Publicerat: 2014-11-30 Klockan: 13:11:40

sjukhus

i onsdags hade noah och jag en heldag på sjukhuset. första stora delen i att utreda kisseriet. under helgen mätte vi allt kiss och dryck och gjorde anteckningar.
 
nu var det dags att mäta kisset och göra ultraljud på urinblåsan innan och efter. noah hade längtat efter denna dag då han visste att vi skulle vara där länge och det gav honom lång tid på lekterapin!
 
 
 
vi pratade med en väldigt förstående urolog. hon och hennes två urologkollegor var inne samtidigt för att lära sig deras splirrans nya ultraljudsmaskin. noah lät dem testa och testa. jag måste säga att han var verkligen hur duktig som helst.
 
vi tog lunch tillsammans med nallen.
 
 
vi fick se en film om uris och kluris och vi pratade om hur man ska lyssna på kroppens signaler. efter andra mätningen hade vi ett avslutssamtal där allt summerades samman.
 
ja noah har blod i urinen, varför?
noahs tryck är bra när han kissar!
han har täta tryckningar.
tömmer inte till 100%.
kanske lite för liten blåsa.
det upptäcktes att det var mycket bajs som tryckte på urinblåsan.
 
hur ska detta följas upp? jo på vårt läkarbesök den 11/12. då ska vi gå igenom allt noga. såväl detta som trakeomalasin. vi har även kontaktat tarm och tropp för att prata om bajset och ryggmärgen.
 
tills dess har vi kissklocka varannan timme. såväl hemma som på förskolan.
 
 
han lyckades somna på britsen medan de gjorde ultraljud. tydligen första patienten någonsin som gjort det...! noah fick biobiljett och popcorncheck från min stora dag för att han lät dem hållas och lära sig under så lång tid. men han blev mest glad för tatueringen :)
 
 
 

 

Publicerat: 2014-11-15 Klockan: 18:17:00

sockerbagarna

 

 

Publicerat: 2014-11-14 Klockan: 18:16:00

busfabriken

i helgen hade vi emil sovandes hos oss. det blev ett besök till busfabriken under söndagen. det var noahs "sista belöning" för att han sover själv i sin säng.
 
 

 

Publicerat: 2014-11-13 Klockan: 18:13:00

mina träskor

lovi har hittat mina gamla träskor jag hade som barn! de passar henne perfekt!
 
 

 

Publicerat: 2014-11-12 Klockan: 18:12:46

tuva-li

vi var och nosade på tuva-li i helgen. varje gång jag håller i en bebis glömmer jag bort att det är faktiskt sådär små de är. det är helt galet..
 
hon sov tills jag skulle gå... precis som de alltid gör!
 
hur som haver så var det väldigt mysigt att träffa dem!
 
 

 

Publicerat: 2014-11-09 Klockan: 19:29:38

pappor

idag är det fars dag. båda mina älsklingar har blivit uppmärksammade. pappan i vårt hus genom paket, pärlplattor och god frukost. sedan familjehäng hela dagen. han är nöjd här hemma. jag älskar dig sadjad och du ska veta att du är världens bästa pappa åt våra barn! noah hälsar att du är bäst på fotboll, innebandy, brottas och leka.
 
 
sen har vi den andra pappan. min pappa. han blev uppvaktad för ett par veckor sedan när vi var ute och åt tillsammans. men han förtjänar ett par rader här med. min pappa som alltid ställer upp, som hjälper mig och min familj till varje pris. som alltid finns där, även när jag trodde att jag inte skulle behöva honom. han har så många egenskaper som jag idag ser hos mig själv. min pappa. jag älskar dig pappa!
 
 

 

Publicerat: 2014-11-09 Klockan: 15:33:13

noahs självporträtt

 

 

Publicerat: 2014-11-07 Klockan: 23:02:38

grattis mormor

förra helgen var jag och syrran och uppvaktade mormor som blev 90 år. det är en herrans många år. 
 

Publicerat: 2014-11-04 Klockan: 18:55:00

alla helgona

vi var och hälsade på morfar, håkan, michan, farfar, anders och mormor karin i helgen. vi gick även in i kapellet och satt stilla ner och lyssnade på musiken. noah frågade hela tiden vilka han skulle tänka på. vilka som hade dött. så han tänkte på håkan och morfar ragnar vilka är de han har träffat som har dött...
 
fina unge!
 
 

 

Publicerat: 2014-11-03 Klockan: 18:52:00

kolmården goes halloween

kolmården är alltid ett säkert kort. när det är dags för deras halloweenspecial är det nästan som roligast. dessa spöken som intar kolmården är grymma. det är en fröjd att vandra igenom parken. även i spöregn som denna gång.
 
vi åkte dit med zinns och träffade på syrran med barn också. plus halva norrköpings befolkning.... kändes det som om.
 
 
 

 

Publicerat: 2014-11-02 Klockan: 18:24:00

årets bilder

 

 

Publicerat: 2014-11-01 Klockan: 18:21:00

stadsvakten

förra helgen festade vi loss med våra vänner. vi startade upp vid 17 och när vi anlände till stadsvakten vid 21 så var vi väldigt lättroade....
 
god mat?! ja de andra tyckte det. jag åt vitlöksbröd och pomme vid 34 års ålder. ja det är väl då man beställer vad man vill av menyn.
 
fortsatt fest, dans och vi träffade hur många kändisar som helst. det kan bli ett par till besök dit. kändes bra. men då anländer vi senare än 21.
 
 
 

RSS 2.0