Publicerat: 2006-05-29 Klockan: 19:13:54

försenad...

ja nu sitter jag här på arlanda o har precis 90 min internet till mitt förfogande.. det kommer jag använda på bästa möjliga sätt.. blogga, luna o läsa tidningar..

men varför sitter jag inte redan nu på ett plan på väg till cypern tänker ni? ja det tänkte jag med men detta plan som skulle gått 18.55 är försenat till ca 22.. ja så var det med det.. så nu springer ungarna bärsakagång o walle o syrran efter.. haha så illa är det INTE jag försökte bara vara lite rolig ett tag..

gick upp 5.05 idag. jobbade mellan 6-13 o nu är jag här... that´s it ungefär.. det ska bli skönt att komma iväg men samtidigt har jag inte längtat nått efter denna resa.. så jag kan bara bli glatt överaskad.. den saken är klar..

puss på er alla vänner där hemma.. somliga mer än andra.. ta åt er.. haha... just me kidding around...

41390-147   **bye bye** c u later...

 

Publicerat: 2006-05-28 Klockan: 17:46:09

hejdå

ja hejdå... imorgon klockan 13 blir jag hämtad på jobbet av pox, mamma o pappa. då bär det av till arlanda. cypern.. närmare sagt agia napa... en vecka. det ska bli skönt att få ligga o sola, bada o dricka färgglada drinkar ; ) o fira mamma på hennes 60- årsdag såklart!! jag ska nog ta med mig mobilen för första gången på en resa. jag har blivit för beroende. måste kunna knappa lite på den. o jag hoppas att det finns internet på hotellet.. så jag kan uppdatera bloggen nångång ibland.

i helgen har linda varit här. linda från götet. vi hade ett intensivt dygn fyllt med stan, mcd (2ggr...), smultronstället, fest hos karin o dop i östra eneby kyrka för lilla evelina. det var ett roligt dygn som gick alltför snabbt. o karin.. du var så jävla snygg igår!



om ni undrar varför vi har lustiga ställningar på några av korten så har det med att göra att vi lekte "kortleken" på karins fest... o bilden på karins ben är hennes uppfinning för "lepsylhållare" då hon annars har lepsylet i strumpan. på en bild sitter jag o blir djup tillsammans med lilla "marsvinet/hamstern".. haha..

http://www.fritidsresor.se/Resorts/travel.aspx?id=16694&cat=2|171&entry=2&dest=0&city=49&type=c&hotel=3068

här kommer jag befinna mig i en vecka...

 

Publicerat: 2006-05-26 Klockan: 22:56:46

pappa 59 år

igår var det en ledig dag. jag passade på att sola o fixa lite här hemma. sedan var det dags att fira min kära far som fyllde 59 igår. pappas ena bror, gunnar, var på besök från sthlm också. mycket kul! o såklart hans fru kay. efter firandet så bar det iväg till teaterbaren där jag och charlotte avnjöt en mycket god middag och mycket goda cider o drinkar. o en shot minns jag minsann.. aphjärna.. kletigt o äcklig konsistens men ingen direkt smak. iaf vi hade väldigt kul! jag måste säga det att du har blivit förändrad charlotte! charlottes kompis alexandra kom också o så kom sadde o några ur hans fotbollslag. pox kom o hämtade mig kl tolv. hem o nanna kudden för att jobba idag. det gick riktigt bra. tack sadjad för den goda tacosen! sen bar det iväg på stan, närmare bestämt sizz and bro för att handla doppresent till lilla evelina!

i tisdags hade vi tjejkvällsavslutning. men inte avslut avslut utan vi kommer att fortsätta att ses under sommaren men bara inte under ligga ordnade sammankonster..

imorn ska jag hämta linda kl 12.57 på station! då blir det stan en runda o smultronstället innan det bär av till karins fest!


  erika... clara... evelina... pox... gunnar o pappa... alexandra o charlotte... sadde o charlotte... jag... tomas


 

Publicerat: 2006-05-24 Klockan: 23:54:32

oh lalala..

bra dag på jobbet som toppades av oanade skådespelartalanger á la rödluvan o vargen. camilla tyckte att vi skulle showa för barnen o ca 1 min efter det så spelar camilla, jag o sadde upp rödluvan. aningens improviserat men fy fan vad kul vi hade! o barnen med...

efter det så gick skådespelartrion på stan tillsammans o vi shoppade loss alla tre. sen mötte camilla o jag upp pox, danne o oskar o vi åt på pappa grappa o bara skrattade åt allting.. det fortsatte mot bion där josefine somnade till x-men 3.. under de avgörande scenerna.. så fråga mig inte om den är bra.

nu sitter jag här hemma o är förvånad över ett telefonsamtal. min mormor har ringt hem till mig o pratat in på telefonsvararen. det har aldrig hänt. vi ringer aldrig till varann. så nu måste jag ringa till henne imorn o se vad det var hon egentligen ville.. hmm.. men hon lät glad iaf..

imorn ska jag sola, fira pappa som fyller 59 år o gå till teaterbaren med charlotten potten.. äta o dricka lite..

puss o kram


 

Publicerat: 2006-05-22 Klockan: 22:57:42

planeringsdag

idag skulle jag ha jobbat 7-13 men eftersom att vi hade planeringsdag blev det 7.30-16.45.. jaja men det var skönt att få lite pappersjobb klart. vi fick riktigt god mat! grillat, bakad potatis, olika sallader o tzatziki! antigympa...? tror det hette så.. ja det har vi fått prova på också, det var lite svårt att koncentrera sig på det man skulle bara när alla bilar människor åkte/gick förbi.

det blev en promenad efter planeringsdagen. josefine har inte tränat på 2 veckor.. ihh.. o inte lär det bli nått denna vecka om jag ej skulle orka anstärnga mig på torsdag såklart.. på torsdag ja då ska jag ut med charlotte en sväng! trevligt trevligt. på lördag kommer linda o det ska bli riktigt kul. karin ska ha fest då också!!  yihaa!!



jag... karin... linda... charlotten potten

 

Publicerat: 2006-05-21 Klockan: 05:00:38

klockan är 05.00

ojojoj..

det är ljust ute.. hur ska jag lyckas somna..? nyss kommit hem från palace.. hör ff musiken i mina öron... susar.. onykter.. ja det tror jag iaf.. eller jag bör vara det iaf efter det massiva intaget.. åsa hade som mål att få mig full idag.. eftersom att hon "aldrig sett mig onykter".. nej jag är helt enkelt rätt svår att fylla.. trodde jag var dömd att stanna hemma hos erika idag tills de satt på låten "anna-båt" haha.. då vaknade jag ur min trans.. FINLAND VANN! tack för den segern.. men nån drink fick jag ej av sadjad för honom såg jag ej.. ett upp tills nästa helg istället..

ja det var helt enkelt så kul hos erika.. här kommer ett gäng bilder.. lite på pierres tattoe.. den står för michele. ungarna o pox o så festen ikväll..



det var ett svensexegäng från sthlm som bjöd oss på sprit.. lyx! syrran o malin var de som jag tillbringade mest tid med på palace.. det var superkul!!

hur ska jag somna?? klockan är fem o det är ljust ute.. hmmm...


 

Publicerat: 2006-05-19 Klockan: 09:47:28

dagen idag...

igår var dagen bra.. bra dag på jobbet o en promenad med karin ner till stan. mycket intressanta o roliga drömmar min vän.. haha...

mötte jecka o evelina där. vi gick o handlade.. eller jag gjorde det men jecka provade iaf. mötte sofie på bik bok! kul!! sedan åt vi mat tillsammans på filmstaden. mums med wokat!

väl hemma var det nätet som gällde... jag har ju brett på mitt internetberoende.. förstår inte hur mankan fastna så lätt men det kan man visst.

idag jobbar jag kort dag. slutar 13. ska ner på stan med syrran o handla present till mamma. se blir det en lugn kväll inför kvällen som KOMMA SKALL!!



 

Publicerat: 2006-05-17 Klockan: 22:08:04

kids

ännu en snabb dag på jobbet.. idag kom pox förbi vid tvåhugget o visade sin tatuering.. mycket fin men jag tror att barnen är avskräckta för gott nu.. den var så blodig under plasten.. haha.. sen gick jag o sadde hem till mig med 11 barn. det var populärt att äta mellis hemma hos en fröken o uppskattat av oss också.. miljöombyte är alltid bra..

nu har jag ganska nyligen kommit hem från ullis.. det var trevligt som bara den att träffa henne o prata om gamla minnen o nya händelser som ska ske..ska fixa lite här hemma. väntar in pox som är o kollar på fotboll med danne. vill se tatueringen ordentligt! o fota den!

imorn är det staden med jecka o evelina som gäller..


 

Publicerat: 2006-05-16 Klockan: 21:51:32

ingemar gens

idag har vi varit på föreläsning.. förlåt jecka det var inte alls med kajsa utan med ingemar gens. mycket bra föreläsning som handlade om genus. och bara vårt förhållningssätt gentemot barnen.. fan vad vi skrattade åt situationer han tog upp.. mitt i prick o tänk då att jag har ett stort genustänk.. så tänk de som ej har det. ojojoj..

jaha.. o så var det onsdag imorn.. hur kan det gå så fort? pierre ska tatuera sig imorn på ryggen. tre tecken som står för michele. det kommer att bli jättefint! jag har hittat ett nytt ställe där jag kan klämma dit en till.. haha.. det blir efter bröllopet.. ska ha josefine skrivet! ni vet nu när jag tappar bort min identitet med namnbyte o allt så måste jag ju veta vem jag är.. haha.. kanske ska skriva spalle stort över pannan annars... skämt osido..

imorn ska jag träffa ullis! kul! vi ses nån gång ibland o det är alltid kul att uppdatera sig lite. torsdag ska jag träffa jecka o på fredag syrran.. lördag är det tjejfest o på söndag är jag bakis. det var den veckan det..



jecka o danne... jag o jecka.... jecka o caroline

 

Publicerat: 2006-05-15 Klockan: 20:19:38

Göteborgsbesök

mm snart kommer linda hit!! det ska bli jättekul! det var i april förra året som jag o jecka åkte till henne i götet... om jag ej minns fel! men nu den 27 maj kommer hon hit, så troligtvis kommer hon att vara med på lilla evvans dop också.

vi ska hinna med några saker men inte så många denna gång. smultronstället, då kanske med jecka o evvan om de kan hänga med. så blir det fest hos karin g. kanske en vända på stan. o så dopet på söndagen.

idag har vi haft gårdsfest på jobbet. det var lyckat o kul att vädret var med oss!!

  jecka, jag o linda.. från april förra året!

 

Publicerat: 2006-05-14 Klockan: 21:44:14

sprit

41390-166


bröllopsfesten är kirrad!!

annars så har det varit en lugn dag. vi tog en sväng på stan. åt på burger & co. gott. sedan var det dags för sylvia match där charmtrollet linnea var på plats. dannes o johannas dotter! sylvia spelade lika o det ska de nog vara glada för.. har nyss ätit tacos o sett på scary movie 4.




linnea, pox o josefine


 

Publicerat: 2006-05-14 Klockan: 01:01:22

fråga!!

När man har en massa bilder uppladdade..
Hur gör man då när man vill kunna posta
bland de första man laddade upp??
Finns det någon enkel lösning..?
Skriv en kommentar o berätta
hur i så fall för det är inget
jag kan komma på just
nu i mitt stilla sinne..
tack på förhand
nu ska lilla
josefine
snart
zzz..





 

Publicerat: 2006-05-14 Klockan: 00:42:22

sådär ja..

nu sitter jag hemma.. lite småfuller o väntar på att pierre ska komma hem från tyskland så jag kan hjälpa honom att bära.. egentligen borde jag vara ute nu. men så blev det inte. sällskapet jag kunde få till utgång skulle bli senare än vad jag ville så då gick jag hem istället.. men vad jag ska göra hemma fuller det vet jag inte.. jo varför inte skriva ännu en ointressant blogg.. ja bra josefine.. det gör du helt rätt i! lustigt det där att man får storhetsvansinne o börjar prata med sig själv i tredje person ibland.. haha.. storhetsvansinne ibland det var ju oxå att ta i.. JÄMT kanske det borde stått..

ja idag har varit en MATIG dag.. caroline kom till mig strax efter 11.. hon hade köpt med sig massa gott fikabröd. vi pratade, kollade på kort o smaskade. jag duschade, tvättade o var aningens osocial också men hon klagade inte.. haha.. sedan kom birgitta o micke o hämtade mig. destination pappa grappa.. där de till min förtvivlan bytt meny men jag fann snabbt en till god pizza.. efter det gick vi o åt glass (som jag inte ens orkade äta upp....!!)o sen gick vi till harrys där vi började alkoholintaget.. klockan var då ca 17.. micke skjusade mig till karin runt 18.30. väl hos karin bjöds det på fördrink, cider o god trerätters.. måste jag tillägga att jag blev kräkmätt av allt.. men fan vad gott det var idag.. imorn räcker det med ett salladsblad för att jämna ut kalorieintaget.. haha..

imorn ja.. inga direkta planer.. hoppas på sol o värme men det kan jag väl fortsätta att hoppas på.. kanske kan det bli sylviamatch.. får se..

tack caroline, taubermans/anderssons o karin för denna dag o kväll!

   micke o birgitta... en massa bilder på egojosefine... karintjejen... birgitta o natta... mickepojken... michomannen... natta, marie o micke.. lotta.. ett gammalt kort på karin o mig!

 

Publicerat: 2006-05-13 Klockan: 00:30:02

bowling

mm så höll sig vädret i hela veckan.. o vem fan trodde det då? inte jag! hoppas att det är fint på måndagkväll då vi ska ha gårdsfest på jobbet. var på stan idag o fick sådana sommarkänslor.. det var fullt på alla uteserveringar o folk överallt.. mysigt! växlade pengar på forex.. så om 3 timmar åker pierre till tyskland med jonte o hans svärfar.



ja vi har varit hos camilla o oskar o ätit god mat o druckit goda drinkar.. som alltid :) sedan bowlade vi på hugos där vi mötte calle o de vi köpt lägenheten av. jävla camilla o oskar vann.. men som pierre sa jag borde fått handikapp som hade med honom i mitt lag.. haha.. skönt med självinsikt..

imorn kommer caroline hit kl 11. kl 15 ska jag på familjemiddag på pappa grappa med taubermans (utan pox). kl 19 ska jag vara hos karin på 3-rättersmiddag.. shit jag rullar fram snart.. får se om det blir utgång eller inte imorn..

 

Publicerat: 2006-05-11 Klockan: 16:01:31

dåliga inlägg...

ja det måste vara så pass enkelt.. jag måste skriva så kassa o ointressanta inlägg nu för tiden för jag får inga kommentarer längre.. jaja det är väl bara att ta det till mitt inre o se om det kan komma ut något mer intressant från mig någon gång. kanske är mitt liv inte så intressant längre.. haha..

kanske beror det på att jag inte enbart skriver om michan längre. när man skriver om tråkiga saker då får man oftast gehör. men när det handlar om roliga, alldagliga saker är det inte lika kul..

lustigt det där egentligen..

mm nu ska jag snart iväg till det där förbannade vårruset. ska göra som karin sa o dansa soldansen först så att solen kommer tillbaks..

 jag & karin.. vi har en dejt på lördag.. karin ska bjuda mig på 3-rätters.. mums..

 

Publicerat: 2006-05-10 Klockan: 22:33:24

"sprit svett o tårar"

ojojoj.. nu har vi suttit o räknat ut våra vänners o familjers spritvanor i snart 2 timmar.. haha.. pox åker till tyskland på lördag för att inhandla allt till bröllopet så nu har vi gjort en kartläggning. fan vad sprit det blir..

ojojoj.. så nu har josefine fört över en massa pengar från bröllopskontot.. närmare bestämt 10000:-. självklart måste vi passa på att köpa egen dricka oxå..

idag var det ännu en solig svettig dag på jobbet, kanske den sista säger vissa. regn imorn lagom till vårruset. som jag ej ens kan springa pga av mitt skoskav.. ajaj. jag tränade box med min syster idag vilket var jävligt skoj! efter det tog vi en promenad i skarphagen/kättsätter o hade intressanta samtal. mycket uppskattat!

nu har jag precis duschat o ska kolla läget på nätet ett tag innan det är dags för att läsa!




 

Publicerat: 2006-05-08 Klockan: 22:31:22

tjejkväll

mm idag var ännu en underbar väderdag. det är bara att passa på att njuta för var dag som solen lyser  o man klarar att gå upp ur sängen av egen maskin. det finns så jävla mycket som man tar för givet här i livet. när michele var som sjukast så insåg jag på en helt annan nivå vad det är man ska uppskatta i livet. det handlar inte om de stora sakerna i livet utan vara tacksam för att man klarar av att sköta sig själv. SJÄLVSTÄNDIGHET. för att vara beroende av andra är bland det värsta jag kan tänka mig. när jag ändå är inne på detta ämne så ligger ju tacksamhet nära till hands. egentligen hatar jag när man säger att man ska vara tacksam. vad fan ska man behöva vara så jävla tacksam hela tiden för. varför kan man inte börja få kräva o ta lite saker för givet? ja jag vet o jag inser att jag MOTSÄGER mig själv. men jag tror att de flesta förstår vad jag egentligen är ute efter...

ja idag efter jobbet knallade jag ner till stan. eller mer eller mindre haltade.. sånt skoskav. ajajaj. sedan fixade jag naglarna. bort med det rosa o nu är det mjölkvita naglar med 6 rosa stenar på. gulligt istället för porrigt. mycket bättre om än kanske för gulligt för min stil.

sedan var det balkongen som gällde en timme innan tjejkvällen vankades hos annah. smaskens med god fruktsallad o glass. fick skjus av erika hem i hennes nya pärla! det var ett bra köp erika. nu är pox på bio o jag sysselsätter mig själv med nätet, musik o mess.

förresten vi fick vår lönehöjning idag, jag är nöjd!


 

Publicerat: 2006-05-07 Klockan: 18:53:25

människa igen..

ja nu börjar jag lite smått att bli människa igen.. lite smått iaf.. men som sagt jag skyller inte på någon annan än mig själv. jag vet att vi var hos camilla o oskar o skulle dricka en drink innan vi gick till teaterbaren.. mm men gör såhär att multiplicera den drinken med en hand ungefär. sedan drack jag nog 2 cider inom loppet på en kvar väl där. o det var startskottet för en fullare o fullare josefine.. öjöjöj..

sadde kom o bjöd oss alla på drinkar o jag fick nog även en shots.. jag drack en iaf.. visst det var en jävla rolig kväll o denna dag har jag väl återhämtat mig sakta men säkert..

ska äta mat nu för första gången idag.

  en nykter o en full josefine


 

Publicerat: 2006-05-07 Klockan: 11:26:37

aldrig mer..

fy fan vad jag mår dåligt idag. det existerar inte ens. hur ska jag förmå mig själv att göra någonting idag. hur ska jag klara att ens gå ut utanför dörren. skulle kunna ligga däckad hela dagen. men snart ska jag möta caroline så det går inte. jag ska ALDRIG MER dricka så mycket så fort så vansinnigt.... jag har nog sagt det förr men fan det är inte värt det. jag intar för många snabba drinkar o cider o jag lär mig aldrig.

men jag ska inte klaga för jag hade kul igår. nästan hela kvällen. här kommer en massa bilder från spektaklet...

    som ni ser så hade vi det roligt. som ni förstår så har iaf inte jag det lika roligt idag. ja ni ser rätt! det är "smaljeansen" jag har på mig. o vet ni vad att de var till o med "för stora". trodde aldrig jag skulle komma i dem igen...

 

Publicerat: 2006-05-06 Klockan: 09:22:06

skrivandets mening

ibland innfinner sig en pirrande dov o obehaglig känsla. jag har på senare år kunnat lokalisera vad den känslan beror på genom att skriva om saker o ting. när jag skriver brukar det mesta jag tänker på kunna yttra sig och sedan bilda en helhet som för mig känns relativ logisk.

men ibland finns känslan där och jag kanske inte känner för att skriva. jag behöver oftast vara ensam då för att kunna skriva av mig. ibland är jag inte ensam, ibland vill jag inte skriva om det jag känner o ibland försöker jag förtränga saker. kanske känns det bättre om ett tag??
 
jag har en pirrande dov o obehaglig känsla just nu. jag vill inte skriva om det. ja men då får jag skylla mig själv. jag får ha denna känsla. ibland brukar jag försöka resonera med mig själv när jag promenerar någonstans men oftast blir det bara samma tankar som irrar och irrar och jag får svårt att reda ut dem utan någon som bollar tillbaks.
 
imorgon ska jag gå promenad med caroline så då kan hon o jag bolla om den pirrande dova och obehagliga känslan fortfarande finns kvar. ja nu ska jag "förtränga" den och ge mig ut till landet för att sola! sen är det FEST som gäller! *yihaa*

   hmm.. observera att karins o mitt sugrör går direkt från vodkaflaskan..

 

Publicerat: 2006-05-05 Klockan: 22:31:10

me myself & i

ja det är lite utav en egotripp det här.. me myself & i.. nej då skämt osido så hade jag faktiskt ingen vettig rubrik. egentligen vet jag inte ens om jag har något vettigt att skriva.

pierre o jag har precis sett på stockholm boogie o skrattat o skrattat.. "o så åker vi o letar reda på honom o så dödar jag honom".. haha.. klockren film när man bara vill skratta o ha det lättsamt.

idag har varit en skaplig dag. det började segt på jobbet. småtungt sådär men artade sig o blev nog hyfsat. det underbara vädret kan man ju inte klaga på heller. tydligen så är chefen klar med våra löner också så på måndag eller någon dag nästa vecka får vi beskedet.. --spännande--



imorgon blir det att promenera till landet. SOLA. hem o göra ordning mig. vandra till camilla o oskar. dricka drinkar. gå till teaterbaren. äta mat o dricka ännu mera! mm jag ser fram emot morgondagen. hoppas bara att det är lika fint väder som det varit idag.

carro ---> håller tummarna för dej tills på måndag nu! ses på söndag. vi får prata en massa då..

erika ---> hoppas att det gick bra ikväll!

charlotte ---> tack för en trevlig kväll igår. ser fram emot kristi himmelsfärd!

  lotten, baben, erkis

 

Publicerat: 2006-05-04 Klockan: 23:27:30

underbart väder

mm idag har det varit så fantastiskt väder o det är en sån dag som man bara älskar sitt val av yrke! jag tror att vi kanske var ute över 5 timmar idag! o får betalt för det! soft! ja ibland känns det som så.. andra dagar i leriga kläder o galonbyxor o ungarna ramlar i vattnet gång på gång känns det inte riktigt lika lyxigt..

efter jobbet så satte jag mig på balkongen med en cola light o solade i bara underkläder! premiären! men det blev bara en kort solstund. sen vankades en promenad ner till bollspelaren där jag mötte upp pappa. mötte elin på vägen, mycket trevligt. pappa o jag fick sällskap av sadde o hans kompis som oxå var där. sylvia vann med 2-1.. äntligen en seger!

efter matchen var det dags att träffa charlotte på fräcka fröken. vi hade det rikigt trevligt! åt o drack o pratade! stannade kvar tills de stängde vilket var 22.00. sedan blev det en promenad hem med mina mp3 låtar som jag lyckats få in på mobilen. gick o messade hela vägen hem. hmm...

kom hem runt 22.40. pox är ute med högis på nån krog. han kommer väl hem stupfull någon gång inatt. jag har suttit o surfat o samlat tankarna. ska snart nanna kudden klockan är ju ändå 23.30 o det är jobb imorn..

hoppas på att morgondagen bjuder på lika underbart väder som denna dag.. pox är ledig o får sola hela dagen o han brukar ju ha otur så det kanske blir dåligt väder då..

 jag, erika, michan.... stefan o elin... jag

 

Publicerat: 2006-05-03 Klockan: 20:07:57

vänner




allt jag säger är tack o jag tror att ni båda tar åt er på helt rätt sätt av det jag säger......

 

Publicerat: 2006-05-02 Klockan: 19:50:12

är det solen jag ser i skyn?

kan det vara så att vi faktiskt får sol imorgon? jag skådar någonting som kan liknas sol där uppe vid skyn. jag hoppas det. josefine hade svårt att somna inatt. men jag har lagt ner att bli sur för det utan låter det bara vara. ligger o filosoferar lite för mig själv.

idag var det tillsynsbesök på jobbet. o sen så var det mys med ungarna. de är ju så goa när de kryper upp i knäet o det känns som om de skulle kunna sitta där i evigheter om fallet nu inte var så att jag måste skicka iväg dem för att de ska sysselsätta sig.. men jag skulle också kunna sitta o tanka kraft från dem!

imorgon ska vi ha rörelse med de små liven. efter jobbet ska jag o jecka till klänningsaffären. den slutgiltiga provningen av klänningen. sen ska vi ta oss en sväng. mysigt!



camilla, karin, erica, jag o sadde... några av mina underbara kollegor!

 

Publicerat: 2006-05-01 Klockan: 23:38:26

godbitar



black & white




a lots of the number one egogirl josefine.. HAHAHA..

Nej nu är det daxs för Josefine att gå o lägga sig o läsa lite. För första gången på EVIGHETER har pierre nannat kudden före mig. Klockan börjar nu närma sig midnatt o det är dags att jobba imorn. Men jag har ju börjat med en ny ideologi o det är att ej lägga mig förens jag börjat känna mig sömnig.. men nu har jag nog nått det målet.. ursäkta mina trogna läsare.. detta inlägg kunde ej bli mer ointressant..


 

Publicerat: 2006-05-01 Klockan: 19:15:31

o så var det maj...



ja så fort det går.. rysligt fort. kan inte greppa att på fredag blir det bara 3 månader kvar.. huh.. hur kan det ha gått så fort? herregud det var ju evigheter sen som vi började prata om bröllopet o nu är det snart dags. på onsdag ska jag o jecka till klänningaffären o prova en sista gång. ja om jag ej skulle gå ner eller upp mer i vikt då. på tal om vikt. det sjukaste har hänt. jag har gått ner i vikt till en vikt jag ej varit på sen gymnasiet. men jag tycker inte att det ser så ut på kroppen. men jag ställde mig idag på vågen o den visade 56,5 kg. helt sjukt. jag har aldrig kunnat komma under 57 förr. jag var till o med tvungen att ropa på pierre för att se om det var sant. o till saken hör att jag ej ens försöker att gå ner i vikt. jag tränar nästan bara 1 gång i veckan o jag bryter mot mitt godislöfte hela tiden.. sjukt.. det kanske inte låter så lite. men på 173 cm långa josefine så känns det nästan lite för lite..

det gick bra att vara barnvakt. förutom allt med bilen då.. galet värre. hårdrockskonserten var helt fantastisk! så jävla bra! stefan var helt otrolig med gitarren o anna-carin gjorde paradise city så bra! idag har vi varit o sett på sylvia.. 1-1.. skitmatch.

veckan som kommer blir det klänning o jecka, träna nån dag, sista osadagen, utgång med camilla o oskar till teaterbaren. ja det var väl bara det inplanerat tror jag..

  ös i kyrkan!! 


RSS 2.0