Publicerat: 2007-09-30 Klockan: 22:16:11

olika sorters berusningsnivå

ja så är det. jag begriper det till viss del men vill inte riktigt hålla med. varför blir det så att man får så olika sorters berusningsnivåer på samma mängd? jag har en massa olika föklaringar på gång som var man befinner sig i cyklen, vad man har ätit, hur man mår etc etc. men varför kan man inte få en förvarning vilken berusningsnivå det ska bli.

jag dricker i stort sätt samma mängd var gång jag festar. de flesta gånger får jag underbara nivåer. jaja skippa skitsnacket nu josefine. okej då; de flesta gånger får jag bra fyllor. o sen så händer det. det som ej ska ske. sadjad sa att jag använde ett fjortisord när jag skulle beskriva lägesrapporten: snefylla. den bara kommer. som en jävla påsköveraskning.

jag hade skött mig exemplariskt. men ändå. jo jag  vet jag drack i lite för snabb takt. jag blev illamående. såg dubbelt o var inte världens snällaste 27-åring. (jisses vad gammalt det lät)

men fram tills dess så hade jag en toppenkväll o det är det jag vill minnas och minns :) tack mimmi för en riktigt rolig inflyttningsfest.  tack jocke för skjutsen. tack torin för att du trollade. om jag ändå kunde begripa hur karln gör. o denna gång var han inte ens nykter.vi alla var på g i mimmis lägenhet.ja det var ju det därmed trolleriet... fredriks onda fot som gör att han nog ej kan spela på torsdag. gaah...

i fredags hade mi love tappat upp ett bad tills jag kom hem. under tiden lagade han riktigt god mat o sedan myste vi. tack mi love. i lördags tränade jag med syrran o sedan var jag på stan med jecka. riktigt roligt!


41390-2415

 

Publicerat: 2007-09-29 Klockan: 09:42:17

tydligen..

Joker
Overjoyed
Saintly
Enthusiastic
Fabulous
Imaginative
Natural
Elegant

 

Publicerat: 2007-09-27 Klockan: 21:29:04

jag är kär!

ledsen sadjad men denna gång handlar det inte om dej. jag blev kär idag. jag har inte varit en flitig tittare av idol utan kikat någon gång då o då.  men idag blev jag kär. objektet heter amanda. jag säger bara oh my fucking god. snyggare o coolare brud får man fan

leta länge efter. och sån jävla röst. she gives me the chills. in a good way!

jag blev kär igår med. då var det en herre. en herre med namn daniel. inte i närheten av lika snygg som amanda men oh vilken cool personlighet. o även där vilken röst.


image2413

image2414


japp där är de. mina nya objekt som sadjad kommer att få tävla mot några månader. jag har ju även en förkärlek för patrizia och sam. ni vet det där killen som de har förvandlat till en vanlig kille från att vara "hej o hopp här kommer jag!"
 
imorn är det date dags. sadjad ska anordna en kväll enbart för mig. sweet! på lördag ska jag träna med min syster o även gå en promenad med henne. sen ska jag träffa jecka o evvan. kvällen avslutas tillsammans med sadjad hos mimmi på inflyttningsfest. söndagen kommer sadjad o jag mysa på o sen gå på bio o se bourne!


 

Publicerat: 2007-09-24 Klockan: 18:10:36

my handyman

i lördags var det galaj hos charlotte. hon firade att hon blivit stora damen. i söndags mådde inte carlotte så bra. jag fick 2 mms i söndags. ett från henne o ett från magnus. om man säger såhär att det var 2 inte så smickrande bilder av charlotte. jag smålog. nej jag till och med skrattade. gör det mig till en hemsk människa? jag led inte med min vän. jag var inte skadeglad men jag var så jävla lycklig över att jag mådde bra. jag undrar hur stina mådde i söndags.

bilder från kalaset!än så länge sköter vi oss. snart börjar det spåra ut lite. kanske i samband med att pojkarna kom. eller så berodde det bara på att vid den tidpunkten hade vi hunnit få i oss en ganska stor mängd alkohol.ja detta var brytpunkten.....sådär ja nu var det hög stämning o stina var så faschinerad över sitt spret hon fick till med sin stortå ;)så ja. det var den kvällen det!

i söndags mådde jag trots allt bra. måste varit mcd maten på kvällen. charlotte mådde uselt o stina måste mått skapligt tror jag. jag var ute på landet o höststädade tillsammans med familjen. sadjad spelade match o även b-laget vann sin serie så nu är det båda a-laget o b-laget som ska upp en division/klass.ungarna fick ett grekiskt svettband av oss i liten present.

41390-2404nu ska jag snart på match. sen ska jag sova hos milla i 2 dagar då ossemannen är bortrest. ses vid ett annat tillfälle! herregud ag höll på att glömma bort min rubrik. tusen tack my handyman pierre... vad skulle jag göra utanm dej? haha! men jag tar lärdom nu så att jag kan själv sen. jag lovar!! förresten jag  behöver få höstfina nytvättade fönster snart...*blink blink*

 

Publicerat: 2007-09-22 Klockan: 15:30:10

höst

41390-2384

hösten invigs med denna så söta mössa/hatt som jag köpte på nyöppnade myself & friends. nu vill jag att det ska bli kyligare! hittade en vit gullig mössa också. kan bli den vid ett senare tillfälle. annars tyckte nog mamma o pappa att jag var rätt jobbig som sprang omkring o shoppade som besatt för mina "överblivna" greklandspengar.


ja grekland. för lite mer än 3 dygn sen så satt jag i bikini. hörde ni hur det lät; jag satt i bikini. inte nog med det - jag svettades också. lite skillnad från svedala.


något som är positivt med att ha kommit hem från resan är att nu stannar jag upp. nu trivs jag. nu lever jag här och nu. efter att sommarsemestern var slut så väntade jag bara på vår resa. sen hade vi en alldeles underbar vecka. men nu behöver jag inte längta så efter något för nu kommer det som ska ske hända i svedala. så jag kan stanna upp, njuta, se över höstgarderoben, mysa till det i lägenheten. sweet! såg förresten att mina gamla klasskamrater fått barn. grattis linda o martin!


nej nu ska jag in i duschen. ikväll är det födelsedagsfest hos charlotte. stina är här med! jippie! grattis syrianska som genom segern idag gick upp till division 4. hoppas det går lika bra för b-laget imorn. inget dricka idag pojkar..

41390-2385

 

Publicerat: 2007-09-20 Klockan: 21:43:58

kalo nero

det har varit en underbar vecka. vi har mest av allt avnjutit varandra och varandras underbara sällskap. men även vädret, havet, glassen, maten och atmosfären. en vecka kändes som en vecka och inte som 3 dagar som här hemma i svedala. vi njöt varenda sekund förutom den sekund då jag skar mig i handen på brödkniven *hmm..*

såhär såg vi ut de kvällar vi gick ut!


vilka hotta babes va?!

här kommer lite ubersköna bilder;här kommer lite strand och pool bilder;här kommer lite matbilder;här kommer 2 urläckra bilder.. eller inte;

  och nej sadjad har inte tagits fast av snuten o detta är ej ett poliskort ;)

här kommer lite vi bilder;vi hade en toppen resa. för mer bilder gå in på; http://www.pixbox.se/usr_show_id44435_page0_order1.html

41390-2363


 

Publicerat: 2007-09-17 Klockan: 20:16:51

men byt jobb da for fan!

ja det finns inga prickar over bokstaverna sa ni far lasa med prickar. som i rubriken da. jag tar det direkt sa att jag kan slappna av sedan.

namligen det att vi holl pa att komma till kefalonia. ja jag ljuger inte. det var namligen sa att vi skulle mellanlanda, ja VI skulle mellanlanda for att aka vidare. hon pa ticket sa det. han i gaten var lite osaker nar vi fragade sa han sa att vi skulle fraga en flygvardinna. varfor vi fragade berodde pa att vi var sa pass osakra sjalva. det gick snabbt med denna resa sa jag hann ej forska sa mycket som jag ar van att gora. men vi fragade lydigt en flygvardinna o visade fram vara biljetter.

vi fick det da bekraftat att vi skulle stanna kvar i planet for att sedan lyfta. kl 16 landar planet i kalamata. vi sitter kvar. kl 16.40 kommer de nya passagerna. kl 16.45 kommer samma flygvardinna fram o fragar lite forsynt om jag heter spalle. da far vi reda pa att vart bagage star pa kalamata. vi skulle ju namligen ga av dar. men vad fan skojar du eller??

vi skulle ju stanna. du tittade ju sjalv pa vara biljtter. vi fragade ju for att vi var osakra. da kommer hon med det drypande svaret att "jag kollade inte sa noga pa biljetterna". jassa inte... men det kanske du skulle ha gjort karringjavel! BYT JOBB DA FOR FAN!!

helt seriost. halvstressade, halvskrattandes och halviriiterande gar vi till flygplatsen dar vart bagage star ensamt. alla greker ler lite forsynt at oss och transfer bussen har sjalvklar akt. taxi var det enda alternativet. sa vi har alltsa betalt en transeravgift plus 40 euro i taxipengar. (mycket specialgjort pris dessutom - det var namligen 6,5 mil till kalo nero).

inte nog med att hon kollade pa biljetterna. de raknade oss alla som var kvar i planet sa inga missoden skulle ske. oj da forlat mamma andersson jag rakade visst glomma emma i skogen. men jag lovar jag raknade alla barnen... men jag kanske inte tittade sa noga.

ja forrutom detta missode sa har vi haft det sa kul. och vi borjade skratta at denna incident redan i taxin da jag oxa hann tanka ut att denna grek var en seriemordare som skulle ta livet av oss. men han visade sig vara riktigt trevlig sasom alla grekerna har. men engelska kan de inte.

sol, varme, tzatziki, cola light, glass, bad (3 ggr an sa lange, jag tror jag forsoker satta personligt rekord), karlek, kortspel, skratt, varme (karleksvarme), samtal, svett, boklasning, mat, godis, basket, val (grekerna har val - tror vi!), 9 manaders firande o mycket mer....

bilder kommer i massor pa torsdagskvall. nu rycker sadjad i mig for han vill se hur det gar for ifk. och jag undrar om sylvia har lyckats ta ledningen borta....

puss pa er o snart ses vi

41390-2334
41390-2333
41390-2303

 

Publicerat: 2007-09-12 Klockan: 11:09:26

oh my oh my!

ja det händer. det sker. här och nu. just nu i detta liv. det sker!! jag sitter just nu på arlanda tillsammans med min älskade pojkvän. lika förväntansfull som ett barn på julaftons morgon. resan. den resan! denna resan.. denna resan kommer att bli helt fantastisk.


det finns inga andra alternativ. det kan inte misslyckas. hur skulle det? även om det skulle vara regn, åska o gud vet vad så finns det inget som skulle kunna göra denna resa dålig. hur kan det komma sig? jo jag kommer i en veckas tid att umgås med sadjad. utan telefoner, utan jobb, utan någonting som egentligen kopplar oss till vårt vanliga liv.


så här länge som vi nu kommer att umgås har vi aldrig umgåtts förr. därav förväntansfull!


resan hit gick bra tillslut. tomas kör lite med "invandrartider" så jag höll ju på att gå upp i taket när han kom ca 25 min senare än vad jag hade tänkt mig. och sen att den där essingeleden tog ca 45 min när den skulle kunna ha tagit 10 min gjorde sitt till. men allt gick smidigt o vi checkade in direkt när vi kom till arlanda. jag fick genomgå ett stickprov så de körde med "pipern" på mig. det gick också bra. (jag hade inte stinas vattenbälte på mig..;)..)


nu om 70 min lyfter vårt plan. jag har 90 min kvar på internet tiden. detta blev den dyraste bloggen jag skrivit då jag inte kommer nyttja mer tid av mitt internet. kanske hinnar jag skåda någon mer blogg.


ha det bra alla. vi får se om vi finner ett internetcafé i grekland. annars så ses vi nästa torsdag igen!
ön.. mi love... the 2 of us... tack tomas...


 

Publicerat: 2007-09-10 Klockan: 21:48:27

skiter i vad jag äter vecka

snart kommer den...

för er som inte vet om så har jag kämpat med min vikt sen typ sept -06. innan satt jag slött bredvid o iaktog hur min kropp blev lite degigare, lite sladdrigare o lite mer lönnfet. detta tycker vissa är så löjligt. men så är det. det är nämligen som så att när man räknas som "smal" så är det väldigt fult att säga att man vill gå ned i vikt.

nu ska jag vara brutalt ärlig. så här ärlig har jag ej varit ngn gång i kilogram. jag vägde 56 kg. gick sakta sakta sakta upp. för att helt plötsligt i sept ej komma i mina kläder. då vägde jag 64. jag började tänka på allt med kost o alkohol o träning men gick ff upp i vikt. tillslut stannade vågen på 69. det är katastrof för att vara mig. efter det har det stadigt gått neråt. (förutom typ 2 kg upp i somras...) jag har sagt till mig själv att 56 var för lite. men ca 58-59 kg där vill jag vara. det är humant för mig med min så pass smala kroppsbyggnad. (173 cm)

nu väger jag 60 kg. jag har alltså ca 1-2 kg kvar. de sista kilona har jag vv metoden att tacka för. räknar points utan att gå på mötena. o har mina fuskardagar då o då. men nu ska jag ha en hel jävla fuskarvecka o det ska bli så skönt. har visserligen bara kört ca 5 veckor nu. men jag körde innan sommaren oxå.

idag var jag o köpte en godispåse. den ska öppnas på väg till grekland. får man ha med sig godis när man checkar in? annars har jag, sadjad o tomas mycket att äta på väg till arlanda ;).. men gud vad jag ska njuta av tzatziki, glass, drinkar o annat gott... för att sedan ta tag i det igen när jag kommer hem. men jag ska ta paus. sadjad har sagt att han vill inte höra ett enda ord om points nu. om han får säga sitt så tror jag han tycker att det räcker där jag är nu. på mina 60 kg. * tack älskling du är söt - men det är en själv som är den största kritikern*

ja herregud. förlåt för en viktblogg men det ska bara bli så skönt att SKITA i det denna vecka! yihaa!

by the way så har vädret vänt! det är nu bara sol i sikte o temperaturen börjar sakta men säkert vända. den mäter runt 20 grader just nu (då är ju det mätt i skuggan). så nu är jag glad! kan bli dåligt med uppdateringar i grekland då vårt närmsta internet café ligger 8 km ifrån. ja självklart har jag kollat upp det, trodde ni något annat..? men det blir nog en traditionsenlig arlandablogg..

41390-2313


 

Publicerat: 2007-09-09 Klockan: 12:13:05

denna hund är jag....

Mops
Mops Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad.

ja tro fan att vissa egenskaper stämmer faktiskt. ganska många till o med! nu har jag packat klart o ska in i duschen o sen vandra till milla för tjejdag/kväll. måndag är det jobb, möte o match. tisdag är det jobb, träning sen middag med jecka, caroline o erika. sen drar vi på onsdag!

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0

här har du testet!

 

Publicerat: 2007-09-08 Klockan: 15:56:32

skonad...

jag säger bara herregud... det är så att jag älskar hösten. VA?! utbrister många av er nu.. det är ju sommaren hon älskar. och ja det är det. men det finns inget som går upp mot att få klä sig snyggt på hösten. jag älskar verkligen att få ta på mig ett par snygga jeans och ett par höga stövlar över det. lägg till en snygg top + kofta för att avsluta det med en kort åtsittande jacka. jag fullkomligt älskar den stilen. och den är ju nästan bara användbar under hösten.

nu till skonad.. jag tog på mig denna outfit idag. nyss när jag gick till milla. och jag säger bara att jag är skonad! efter ca 20 meter promenad så höll jag på att dö. jag hade totalt glömt bort hur det var att gå i stövlar. det var inte så skönt. speciellt inte i ca 30 minuter.

det var så skönt att komma in till milla o få ta av mig stövlarna.. gaah.. men snart ska de på igen! ikväll ska vi laga mat åt grabbarna. imorn är det tjejdag/kväll.

på återseende

 

Publicerat: 2007-09-06 Klockan: 20:40:31

ironi!

peleponnesos......

ja dit ska vi alldelels alldeles snart. ponera att det finns 7 orter dit fritidsresor reser. på 6 av dessa 7 orter är 5 dagarsprognosen varierande mellan sol o små moln o mellan 22-29 grader.

sen så finns det ju en ort kvar av dessa 7. på denna ort är 5 dagarsprognosen lite mer negativ (ja om man vill ha sol o värme alltså). det är alltså gråa moln o en temperatur på ca 16-19 grader. (alltså ungefär som vi har i sverige nu)

nu är det ju så att det är den här sjunde orten vi ska till. det är också så att det är ca 4 mil till närmsta ort med bättre väder. men hur kan det komma sig? hur kan det komma sig när vår ort till o med ligger inne i en bukt o därav borde hålla kvar värmen ännu bättre. men kanske håller bukten även kvar det sämre vädret.

men min älskling säger att vi kommer få fint väder för han har sett att vädret i grekland ligger på mellan 25-30 grader. nu är det så att det gäller alla orter utan vår lilla ort. det stavas ironi!!

men som min älskling också är så gullig o försöker övertyga mig om att även om det är dåligt väder så kommer vi ha vår bästa vecka på evigheter då veckan kommer att handla om oss o enbart oss.


 

Publicerat: 2007-09-03 Klockan: 19:27:23

blandad kompott...minst sagt!

ja herregud.. här kommer det bli blandad kompott så det står härliga till.. vet ej hur jag ska börja.. så jag gör lite tvärtom. tar det baklänges.

idag; vi bokade vår resa. tänkte ta o åka till sardinien (italien) först men efter att säljaren sa att med ospecade resor hade hotellägarna rätt att be en flytta till ett annat hotell med kort varsel så blev det ändrade förutsättningar. så jävla kul är det inte att packa. så det blev peloponnesos (grekland) istället. vi åker onsdagen den 12/9 o kommer hem onsdagen den 19/9 (grattis charlotte).  ja jag vet att det är där det brann men jag har ringt o försäkrat mig om att branden aldrig nått den delen av ön och att de aldrig skulle skicka ner tusister dit om det var en fara.  ni som ej tror mig när jag säger att bränderna är släkta se här; http://www.vk.se/Article.jsp?article=137233

http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|241&entry=29&dest=338&city=1462&type=cd&hotel=5633

här ska jag o sadjad lata oss. äta, dricka, sola, kanske bada, sova, dricka en drink eller två, mysa, fota o strosa.

mmm... njuter av bara tanken. o jag kanske till o med skiter i om det regnar (mm jag har ju haft otur 2 av mina 3 senaste charterresor) för jag får vara ledig en vecka med mi love. bara mi love o jag. ingen telefon. inget jobb. ingen annan.

söndag; ja första halvan av dagen tänker jag inte säga ett ord om förrutom ett namn; sadjad. ja fråga honom. *huh* den andra halvan av dagen var roligare! vi hade överaskningsfest för sadjads faster forough som fyllde 60 år. det var så gott o kul att träffa fler av sadjads släktingar o andra vänner till familjen.längst ner från vänster; adel (kusin), farokh (lilla faster), rebecka (kusinbarn), forough (faster), farhad (pappa)

högst upp från vänster; ann (kusins fru), daniel (kusin), nelly (kusinbarn), bahareh (syster), jonas (systers pojkvän), sadjad, jag, christian (kusin), frida (kusins tjej).
41390-2345

det var en rolig tillställning med båda alldans, god mat, gott fika o roligt sällskap. christian började prata lite med mig o i hans ungefär andra mening sa han; jaha så det är du som ligger med min kusin.. hmm.. detta var första gången jag träffade honom. men jag fann mig snabbt o sadjad gav igen när hans flickvän dök upp! ni måste bara höra christians skratt. underbart! nästan lite kvävande gurglande ljud...

lördag; ja lördagen resulterade i den första delen av söndagen. gaah. tom fyllde år.det var fest. fest fest fest. jag gick iväg till bomull där jag mötte upp fredrik, charlotte, magnus, linda o malin.fredag; kanske den bästa dagen på evigheter. jag säger bara the ark! jag säger bara ola salo. jag säger bara wow! http://www.thearkworld.com/

vilken man! vilken utstrålning. vilken karisma. vilken dragningskraft. vilken liveartist! jag o syrran stod o hoppade oss svettiga medans våra karlar var lite mer försiktiga! den mannen skulle kunna få med vem som helst i hans tal. så rolig! såhär fina var vi då vädrets makter ej var med oss! (men vi klarade oss undan från regnet!)


 

Publicerat: 2007-09-01 Klockan: 18:45:55

kom på en sak...

... jag har inte badat en enda gång i sommar....

RSS 2.0