Publicerat: 2008-10-31 Klockan: 14:54:12

rekordfart

veckan har gått så fort att jag inte ens har hunnit reflektera över att veckan är över. ännu värre jag har inte hunnit tänka på att jag inte har uppdaterat min blogg sen i måndags. men nu är det dags för en turboblogg innan jag ska iväg och handla. jag fick förmånen att sluta lite tidigare idag så då hinner jag surfa innan det är dags att handla.

vad har hänt i veckan?

ja naglar gjordes i måndags hos milla. i tisdags fixade jag pass hos polisen, sedan fixades det en massa saker på stan tillsammans med sadjad. i onsdags slutade jag sent och efter det var det combatdags. yihaa! igår gick jag ner till stan från jobbet i spöregn/snöslask och träffade maria. när jag kom hem så var mina fötter som isbitar efter att ha gått i tygskor fram och tillbaka.

idag ska vi som sagt åka och handla på maxi (sadjad längtar och nej jag är inte ironisk). sen ska vi hem och äta mat till idol. imorgon är det utflyttningsfest hos oss. på söndag ska vi hem till pierre och där ska vi se på x-mentriologin tillsammans.

 

Publicerat: 2008-10-27 Klockan: 21:56:10

kempe kul

jag har haft kempe kul denna helg i oslo tillsammans med charlotte, stina och fredrik. åkte tåg från 12.33 till 20.15 i fredags. där mötte charlotte och fredrik upp mig. vi åkte buss till charlotte och åt lite innan vi gick och mötte stina. sedan satt vi och pratade i flera timmar och de drack vin.

väldigt snygga innan sängdags...

dagen efter fick vi en amerikansk brunch och sen gick vi oslo runt i ett par timmar. tog rekord på stegräknaren denna dag! vi gick till en park med en massa statyer och jag såg sadjad i var och varannan staty. titta på pixboxsidan sedan så förstår ni. det är i paralell till hans yrke ;) (observera... dock ej naken!) i parken var det ett gäng grabbar som roade sig med parkour. så coolt. skulle jag ha varit tio år yngre så skulle jag joinat dem på sekunden.



 arga leken

sedan gick vi och drack en drink på aku aku innan vi drog hemåt för mer mat och dricka. det skulle ha blivit the streets men den konserten blev inställd pga sjukdom. så vi satt och drack tillsammans med charlottes vän liselott.
 


sedan drog vi in till carl johan. där mötte vi jenny. ja vad fan det är sant. vi mötte jenny där. vad är oddsen på det?! sedan blev det barhäng. vi skulle dra hem med sista bussen. men vi kom hem kl 03.30.



de har dubbelrött i oslo.. hihi...



innan vi drog till burgerking.



fredrik i charlottes skor! jag har en underbar film från detta!



på väg hem. jag ska visa mina skor. borsta tänderna.....



dagen efter åkte vi till ett fik som hette utsikten. fint ställe. men varför har man brunost, gräddfil och sylt på våfflor? stina och min hemresa kantades av stänga dörren leken...

här är mer bilder på pixbox. men jag kommer ladda upp fler vartefter. alla fick ej plats nu!


http://www.pixbox.se/usr_show_id44435_page0_order1.html



mina naglar som annie fixat idag!

 

Publicerat: 2008-10-25 Klockan: 11:23:23

brunch

nu sitter jag i en soffa i olso tillsammans med fredrik medan charlotte och stina dukar fram brunchen. charlotte har bakat bröd, gjort amerikanska pannkakor och äggröra.... WAW! så nu ska det bli snaska till.

sen ska vi ta en promenad till stan och kika runt lite. ikväll kan det bli en konsert i form av the streets. sadjads favoriter för övrigt... avis nu mi love??

mi love hade för övrigt skrivit mess till mig vid 5 i natt i tron av att det var dags att gå upp....

puss hej

 

Publicerat: 2008-10-23 Klockan: 19:35:30

stress inför roligheter

jag gör räkningar, packar, lagar lite mat, sit ups, duschar och styr...

jag ska vara i säng hyfsat tidigt då jag ska gå upp kl 5.00 imorn. 12.33 går tåget till oslo. det ska bli så kul att träffa charlotte och stina igen!

jag har inte tid att blogga mer....

puss allihopa och ha en underbar helg! det ska jag ha!


 

Publicerat: 2008-10-20 Klockan: 19:39:04

scary...

idag var jag på förskolebienalen. jag satt bredvid en tjej som var några år yngre än jag. folk i salen hostade. det är normalt denna årstid. tycker jag iallafall. det tyckte inte hon. det började med att hon störde sig på det genom att skruva sig. sedan sa hon till sin vän att folket borde gå hem. okej. dit var allt hyfsat normalt. men sen...

hon började skriva i marginalen på sitt papper. eftersom att föreläsningen var så kass så ägnade jag istället min uppmärksamhet på min granne.

detta skrev hon.

hosta hosta.
döda dem.
störigt.
stryp dem.

eh. hmm. oj då. kändes lite väl olustigt helt plötsligt. tur att det var en kort föreläsning och jag kunde ila därifrån!

 

Publicerat: 2008-10-19 Klockan: 21:53:06

pengaklipp

vi hade räknat med at köpa en dubbelsäng och 2 nya madrasser till nya lägenheten. det skulle bli ganska billiga madrasser nu eftersom det är många andra utgifter också. men ca 9000 hade vi tänkt oss att allt skulle landa på.

2300 landar det på. fucking perfect! thank u gulia julia!



ahh.. mycket utgifter nu. men ska vi ha roligt så kostar det. så kom visst en jul mitt i allt också. har den alltid kommit i slutet av december eller är det ett nytt påfund ;) jaja vi sparar just nu pengar till klapparna och blir det pengar över lägger vi dem till sälenkuvertet istället. eller vad säger du sadjad?

vad sker denna vecka?

må - jobb. ärenden på stan. förskolebienalen. träna.
ti - jobb. naglar hemma hos milla med annie.
on - jobb. kvällsmöte. träna.
to - jobb. träffa milla en sväng. fixa räkningarna. myskväll med sadjad.
fr - jobb. åka till oslo o träffa charlotte o stina.
lö - oslo.
sö - oslo. hemma efter 22.

 

Publicerat: 2008-10-19 Klockan: 00:09:04

11 september

är filmen vi nyss har tittat på. den kom från lovefilm i veckan och nu såg vi den.

den var gripande. stark.

citat "denna film ger dig en stark - men nyanserad och helt unik - skildring av den rädsla och det våld som sedan intagit världen. filmen är resultatet av ett samarbete mellan 11 världsberömda regissörer som var och en på sitt håll har gjort en 11 minuter och 9 sekunder lång skildring där de presenterar sina personliga upplevelser av katastrofen och dess världsomfattande konsekvenser."
 
det var en grubblar och tänkar film. personligen passade frankrikes, mexikos och usas filmer mig bäst. definitivt sevärd.


 

Publicerat: 2008-10-17 Klockan: 22:27:20

black lion inn



här var vi och åt idag. det var helt okej. stämningen var bättre än maten.



sällskapet för kvällen! 100 % nöje!



sen blev det att handla på maxi kl 21.50... normalt...

TACK för kvällen!

 

Publicerat: 2008-10-16 Klockan: 18:32:26

social vecka

herregud.. det är bara en arbetsdag kvar. vart tog veckan vägen? denna vecka har varit sjukt intensiv. på jobbet så har alla utvecklingssamtal börjat vilket innebär att jag arbetat hemma en hel del också.

i måndags så var jag hos jecka o evvan och blev bjuden på tacos. vi pratade strunt och satt och myste.
i tisdags var det föräldramöte till 21.30 på kvällen.
i onsdags var sadjad och jag hos linda, danne, wilma och melker och tittade på nya huset och kom ifatt lite innan jag skulle träna combat med syrran.
idag har jag gått promenad med caroline och zach.
imorgon ska jag och sadjad ut och äta med mamma, pappa, pierre och julia. det är pierre som har styrt ihop allting.
på lördag är det min tur att ha date för sadjad efter daten.
på söndag är det desperetdag hos milla med karin också!

inte undra på att det går fort med mycket att göra....



snart är det dags att åka iväg igen.... sweet!

 

Publicerat: 2008-10-14 Klockan: 17:41:51

du&jag

wihuu!!

jag är inte mycket för coverband. men det finns ett coverband som jag älskar. de heter du&jag. vet ni vad??

de kommer spela i sälen när vi är där. jippie!! http://www.duojag.nu/

 

Publicerat: 2008-10-12 Klockan: 19:16:40

händelserik framtid

det är mycket som kommer hända inom loppet på ett par månader...

okt - till oslo med stina. vi ska hälsa på charlotte.
nov - utflyttningsfest hos oss
dec - flytta till vilbergen.
dec - åka till egypten.
jan - 2 bebisar ska ploppa ut!
feb - sälen
mars - ja då kommer vi nog ha någon fest i nya lgh
april - vi åker till manchester i 3 dygn och ser på fotboll

yihaa! vilken tid jag har att se fram mot!


 

Publicerat: 2008-10-12 Klockan: 11:55:08

studieresa



ja i år bar det iväg till stockholm för en kurs i stillhet. den var gudomlig som ni kanske bara hör på namnet. ännu ett steg i drömmen om det goda, som är vårt arbetssätt är numera gjort! på kvällen bar det iväg till rum nummer 41 för lite förfest innan bussen skjutsade oss till hamburger börs.



det var kul att samla alla arbetskamrater under en kväll roligheter och inget tänk på jobbet.



eva.. här är bilden som jag utlovade....



på hamburger börs såg vi på REA som inte kunde mäta sig med torsdagens upplevelser men det var helt okej.



karin och jag var förberedda med godis!



på lördagen släppte bussen av oss på stan och då stannade jag och sadjad där. vi mötte soheila och bahareh och umgicks med dem!! bahareh var så fin i håret.



sedan mötte vi upp syster och wallentin. då var det dags att åka till solna och gå till råsunda för att se på sverige-portugal.



här är de. lagkkaptenerna. zlatan och ronaldo. jisses vad kul det var även om vi bra gärna hade fått se några mål också. "hoppa in och döda ronaldo. snälla." så löd ett sms som killen framför mig fick. jag kunde inte låta bli att småle. det är något som sadjad hade kunnat skriva om någon i chelsea eller liknande om han hade en kompis som såg en sådan match.. det lät så vädjande!



nu ska jag städa lite och sedan träna. efter det ska jag möta upp sadjad och då börjar hans date för mig!!

 

Publicerat: 2008-10-09 Klockan: 23:03:57

måns möller äger



vi var iväg på roligheter med the gang ikväll. först var det en middag på pappa grappa och sen bar det iväg till skandiateatern. oj vilken kö det var. vi trodde att vi skulle bli först men icke sa nicke. kön var underhållande på sitt sätt.



väl inne fick vi absolut inte de bästa platserna men det gjorde inte så mycket. vi hörde iallfall bra. jag gick dit i tron att björn skulle vara bäst tätt följt av soran. men så blev inte fallet. vi var nog ganska överens om vem som var bäst denna kväll.

måns! tätt följt av özz. sedan björn och tyvärr sist soran. men det gjorde liksom inget för det var INGEN som var dålig. alla var bra men måns var sjukt rolig. vi skrattade så vi höll på att dö. (syrran ---> han måste ha ändrat show från timmen innan...)



det var en riktig rolig kväll! nu ska jag packa för imorgon åker vi till stockholm klockan 7. ojoj!




 

Publicerat: 2008-10-08 Klockan: 20:16:18

JAG ÄLSKAR DIG

Trots att du ligger i sängen o stirrar upp i taket...måste vara den afrikanska dansen som tagit musten ur dig! Puss från Sadjad

 

Publicerat: 2008-10-06 Klockan: 19:47:37

avkoppling



hit ska vi åka!! vi kommer vara borta över jul. vi kommer njuta av varandras sällskap i egypten.



det kommer bli sjukt härligt!! speciellt efter denna intensiva höst.




http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=24&countryid=998&areaid=-1&resortid=1000&hotelid=32002&itemId=32002&filterOnCategoryId=1



nyss hemkommen från jobbet. idag har jag jobbat från 7-19. då kan jag bara glädjas åt att imorgon vid samma tid så har jag fått ut så mycket mer av min dag. jag kommer ha gjort en massa saker vid kl 19 imorgon! vilken skillnad det är på saker när man ser det i olika perspektiv. istället för att allt är pest och pina med en lång arbetsdag.

 

Publicerat: 2008-10-05 Klockan: 14:50:30

ny vecka



nu har e åkt hem. denna helg blev det bowling, mys och folkparken!! under skrivande stund är sadjad och spelar sin sista match (ever?) i syrianska. han funderar starkt på att byta till skarphagen eller nff.



vad händer veckan som kommer?

må-jobb. möte. cityakuten!!
ti-jobb. skriva kontrakt på nya lägenheten. möta maria. till mamma o pappa.
on-jobb. träna.
to-jobb. middag med the gang. björn gustafsson med the gang.
fr-studieresa till sthlm. rea på kvällen på hamburger börs.
lö-sthlm. sverige-portugal på kvällen med sadjad, syrran o wallentin
sö-hemma. sadjad ska ha date för mig.

 

Publicerat: 2008-10-03 Klockan: 23:59:09

DIVAZ

ja det är sant. vi har återigen setts. det var faktiskt riktigt jäva kul. mot slutet så var det ju inte så många av de forna deltagarna som dök upp på våra träffar av olika anledningar. det var jag, jecka o pb som höll stommen och det var inte hållbart då vi var vana att vara ett gäng med snackiga tjejer. men nu tg erika initiativet till en återträff och det var välbehövligt!  vi passade redan nu på att boka in nästa träff, i början av november hos annie. istället för varje vecka kommer vi nu ses var fjärde till sjätte vecka och det är nog en intervall som kan vara funktionell.



det var en av veckans höjdpunkter. för att inte tala om den sjukt goda kladdkakan... hmmm...



annars så har jag o karin varit på två väldigt givande dagar om pbs och om lärledarens roll. det var många forskare som sa sitt på ett fackspråk och det var många skolledare som deltog. i min lärgrupp var det jag från förskolan och sedan arbetade de andra med barn från 10-20 års ålder. ja så det var med andra ord mycket givande. läses med en ironisk underton. fast jag fick tips och idéer om hur jag som lärledare ska kunna föra ett lärande samtal vidare med utmanande frågor. så jag går iaf därifrån med någon behållning.

vad sker i helgen? vi ska vara stödfamilj. denna gång blir det bowling! sen ska pierre komma förbi och visa mig lite finesser och inställningar med vår nya hd-videokamera och hur dess program fungerar.

RSS 2.0