Publicerat: 2007-08-29 Klockan: 15:22:36

designed only for me?!

ja ibland undrar jag. är det så att det finns någon som har designat sadjad helt och håller efter mig, mina behov och våra gemensamma behov? kan det vara så? det känns nämligen som så. att han och jag är de rätta för varandra. att någon skapat honom så att han ska stå ut med allt vad det innebär att vara tillsammans med en josefine karin spalle.


vad innebär det?


 - att kunna ha överseende med en människa som har svårt, svårare, svårast med att säga förlåt
 - att kunna se glädjen i de små sakerna i vardagen med mig
 - att kunna ha en flickvän som är oerhört öppen och social + lite väl pratig o flamsig ibland (självdistans kallas det)
 - att ha en flickvän som oftast är stabil men kan bli oerhört labil i känsliga sammanhang
 - att stå ut med en flicka som har lätt till sina känsloyttringar
 - att stå ut med att få diskutera saker jämt o ständigt. diskussion är a o o
 - att alltid behöva ha en åsikt. jag kan bli galen när folk inte har en åsikt. o så ibland har jag ingen själv. skapligt     motsägelsefullt..
 - att få ha en flickvän som vet vad hon vill och nästan aldrig nöjer sig med mindre. (men oh så jag har lärt mig att kompromissa...)
 - att ha en flickvän som gärna vill planera saker o ting o kan bli så besviken så det ej finns ord till om planerna ej införlivas
 - att stå ut med en flickvän som håller på sylvia i vått o torrt
 - att stå ut med en flickvän som strukturerar, organiserar o rensar (JÄMT)
 - att stå ut med en flickvän som kan vara så överanalyserande

 - slutligen att stå ut med en flickvän som partar bättre än vad han (haha sista var ett skämt)nej men hur mycket allvarligt skoj allt detta än är skrivet med så är det såhär jag kan vara. alla de goda sidorna har jag ju inte skirvit ner här men det finns tusentals. desto mer än nackdelar. men jag kan ha lite tics ibland o lida lite av någon form inom det autistiska spektrat. detta skriver jag med all respekt men ibland undrar jag.sadjad han är iallafall den som står ut med mig. som tar mig på rätt sätt. som får mig att må bra. som vet vad han ska göra för att underlätta för mig. som kan säga ifrån när jag tror jag kan drilla eller styra hur mycket som helst. han är den som tar mig för den jag är. han är den som inte förstorar upp saker när jag har en tendens att göra det.sadjad är den personen som är designad för mig o enbart för mig....
 

Publicerat: 2007-08-26 Klockan: 21:54:12

feeling ugly?

ja idag är en sån dag då jag känner mig riktigt crapy.. oh tro fan att jag fann den perfekta länken då. här kan ni få gotta er i att det finns fler som har fultrollsdagar.

http://www.expressen.se/fredag/1.813966/sa-ser-stjarnorna-ut-utan-smink

 

Publicerat: 2007-08-26 Klockan: 19:23:27

tack sadjad

hur är det möjligt? hur kan man må så dåligt i varenda del av kroppen? hur kan man vara så seg, trött och nästan helt loj? jo det stavas; bakfull as hell. men det var riktigt roligt igår. det kommer sen!! men till rubriken; tack sadjad. tack att du hade match idag och att det sedan var man united match. jag hade aldrig kunnat klara av att vara social idag. när sadjad åkte hem så tog jag mig i kragen o kontaktade charlotte. så vi gick faktiskt en promenad. sen däckade jag hemma i soffan i nästan 2 timmar.  men sådant händer inte josefine. tydligen gör det det.


en nära vän sa förra veckan att det var en egokick att vara på bomull. jag säger idag; herregud. jag har aldrig varit med om maken. jag ägnade nästan mer tid åt att prata med okända män/karlar/pojkar än att roa mig med mina vänner. som tur var så hängde magnus o jag på dansgolvet rätt länge så jag slapp att konversera trevligheter. men för första gången var jag inte otrevlig mot de okända som jag brukar vara utan jag var ganska snäll. bra josefine. framsteg. ett personligt framsteg.

igår. jag var hos linda o fixade håret. charlotte o magnus o sedan sadjad kom förbi o sa hej under tiden. sen var det att ladda hemma o vandra iväg till pb. där satt pb o jag ensamma i nästan en timme o pratade om mycket privata o spännande saker. vi delade erfarenheter kan man säga utan att säga för mycket.

sen kom caroline o efter det droppade jecka, annah, annie o linda in. vi drack o åt.

caroline hade gjort det klassiska postorder misstaget. nämligen det att köpa en för liten (eller för stor) storlek. så under förfesten vandrade hon omkring såhär;

 pb o jag lekte med tanken att glömma bort att dra upp tröjan så hon skulle få gå sådär på bomull men vi sågade den tanken ganska fort!


annie o jag satt o pratade gamla minnen o kom fram till detta; bitches they come to stay.

sen var det dags att gå till bomull. caroline o jag tänkte låna en rullator men kom på att det kan bli jobbigt för vår äldre medmänniska dagen efter. annars så gick promenaden riktigt bra.

väl på bomull så mötte jag upp charlotte o magnus o senare mi love! kolla in bildsekvensen när charlotte o magnus helt plötsligt ser att elin är på g mot dem.

ja runt 3.20 knallade vi hemåt. o sen däckade vi bägge. idag mådde mi love såhär;

nu börjar jag bli människa igen. o varför blir jag det när jag ändå ska sova skapligt. nu får jag igen för att jag somnade 2 timmar.


veckan som följer;
må - jobba. simma med sadjad. sylvia match!
ti - jobba. träna dubbelpass.
on - jobba. promenad. avdelningsmöte. förhandsvisning med mi love, milla o osse. "bristande bevis"
to - jobba. kvällsföreläsning om ivp.
fr - jobba. the ark med mi love, syrran o wallentin.
lö - träna. köpa present till tom. födelsedagsfest hos tom o tommy.
sö - fira sadjads faster som fyller 60 år.

 

Publicerat: 2007-08-25 Klockan: 15:08:49

mer nostalgi

ja tro fan det. idag släpade jag omkring lite på stan efter att jag hade varit hos linda o fixat håret. bestämde mig för att gå till de nya affärerna vid knäppingborgsgatan. väl där stod det en grupp med människor som spelade folkmusik. o inte vilken folkmusik som helst utan en sång vi sjöng med gunnar på campus var dag. "jag såg en räv, en ulv en hare, såg att de dansa alla tre"

mmm säger jag bara. nu sitter jag o förvandlar mina turkosa naglar till rosa till kvällens partaj. ett riktigt slitgöra. under tiden de torkar läser jag mina favoritbloggar. fann ett roligt kändistest. vem man skulle dejta. här är testet;

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

jag gjorde testet 3 ggr o alla ggr fick jag prins carl philip.

testa ni med o säg vem ni fick. både killar o tjejer kan göra testet.

puss


41390-2312

 

Publicerat: 2007-08-23 Klockan: 21:06:35

utmanad & en ren nostalgitripp

Hej! Jag heter Karin Andersson och bor i Jönköping. Jag är 61 år och är egen företagare och säljer symaskiner åt höger och vänster. Jag älskar att se samhället förfalla med många dess orättvisor och ibland så dumdristiga politik medan jag matar mina 10 barn! Jag har mörkgrått hår och ljusgråa ögon. Jag gillar att lyssna på renodlad populärmusik såsom gullig pop eller gamla schalgers, men min idol är REM.


Gör såhär :
Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
ålder = mammas ålder
yrke = pappas yrke
intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
hårfärg = tröjans färg
ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du ine tål
Idol = den du senast lyssande på

Utmanade:
Jecka, Sadjad, Pierre & Carolineja det var utmaningen det. tack annie för den! ja mitt internet har ju varit nedlagt ett par dagar så jag är ju alldeles förtvivlad. jag vet inte vad som händer i mina bloggvärldar kring mig. men nu har min personliga support varit här o hjälpt mig (tusen tack pierre!). o ha det så kul i bulgarien by the way.

idag har jag  varit på en halvdagskurs. det var helt underbart. varför? jo för utbildningen var på campus, närmare bestämt bomullsspinneriet. det var en ren o skär nostalgitripp. jag steg in och bara inandades campusandan. tänkte tillbaks på hur mitt liv såg ut då, vad jag tyckte var viktigt och vilka jag umgicks med. herregud jag var tillsammans med fredrik när jag började plugga där. då inser jag hur länge sen det var. o då inser jag ännu en sak, fan jag börjar ju bli riktigt gammal. jaja det var iaf så underbart att gå upp för de många trapporna, se flygeln nere i källaren. sätta sig i B42 och invänta att kursledaren skulle komma. få dela in sig i grupper och bara leka campus om o om igen. jag blev nästan lite sugen på att plugga igen. men bara nästan!

igår hade jag o stina en mysig kväll på bomull! vi åt o pratade, diskuterade o skrattade. o på söndag åker hon till götet igen. hmm.. tack för den här sommaren stina!

för några dagar sen så fick jag rosor av mi love o imorn ska jag bjuda honom på date!


 

Publicerat: 2007-08-19 Klockan: 21:17:24

på smällen..

ja nu är det ju inte riktigt som det låter. utan jag o milla har varit o sett den filmen. en riktig "må bra" film. rolig helt enkelt, och mysig. storartad? nej. men det trodde jag inte heller. ja den var skön!

i fredags tog vi det riktigt lugnt hemma. under lördagen var vi fylletaxi åt myrbergs, lämnade in min kamera på expert och fick låna en annan (jag ska vårda den med mitt liv pierre, jag lovar!), sedan var vi hos wahlstedts. kvällen avslutades hemma hos mig. tomas o lg kom förbi o tomas fick sin födelsedagspresent. hurra hurra hurra hurra för dej tomas!

när osse var i frankrike så köpte han en present till sadjad, en öl som smakar tequila (stavas??). mmm vi lämnade av myrberg i lindö. vi åkte därifrån. det är högerregeln i lindö. det kom en bil från höger. jossan körde fort. jossan bromsade hastigt. det sprutade på jossans ben. jossan fick för en tiondelssekund för sig att hon befann sig i sin fars bil. det vill säga så trodde hon att det var brandsläckaren som gått sönder. sadjad fattade poängen lite snabbare. det var ölen som gått sönder. shit. därav doftgranen i bilen.....vad händer då i veckan;

må - jobb. möte. derby!! heja sylvia heja sylvia!
ti - jobb. föreläsning. träna ett sent pass.
on - jobb. ev stan med mamma. ut med stina på trädgårn.
to - jobb. vägledarinfo på campus. träna.
fr - jobb. date med sadjad. min tur att fixa!
lö - tvätta. träna. tjejfest hos pb. pb är det inflyttningsfest??
sö - sova sova sova. bakis. kanske få luft genom en promenad. inga mer ambitioner än så.

 

Publicerat: 2007-08-17 Klockan: 16:27:38

oj redan?!

ja ungefär så känns det. jag kan inte riktigt förstå att en arbetsvecka redan susat förbi. vart tog den vägen? ja jag ska inte sörja så länge för ska sanningen fram ska det bli underbart att få en helg med sadjad nu. det är lagom kul att vara kollegor o inte ett par om man säger så. tur att det är tidsbestämt. ja alltså hans tid hos oss. men jag är ändå delad där för jag kommer mista min bästa kollega då. vi har så lätt att samarbeta ihop, o det hade vi även innan vi blev ett par, o allt flyter bara på! men jag tar hellre det att få vara sambos o ett par än bra kollegor ; ) hoppas att det kommer gå bra även när han har slutat *huh*... men det ska jag inte tänka på ännu.

ja helg som sagt. har nyss suttit o läst mina favoritbloggar;

http://theschulmeister.blogspot.com/

http://www.stureplan.se/blogs/katrin/

http://blogg.aftonbladet.se/14002

helt sjukt bra! men det är lite jobbigt att tycka om dessa, särskilt de 2 sista bloggarna. för de uppdaterar hur många ggr som helst varje dag. men det är det värt!

snart ska jag styra min kos åt filmstaden o hämta ut biljetter. sen ska sadjad o jag hem o laga mat o bara vara ett par! mmmmmmmmmmmm................................

41390-2288


 

Publicerat: 2007-08-13 Klockan: 16:46:23

allvar igen...

ja nu är det allvar igen. med allvar menas jobb på vardagar o mys eller fest (eller kanske en kombination - jag är duktig på att kombinera..) på helger. en helt okej ekvation för mig eftersom att jag stormtrivs på mitt jobb o även med mina vardagar när jag väl slutat. men det är 2 saker jag inte tycker om numera;

1. utebliven sömn. ja herregud i sommar när jag har vaknat runt 6-tiden så har jag tänkt att "oh det är ju flera timmar kvar att sova". nu när jag vaknar kl 6 så har jag antingen försovit mig eller så ska jag upp inom en snar framtid. gaah... ett tillägg till denna natts sömn är det att att jag bara sov 2 h under sö-må. hade nämligen ingen ångest alls på söndagen. men det resluterade i att jag ej kunde somna o sen när jag väl gjorde det så vaknade jag en timme innan start... men men det var förhoppningsvis en engångsgrej.

2. ja nu är jag o sadjad kollegor. inte sambos som vi har varit i 4 veckor utan vi är nu kollegor igen. det innebär att vi ses på helgerna o kanske ngn annan vardag men sen så är vi strikta kollegor "utan känslor". jaja ni förstår vad jag menar. en svår omställning. men i slutet av okt blir vi sambos o efter det kan vi vara både kollegor o sambos igen. längtar!nu ska milla o jag gå en promenad o sen så ska jag på sylviamatch. sylvia för fan kom igen nu.............
41390-2231

 

Publicerat: 2007-08-12 Klockan: 12:03:59

så var semestern slut...

ja nu är det ett sanningens ögonblick. semestern är inne på sina sista timmar. imorn kl 7.30 sätter allvaret igång igen. huh... nej då det ska nog gå bra men sanningen är den att jag gärna skulle kunna vara hemma en vecka till, eller två.. eller.. haha..ja i fredags så var vi hemma hos jecka o danne. vi grillade, pratade med evvan o såg på film. mycket rolig kväll o återinbjudan kommer snart!!igår var jag o kollade på fotboll. syrianska vann. som de brukar göra. ja ja när bilden togs var matchen slut om ni försöker se några spelare. satt med mimmi, fredrik o jennie.sen var det dags för en härlig kväll på stan. vi åt på pappa grappa. mumsade i oss sockervadd, munk o polkagris. måste jag skriva det faktum att jag fick en rejäl sockeröverdos o mådde så illa sen... blä.. mötte karin o conny o ävem pb o rasmus. men de fick vi ej med på bild. så glimtade vi caroline o malin oxå som skulle smaska på langos.sen mötte vi upp fredrik o mimmi o kollade på fyrverkerierna. det var mysigt o kanske det bästa på hela veckan. ja fyrverkerierna alltså. jag drack den äckligaste läsken jag någonsin druckit. blä...............

ikväll ska jag hem till sadjad o vi ska se på fotboll. sen blir det att ta en promenad o äta något gott. kanske se en film o sen försöka lägga sig tidigare än vanligt. jaja jag kommer DÖ när väckarklockan ringer 6.45 imorn... på kvälllen blir det promenad med milla o sen sylviamatch. kanske med caroline!

på återseende

 

Publicerat: 2007-08-10 Klockan: 12:27:49

slutspurt

ja nu är det verkligen slutspurten av semestern. men men jobba i kanske 4-5 veckor o sedan dra iväg på en vecka utlandssemester så det känns ju inte alltför betungande. sen är det ju som så att josefine har ju redan köpt en ny kalender. o då började hon ju även fylla i den. o sen helt plötsligt så var det ju vinter o jag satt o fyllde i ledighetsdagar. haha.. så ja denna hösttermin kommer nog rusa iväg den med.

men jag sätter ner foten o ropar STOPP! jag vill inte att den ska rusa iväg. jag förstår faktiskt inte de människor som enbart räknar ner till helger o andra ledigheter. det finns ju så mycket att ta tillvara på under vardagarna oxå. då kan man ju inte trivas så bra med sitt jobb eller med sin vardag när man gör så. vad är det att leva för helger o sina 5 semesterveckor om året. huh jag blir deprimerad av bara tanken. visst jag kan oxå se fram mot ledighet o helger (annars skulle jag motsäga mig rejält) men jag är nöjd med mitt vardagsliv oxå. det är fyllt av roligheter!!

nog om det. i förrgår var vi hemma hos ett par gamla föräldrar vi haft på jobbet o åt mat o roade oss. mycket gott o himla roligt att prata lite nu när de inte är föräldrar hos oss längre.

41390-2286

efter det gick vi hem till kårtorp (de bor i öbonäs) i mörkret. vi var tvungna att ringa tomas på sadjads högtalartelefon för att få lite vägledning i mörkret.

igår var det träning, pump o sen core. efter det låg jag o läste stenhuggaren i folkparken. grymt spännande bok. sen så träffade jag maria ett tag. efter det mötte jag upp sadjad o vi gick ner till strömmen o kollade på fyrverkerierna. o tyvärr så fanns det ingen närvarande blåst så röken försvann aldrig.vi skulle hemåt men tog en sväng upp till tomas först o hälsade på dem. alltid trevligt att umgås med de glada människorna. ja tom o tommy ni är oxå glada trots att ni har ett yttre som ska spegla att ni är olyckliga o bittra ;) haha..idag skulle vi ta en sväng på marknaden men eftersom regnet inte har en enda tendens till att avta kanske det blir ett varv på stan iaf. ikväll ska vi hem till jecka o danne o grilla. hoppas att regnet avtagit då iaf! jag avslutar med en lista;

Har:

[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[ ] bror
[x] syster
[x] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x]
TOTALT: 9

[ ] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[ ] mp3spelare/ipod
[ ] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds
TOTALT: 3

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] fotbollsspel
TOTALT: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort ? ja jag är myndig så de behöver ej ge lov
TOTALT: 4
[x] jobb/sommar jobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTALT: 6

[ ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] gitarr/trummor/basgitarr
[ ] piano/keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[x] haft en personlig tränare - dock bara ett fåtal timmar men vad fan?
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
 
TOTALT: 5

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i syd-/nordamerika
TOTALT: 3

[x] föräldrarna har bil
[x] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har en bil
TOTALT: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[x] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[ ] egen dator
TOTALT: 4
TOTAL SUMMA: 36
1-23 getto kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

 

Publicerat: 2007-08-07 Klockan: 22:47:49

semestern lider mot sitt sluti lördags hade tomas, eljas o semir inflyttningsfest. så jag, stina, maria o marias lillasyster ida gjorde oss fina o förfestade hemma hos mig!stina o jag var så på! vi hade en hel del saker gemensamt denna dag;

1. vi hade båda bara ätit smörgåsar under hela dagen
2. vi hade en skitsnygg bränna som visades i våra linnen då de gick så långt ner att bikinimärket syntes
3. vi hade båda string på oss som vi inte brukar ha
4. vi hade båda linnenas band hängande istället för rosettkuntna
5. vi båda blev sminkade av maria

ja jag tror jag fick med hela listan.  missade jag ngt stina??väl på festen bjöds det på dricka hela kvällen o det var en massa trevliga människor. vad vi dock kom på var det att vi börjar bli gamla. det var de som var 7-8 år yngre än oss. herregud. men det gick ju bra ändå. stina o  jag ska köpa antirynkkräm snart!!grabbarna var mycket tillgivna o omhändertagande. helt enkelt var det en riktigt bra fest.vi drog oss därifrån runt 1-tiden. stina o jag gick till palace där vi hittade folket som lämnat tillställningen tidigare. vid 3 hugget gick mi love o jag till kopkins o frodade oss. mums.

tack för festen pojkar!

ja nu har det varit ett par riktigt härliga dagar med sol o värme o jag o sadjad har bättrat på brännan rejält. idag har vi legat o stekt i solen o läst hela dagen. nu på kvällen har jag kört pump o bodycombat. gaah det var stenhårt...

idag är det micheles födelsedag. hon skulle ha fyllt 21 år idag. tänker på dej michan o hoppas att du har en alldeles underbar födelsedag med änglarna... älskar dej.

image2285


 

Publicerat: 2007-08-04 Klockan: 18:07:00

lyxdag

ja igår hade vi vår lyxdag då vi gick o åt frukost på grand. strosade vidare på stan o shoppade lite. gick o bubblade på grand. hemfärd för att leka lite bus o sedan äta tacos o se på "illutionisten" och "disturbia". otroligt härlig dag.

skönt skönt o åter riktigt jävla skönt.. idag har jag tränat pump o sen legat i folkparken o solat. följde med pappa o memil o kollade på när sadjad spelade match. sen var det hemfärd o hemma möttes jag av många små gulliga meddelanden lämnade på olika ställen.. duscha o styra o snart kommer stina, maria o ida hit för förfest. efter det ska vi till tomas o eljas på inflyttningsfest.idag är oxå en helt annan dag. 1 år sedan vi gifte oss. 1 år. eller egentligen är det imorgon men det var ju denna lördag. vem hade kunnit ana att vi skulle vara i den här sitsen ett år senare? jag är iallafall hur lycklig som helst att vi återigen kan vara såta vänner. ja jag pratar om pierre om ingen skulle förstå det.


pierre kommer alltid ha en särskild plats då vi har gått igenom saker som förhoppningsvis ingen annan ens behöver komma i närheten av.


att vi sedan är så pass bra vänner som kan styra o ställa o domdera lite med varann med glimten i ögat gör att vi kommer sannerligen alltid finnas vid varandras sida.ja nu kommer stina när som helst så nu ska jag publicera detta inlägg o det avslutas med ett foto rakt upp i min öppna spis. varför? jo just därför.


41390-2266


 

Publicerat: 2007-08-02 Klockan: 16:39:05

onsdagen den 1 augusti 2007

9.27


vi ligger o drar oss ett tag till...

10.41


ute på min vanliga morgonpromenad. snart vankas styrkeövningarna. *puh*

11.10


underbart. en ordentlig sommardag o det ägnas åt solande o läsande!

11.44


mi  love krävde lite chicago. o du mi love --> jag hörde att du visslade till sigge...

12.51


på väg från landet. fullpackade då vi ska bo i stan några dagar. just nu ska färden gå till sörping.

13.47


vi har precis fått vår mat. vi åt vid göta källare. prova aldrig deras tzatziki.

14.30


direkt efter maten gick vi till konfekthörnan o åt lite av deras underbara glass. stackars daniel var sjuk. (som många i syrianska verkar vara...)

15.01


jag trodde jag blev kär i en klänning men det blev jag visst inte visade det sig vid andra provningen.

16.15


på väg hem från sörping. broöppning. vi åkte o matade fiskarna (en såg misstänkt slö ut) o vattnade blommorna direkt.

17.13


på expert o köpte inflyttningspresent till grabbarna. pierre hjälpte oss. tack tack.

18.38


vi bastade hos conny o karin. härligt!

19.45


dags för lite kvällsmat. jag fick hamburgare i något slags pitabröd. mycket mystiskt.

20.42


xcider o klubba...*mums*

21.21


conny kom o gav mig en massa sylviabiljetter. 4 biljetter till varje hemmamatch. jippie! du är snäll conny!

22.19


gruppfotografering. pierre orkade inte sträcka sig o de andra hade gått hem. vi åkte nog runt 23 tiden tror jag.

23.50


vi drog på identity o myste till det i soffan. tvättstuga samtidigt.

01.45


dags att läsa folkbladet. godnatt.ja det var min onsdag det. på tisdagskvällen lekte pappa indian  o jag lekte med sigge!ikväll ska mi love o jag på simpsonsfilmen. jag tror att jag kommer ÄLSKA den. imorn har vi vår lyxdag. då blir det frukost på grand elite hotell. stroseri på stan. bubbel på samma hotell o sen mys, matlagning o filmtittande hemma hos mig!

man asheche toam....

41390-2240

RSS 2.0