Publicerat: 2006-08-04 Klockan: 23:34:11

last night as spalle



japp här är ringarna som gör att detta är min sista natt som spalle.. lilla spalle... tack sadjad så att du gör att spalle lever vidare! det värmer! igår fick jag äntligen min bikini också. hade skickat efter den i hopp att den skulle hinna komma innan parga.. så såhär kommer jag se ut i parga om dagarna..



me like it a lot! ja ja det kommer strandbilder sen o det är lika "illa" som detta foto..



igår prövade vi sadjads mössa. det var nämligen så att vi åt tacos hemma hos oss o spelade ett filmspel som jag o milla vann överlägset över grabbarna.. who´s your women?? nej då det var ganska lika men vi tog hem det!



ja man måste ju alltid hitta på nått att roa sig med.. haha.. detta godis milla har i mun inhandlades på statoil.. o den historian tar en hel dag att beskriva.. haha..



idag har vi burit sprit i massor. fixat med det sista. varit på pappa grappa med milla, osse, sadjad, conny o karin. det var smarrigt. efter det trängde vi ihop oss i en bil o styrde vår kos till milla o osse för att spela boule hör o häpna..



milla o osse kämpade för de bästa platserna i bilen.. haha...



ja så var det då boule för första gången i mitt liv. vi körde i 3 lag. 82:orna, 81:orna o 80:orna. 81:orna bestående av sadjad o conny vann. vi i lag 80 kom tvåa, det var då jag, karin o osse. stackars 82:orna som ej har lika mycket erfarenhet här i livet kom sist, det var då pox o milla.

imorn är det en stor dag. nämligen vår bröllopsdag.. jag ska upp halv 8 imorn o börja styra o ställa.. shit vilken dag.. ja jag lovar att dra en blogg innan vi drar till parga o lägga upp en bild eller två..

puss på er


Kommentarer
Postat av: Toker

Grattis! Hoppas ni får ett underbart bröllop!
Och att smekveckan blir kul!
sköt om er

2006-08-05 @ 00:13:28
URL: http://toker.blogg.se
Postat av: vendeley

hoppas ni får en underbar bröllopsdag med fint väder och roliga minnen att se tebaka på. Jag tvivlar inte en sekund på att så kommer fallet vara. du verkar ha helt fantastiska vänner och när jag tittar ut genom fönstret så är det strålande solsken! :) jag önskar er allt gott!

2006-08-05 @ 09:10:44
URL: http://vendeley.blogsome.com
Postat av: Anonym

Idag är det din dag hjärtat

2006-08-05 @ 10:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0