Publicerat: 2006-04-30 Klockan: 10:11:10

bilolycka...

pox & danne... 2 av dannes vänner....  pox & jag.... danne o sigrid
det är inte sant. först lyckas vi få punktering på bilen vi lånar av syrran o walle. pierre ska byta däcket på vilbergen centrums parkering. o själva nyckeln som man tar loss däcket  med är slitet. det fungerar alltså inte. pappa kommer till undsättning o vi kan byta däcket.

i morse skulle vi åka till vattentornet med ungarna. egentligen skulle vi gå men eftersom att det inte var så fint väder bestämde vi oss för att ta bilen med reservdäcket. kommer ut till bilen o då har nån jävel kört på bilen under natten så sidospegeln är helt paj o bilen repad. äh fy fan alltså.. det är ju tur att det inte drabbar någon fattig.. vad fan ska vi göra? plundra bröllopskontot kanske? hmm.. får prata med syrran o walle ikväll..

snart ska vi till folkets park o åka karuseller med ungarna. då får vi se vad som har hänt med bilen då...

imorn är det SYLVIA match! det ska bli så kul!!
vår olycka med bilen o ungarna

 

Publicerat: 2006-04-28 Klockan: 19:20:28

twisted sisters rocks

nej men rubriken säger allt. alla andra ord är överflödiga! vi ägde! kort o gott vi ägde! haha.. barnen var superlyckliga av att få se 2 av sina fröknar i kjol, tiara, glittersmink o en massa smycken. dessutom larvigt dansande till deras favoritmusik! vi blev populära! haha.. de andra var inte fy skam heller. det var en riktigt rolig dag på jobbet helt enkelt.

nu sitter jag o svidar om på väg till teaterbaren. bara det att det där jävla glittersminket inte vill lossna så jag kommer se ut som en 14 åring resten av kvällen.. hmm..

 bildkollage! gamla o nya bilder vad tycker ni om sadde i mina stövlar då?

 

Publicerat: 2006-04-27 Klockan: 21:59:02

twisted sisters

mm imorgon är det dags. då börjar min nya karriär. för er som inte vet så byter jag o min kära vän camilla skepnad då. vi kommer bli "twisted sisters". vi kommer att konkurrera mot duktiga artister som "fantastic four och en åsna" o många andra. det är nämligen så att det är dags för den stora SCENINVIGNINGEN imorgon. haha... det ska bli så enormt kul. sadde ska vara presentatör och en medlem i fantastic four likaså kör han ett extranummer som darin. barnen ska uppträda med silverland, mamma mia, bockarna bruse, äppelmelodin, carola. christina, ulla, eva, imtisal o sadde är våra tuffaste konkurrenter.

det kommer bli så kul o det kommer säkerligen vara så att fröknarna har mer kul än barnen.. haha.. 2 barn ska klippa bandet o vi ska skåla i cider o mingla runt.

på kvällen ska pox o jag umgås med danne o sigrid. vi ska till teaterbaren o äta o dricka cider!! det ska bli kul. första gången vi ska umgås alla fyra utanför aircalls arena. på lördag till söndag ska pox o jag vara barnvakt. vi ska vara med på gustavs simskola o sen ska vi besöka vattentornet o kanske upp till folkets park. på söndag ska vi till badhuset. på kvällen ska vi hem till syrran o walle o äta o dricka. till söderledskyrkan o lyssna på en hårdrockskonsert som är något modifierad. stå framför en eld. måndagen blir det kanske tåget o annars vet jag inte riktigt..

ha en bra helg allihopa


 

Publicerat: 2006-04-24 Klockan: 18:05:07

jaha det var den lönen det.. haha..

nej inte riktigt så illa men nästan..

josefine får imorgon ca 12300 på sitt konto. efter de vanliga räkningarna o utgifterna på 8300 så är det bröllopsspar, jäkla fula skor som jag köpt på jobbet.. (fula men sköna), prylar från sexpartyt o sen så var josefine på stan idag en kortis.. o handlade 3 par skor..hmm..

lägg till att vi ska ut på fredag, vi ska ut nästa helg, helgen efter det ska vi bowla o käka ute o helgen efter det kanske vi ska ut... ja då var det alltså utgång 4 av 4 helger.. det blir alltså en plus minus noll budget som chefen skulle kallat det.. haha...

näe men jag ska väl överleva denna månad med. det brukar jag ju göra. bara nu när jag ändå nämner att vi ska ut så himla mycket.. 4 av 4 helger (MYCKET OVANLIGT FÖR ATT VARA JOSEFINE)  så måste jag säga att vi ska ut den sista helgen oxå.. den innan cypern. men då är det ny lön så det räknar jag inte med på denna budgeten...


ja ja man lever ju bara en gång så vad fan!!
 

Publicerat: 2006-04-23 Klockan: 20:23:17

sol i 2 dagar

ja fan vad lyxigt alltså. underbart med värmen o solen. hoppas att det håller i sig nu. igårkväll åkte vi o köpte en elgrill o grillade på vår balkong! *nice*

idag har jag GÅTT ut till landet. faktum är att det faktisk bara tog 40 min likamed att det är ungefär 5 km dit. så när jag kan springa den sträckan utan att stanna är jag redo för vårruset likamed att vårruset kommer komma alldeles för snabbt denna gång.. huh vad har jag gett mig in på.. ja väl ute på landet solade jag. det var nog allt av nytta jag gjorde. mina medmänniskor klagade på mig o tyckte att jag var lat.

nu har vi precis kommit hem från sörping där vi har firat birgitta. jag har nostalgi känsla från min o carros 25 årsfest.. vi har nämligen pratat födelsedagar o för fan jag blir ju 26 denna gång. hemska tanke..

 

 

Publicerat: 2006-04-22 Klockan: 15:15:13

mates...

japp igår var det dags för mates fest på teaterbaren. det var en mycket lyckad tillställning även om mitt huvud o kropp känner annorlunda idag.. oh varför ska jag alltid ta den där sista drickan för? varken bra för plånboken eller dagen efter..

jag gick iaf dit med sarah en gammal vän. det var hur kul som helst att umgås en kväll med henne. ibland förstår jag inte varför man tappar kontakten med vissa när man ändå har så kul ihop. vi kände oss aningens malplacerade ett tag men efter ett par cider var läget under kontroll även för oss. haha..

där fanns även en massa andra kändisar som sadde, linda, erika, jögge, ståhla o en massa andra gamla bekanta. det var helt enkelt en väldigt rolig kväll med bra musik, bra sällskap, trubadur, nån sorts ståuppare o modeshow. SKOJ!

sedan gick vi vid någon tidpunkt. har ingen aning om vilken. men jag tror att jag var hemma vid ett tiden. skulle ju ringt efter skjus men eftersom sadde ändå skulle till skarphagen så hade vi sällskap hem. den promenaden var nog bra för mitt tillnyktrande. men det snurrade på rätt bra i huvudet när jag skulle lägga mig.

idag har jag fått betala priset. bakis (som ALLTID).. förstår inte varför det måste resultera i det varje gång.. jag har iaf lyckats tvätta o äta frukost. mat får jag köpa när pox slutar. gått en promenad med carro. tack vännen det var toppen på alla sätt o vis om jag säger så. sen har jag varit med emil o syrran. gustav har varit på kalas i vilbergen. nu ska jag sätta mig på balkongen o sola lite o sen åka o handla..
 

Publicerat: 2006-04-20 Klockan: 17:55:22

imorgon..

imorgon är det den 21/4.. då har michele varit borta i 3 månader.. i ett kvartal.. hon har då varit död i ett kvartal.. det är inte klok. hur har tiden kunnat gå så fort? hur har vi kunnat reka oss så fort? snart närmar det sig för det sista farvälet, nämligen att sjösätta askan i skärgården... hoppas att det blir en vacker vårdag eller försommardag..hur kan tiden gå så fort?imorgon.. ja då är det en kort arbetsdag.. 7-13.. 6 fjuttiga timmar.. det är ingenting o det går så snabbt. hela veckan har gått fort. fortare än vanligt. josefine kan det bero på att det bara varit 4 arbetsdagar denna vecka? ja kanske.. efter 13 är det dags för att åka till landet o fixa lite. sedan ska jag tillsammans med sarah gå till teaterbaren där mates ska ha fest för sina kunder. det ska bli mycket kul!michele du kommer att finnas med i mina tankar mer än vanligt imorgon...


 

Publicerat: 2006-04-19 Klockan: 21:44:26

utmattning

jag är helt slut.. igår var det fisk på jobbet likamed att josefine åt 1 potatis o en banan till mellanmål. det blev inget på kvällen för jag var lat. idag var det isterband o potatismos på jobbet likamed att josefine åt en gaffel potatismos o sedan fick jag kväljningskänslor. efter jobbet var det ett stenhårt boxpass o efter det var jag helt orkeslös.. blaha..

men gissa vad en falafelrulle kan göra efter 2 dygn av knappt nån mat.. den gör så att man mår illa kan jag säga.. nej hädanefter får jag inte vara så jävla lat.. äter jag ej på jobbet så får jag lov att fixa nånting hemma..

nu är lostpausen slut...


 

Publicerat: 2006-04-18 Klockan: 18:10:27

bloggutmaning

 Bloggutmaning.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
..”ifrån att både hon och Patrik längtade efter detta barns ankomst…”

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Gardinen

3. Vad var det senaste du såg på tv?
45 minuter igår. Om en kvinna som blivit lämnad av sin man o efter 13 år kom han tillbaks till ”livet”.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17.54 (17.56)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Pierres dator som surrar ännu mera o lite bilar på vägen utanför

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick hem från jobbet.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Mina bevakade bloggar.

8. Vad har du på dig?
Jeans o skön tröja.


9. Drömde du något inatt? I så fall – vad?
Mmm.. en underbar dröm…


10. När skrattade du senast?
För en sekund sedan av ett mess från Sadde.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
3 filmplanscher. Kill Bill, The Shining o Pulp Fiction

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nja inte mer än mig själv i spegeln…

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Som den ”fylla i” nörd jag är så älskar jag sånt här!

14. Vilken var den senaste film du såg?
Donnie Darko.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Lösa in skulder, köpa resor o ett hus!


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Oj då vad vet folk inte om mig.. Jag har varit inlagd på sjukhus i 2 veckor i mitt liv..

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Nej, nej, nej... En sådan överseriös fråga kräver ett dygns betänketid. (kopierar Fade_s  svar)

18. Tycker du om att dansa?
Ja

19. George Bush?
Nej

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Nathan o Elina

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Nja

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Det trodde du inte va??

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Carro, Erika, Jecka o Hillevi

  a lots of me

 

Publicerat: 2006-04-17 Klockan: 10:05:05

fru Tauberman

japp så blev det.. jag skrev på papprena igår.. Josefine Tauberman. Josefine Karin Tauberman. That´s me.. även om der inte låter som jag så är det jag.. men som jag sa till  pierre fråga mig om 10  år så kanske jag har vant mig vid detta.. *hmm*

vi gjorde faktiskt den premilinära bordsplaceringen igår.. det var ju skitkul.. vi fick tänka till hur alla var som personer o vilka intressen. vilka som är mer pratiga o vilka som är blyga.. vi valde mer efter hur folk är som personer än efter intressen då vi vet att man pratar sällan om sina intressen som man har "gemensamt" sådär.. många som har gjort bordsplaceringar o tänkt o tänkt på intressen o så visar det sig i efterhand att de ej ens nämt det. men vi tog mer efter personer o sen såklart intressen oxå..

men det är 6 stycken som är osäkra kort.. kanske till o med 7... så efter det 5/5 (sista osadag) så får vi kolla över det en gång till...

idag ska pierre jobba o jag ska ta en promenad till mamma o pappa.. sen åker vi nog ut till landet o krattar det sista.. ikväll blir det donnie darko o cityakuten..

41390-44  Josefine Tauberman

 

Publicerat: 2006-04-15 Klockan: 11:03:26

irriterande

ja nu för tiden har jag verkligen problem med sömnen.. inget snack om saken. spelar ingen roll om det är helgdag eller arbetsdag som jag ska vakna upp till. jag kan inte somna som förr. det tar från ca 1 - 4 timmar för mig att somna. oftast runt 2-3 h.. det är så trist. jag fungerar bra dagen efter hur lite jag än sover men har börjat känna mig lite smådepp o det tror jag har med detta att göra. jag ska ju vara hur glad som helst annars.. snart är det bara 3 o en halv månad kvar tills bröllopet. vi ska snart till cypern, sommaren är på väg o en massa annat skoj. men jag känner mig inte så glad som jag borde. till det ska tilläggas att jag var så glad innan det blev så här SKITSVÅRT för mig att somna. så jag vet ju att jag egentligen är glad för allt detta..

det sista innan jag ska säga hejdå är det här med namnen. jag känner på det hela tiden. spalle eller tauberman. tauberman eller spalle. josefine spalle eller josefine tauberman. josefine tauberman eller josefine spalle. eller kanske josefine spalle tauberman.

ja vi får se.. alla säger olika.. så det är inget att ha heller. ska höra med min familj imorgon.. se om de har nått nytt att säga..

hejdå

   är detta en spalle eller en tauberman må tro???

 

Publicerat: 2006-04-13 Klockan: 02:25:37

vill sova...

jag vill bara kunna sova. är det för mycket begärt? jag är så less på den här skiten. klockan är nu halv 3 o jag ska upp om nästan 4 timmar. än har jag inte sovit en sekund inatt. helvete. jag tycker det bara blir värre o värre med det här. jag ska inte sätta klockan en enda gång under de 4 dagar av påskledighet.

 

Publicerat: 2006-04-12 Klockan: 16:16:31

"jag ska bara.."

mm nu känner jag mig nästan som alfons åberg.. jag ska bara o jag ska bara.. jag gick hem från jobbet i tron att jag skulle svida om direkt o ge mig ut o springa. nu är det mindre än en månad kvar innan det där hemska vårruset. sen så skulle jag bara kolla datorn lite.. o bara läsa expressen.. o nu skulle jag bara skriva en blogg.. men snart ska jag faktiskt ge mig ut o springa för jag har redan tagit av mig hälften av kläderna.. haha..

imorn är det skärtorsdagen o vi ska alltså vara utklädda.. hmm.. dags att leta fram någonting att ta på sig. jag slutar 15.30 imorn o då är det långledigt!!!! ihhhh.. det ska bli så skönt! jag ska vila o äta o vara på landet. det är det jag ska koncentrera mig på. jag säger inte sova längre eftersom att det sällan bli så. men jag ska vila iaf! eller sover gör jag alltid några få timmar per natt men jag somnar ju aldrig.. låg o lyssnade på den där himla cd:n igår. sen efter 71 min.."hmm vad gör jag nu då?".

ja ja det blir väl ordning på mig med någongång. jag klarar ju av mitt jobb än så länge iaf. även om jag har väldigt trötta perioder ibland.


 

Publicerat: 2006-04-10 Klockan: 17:42:12

måndageftermiddag

nyss hemkommen från norrköpings brud och bal o jag känner mig ännu mer längtansfull om det är möjligt. jag ska få dela mitt liv tillsammans med den man jag respekterar och älskar mest av allt. förrutom min älskade pappa såklart : ) nu har hon nålat in klänningen en massa så nu får jag ej gå ner eller upp något i vikt.. huh hemska tanke jag ska alltså hålla denna vikt jag har i minst 4 månader.. gaah vilket svårt uppdrag! 

jag längtar till den dagen då jag ska få stå där framme i kyrkan tillsammans med pierre.. längtar så!  men det är ju bara det där med efternamnen.. jag trodde att jag hade bestämt mig.. jag trodde verkligen det. men nu vet jag ej längre. hur kan ett namn innebära så mycket? det känns som om jag vill föra mitt namn vidare. det känns som om jag sviker främst min pappa genom att ta pierres namn. jag är ju stolt över mitt namn. jag tycker att det är roligt när folk vet vem jag är när jag säger mitt namn. eller att folk vet vilka mina föräldrar är rättare sagt. jag kommer att bli mer anonym nu. pierre har ett fint namn inget snack om saken men passar det ihop med mitt o kommer jag kunna bära det med stolthet eller kommer det kännas som om jag svek min familj? kommer jag att känna mig som en "förrädare" varje gång jag säger mitt eventuellt nya namn? kommer jag att ångra mig? om jag ångrar mig kan jag byta tillbaks då? ni ser att detta ej är något lätt val för mig. varför jag ens har alla dessa tankarna är för att jag vill ha ett familjenamn. jag vill ej känna mig som en skilsmässofamilj eller ogift familj med olika namn. jag vill ej att våra blivande barn ska få dubbelnamn som de bara kommer tycka är jobbigt... jag vill ha ett gemensamt efternamn..

mm det är dags att bestämma sig snart för i helgen ska vi skicka in papprena om hindersprövningen o ett eventuellt namnbyte efter vigseln...

41390-53 

 

Publicerat: 2006-04-09 Klockan: 00:02:41

festen

oh det var så mysigt, gott o kul! erikas vänner hade gjort världens mysigaste bildkollage som vi fick se på o så inspelningar på carolalåtar.. tack erika för kvällen hoppas att du fick en fortsatt bra kväll!


 

Publicerat: 2006-04-08 Klockan: 17:38:55

25 årsfest

ja snart kommer carro o morsan.. o nu plingade carro på dörren o nu är hon här o FOTOGRAFERAR hör o häpna!

näe nu måste jag vara social....

snart ska vi till erikas 25 årsfest.!!!!

carro o jag

 

Publicerat: 2006-04-07 Klockan: 17:15:20

helgen

yihaa! jag har sovit halvbra 2 dagar i rad! underbart.. så nu är jag glad o känner mig mer trött än någonsin.. tehe.. jag har med andra ord fått smak på sovandet..

idag har pox varit ledig. o när jag kom hem så var det dammsugat, dammat, tvättat o diskat! han hade hämtat ut våra ringar som varit o blivit omgjorda o storhandlat! oh så skönt...

snart kommer erica o petter hit på tacosmiddag. vi ska även kika på bröllopsfoton eftersom det är petter som ska få den stora äran den dagen..

nu sitter jag o kikar i bröllopstidningar o klipper ut frisyrer för imorgon hos linda ska vi bestämma o prata lite om det.

kram på er alla

 

Publicerat: 2006-04-05 Klockan: 17:06:54

två dagar kvar..

ihh.. hur kan det gå så snabbt.. det är bara två dagar kvar av denna vecka. ska träffa camilla om 15 min o vi ska knalla ner till pronova för att gå på föreläsningen "med läroplanen på fickan". ärligt talat så har jag ju hört om roligare föreläsningar. där ska vi sitta till 21 så jag missar lost oxå. grr...

imorn ska jag fixa naglarna o det ska bli så skönt. men det ska bli ännu skönare att färga o klippa håret på lördag. måste bara fixa lite bilder att ta med mig på frisyrer till linda. bröllopsfrisyrer alltså..

jaha.. jag hade väl inget att säga egentligen..


 

Publicerat: 2006-04-03 Klockan: 20:48:24

det närmar sig...

ihhhhhhh.. ja nu närmar det sig.. snart är det bara 4 månader kvar. på onsdag. folk har börjat tacka ja nu o det är spännande.

idag var mamma o jag på stan o jag köpte en bh, 2 trosor o strumpband. köpte även halsband o örhängen. sedan var jag o lämnade in livet som hon nålade in o ska sy färdigt tills på måndag då jecka o jag ska dit. o vem vet kanske även carro.. näe hon jobbar då o hennes klänning är ju redan beställd! på måndag ska jag även ta med mig smyckena o kjolen så ska allt provas ihop o den rätta underkjolen o så.

nu ska jag troligtvis ej ha någon tiara. det blir nog en limegrön kalla istället. mm... i belivie so.. ska ju till linda (frissan) på lördag så jag får prata med henne. håret kommer bli aningens ljusare iaf.. jag längtar så efter att få klippa av mig håret en ca 20 cm.. det ska jag göra första klipptiden efter bröllopet!

oh det är en massa kul att se fram emot nu!

* erikas födelsedagsfest
* påsken - ledighet, landet o familjemiddagar
* barnvakt o valborgsfirande
* sista osadagen den 5 maj! då kan vi verkligen börja planera!!
* vårruset
* linda från götet kommer hit den 27/5
* vi åker till cypern vecka 22
* sara o jontes bröllop (som jag har klänning till nu tack vara mammas inköp.. tehe!!)
* pox o mitt kalas
* semestertider
* camilla o oskars bröllop
* vårt bröllop
* vår resa
* en massa till ska få barn!!

underbara tider med andra ord!!

 

Publicerat: 2006-04-02 Klockan: 20:14:06

blaha vecka

ja... denna vecka är måttligt rolig.. jag har så mycket att göra så att jag får planera in när jag ska ha tid för att duscha.. lsjukt ju.. möten, föreläsning, tjejkväll, naglar, middag hos oss,klipptid o fest o bakis... japp det var den veckan.. tehe.. träna det hinner jag tyvärr inte denna vecka så det får bli promenader till o från ställena jag ska till....
 

bilder från camilla o oskars fest i lördags då vi hade det riktigt skoj!

RSS 2.0