Publicerat: 2007-10-31 Klockan: 17:25:36

utsikten från vår toalett

41390-2523

ja det är nämligen såhär att mina gullungar gav sadjad en ronaldoplanch i inflyttningspresent. de tyckte väl att han skulle få ha lite mer av sina saker hemma. så den här utsikten har jag nu när jag sitter på toaletten. kanske inte helt fel ändå ;)

41390-2522

vad gör jag annars? bor hos milla. inatt är sista natten sen ska jag återvända hem till min sambo. på fredag är det pink ladies kväll. på lördag ska mi love o jag TA DET LUGNT. satan så skönt. på söndag blir det först softish mode. kanske en promenad runt strömmen först eller vad säger du mi love? *fjäsk fjäsk* sedan är det desperetkväll hemma hos milla! yihaa!

 

Publicerat: 2007-10-28 Klockan: 16:56:10

ännu en inflyttningsfest!

dagen började med träning i vanlig ordning. sen möttes sadjad o jag upp o gick till arbetets museum. där gick vi på 2 utställningar. trafficking och ned-kad. jag tror att den senaste hette så. den handlade om kriget i forna jugoslavien. båda utställningarna var mycket starka. efter det lunchade vi på världens bar.

sen var det bara att gå hem o fixa! måste bara visa en bild över min stegränare. skulle bara kika på hur många steg jag hade gått och var det inte en rolig siffra?precis innan den slår om till det magiska antalet som man ska komma upp till varje dag.

festen startade!efter ett tag kom ännu mer folk!sedan skulle jag, stina o charlotte göra något som liknar att vi biter i stinas halsband.på tal om stina. hon var mycket missnöjd över att hon ej var med på bild från förra festen. så håll till godo!sen så kom det faktiskt fler människor. ja människor för jag kände inte alla men det gjorde visst sadjad iaf. men det är nog inte ens hälften som kommit med på bild av de som var här!sadjad fick lite klappar. bland annat presentkort på 200 på bolaget, 2 flaskor razz, presentkort på 1100 på hemköp, en italiensk landslagströja, en blomma, en korg med te, ljus o godis, biocheckar, godis o kanske det bästa en planch på ronaldo..idag har vi städat. massor. det var alkohol överallt på golvet. ojojoj. det visade sig att vi behövde både en ny dammsugare o mopp. så det har vi införskaffat idag.nu ska vi snart se på film. jag ska bara ge sadjad en ryggmassage först! puss o hej från sambon josefine

 

Publicerat: 2007-10-27 Klockan: 16:05:57

sambo!

 


ja nu är jag sambo igen! efter 13 månader av att bo ensam ska jag nu ännu en gång i mitt liv påbörja ett "nytt kapitel". denna gång med manchetster united tokiga sadjad azari. den herren sitter just nu i min soffa och ser en manchester match. jag har förstått att det är bäst att hålla sig borta i ca 2 timmar då. haha.. nej då jag får gärna delta där inne i vardagsrummet. frågan är bara om jag vill det.. NEJ!


igår myste vi till det med evas smörgåstårta, bubbelcider o idol. och hur i helvete kommer det sig att sam eller andreas inte åker ut? jag har fått en tredje älskling. christoffer. så nu är det han, amanda o daniel som är mina topp 3.


ikväll vankas inflyttningsfest nummer 2 i denna lägenhet. eller kanske "ihopflyttningsfest". men det är störst andel sadjads vänner o sen en del av mina vip-inbjudna. det kommer bli mycket roligt!


nästa vecka startar vi samboskapet med att jag kommer bo hos milla från måndag - torsdag. ;) då osse är bortrest. men det är bara bra för då får sadjad bekanta sig med lägenheten helt och hållet.

41390-2489

 

Publicerat: 2007-10-24 Klockan: 18:52:09

utmanad! igen!

Mattias har utmanat mig att skriva sju sanningar om mig själv.
Det kan ju inte vara så svårt...


Här är reglerna:

 1. Länka till den som utmanat dig.
 2. Berätta sju sanningar om dig själv.
 3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
 4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Jaha då skall vi se hur detta går....

 • Jag kan helt seriöst tro att jag har en lätt form av autism ibland. Kan ha grymma ritualer för hur jag vill att saker ska vara.
 • När jag var 15 år skulle en kille ringa mig som ville träffa mig. Jag ville inte men sa inte det direkt till honom. Så jag låtsades att jag var min 9 år äldre storasyster när han ringde. Problemet var bara att rösten som jag från början förställt blev mer o mer min egen. Han lät ganska tvivlande.
 • Jag är ofta så framåt att de flesta av mina vänner brukar likna mig vid ett x2000 tåg. Jag vet att detta inte alltid bara är positivt men jag kan faktiskt vara ett långsamt intercity tåg också;)
 • Jag är bra på att laga mat. Det ni! Jag har en bild av mig att inte vara det. Men jag kan laga det mesta - jag tycker bara inte att det är så kul. Baka däremot det är så sjukt tråkigt!
 • Jag ser fram mot att få lön. (Lustig sanning va) Men anledningen kanske inte är densamma som er. Jo för att kunna göra räkningar o ha ordning o struktur på min ekonomi. Sådär ja där kom sanning 1 in igen...
 • Jag älskar att handla. Jag tycker det är så kul. Plocka ner det jag vill ha. Jag tycker till och med att det är kul att lägga upp varorna på rätt sätt (sanning 1 igen) och att packa  ner varorna. För att inte prata om att ställa in dem i kylen. Me love it!
 • Jag har en grym dödsångest. Inte bara över min egen död. Utan bara tanken på att mina föräldrar troligtvis kommer dö före mig kan få mig att må dåligt hur länge som helst. Med mig själv är det nog inte döden som skrämmer utan tanken att bli gammal och ännu en gång bli ett barn.


Sådär ja. Då var jag klar med min utmaning.

Utmanar härmed:

 1. Milla
 2. Sadjad
 3. Pierre
 4. Annie
 5. Caroline
 6. Fade
 7. Jenny

 

Publicerat: 2007-10-22 Klockan: 21:44:39

galet värreja det är ungefär så våra tjejfester brukar bli. o på något sätt verkar festerna i mina lägenheter bli lite extra galna. såsom även denna gång. vi startade med lite våghals spel.
men ganska snabbt övergick det till vanligt festande. det vill säga. dans, skrik, hopp, pussar o dricka.filmkameran spelade även en stor roll denna kväll. jag såg filmen dagen efter o jag säger såhär; fick jag ingen varning denna gång får jag nog aldrig det.
ja av någon anledning så är det 3 trosbilder. kanske jecka vet varför? eller milla? o så var det då dans.. framför kameran. ja men jag kommer ha något roligt att kolla på om 30 år iallafall.och det är nog bara på en tjejfest som det kan bli en dubbel ökning i tandborstemuggen. det var 2 där innan o det var 4 där dagen efter. vems de än var så är de slängda nu. skyll på sadjad... ;)dagen efter var vi hemma hos mamma o pappa på familjemiddag. kameran åkte fram sent. när redan wahlstedts åkt. tack för en god middag!

imorn jobbar jag hemifrån o sen är det kurs. på onsdag är det dags att fixa naglar. på torsdag tränar jag (imorn med..) o på fredag blir jag sambo!!!

 

Publicerat: 2007-10-20 Klockan: 12:48:02

en fiende i mitt eget hem

det är fruktansvärt att känna att jag har en fiende i mitt eget hem. jag pratar inte om min gata. jag pratar inte om min trappuppgång. jag pratar inte om mina närmsta grannar utan jag pratar faktiskt om mitt hem. innanför mina väggar. fienden trakasserar mig. den har gjort det sedan i tisdagskväll. det var då jag hörde den för första gången. den kom nära mitt ansikte. den surrade. den försvann. den kom tillbaks. och så har det fortsatt.

det värsta är att den blir modigare o modigare. inatt satt den på mitt ansikte. när jag vaknade hade den tagit en bit av mitt lepsyl (ja det står alltid utan kork när jag är hemma) och den satt o åt på lepsylbiten ca 10 cm ifrån mig. på mitt lakan.

den blir söligare o söligare i brist på föda men fortfarande har den snabbare reaktionsförmåga än mig. men idag är det the battle. idag ska den dö. jag ger mig inte. inget mer surrande. inget mer retande. idag ska jag vinna kampen över flugan. det finns inga andra alternativ. jag ska ha ihjäl den om det så ska kosta mig blod, svett och tårar.

bara för att jag är så beslutsam nu så har jag inte hört ett enda surr från den sen jag kom hem från combaten. skumt. vem vet den kanske har kolat av egen förmåga.

på tal om flugan så kan jag ju bara nämna det att det börjar mer o mer likna en jävla djurpark hemma hos mig. jag har en duva som har byggt bo i ventilationssystemet. *kurr kurr kurr kurr* låter det titt som tätt. i öppna spisen finns det något levande väsen. vad det är har jag ännu inte lyckats lokalisera. jonas trodde att det var jultomten som fastnat. jag har tagit kort rätt upp. jag har tagit bort all ved och letat. ikväll ska jag tända ljusen jag har i den öppna spisen. HAHA.

min kamp mot djurparken har startat!


uppdaterat!! ja jag har lyckats!! 

Publicerat: 2007-10-16 Klockan: 20:08:12

rykten

jag har just nu konstaterat att rykten är bland det känsligaste som finns. fick ett mess av pb nyss. det började såhär;

har hört galet mycket rykten om dig! :)


sen var man tvungen att scrolla ner rätt mycket för att kunna ta del av fortsättningen som löd;


paranoida jävel! skicka vidare och se vilka som är så dumma att dom inte läser hela messet;)


om man säger såhär att jag var en av de dumma som skickade ett halvståpåigt/nervöst mess tillbaks till pb. men sen brakade det löst när jag hade skickat vidare messet. folk ringde och messade som besatta. jag tror att det var 2 personer som inte skrev tillbaks. av det drar jag slutsatsen att det är ett väldigt känsligt ämne det här med rykten. man får en klump i magen. börjar tänka vad är det nu som kan ha kommit ut. börjar fundera på om man gjort något fel. även de personer som säger att de inte bryr sig nämnvärt om vad personer tycker o tänker om en (en sån person som jag). för när det börjar spiras o pratas om rykten om en själv så vill man väldigt gärna ha reda på vad det är det pratas om.

sen kan man lugnt säga; jaja jag bryr mig inte om det. eller jaja låt dem hållas. (sanna mina ord att jag har fått tänka på det sättet många ggr det senaste året). men man vill ändå veta vad det är det pratas om. oftast. ibland gör man bäst i att inte veta!

roligt var det iaf!


 

Publicerat: 2007-10-14 Klockan: 21:28:31

stockholmså var vi på väg till stockholm o helt plötsligt svängde en svart racerbil runt o tutade på oss. där var syster med mina 2 gudbarn. vilken underbar början på helgen!väl i skarpnäck serverades god iransk mat såväl som svensk mat. vi satt o pratade, åt o kollade på sverige matchen.dagen efter fick vi en riktig "hotellfrukost" o sen så åkte vi in till stan o kikade runt. det var jag som fastnade för en vinterkappa det första jag gjorde. inne i en ny affär. tjing tjing. den var bara min. min mor o far sa "ta nu inte första bästa jacka". vilket är så som jag alltid gör och nog alltid kommer att göra. så jag hängde snällt undan min kappa. en kappa jag bara drömde om då den kostade mig 1300 kr mer än vad jag hade. sen gick jag runt runt runt. det slutade med att jag gick tillbaks och hade en mycket snäll pappa med mig!tack mamma o pappa för min vinterkappa!

på hemvägen hade vi en gps som faktsikt fungerade. efter maxi lekte jag gps. sväng höger. fortsätt 400 meter fram. jag tror mig hittat en framtida karriär där.

nu har vi myst o ätit tacos. veckan som följer är full av träning, tvätt, fester, middagar o utvecklingssamtal. japp  nu börjas det. alla datum är inbokade så det är bara att sätta sig ned o skriva om mina barn.

puss o hej o tack för en underbar helg i storstan

 

Publicerat: 2007-10-13 Klockan: 12:46:46

stockholmnu drar vi till stockholm!! vi 2 o så mamma o pappa. ska till soheila o lars. bahareh o jonas kommer oxå till middagen. så det ska bli riktigt trevligt!

vad har jag annars gjort idag. tränat med caroline på world class. jag dog nästan.

ses snart igen!

 

Publicerat: 2007-10-10 Klockan: 16:42:57

efter 13 månader...41390-2449

Ja snart är det dags. snart är det dags för mig att bli sambo igen. jag har bott i denna lägenhet i snart 13 månader. ensam förutom på helgerna då jag oftast haft väldigt trevligt sällskap. det bästa sällskapet. det sällskapet ska snart flytta in hos mig för gott. för gott. jag släpper inte denna karl. han är för bra för det. han utmanar mig. han får mig att bli galen. han får mig att känna mig levande. han är lika envis som jag. vilket säger en hel del. som sagt det är ett levande förhållande och jag älskar det.


vi pratar. diskuterar. drömmer. vi läxar upp varann. vi får svälja vår stolthet. vi delar våra åsikter. vi delar tystheten. vi tar hänsyn till varann. vi är ömma. vi är rädda om varann och har en ömsesidig respekt som jag värnar om.


det är mitt guldkorn det här. och snart är han en del av min lägenhet. vår lägenhet. det låter fint.


idag är det den 10 okt. om 16 dagar flyttar han in hos mig. min prins. min själsfrände.


41390-2450idag slutade jag tidigt. sen var det dags för en timmes helkroppsmassage på cissi´s skin and beauty. det var underbart. caroline---> ögonflirt kostar 525 kr o tar 55 min. slänger du på en extra lapp tar det 1 h o 10 min o då färgar de även bryn, fransar o plockar bryn.


annars har det varit sociala sista dagar. i söndags var det ikea med sadjad, mor o far. i måndags hade jag myskväll hemma hos jecka o evvan. o igår åt caroline o jag kvällsmat på världens bar tillsammans.
 

Publicerat: 2007-10-06 Klockan: 21:40:15

kalmari fredags stängde vi våra förskolor för att åka till kalmar o gå på en föreläsning om drömmen om det goda (vårt arbetssätt) och sedan besöka en förskola som heter trollet på studiebesök. det var givande och också väldigt kul med ett avbrott från det "vanliga" jobbet. vi bodde på kalmar stadshotell. på förmiddagen gick jag, carita, milla o sadjad o lunchade. mums!
sedan hittade vi 3 crazy girls en murvägg att posera vid och lyckan var gjord. nej då men lyckan var gjord då josefine såg en massa uttryckningsfordon. ni som känner mig vet att jag tycker att allt sådant är väldigt spännande. jag gick och frågade polisen vad det handlade om och det var ett bombhot mot socialkontoret, vilket senare visade sig vara falskt som tur var.bussresan till trollet. så härligt när milla pillade i mitt hår. njutning!jag o sadjad på hotellrummet........


milla o carita kom och sedan var det dags för 3-rätters middag med de ca 30 kollegor som var med.bussresan hem. ja ännu en gång pillade milla i håret vilket resulterade i 55 flätor. milla lovade att det skulle vara så lätt att få ut dem. ja kanske om man har tålamod vilket då josefine inte har i mängder. hur den historien slutade ser ni på sista bilden...bussresan hem. borta bra men hemma bäst. jag handlade en keps och lite turkosa inredningssaker. sen jag kom hem kl 15 har jag tvättat, fixat med nya sängen, dammat, vattnat, städat, dammsugat, gjort ordning de nya ljusstakarna, handlat, pantat burkar, lagat mat, duschat och ska snart se en film. sadjad är ute med sitt lag och firar att de nu spelar i division 4. imorn blir det ikea o vernissage i linköping med sadjad, mamma o pappa.

ja mitt hår ja. ni ser redskapen på bilden.  plus lite av det hår som fick klippas bort......

puss o hej

RSS 2.0