gång till så kommer jag definitivt göra det! nu ska jag gå o mysa lite med e innan tjejerna kommer!

förresten så har det gått toppen med e. hämtade honom från skolan igår och lämnade plus hämtade idag! kul att vara den som hämtar och lämnar och inte den som tar emot barnen och lämnar ut dem som jag är 5 dagar i veckan i vanliga fall!

 

Publicerat: 2009-03-18 Klockan: 22:36:05

drömmen om det godaom ni nu missade mina 5 sekunder i rampljuset under yogan så får ni en ny chans här!

passa även på att gå in på vår sida för att läsa mer om arbetet vi gör!

östnytts sida

förskolan kättsätter

 

Publicerat: 2009-03-18 Klockan: 09:53:42

östnytt

se på östnytt idag 19.15 på svt 1 eller 22.15 på svt 2!

ett reportage från min arbetsplats. har ni tur får ni se mig hålla i ett yogapass med barnen ;)

 

Publicerat: 2009-03-17 Klockan: 21:00:43

känd från tvvi har haft familjen gillberg/davidsson här hemma på mystisdag! underbart hur man kan förvandla vardagskvällar till sociala myskvällar. både igår och idag. mer av sådan vara! cornelia var på sitt bästa humör o log o småpratade med oss mest hela tiden! evelina tyckte att rutschkanan var roligast!nu är min man (som jag har varit gift med i ett kvartal idag) på träning! titta då dyker han upp på tv.. känd från tv med andra ord. tihi.. däremot ska vi vara med på östnytt någon dag denna vecka. 19.15 och 22.15. vårt arbetssätt med drömmen om det goda har filmats och jag har haft ett yogapass med barnen! spännande!


 

Publicerat: 2009-03-16 Klockan: 21:26:11

långtorsdagen

pox o gulia åkte nyss hem. pox har fixat en helt ny helgdag o den heter långtorsdagen! hihi... det var roligt! nu är det cityakuten som gäller o sen sängen. ska ju infinna mig på jobbet kl 6 imorn *hujeda mig*

 

Publicerat: 2009-03-15 Klockan: 18:42:37

ovanligt

jag skulle precis tömma kameran efter sthlmsresan. märkligt. 4 bilder är tagna. högst ovanligt.så dessa bilder får väl tala för resan. mat på iranskt sätt, det vill säga på golvet;). sadjad som mussar i väntan på tåget. sj som ska förbättra sig och komma i tid. jisses då. våra väskor som står på perrongen och slutligen halsbandet som svärmor köpt åt mig. vad gjorde vi mer då? shoppade kläder, diskuterade olika ämnen, åkte tunnelbana, fikade, såg på melodifestivalen, såg på när united fick däng av liverpool - de var kassa för en gångs skull. min älskling gjorde ingen succé.

vad sker i veckan?

må - vägledarkurs på campus. träna. middag med julia o pierre.
ti - jobba. sjukgymnast. frissan. jecka, danne, evvan o cornelia hem till oss.
on - jobba. föräldramöte. till sussi o matte.
to - jobba. hämta e på skolan. vara hemma med e o ev. träna.
fr - lämna e på skoloan. jobba. hämta e. vara hemma. desperete hemma hos oss.
lö - åka till wahlsteds o mysa.
sö - åka till badhuset. e hem på kvällen.

som ni ser ska vi vara stödfamilj 4 dagar denna gång. det ska bli spännande. mycket intressant att lämna o hämta e på skolan!

 

Publicerat: 2009-03-14 Klockan: 18:36:55

gott nytt år

ja nu är vi i sthlm o "firar" iranskt nyår en vecka i förväg. nästa lördag är det ju nämligen nyår men då har vi lillkillen hos oss så då stannar vi i norrköping!!

jag har köpt lite kläder på topshop som jag egentligen inte hade råd med men som man säger ibland - jag unnade mig själv det. heter affären topshop? tror det.

vi ska faktiskt se på melodifestivalen om några timmar. det är inget skämt. jag är inte direkt känd för att vara ett fan av det spektaklet och jag har bara hört 2 låtar. hoppas att snälla snälla vinner!

 

Publicerat: 2009-03-13 Klockan: 21:18:20

saknar dig

jag saknar min gorg. det är tomt här hemma utan honom. trots att dessa 2 dagar har varit fullproppade och jag har haft något att göra i stort sett varje sekund så saknar jag honom. skulle han ha varit hemma skulle jag säkert tyckt att han varit ivägen eller att han velat prata när jag varit som mest stressad.

but hey... that´s the way it should be!

jag saknar det nu. att han inte finns här och gör små irriterande saker eller att han inte finns här och gör alla urgulliga saker. jag saknar helt enkelt dig min gorg.

ses i storstaden imorn! 

 

Publicerat: 2009-03-12 Klockan: 20:42:16

födelsedagskalaset

igår var det som nämnt i tidigare inlägg dags för gustavs kalas. det var som vanligt en lyckad o god tillställning som gjorde att det spände lite lagom extra runt magen när det var dags för hemfärd. vi fick även träffa helenas fästman rob för första gången. han förstod inte riktigt varför det envisades med att vara kallt i mars i sverige. om jag ska vara ärlig rob förstår inte jag heller det...

gustav blev såhär glad när han såg oss komma!gustav kämpade med att släcka alla 9 ljusen!även moster o emil roade sig... på sitt sätt...min gustav är såklart "ombudsman" i friends som han stolt visade upp!grattis ännu en gång!

nu ska jag gå o sätta mig tillrätta i soffan för att se ett avsnitt av criminal minds (mi love skickade ett mess att det tydligen inte hette csi så det var bäst att ändra illa kvickt!...). jag älskar statestiknörds killen. he is my guy. jag för nöja mig med honom nu när min befinner sig i stockholm. vi kommer inte ses förän på lördag. gaah... vad länge när vi är bortskämda med att få träffas varje dag. älskar dig mi love!!

 

Publicerat: 2009-03-11 Klockan: 17:21:33

grattis "lilla" gudson

för 9 år sedan föddes han. min lilla gudson gustav sålika min systerson. sedan den dagen har innebörden i ordet kärlek nått en ny dimension. att älska ett barn är en helt annan sak än att älska sin vän, man, familj etc. det är förenat med en sådan stor omtanke och med denna omtanke föds även en oro. gustav var det första barnet som föddes i familjen och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

gustav har alltid varit eftertänksam och en stor grubblare. men han är inte bara en lugn kille utan utövar fler sporter än vad hans moster har hunnit med (nej nu överdrev jag lite...). gustav har på senare år blivit en riktig diplomat och vill inte gärna såra någons känslor. han är ett matematiskt geni och hanterar procent, logik och teknik på ett plan som inte vilken 9-åring som helst kan. inte vilken 29-åring som helst heller.

gustav är min lilla, ja för han kommer alltid vara min lilla, guldklimp. min gudson med glimten i ögat som alltid har svar på tal. älskar dig min goding och snart kommer vi till dig och sjunger för dig! år 2009

 år 2000

år 2001 och 2002 finns det inga bilder inne ifrån i datorn.... 

 år 2003

 år 2004

 år 2005

 år 2006

 år 2007

 år 2008

JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA GULDKLIMP!


 

Publicerat: 2009-03-10 Klockan: 18:51:36

röntgenbesked

jag har fått röntgenbeskedet för ryggen. både positiva och negativa saker...

positivt - det var faktiskt något. jag "har" en anledning att ha ont konstant.
negativt - ja precis det som står ovan...

jag har tydligen enstaka sänkta diskar i mellersta bröstryggen (där jag har konstant ont). detta innebär att diskarna inte har samma höjd som det anses normalt som det står i mitt svar. utan de är alltså ihoptryckta.

tydligen är detta inget man gör något åt. därav är det ju negativt, men ändå nu vet jag ju att det är något där och kan sluta tänka på att jag ska dö i cancer för att jag har en tumör som sitter där.... precis så har det varit eftersom att det är något som jag har känt 24 timmar om dygnet. att det är något som sitter där. och det gör det. fast inte så illa som jag kunde fantisera ihop ibland.


 

Publicerat: 2009-03-09 Klockan: 16:16:30

vidic

ska man till england på fotbollsresa så måste man äga en sådan här....idag kom min tröja på posten. vem är då vidic? den coolaste och snyggaste killen i manchester united! hoppas verkligen han inte är avstängd eller skadad när vi ska se på matchen!

 

Publicerat: 2009-03-08 Klockan: 21:09:08

läses upp högt!hihi!!

vad händer i veckan?

må - jobb. tvätt. styra med det "sista" till bröllopsfesten. bland det sista iaf! cityakuten.
ti - jobba. ärenden på stan. de "sista" till festen.. träffa milla. träna.
on - jobba. fira gustav som fyller 9 år!
to - jobba. sadjad till sthlm på kurs. avdelningsmöte.
fr - jobba. träna. softa hemma ensam!
lö - till sthlm tidigt! match hemma hos bahareh o jonas. iranskt nyår i förväg hos soheila.
sö - vara hos soheila. tåget hem till norrköping.

 

Publicerat: 2009-03-08 Klockan: 02:24:33

jyri o madde

ja från att vi skulle på ett dop så blev det ett härligt bröllop. vilken lördagslyx! sånt blir jag glad av. festen var rolig och maten var god. de hade gjort allt själva med hjälp av familjen. imponerande. det var härligt, upplyftande och kul att se madde o jyri stå i centrum! lite bilder...titta på de underbara tårtbilderna! särskilt den i mitten!!eldunderhållning medan borden bytte plats!bröllopsdansen och skönsång från jyriunder kvällen!inför vad vi trodde skulle bli ett dop!

det kommer nog komma mer bilder på facebook o även något filmklipp där vartefter!

 

Publicerat: 2009-03-07 Klockan: 16:36:48

dop som förvandlades till bröllop

ja vi skulle infinna oss på dop idag. kl 14 började istället bröllopsmarschen. sådär ja! nu är herr jyri och fru madelanine gifta och lilla willma är döpt!

omplanering och istället för att åka till davidsson/gillbergs så sitter vi nu o förfestar lite för att snart dra iväg på bröllopsfest! nu ska vi ta ut lite pengar till drinkbiljetterna som de ska ha och även till pengagåvan som de önskade;)


 

Publicerat: 2009-03-07 Klockan: 00:28:32

hett tips

nyss hemkommen från en helkväll hos milla o matilda tillsammans med karin! god mat och roligt sällskap gjorde kvällen till en kväll med hög mysfaktor. när jag kom hem så höll sadjad på att städa upp efter osse o honom! de har även bokat min och sadjads flygresa till england. så den 24 åker vi och kommer hem på natten den 27 april!!

så ett hett tips inför bröllopsfestens presenter är engelska pund eller helt enkelt pengar till englandsresan!! 

Publicerat: 2009-03-05 Klockan: 18:52:46

lycka

Kopierar denna från malins blogg!

Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Efter det så är man frustrerad över att man har tonåringar man måste klara av att hantera. Man kommer verkligen bli glad när dom är ur det stadiet. Man intalar sig själv att livet kommer att bli fullkomligt när ens partner skärper till sig, när man skaffar en bättre bil, när man kommer iväg på den där resan när man är pensionerad. Sanningen är att det inte finns ett bättre tillfälle att uppskatta livet än just nu. Om inte nu, så när?
Ditt liv kommer alltid vara fullt av förändringar. Det är bäst att erkänna för sig själv och bestämma sig för att vara lycklig ändå. Lycka är vägen. Så, värdesätt varje ögonblick du har och värdesätt det ändå mer för att du delat det med någon speciell, speciell nog att spendera din tid med ...
och kom ihåg att tid inte väntar på någon.
Så, sluta vänta ...

Tills din bil är färdigbetald.
Tills du skaffar ny bil eller nytt hem.
Tills barnen flyttar hemifrån.
Tills du börjar plugga igen.
Tills du slutar plugga.
Tills du går ner 10 kg .
Tills du går upp 10 kg .
Tills du blir gift.
Tills du skiljer dig.
Tills du får barn.
Tills du går i pension.
Till sommaren..
Till våren.
Till vintern.
Till hösten.
Tills du dör.
Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig. Lycka är en resa, inte en destination.

avslutas med mitt favorituttryck:

"Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig".


 

Publicerat: 2009-03-04 Klockan: 22:09:11

vårkänslor

jag har vårkänslor. mitt i all snö och slask så kommer de smygande! jag älskar dem! idag lekte jag vattenösare på jobbet och vårfrämjade hela gården genom att slita upp isblock och ösa vatten. jag gjorde barnen delaktiga så helt plötsligt var det barnarbete på hög nivå! men vad kul de hade!

när jag väl stängde på jobbet så tittade jag ut och såg att det var lika mycket vatten på alla ställen igen. när det väl börjar smälta så smälter det fort!

imorn ska jag ut på gården och främja ännu mer! våren here we come!!

 

Publicerat: 2009-03-03 Klockan: 19:20:12

matilda i dubbel bemärkelse


ja idag skulle jag göra naglar. hos min nya kanontjej. gissa om jag blev snopen och besviken när jag kom till salongen och hon hade slutat. sen när jag gick en promenad med min andra toppentjej matilda så mötte jag den första matilda. hänger ni med? vi började prata och jag fick en förklaring på saker och ting! så nu ska jag börja gå hem till henne och fixa naglar! nöjd! så idag var det en polsk äldre kvinna som hade hoppat in och fixade mina naglar. men vi fick ordning på dem ändå. svarta tippar och paljetter längs tumme och ringfinger. kanske kommer en bild vid ett senare tillfälle.

nu till andra matilda! jag var barnvakt i ca 90 min idag då milla gjorde sig fin. det här gjorde vi!låg och var söt i vagnen!vi var utanför gudmor och gudfars gamla lägenhet!vi hoppade över en massa pölar på marken.vi var i vasa parken och spanade läget!jag lärde matilda att hon absolut inte ska hamna innanför de här murarna. enbart som fångvaktare, fängelsechef eller fängelsepräst i sådant fall!här däremot får du gärna sätta din fot matilda!sist men inte minst så besökte vi kyrkan där gudmor och gudfar gifte sig!!tack för oss!


 

Publicerat: 2009-03-02 Klockan: 20:39:16

7-20

så var min arbetsdag idag. och imorgon börjar jag kl 6. så det blir inte mycket att göra nu.. förutom denna;

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Josefine

2. Ett ord på 4 bokstäver? Jazz

3. Flicknamn? Jennifer

4. Pojknamn? Jonathan
5. Yrke? Järnvägskusk

6. Färg? Jeansfärgat
7. Klädesplagg? Jacka

8. Mat? Jasmineris

9. Sak i badrummet? Joop parfym

10. Plats/stad? Jönköping

11. Orsak att vara sen? Jagad

12. Något man skriker? Jävlar!

13. Film? Juno
14. Något man dricker? Juice

15. Band? Jackson Five
16. Djur? Järv
17. Gatunamn? Jaktgatan
18. Bil? Jaguar
19. Sång? Julen är här - Tommy Körberg

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Judomatch

vad bjuder resten av veckan på?
ti - jobb. naglar. mys med matilda.
on - jobb. träna.
to - jobb. massage.
fr - jobb. till milla o matilda.
lö - träna. dop för wilma. till davidsson/gillbergs på middag!
sö - kopiera upp alla festprogram på walles jobb. softa!

en ganska skön vecka med lagom mycket aktiviteter så jag faktiskt hinner vara hemma en hel del också. kan vara skönt efter dagens många timmar på jobbet..

fick en (två) fin(a) sak(er) på posten idag.... TACK TINA!och så avslutar jag med några bilder till från festen! efter dessa bilder drog vi våra lurviga till bomull!

såhär lycklig var jag när jag kom hem....


 

Publicerat: 2009-03-01 Klockan: 14:50:12

fruhippa

ja tydligen kan man bli kidnappad även efter ett bröllop. eftersom vi i inbjudan skrev att vi ej ville ha någon möhippa eller svensexa då bröllopet var hemligt så tänkte vi att då var det kirrat! men ack så fel jag hade. jag blev totalt överraskad igår när det plötsligt plingade på dörren och jag satt precis hemkommen från träningen och skulle börja slösurfa innan festen... men det var bara att snällt följa med syrran o milla. de första bilderna blir små när man klickar men från durkslaget och framåt blir det nästan bara stora bilder!på med ögonbindel och iväg. jag hörde "boxningsljud" och trodde att de hade sparat något muskelknippe från k1 galan som jag skulle tvingas gå upp i ringen med. puh vilken lättnad när det inte var så..det var dags för nästan 3 timmar bubbel, bastu, gotte och dricka! vi var nere på squachscenter (stavas?) och det var helt otroligt fräscht! där nere fanns redan karin, stina, malin o caroline.jag fick ansiktsmask av caroline, frågesport om sadjad och för varje rätt svar fick jag en geischa och även massage av stina!såhär snygg blev jag i ca femton minuter tills jag fick ta på mig "vanliga" kläder igen. sadjad hade packat allt till fruhippan (tar ditt namn caroline). sadjad hade tagit med sig mycket bra saker men glömt lite underkläder, det smink som jag oftast använder men fått med sig en massa annat:)sedan var det dags att åka till durkslaget och där droppade caroline (hon kom igen på festen!) av med erika och bahareh tillkom! god mat och god dricka!under kvällen var jag tvungen att ställa upp om någon utmanade mig på spelet twister hemma. det var ett mycket roligt spel som jag enbart förlorade mot syrran. vi hade nog en kamp på ca 15 minuter.. *puh*

under kvällen hade vi inflyttningsfest som planerat och det var mycket roligt och "ganska" stillsamt. mer stillsamt än vad det var på smedjegatan iallafall!gäster från festen!!nu vägrar blogg.se ladda upp  mer bilder. det skulle ha blivit någon till men det kanske går lite senare eller imorgon!!

det finns fler bilder att se här nedan;

millas pixbox

karins pixbox

tack för igår och tack för inflyttningspresenter!! nu ska jag röja det sista i lägenheten innan jag ska ta söndag helt och hållet!!

RSS 2.0