Publicerat: 2008-04-27 Klockan: 16:58:36

änglarna..

åh änglarna... tjalalalalalala.............

ja så lät det inatt när vi vandrade från alex till palace. göteborgarna som var med kan ha haft en viss sorts påverkan av sångvalet. det var en mycket rolig fest med en massa nytt snacks som kom upp på bordet hela tiden. o mycket intressant människor. kul med nytt folk. ett stort plus att de var lika mycket filmnördar som vi så vi satt och listade och diskuterade. sedan kom vi in på politik. tänk vad befriande att faktiskt ha vanliga diskussioner på en fest blandat med tv-spel och alkohol ;)

i fredags hade jag date för sadjad. skulle ha gått in på lucky 7 men de hade stängt *ilsen*. men vi växlade småmynt och sadjad var i sitt esse. sedan gick vi och softade i solen och på stan. åt pizza på pappa grappa. satt i solen på olika bänkar i olika parker gick och köpte godis och såg en kass film, 21, se inte den. hem och få fick sadjad massage.

fredags;lördags;idag har vi varit på landet, åkt till retuspunkten, handlat på maxi. nu ligger sadjad o snarkar i soffan med fotboll på. jag ska laga lite tacos o sen ska vi se på solstorm och bara softa. snart får vi softa igen för det är ju vara en 3 dagarsvecka som kommer. skönt att vara ledig!


 

Publicerat: 2008-04-24 Klockan: 18:44:07

ett stort leende

precis den responsen fick jag av "min" tränare idag. efter passet gick hon fram och sa;

jag blir bara ett stort leende när jag tittar på dig!

image2987


det kändes som en väldigt fin komplimang och jag är glad att hon sa det. det behövs så lite för att få en annan människa att bli glad!


speciellt när det kommer från en "okänd" människa. och det är ju iochförsig dumt att det är så men det är ett helt annat bloggämne.

älskar dig sadjad! hoppas du blev glad nu!


 

Publicerat: 2008-04-22 Klockan: 20:10:29

living the dream..

.. in the tattarplace..ja och såhär är det. den gången det inte hänger persiska mattor ute på gården så är det 2 elvamannalag med en domare (som äger en visselpipa.. eller är det kanske två pipor..?!) ute på gården. jag ska även tillägga att det låter väldigt mycket när man spelar fotboll på asfalt mellan 4 hus. instängda på en gård med väldigt bra akustik. en till fördel med att spela så nära hemmet är att föräldrarna bara öppnar fönsterrutan och gastar på sina små förmågor när det är dags för mat. hör de inte första gången så hör de nog andra eller tredje.

sarkasm

nej men helt seriöst så är det väldigt trevligt att komma hem till lite ljud när man har en sådan lugn och tyst arbetsplats som jag har.

ännu mer sarkasm

för att återigen bli seriös så trivs jag underbart bra här trots allt detta!!

idag har jag o jecka haft middagsbjudning här hemma. lillgumman var med ett tag tills danne kom och hämtade upp både henne och bilen som blev påkörd här utanför. det blir en blogg för jeckas räkning.som ni ser börjar erika bli stor. sista juni är det dags. kanske blir det lagom till midsommar. kanske till och med på min födelsedag! vem vet?! bara bebben. vi åt, pratade, analyserade, skrattade och pratade lite mer.

nu ska jag se på ett inspelat avsnitt av the never ending story, nämligen prison break.. sadjad vi får hoppa över ett par avsnitt nu... så det händer något!

 

Publicerat: 2008-04-20 Klockan: 17:51:21

det är sol i norrköping!

ja det är helt fantastiskt!! solen är här! på riktigt! som jag har längtat. ni som känner mig vet att jag är en riktig soldyrkare och sommarälskare. alla årstider har sin charm men jag mår som allra bäst på sommaren. idag har det varit sommar i atmosfären! jolly fucking great!

helgen har varit lugn. jag har varit trött. i fredags tog vi det lugnt. gick på stan och handlade och sen var det softish mode hemma. i lördags var det träning och sedan landet i flera timmar. v fick mycket gjort och arbetsinsatserna var delade...nja... riktigt så var det inte. jag tog 20 min läspaus men annars jobbade jag flitigt! tro mig! på kvällen tog vi
det återigen lugnt.

idag har vi varit på badhuset med familjen vi är stödfamilj åt. sedan har vi varit på landet och bara njutit! eller nja en och annan sticka har jag fått idag också. nu har vi krattat helt klart. farhad kom ut en sväng och hämtade sedan sadjad så åkte de och tittade på syrianska match. jag låg och solade ett tag när jag var klar. sedan åkte vi till pappa grappa och åt. om ca 10 minuter ska jag gå och möta sadjad så ska vi ta en promenad hem från hans pappa. kvällen kommer sluta med en film,texttv (ifk norrköping) och godis. imorgon börjar mitt gamla liv igen. underbart. ska få ordning och struktur igen. har ätit snask varje dag gångna veckan.

veckan som kommer;
må - jobb. hämta min cykel. möta stina a på fräcka och äta kvällsmat.
ti - jobb. jecka och jag ska laga mat åt caroline och erika hemma hos mig.
on - jobb. promenad. avdelningsmöte. träna.
to - jobb. träna. fixa räkningar.
fr - jobb. date åt sadjad!
lö - träna. fixa på landet. inflyttningsfest hos alex.
sö - troligtvis bakis..... kanske landet.

 

Publicerat: 2008-04-16 Klockan: 12:09:20

lyckosam vecka

ja för min egen del har detta än så länge varit en lyckosam vecka. i måndags fick jag min lönehöjning. jag är minst sagt riktigt nöjd. jag kom en bit över det mål jag hoppats på. målet var från böran ganska högt ställt. så yes i am happy. även att vi fortfarande pratar om skitlöner så är det ett faktum att det är en bra lön för en hyfsat nyexad förkollärare i norrköping. en sådan som började då det var skit i ingångslön.....

sedan så ringde world class till mig igår. då fick jag belöning för att jag värvat 2 medlemmar. (tack osse o pierre). så jag valde att få ett 10 gånger solkort och en månad förlängning på mitt årskort. vem vet det kan bli 2 belöningar till längre fram.

idag har min jobbdag sett lite annorlunda ut. öppnade och sedan åkte jag till en skola där jag ska ha en inskolning. väl klar där (och med hemmaarbetet som medföljde) så slutade jag för 5 min sen. så då kompar jag ut en timme. så kl ett ska jag träffa pappa och luncha med honom. sen ska jag fika med ullis. ikväll blir det att träna.

jag fuskar denna vecka............. inte med träningen men med sötsaker. mmm så jävla gott!

såhär såg vår whiteboard tavla ut efter lördagens fest...

41390-2972


jaja.. jag är bara glad över att våra gäster lät bli kylskåpet denna gång. och ja det var en pik till dig walle ;)

hejdå!

 

Publicerat: 2008-04-15 Klockan: 19:33:29

Ett ljus i mörkret

41390-2971
Som så många andra tände jag o Sadjad ett ljus för Engla igår kl 21.00.
Inte vilket ljus som helst utan ett ljus som jag fått av mina små på julafton.
Tyckte att det var passande att använda det ljuset till detta ändamål.

41390-2970

 

Publicerat: 2008-04-13 Klockan: 15:37:13

spetzano var här

i fredags kom milla o osse hit på middag. det var en mysig och rolig helkväll med fokus på skratt! läs mer på millas blogg; http://www.millasblogg.comtack för kvällen och ett roligt spel!

igår var det dags för ifk match hemifrån. sadjad var laddad men resultatet blev snabbt ledsamheter. se fotot nedan. jag tyckte så synd om målvakten. han ser ju så snäll o söt ut. relevanta fotbollsfakta va?! men vi ställde om snabbt och gjorde oss fina för kvällens fest,
pierre var först på plats. snabbt därefter kom syster och wallentin. sedan försvann pierre ett tag för att hämta sin flickvän jenny. om ni undrar vad tom gör på bilden nedan så är det som så att han får se videofilm från juldagen då han strippade....tom och tommy kom. även cissa och jennie. pierres kompis kom som jag tyvärr glömt namnet på. (förlåt). tomas och lg satt mest i köket. förlåt för tummen tomas, det var absolut inte meningen att du skulle få någon långvarig smärta....sedan kom han. spetzano. mannen som skapade bloggens rubrik. varför? ingen annan anledning än att han (om det nu var han) har skrivit in spetz kommer i min kalender som hänger på dörren;) jag tror även att det är hans skor som jag prövar. de var stora! spetzano hade även med sig sin trevliga flickvän fia.
det var hålligång, fest, musik, hejarklacksramsor, korttagning, videoinspelning, dans, strippshow, sten-sax-påse tävling om shots (jag förlorade.. - eller vann det beror på hur man vill se på det!), skratt och mycket annat.sedan kom sadjads kusin adel med sina 2 kompisar. vid ca halv ett drog vi vidare till bomull. vi var väl där vid ett och det var ingen kö. skönt! dansade lite och någongång efter 2 gick vi till mcdonalds och la grunden till anledningen till att jag faktiskt mår så pass bra som jag gör idag.det har varit en bra helg och den kommer bli ännu bättre med tacos, man united match och efter det filmen snowcake.

 

Publicerat: 2008-04-10 Klockan: 20:49:18

saras utmaning

Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003

23 år gammal. Jag pluggade sista året på universitetet. Hade en ihärdig festsommar och började på hösten arbeta på den förskola som jag fortfarande jobbar på. Jag och Pierre började leta efter bostadsrätter men hittade inget. Bodde på Kungsgatan och jobbade, tränade och umgicks med vänner. Tyckte det var oerhört skönt att skolan äntligen var slut och att få en "vanlig" lön. Gjorde min tredje tatuering.

Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998

18 år gammal. Jag tog körtkort. Jag sprang ute på Otten varje fredag med Caroline. Jag var tillsammans med Freddrik och planerade att flytta in hos honom. Hade ett år kvar på DeGeergymnasiet. Gjorde min första tatuering. Började på allvar fundera vad jag skulle göra med mitt liv. Hängde mest med Fredrik, Caroline, Malin, Charlotte, Jögge och Ståhla.

Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993

13 år gammal. Herregud. Det vill ni inte veta. Vad gjorde jag inte? Gick på Ektorpsskolan och började umgås med Zandra. Blev "dumpad" av min första kärlek Mathias. Blev senare tillsammans med Fredrik. Festade så fort vi hittade någon som kunde köpa ut åt oss eller smuggla... Var ute och drog. Var en trotsig skitunge som var allmänt otrevlig mot min familj. Förlåt ännu en gång. Mot slutet av året började jag umgås med Erica och vi slutade att vara vid Ektorp och tog vid city istället. Jag bodde i Vilbergen tillsammans med mamma och pappa. Syrran hade flyttat hemifrån.

Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

Jag var 8 år. Jag gjorde allting. Jag sysselsatte mig med många aktiviteter och var nog nästintill överaktiv. Jag gick på Opalens skola. Mina bästa kompisar var Charlotte och Lotta. Några av de aktiviteter jag sysselsatte mig med var ridning, keramik, fotboll, gymnastik, piano.. Ja allt.. Och sen så tröttnade jag lika fort. Jag bodde i Vilbergen tillsammans med mamma, pappa och syrran. 

Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983

Jag var 3 år gammal. Bodde i Vilbergen. Gick på Opalens förskola (dagis hette det väl faktiskt då). Jag började mim karriär som olycksfågel. Ramlade och slog mig och var allmänt klumpig.

Den här utmaningen va ju lite annorlunda mot de andra så jag utmanar alla mina bloggvänner :)

 

Publicerat: 2008-04-08 Klockan: 21:46:15

annie utmanar mig...

innan jag skriver denna utmaning måste jag bara be om ursäkt.. annie jag såg att det var länge sedan du utmande mig. men vad fan du uppdaterar ju så sällan så det blir ju inte att jag går in där varje dag. så ja. nu var det gjort. jag bad om ursäkt och skyllde ifrån mig. duktig flicka!

Utmanad

namn - Josefine
födelsedag - 21 Juni
hemstad - Norrköping
ögonfärg - mörkblå
hårfärg - just nu mörkbrunt.                                     
längd - 173 cm
högerhänt/vänsterhänt - höger                            
värsta ovanor - antar att det är knakandet med fingrarna
stjärntecken - ja säg det. tvilling ibland och kräfta ibland.
skostorlek - 40
är dina föräldrar skilda - Nej
skor idag - duntofflor
Svagheter - helt klart sötsaker
rädslor - att de jag ömmar för ska dö
mål för året - unna mig mer lyx
mest använda fras  - helt seriöst alltså
det första du tänker på när du vaknar - hoppas det inte regnar (man tänker så när man cyklar till jobbet)
bästa kännetecken - glad, framåt och leendes
mest saknade minnet - saknande minnet?? saknande person - michele

FAVORIT

färg - turkos
mat - tacos
sport - fotboll
djur - tamråttor
glass - tiptop
affär - ikea!
sallad - veg pastasallad
skådespelare - johnny fucking depp
låt - boten anna ;)
nummer - 21
årstid - vår och sommar
parfym - naomi cambells olika
kroppsdel på motsatta könet - ryggen

VÄNNER OCH LIVET

vad vill du bli när du blir stor - det som jag är just nu - lycklig
hur vill du dö - 85 år hemma i sängen över en natt - utan sjukdomar!
vem av dina vänner är mest lik dig - oj. på vilket sätt? kan säga både stina, milla, karin, jecka, erika och caroline tror jag. men alla är på olika sätt.
vem är mest högljudd - troligtvis jag. nej för fan. charlotte såklart
vem får dig mest att skratta -  de flesta. jag är inte så svårflirtad.
vem har du känt längst - charlotte
vem är blygast - svårt. kanske anna.
när grät du mest - när michele dog
bästa känslan - ren lycka
värsta känslan - ovisshet
vart vill du bo i framtiden - norrköping
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - nej tack. jag är nöjd än så länge. efter den dag jag fött barn kanske jag svarar annorlunda;)
hur länge tror du att du kommer leva - 85 år. på pricken.

HAR DU NÅNSIN

varit kär - självklart
moonat nån - ja
blivit dissad - ja
rymt hemifrån - ja - men jag var faktiskt liten då
föreställt dig ditt ragg naken - ja
skolkat - ja
tänk på självmord - nej
sovit utomhus - ja
gråtit i skolan - ja
spytt i skolan - nej
velat bli modell - nja. skulle vara hur kul som helst att fota sig! men ej seriöst
varit otrogen - ja i mina "små år"
gjort något dumt som du skrattar åt idag - ja
sett en död människa - ja
druckit alkohol - ja
varit på scen - ja
snattat - ja
retats - ja
blivit nerslagen - nej men varit i slagsmål

DU

svär - ja
sjunger bra - javisst asbra. släpper min andra skiva snart. för jag har redan släppt en. i ett exemplar!
duschar dagligen - oftast, annars varannan
vill gå på högskola/universitet - har redan gjort det
vill gifta dig - ja - en gång till. den sista!
tror på dig själv - ja till 99 % av tiden
tycker att du är attraktiv - de bra dagarna ja.
kommer överens med dina föräldrar - absolut
gillar åska - ja men inte blixtrar
spelar något instrument - kastanjetter...................
äger i ipod - nej
sover med gosedjur - nej, om man inte räknar sadjad som en nallebjörn
sjunger i duschen - nej

THIS OR THAT

pepsi/cola - cola zero
mc donald's/burger king - mc donalds
singel/gruppdate - singel
choklad/vanilj - choklad
jordgubbar/blåbär - blåbär
kött/veg. - helst veg
Tv/film - film
gitarr/trummor - trummor
adidas/nike - adidas
kakor/paj - paj

KAN DU

gå ner i splitt - inte längre
skriva med båda händerna - ja, men om det går att läsa vet jag inte
blåsa en bubbla - ja
rulla din tunga i en cirkel - ja
nudda näsan med tungan - om ja trycker ner näsan
dansa - oh ja
äta vad du vill utan att oroa dig - när jag mår bra

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du nuddade - sadjad
du pratade i telefon med - mamma
du msnade med - pierre
du kramade - sadjad
du skällde på - sadjad
du sportade med - syrran

SENAST DU

skrattade - nyss
grät - idag. det var väl ngt sorgligt på tv
filmen du såg - yrrol
tuggade tuggummi - en vecka sedan kanske
drog ett skämt - idag
sjöng en sång - idag

VAR ÄR DU?

vad ser man utanför ditt fönster-
en innergård
lyssnar du på musik nu - nej
om ja, vad -  ---
vad har du på dig-  mysdress. och tomas... - ja den är tajt ;)

RANDOM

vilket land skulle du vilja besöka - skottland
hur många plattor äger du - eh? orkar inte inventera dem
hur många kuddar sover du med - 1 eller 0
dricker du mjölk - testade idag men nej tack
person du hatar mest - starkt ord. hatar sällan en person men jag kan starkt ogilla en persons handlingar eller värderingar. det är en väsentlig skillnad i tankesätt.
vilket är det värsta vädret - när det blåser och regnet känns som småspik mot kinden
lekte du med barbie som liten - ja men jag gjorde om dem till punkdockor tillsammans med charlotte
hur många betyg har du ig i - inga

Jag utmanar:

Milla
Pierre
Erika
Sadjad - lönlöst kanske....
Alex
Annie wild
Fade

 

Publicerat: 2008-04-08 Klockan: 18:03:08

FACE

ja de kan inte bara smink. utan även massage. idag var jag på en helkroppsmasage på en timme och det var så skönt. det var en massage från hawaii. lomi lomi eller något liknande hette den. en timmes total avkoppling med en professionell massör. en sak till som förhöjde hela upplevelsen var att det endast kostar 249:-. ja men det är helt sjukt. det kan knappt vara så billigt. men det var det. det var inte ett erbjudande utan de kör med det priset. gå dit!! det är en mer taktil beröring och mamma det skulle passa dig perfekt!nu till en annan härlig sak. jag skrev ju nyss att vi bokat en sälenresa till vecka 6. mmm härligt va.. nu kikar vi även efter en resa i höst/vinter. tankarna går åt egypten. tankarna går åt vinter. kanske i samband med julledigheten så att vi blir extra länge lediga.

snart dags att boka!

 

Publicerat: 2008-04-07 Klockan: 20:06:56

ljuv morgon

vaknade och kände mig trött. gick upp och pussade strax mi love hejdå. sedan begav sig cykelfärden mot jobbet. jag hinner tänka på yrrol som vi såg igår om servitrisen som avskyr måndagar och super sig full. helt enkelt så tänkte jag på det faktum att det var måndagmorgon.

och då. vad är det jag hör. inte fåglarnas kvitter men nästan. en man i medelåldern som går till sin parkerade bil och han visslar. ja ett sånt där glatt härligt vissel. som om han ser fram mot något. och helt plötsligt kändes allt så mycket lättare. underbart att få höra det en måndagmorgon kl 7 påväg till jobbet.

men det tog inte lång tid förän cynikern josefine kom fram.
1. han har ett helvete hemma och är glad att han ska få komma bort från hemmet med jobbet istället
2. han jobbar skift och går på sin sista dag eller ngt liknande. så hans måndag är som min fredag.

men skämt osido så kändes det väldigt härligt och jag önskar att jag kommer möta honom imorgon igen för då ska jag berätta att han förgyllde min måndag.

 

Publicerat: 2008-04-06 Klockan: 14:00:13

utelek i folkparken

idag passade vi på att gå till folkparken tillsammans med "vår son". det var riktigt mysigt. vi träffade även familjen wahlstedt och mina föräldrar där.vi bestämde att familjen wahlstedt ska komma hem till oss på valborg. nu är det snart dags för dubbel fotboll. man united på tv o ifk på internet. det ni.. det är att vara effektiv!

veckan som följer;

må-jobb o kvällsmöte
ti-jobb, massage på face o mys med sadjad
on-jobb, banken med mamma, naglar o träning
to-jobb o träning
fr-jobb o middag hemma hos oss för myrbergs
lö-träning o fest hemma hos oss
sö-bakfull, soft o städ

 

Publicerat: 2008-04-05 Klockan: 20:01:01

landet

ja denna helg är vi stödfamilj. planen gick åt badhuset men den blev ändrad till landet och en vistelse hos mina föräldrar. o det gick minst lika bra!

nu ska vi äta lite mat och sedan natta pojken. sen ska jag o sadjad få lite egentid i soffan. en försmak på föräldraskap;).

vår hemtelefon är trasig. troligtvis är det något på linjen. irriterande. tele 2 gör en felsökning och vi kommer få svar nästa vecka...

NU. en rolig sak! vecka 6 2009 kommer vi åka till sälen. när syrran bokade det fanns det bara 2 stugor kvar. herregud vad folk är ute i god tid. vi kommer även denna gång bo mitt i lindvallen. men jag ska visa sadjad hundfjället och toppstugan. om jag nu får upp honom så högt upp i liften!

image2933

 

Publicerat: 2008-04-02 Klockan: 14:42:35

skatten är här!

jag kom hem lite halvsvettig efter träningen och möttes av en liten unken doft då en sjuk sambo ligger hemma och snörvlar. jaja that´s life. gick in i köket och såg brevet i form av ett a4. jag kom på mig själv med att ha ett litet fjantigt leende på läpparna. jag öppnade skatten och vände fort på pappret.

okej där är glädjen slut.

vad fan var det som hände? jag brukar alltid få runt 1000-2000 tillbaks i skatt. det brukar vara så roligt att öppna dessa kuvert. men vad möts jag av?

beräknat belopp att betala (exclusive ränta) = 179

nu får de väl för fan ta och ge sig. jag som redan bestämt att jag skulle spara pengarna tillsammans med sadjads pengar. det måste bero på att jag betalt av csn. eller varför är det såhär helt plötsligt? jag äger ingenting längre, med lån och bostadsrätt fick man också tillbaks pengar. man ska alltså ha lån för att få tillbaks pengar.

nu kommer jag aldrig se fram mot att öppna de här breven längre. jävla hyckleri! *hmm* *fnys*

det är absolut inte den banala summan jag är uppretad på utan mest att jag kom på mig själv med ett leende då jag tänkte inkassera lite pengar. vilken blåsning...........................

 

Publicerat: 2008-04-01 Klockan: 17:51:51

så ja!

nu fungerar allt som det ska igen i vida bloggvärlden.  några dagar har hunnnit passera sen vi hade vår lyxdag.. nu ska ni få en resumé om den....

oh mitt älskade grand. jag var på topp och inget kunde gå fel. underbar inställning om att denna dag skulle helt gå i mitt och sadjads tecken. fan så fel jag hade. hur kan grand ha det fullt i sin frukostservering? sabla skit! jag blev minst sagt totaltvär och för att inte ha ihjäl den lilla 16-åringen bakom disken (som genom sin mening förstörde början på vår dag) så gick min frustration ut över min sambo sadjad. han är väldigt tapper och tog det hela bra. försökte lirka med mig men insåg att det va bäst att låta tjurskallen vara ett tag och ändå göra det bästa av situationen. så han går till ica och gör vår egna hotellfrukost. tack älskling. jag har fortfarande inte tackat dig ordentligt kom jag på... efter det blev det bubbel på world class.hem och softa ett tag och hinna tjura ihop ett tag till när jag inte visste vad jag skulle klä mig i. men det gick över fort! caroline kom och sminkade mig. tack!!efter det var det dags för akropolis. nja.. kanske går vi till ett annat ställe nästa gång. inte alls lika gott som det brukar vara. på vägen hem ropade bahareh på oss. då satt hon och rickard dörr i dörr med oss. alltså på texas longhorn. de kom hem till oss efter att de ätit upp och då såg vi på matchen och drack tillsammans. dagen efter såg vi att vi druckit en hel del genom att inspektera flaskorna. men vi höll oss relativt nyktra. lustigt!efter det började vi flumma runt lite innan det var dags för bomull. där vi hann vara i 55 min innan de stängde. det måste vara rekord.det var en bra kväll. efter bomull åt vi fyllemat. dagen efter var det premiärmatch. sadjad såg på matchen live då han har ett årskort och jag såg den hemma på tv med mamma o pappa. som väntat blev det förlust.

hemma har jag en sjuk sambo. som feberyrar.

imorn blir det att träffa milla efter jobbet. på torsdag ska jag träffa jecka, caroline och erika på texas longhorn och i helgen är det stödfamilj!

puss

RSS 2.0