Publicerat: 2016-04-27 Klockan: 19:31:00

charbél

på vår kompetensutvecklingsdag fick min arbetsplats chansen att lyssna till charbéls ord. vilken man, vilken föreläsning. vilket framförande och vilka känslor. vi var många som satt och grät flertalet gånger. gråt och skratt blandades och många viktiga tankeställare väcktes.
 
jag och charbél började prata om möjligheten att han skulle föreläsa hos oss redan på daniels bröllop i oktober. så ett halvår efter samtalet blev drömmen sann.
 
 

 

Publicerat: 2016-04-26 Klockan: 18:27:17

lusts nya gäng

för ett tag sen hade vårt gäng lust en träff. den här gången var det ett nytt gäng o jag hoppas att detta gäng är kvar för att stanna. vi hade en supertrevlig dag o kväll o upplägget passade våra 3 bebisar perfekt!
 
dagen började med bågskytte.
 
 
bågskyttet resulterade i kraftiga blåmärken :)
 
efter en god lunch åkte vi till ica maxi o blev indelade i lag. nu fick vi en budget o ett uppdrag inför kvällens middag.
 
 
jag o emelie blev förrättslaget. efter detta åkte vi till sara där vi fick snacks o tävlingar i vårt lag. sedan kom helt plötsligt en trollklarl och körde en hel del märkliga saker med oss!
 
 
sen var det dags att läsa in sig på ett mysterium...!
 
 
ett mysterium som jag vann :)
 
middagen blev som sagt komponerad av oss "gäster" för dagen.
 
 
god middag!
 
tack bästa gänget!
 
 
 

 

Publicerat: 2016-04-17 Klockan: 14:58:00

sommargänget

så sågs vi igen. sommargänget minus carro med familj. förra veckan på jeckas jobb. det bjöds på skratt, grillat, god efterrätt och en massa snack!
 
 

 

Publicerat: 2016-04-16 Klockan: 14:56:00

hej då ågrenska

som ordförande i svenska vacterlföreningen fick jag vara med på en hel del bilder, prata extra mycket med de ansvariga och vara föreningens ansikte utåt under veckan.
 
här poserar jag tillsammans med två läkare som föreläste. vladimir och malin.
 
 
innan vi åkte från göteborg på fredagen så åkte vi såklart noahs kompis emilio från vacterlföreningen. de bor ca 15 minuter ifrån ågrenska o noah och emilio började spela fotboll så fort de träffade varandra! det är även emilio o elins mamma alexandra som gör de fina armbanden som man kan beställa!
 
 
det var dystert att lämna ågrenska. jag hade lätt kunnat stanna en vecka till. det kändes som en fristad. men jag tar med mig alla minnen och hoppas att jag kommer träffa alla de fantastiska människorna igen!
 
 
 
 

 

Publicerat: 2016-04-15 Klockan: 14:16:00

ågrenska - naturstigar

det finns inte bara ett hav med vackra klippor utan även en skog med naturstigar som vi utforskade.
 
 

 

Publicerat: 2016-04-14 Klockan: 14:13:00

ågrenska - havet

vi gick på några promenader runt ön där vi såg havet nästan hela tiden. barnen plockade snäckor med sina respektive grupper och gjorde strandtavlor som de fick ta med sig hem.
 
 

 

Publicerat: 2016-04-13 Klockan: 14:21:00

ågrenska - vänner

kartan med de gula lapparna visar vilka städer vi familjer kom ifrån. 9 härliga familjer. dock är bara bilderna på några av dem då en del ej vill vara med på nätet. men de andra fina bilderna kommer vara med i barnens fotoalbum!
 
 

 

Publicerat: 2016-04-12 Klockan: 14:07:00

ågrenska - bastubadet

okej. grabbarna badade bastu under tisdagen och det var mammornas tur under torsdagen. av papporna var det två som kom i havet en kort stund. av mammorna var det fem stycken som var i två gånger...! vi kan lätt säga att vi vann. men på ågrenska ska man inte tävla... men men bra var det iallafall.
 
det blev två härliga kvällar där vi bara kunde prata om allt som vi önskade i lugn och ro.
 
 

 

Publicerat: 2016-04-11 Klockan: 13:51:00

ågrenska - maten

alltså det här är ju helt fantastiskt. inte bara det att vi har fått förmånen att vara på ett helt underbart ställe under en veckas tid. vi har dessutom blivit servade en fantatisk frukostbuffé, lunchbuffé med två alternativ och en middagsbuffé. strax därefter även en kvällsmacka...! så goda smaker, så fina råvaror. salladsbuffén var helt fantastisk!
 
 

 

Publicerat: 2016-04-10 Klockan: 13:44:26

ågrenska

i fredags åkte vi hem från ågrenska. bästa ågrenska. stället som jag i min dröm skulle önska att alla familjer med sällsynta diagnoser skulle få uppleva. pedagoger som är helt fantastiska och lär känna våra barn redan innan de kommer på plats genom långa samtal. pedagoger som har planerat en superrolig vecka för våra barn och väver in syskonroll och diagnos i programmet.
 
en trygg plats där barnen kan vistas mellan 9-16.15 om dagarna medan vi är med föreläsare som är proffs på våra barns medicinska aspekter.
 
här kommer ett gäng bilder på ågrenskas miljö. kommer fler bilder vartefter.
 
 
vi har haft det alldeles underbart med åtta andra fina familjer. de flesta av dem hade vi redan träffat men tre familjer var helt nya för oss. jag hoppas verkligen att vi kommer ses igen!
 

 

Publicerat: 2016-04-05 Klockan: 21:01:38

örat

nu är vi på fantastiska ågrenska o idag var dagen här för att ta bort stygnen på lovis öra. oj vad hon skrek. tror skriken hördes i hela huset. men hon var så modig och låg helt still så fantastiska johanna kunde arbeta ändå. efter att stygnen togs bort såg vi att örat var lite delat ff. så johannas bror som är kirurg kom och tittade på det nu på kvällen för att se om man kunde sätta en stripe eller något. men det var "tyvärr" för sent för det. om man ville snygga till det var det tvunget att öppnas helt igen. det valet får hon göra när hon är 18. men det kommer läka i ytterligare 6 mån så kanske rättar det till sig lite mer.
 
dock tyckte både johanna och hennes bror att det var supersnyggt lagat! men vi visste att vi fick en väldigt nogrann läkare som lagade henne. troligtvis var örat så svullet när det skulle lagas att det var svårt att få till helt jämna kanter.
 
 
johanna hade till och med tagit med sig ett klistermärke som lovi fick efter behandlingen - precis som på sjukhuset!
 
så tacksam för fina människor runt oss!

 

Publicerat: 2016-04-03 Klockan: 18:24:45

grekisk afton

igår blev vi bjudna på grekisk afton hemma hos myrbergs! vi och wennergårds intog myrorna för att dansa zorba och mysa med mello innan vi fick en välkomstdrink och tilltugg.
 
 
det var en underbar afton med god mat och en massa härliga skratt och sex glada ungar likamed sex glada vuxna.
 
 
den goda maten!
 
 
 
hela vårt gang!
 
 
 

RSS 2.0