Publicerat: 2008-03-28 Klockan: 23:43:14

tony är ändå bäst

så det så. även om tina vann!

ikväll har vi varit hos familjen gillberg/davidsson. vi fick en god gryta med färsk pasta. sedan en fräsch efterrätt. mums. allt avnjöts till en massa prat o evvans charm.lilltjejen kom ihåg sin kärlek sadde och skulle sitta lite i hans knä. men han var inte så populär när hon inte fick äta mer godis...efter middagen passade evvan o sadjad på att mysa en sista gång för denna kväll!sen satt jag o jecka och pratade en massa medan pojkarna gick en våning ner för att spela tv-spel. vi hörde en massa skrik och stön. ojojoj...

let´s dance final. ja det hade man ju förstått men fan vad synd att inte tony vann...

tack jecka o danne för en riktigt rolig kväll!

imorn är det dags för lyxdag.............................................

 

Publicerat: 2008-03-26 Klockan: 07:38:52

fotbollsspelare

41390-2909

ja det är såhär det är....................

jag överdriver inte.

41390-2908

 

Publicerat: 2008-03-23 Klockan: 22:57:24

År 1387

ja nu har det blivit år 1387. utan att skapa rabalder kan man ju ifrågasätta varför iranierna är lite efter i årantal. det kanske inte är en fråga man kan fråga utan att skapa rabalder. vill man ta mitt simpla uttalande mer seriöst kan man börja tänka efter vad iran har för kvinnosyn, vad de har för lagar, vad de har för statsskick. ja listan kan göras lång. men detta var inte tänkt som en blogg att ifrågasätta iran. utan det var mest tänkt som ett simpelt skämt angående årtalet 1387. däremot kan jag länka till en sida; http://sv.wikipedia.org/wiki/Iran

där kan intresserade läsa mer!

iallafall så var vi i stockholm för att fira iranskt nyår! det var som alltid mycket trevligt att träffa soheila, lars, bahareh och jonas. soheila hade även en vän med sig.god mat, presenter, skratt, diskussioner, fotboll, ostbricka, släktbok, josefine på persiska och mycket mer....

Nyår;

Nyår, eller Noorooz (alternativt Nowruz, Nawruz, Norouz, Nowrooz; now betyder ny på persiska och rooz betyder dag), är ursprungligen zoroastrisk ritual som firas runt den 20 mars, eftersom man använder sig av solkalendern vilket tar sin början på första vårdagen, då solen står i vädurens tecken. Perserna var zoroastrier innan islamiseringen som började på 600-talet. Zoroastrierna firade tidigare alla fyra årstiderna. Nu firar man endast våren.

Till Norooz dukar man en så kallad Haftsin (Haft betyder sju på persiska, och cin motsvarar bokstaven s). Där ingår sju saker som alla börjar på s på persiska, och är till för att fira den zoroastriska guden Ahura Mazdas sju änglar (Amesha Spentas):

  • Samanu (söt pudding), representerar det söta i livet.
  • Senjed (frukt från lotusträd), representerar kärleken (har afrodisiakisk effekt enligt mytologin).
  • Sir (vitlök), representerar medicin.
  • Sib (äpple), representerar hälsa och skönhet.
  • Somagh (rhus eller sumac-bär), representerar solens röda färg.
  • Serkeh (vinäger), representerar ålderdom, vishet, och tålamod. Före islam användes vin.
  • Sabzeh (groddar), representerar födelsen. Ofta virad med färgerna röd, grön och gul, som är de färger som zoroastrierna traditionellt alltid använt.

På bordet brukar man även placera Koranen (koranen läggs bara ut av äkta troende muslimer men de flesta håller sej till det gamla) eller Hafez diktsamling. Ursprungligen hade man Avesta, som är zoroastriernas heliga skrift skriven på det forniranska språket avestiska. Andra har Zend-Avesta (Zend betyder översättning på språket pahlavi), som är en översättning från avestiska till den medeliranska språket pahlavi. Man dukar även med ägg (representerar födelsen) som gärna målas röd, grön, gula, guldfisk, många ljus, samt speglar. Solen, ljuset, och eld har en central roll i zoroastrismen (därav kallas de ibland elddyrkare), likaså speglar som står för självreflektion och reflekterar ljuset från ljusen.

Natten mot sista onsdagen innan Nowrooz firar man Chaharshanbe suri (Chaharshanbe suri betyder röd onsdag på persiska). Man tänder brasor och hoppar över elden samtidigt som man säger "Sorkhi to az man, zardi man az to", vilket fritt översatt betyder att "Ge mig din värme och ta min blekhet". Ramsans mytologiska innebörd är att elden botar sjukdomar. Vördnaden av ljuset och elden spelar stor roll i zoroastrismen.

Under Norooz förekommer också en tradition som heter falgosh (fal betyder sia/förutspå och gosh betyder öron), som utövas av barn och ungdomar. Detta går ut på att man ställer sig i ett gatuhörn, eller bakom en mur, och frågar sig tyst något om framtiden och inväntar första förbipasserande som talar, och tolkar utifrån deras konversation svaret på fråganpåväg till denna högtid stannade vi vid nyköpings bro...

41390-2907

MUMS!

nej nu ska jag tillbaks till soffan för att se lite av en inspelad fotbollsmatch. jag ska då tillägga att det är frid i hushållet då man united vann med 3-0 över liverpool. nu är det nästa toppmatch han väntar på resultatet på!

puss och hej

 

Publicerat: 2008-03-21 Klockan: 18:12:50

påskmysvi var där! påskägg. god 3-rättersmiddag och påskpresenter till alla. waw. det blev en given succé. efter god middag och titt på alla tekniska inköp (pierre jag vill nog ha en likadan videokamera) så bar det av till sängen.där blev det inte så lugna aktiviteter som det var tänkt utan mer eller mimdre brottningsmatcher tills pappa kom och avbröt då det inte var lämpliga aktiviteter i hans nya (läs dyra) säng. men inte deppade vi för det. utan som traditionen följer åkte vi till kårtorp för att se om påskharen varit framme. och tänk att det hade den i år igen. ungarna blev så glada över alla ägg de hittade...som ni ser var inte vädret det bästa. men vad fan gör man inte för traditioner. nu sitter jag hemma och har rast. ja sadjad sa att jag fick rasta ett tag. han har nämligen date för mig. han står just nu och lagar mat och sjunger på viva ronaldo. tydligen en ny låt som den fantastsika man unitedklacken kommit på. ( och ja youtube går för fullt med klacksånger.. visste ni att det finns ngt som heter footytube. helt galet..) den fina tulpanen ni ser kommer från stina som var här igår. vi åt hemmagjorda pizzor, drack asgod xcider spring. jag säger bara gå och köp. de finns bara en kort tid. sedan kollade vi på tv och satt och skrattade till american idol till ca 1.. tokigt!

nu ska jag softa ett tag i soffan innan det är dags för middagen. imorgon kommer mamma o pappa och hämtar oss vid 12. för att åka till stockholm och fira iranskt nyår.

GLAD PÅSK!

 

Publicerat: 2008-03-18 Klockan: 20:00:42

klassfest

ja det är sant. jag har tagit på mig att anordna en klassfest. jag tillfrågade caesar och caroline om stöttning men om sanningen ska fram står jag nog mest själv och stöter ;)

iallafall det är då gymnasiet det handlar om. så den 31 maj ska vi ha fest! så det så. än så länge är det 15 som tackat ja och 2 som sagt ifrån. de andra funderar nog fortfarande. eller så bara skiter de i det. och så finns det tyvärr vissa jag inte ens fått tag på än. ja det blir alldeles säkert en härlig tillställning. iaf om jag minns våra fester förr.. hmm....

har precis varit o ätit kvällsmat med malin på fräcka. så nu har jag återigen tänt planerarglöden inför festen. eller det blir inte så mycket att planera, desto mer att organisera. jag får leka detektiv på äldre dagar...

tisdag kväll. 2 dagar kvar. imorgon blir det att besöka lucky 7, sola, datordate med pierre och träna med syrran. torsdag blir det att träna och sedan umgås med stina, sadjad och förhoppningsvis tomas.

puss

 

Publicerat: 2008-03-16 Klockan: 13:03:59

social helg

i fredags så var det dags för pink ladies att återigen träffas tyvärr blev marie sjuk men vi som var där höll ställningarna. kvällen bara svischade förbi och carita var kvällens värdinna. en oerhört god välkomstdrink följd av massvis med god mat. mums. när vi väl hade ätit så blev det diskussioner och listor. lite frågequiz a lá sadjad...

tack carita!lördagen bestod även den av sociala sammanhang. först ut var lite combat tillsammans med systra mi. det följdes av inköp av mat och städning av lägenhet. efter det softade vi i soffan framför lite fotboll. sedan var det dags att gå till myrbergs. där skulle det denna kväll bli schalgeryra. vi fick mumsig plockmat i tapasform. mums. sedan hade osse gjort ordning lappar och vadslagningen påbörjades. ännu en underhållande kväll med mycket skratt!

tack milla o osse!
nu får vi se om även denna söndag blir av underhållande form. sadjad är just nu iväg och spelar match. jag rensar min garderob (som jag gör ca 4-6 ggr om året..). snart ska vi hjälpa alex att flytta. ja jag tror faktiskt att de tidigare 2 dagarna vinner i underhållande faktor. men det ska bli kul att se alex nya lya.

kvällen SKA bestå av god mat och godis. självklart kommer även en film att avnjutas.

vi är numera nöjda medlemmar av www.lovefilm.se . oerhört bra klubb med en massa bra filmer.besök den!

veckan som följer;

mån - jobba plus kvällsmöte
tis - jobba plus träna plus träffa malin på fräcka
ons - jobba plus sola plus träna
tor - jobba plus träna
fre - landet eller samling hos spalles plus date a lá sadjad
lör - iranskt nyår i sthlm
sön - iranskt nyår i sthlm
mån - än så länge en blank dag..

 

Publicerat: 2008-03-15 Klockan: 01:20:52

whatever

Postat av: whatever

1. Vem är du? - Skit i det du.
2. Är vi kompisar? - Nej.
3. Hur och när träffades vi? - har vi träffats?
4. Tycker du om mig? - Nej.
5. Skulle du kunna pussa mig? - Nej.
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de! - - fröken-ingen-självdistans. You figure it out!

7. Beskriv mig med ett ord  - Dum.
8. Vad var ditt första intryck av mig? - Usch.
9. Vad påminner dig om mig? - Helge Fossmo
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara? - Självinsikt!
11. Hur bra känner du mig? - inte alls.
12. När sågs vi senast? - Har vi setts?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig. - blogg?
ja först tänkte jag inte ägna dig en tanke. men det blev så. först blev det bara ett kort svar på kommentarfältet. men nu skulle min älskade sambo in på toaletten så då kom han med förslaget att datorn skulle på. o vad kan väl passa bättre då än ett litet blogginlägg.

ja denna whatever. varför? varför ägna den tiden att fylla i detta lilla test när man skriver sådana här kommentarer. jag kan inte begripa syftet. okej om det vore skrivet med viss intelligens. eller viss självdistans av denna whatever. men när det står skrivet på detta fjortissätt så blir det bara en larvig kommentar.

ja och troligtvis har vi träffats varför annars ens hysa så mycket agg mot en medmännsika. troligtvis vet jag till och med vem du är. troligtvis vet jag till och med varför du tycker allt detta. jag säger; ledtråden var helge fossmo. i got u....

varför ens besvara en sådan här kommentar på detta vis? jo för att liksom pierre visa att visst.. go on. skriv om du blir nöjd av det. kan du inte ens skriva på ett mer intelligent sätt eller med konstruktiv kritik så säger jag liksom du whatever. det finns ett om. om det är en kommentar som jag upplever direkt sårande eller kränkande. då tar jag bort den. det var länge sedan nu. men det kom ibland. i anslutning till vår skilsmässa och sedan mitt nya förhållande. men är det här det bästa du kan komma på så be my guest.

däremot har jag bland fått vissa roliga kommentarer men ifrågasättande. det är roligt. då jag får motivera varför om vissa saker. men det här är ju rena barnfasonerna.

och nej mitt motto i livet är inte att bli älskad av alla. skönt är väl det. då hade jag haft det jävligt jobbigt. då hade jag inte ens startat upp en blogg. har man gett sig in i leken får man leken tåla. men jag har bara en önskan. skriv vem du är. eller skriv åtminstone vad jag har gjort som är så hemskt istället för detta blaj.


från fröken-ingen-självdistans... o fan jag trodde det var det jag verkligen hade. nej men just det. det är ju det jag inte har. tack för upplysningen.

på söndag kommer en pink ladies blogg samt schlageryra


 

Publicerat: 2008-03-12 Klockan: 15:46:32

kändis

http://www.amelia.se/senaste-numret/2008/amelia0708/index.xml

ja det är sant. jag är kändis. sadjad är kändis. iaf i en millisekund när ni bläddrar igenom senaste numret av amelia. för kanske 1-2 månader sen satt jag o slösurfade. kom in på amelias sida o såg att det fanns en tävling. vi kunde vinna en spahelg. vad krävdes av oss? skicka in en bild o beskriv vad ni gör för varann. jag skrev en uppsats som vanligt. de fick rättigheter att korta ner det som vanligt. jaja sen tänkte inte jag mer på det.

men så igår.

tidningen kom. jag läste den. mot slutet började jag fundera på om jag skulle slänga den eller om sadjad ville bläddra i den. då kommer det. ett uppslag o jag ser oss. jag skriker nästan till o kastar bort tidningen till sadjad. herregud.... tanken hade inte ens slagit mig. att de kunde välja att publicera bilden i tidningen. nej vi vann inte men de publicerade ändå vår bild o min komprimerade text.

herregud säger jag bara. o jag som inte ens tror på gud....

image2873

 

Publicerat: 2008-03-12 Klockan: 11:07:37

frågor som vill ha svar...

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord ^^
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig

Ja kopiera dessa frågor o skriv dit dem i mitt kommentarfält. Besvara dem!


en sjuk golvad jossan o en frisk sportig sadjad..

imorgon ska jag också vara helt frisk! så det så!

 

Publicerat: 2008-03-11 Klockan: 12:02:43

naglarnas rolls royce

ja så har min nagelteknolog sagt om mina naglar. jag vet inte ens om rolls royce stavas på det sättet som jag har stavat det. ja men hon tycker iallafall om mina naglar. eller hur anna?;)

så jag tänkte helt enkelt lägga upp ett par bilder för att göra min sjukdomstid lite roligare.....ja hon har även sagt stan snyggaste naglar. nej jag är inte blygsam jag inte. mohaa.. ja o då är det ju hur de ser ut som på bild hon pratar om. utan hur de ser ut innan bilden. innan hon har lagt på gelén. kvaliteten. ja jag tänkte bara att jag behövde lite positiv feedback när jag är hemma och tråkar o vill iväg o jobba.

men febern säger sitt. halsen börjar bli bättre! tack! men febern har bosatt sig hos mig. så jag blir hemma imorn med men på torsdag hoppas jag verkligen att jag kan gå. jag dör av tristess...

 

Publicerat: 2008-03-10 Klockan: 14:28:09

VAMS

det finns vab. det finns fl. det finns en massa olika förkortingar. numera finns även vams. det står för VårdAvMigSjälv.  Just nu praktiserar jag vams. i helgen hade vi halvt som halvt vab (vård av barn) när vi var stödfamilj och nu är jag vams här hemma.

första delen av natten sov jag som en stock. helt borta. ja jag tror det iallfall - man är ju inte det säkraste vittnet när man väl sover. andra delen av natten frossade jag. kall. varm. kall. varm. av med täcket. på med täcket. ut med foten. in med foten. jag var riktigt ambivalent. så om frossan ej skulle vara nog så var min hals min största ovän och jag kunde inte ens svälja.

därav min vams-dag. får se hur det blir resten av veckan. vad jag vet är att det blir en vams-dag imorgon också. just nu är mitt tillstånd lite klarare. såsom det kan vara ibland mitt på dagen. jag har feber, men ej så jag dör. jag är fortfaramde ovän med min hals men kan iaf svälja lite nu. dock vet jag att om några timmar blir det värre. alltid på kväll, natt och morgon. jag förstår inte det. jag kan förstå det om det är som så att man är igång under dagen. då tycker jag till och med att det kan vara riktigt logiskt. men inte när man tar det lugnt. visserligen har jag varit ute och inhandlat halstabletter. jaja...

igår var vi hos gustav. några spridda bilder från det;och ja morfar jag lovar att höra av mig när hollywood ringer. det var en mysig tillställning och mycket goda chokladbollar. emil ---> moster tog 5 stycken... jag var olydig!

hoppas att alla andra mår lite bättre än vad jag gör. puss

 

Publicerat: 2008-03-08 Klockan: 20:18:09

utelekja det hade vi idag hos familjen wahlstedt. vår nya "familjemedlem" tyckte att det var mycket roligt! o ungarna var så förstående och duktiga! emil förstod direkt hur han skulle ta kontakt med honom.

ses imorn ungar.. då ska gustav ha 8 års kalas!

puss

 

Publicerat: 2008-03-07 Klockan: 17:39:35

intensiv vecka

ja veckan som snart passerat (dock återstår de bästa dagarna..) har varit intensiv. det har varit så pass mycket att jag inte ens hunnit uppdatera bloggen.

det har varit möten, träningar, tandläkarbesök, mammadate och annat.

men nu är det helg! vi är stödfamilj denna helg. i 2 dygn. vi hade tänkt att åka till badhuset men lite feber har gjort att det nog inte blir så. dock satsar vi på att besöka syrran med familj imorn!

nu ska vi starta upp tacosbestyret!

då vet ni iaf vad vi gör i helgen! på söndageftermiddag så ska vi fira gustav som fyller 8 år på tisdag. herregud... 8 år. det är inte sant. det var ju inte länge sen han föddes. men om man tänker som så att jag faktiskt var tillsammans med fredrik när han föddes så är det ju väldigt länge sen!

puss hej

 

Publicerat: 2008-03-02 Klockan: 13:33:19

underbar morgon

denna helg har varit helt fantastisk. jag känner mig så lugn och avslappnad. tankfull och belåten. det har varit en helg både i gårdagens tecken men också om morgondagen. främst av allt har helgen handlat om nuet.

fredagens vardagshandling på maxi tog en plötslig vändning när jag plötsligt såg michele där. det är sant. jag frös till. tårarna började rinna utan att jag kunde styra mina impulser. det tog några sekunder innan jag sansade mig. hon stod där. någon meter från mig vid grönsaksdisken. hon måste ha tyckt att jag var mycket underlig. jag kunde inte flytta min blick från henne. hur skulle jag kunna det, michele var ju där. såsom hon kanske skulle ha sett ut idag. det korta håret i slingor. de gråa mysbyxorna. den söta näsan. den lite ifrågasättande blicken. det var michele. till och med sadjad som mest upplevt michele från foton såg henne. så helgen började med gårdagen.

helgen har varit mer om gårdagen då jag har ett helt fantastiskt fotoprogram i datorn som tar bort röda ögon. så jag har gått tillbaks och gjort gamla favoritbilder finare. då har jag stött på en del gamla minnen. bland annat vår gemensamma pargaresa. jag kan nog återigen se dessa bilder utan att grubbla. utan att må dåligt. utan att nu faktiskt minnas de positiva sakerna. även att den resan var ett stort grubblande i sig både för mig och pierre. så jag jag ändå glädjas åt det roliga på en annan nivå nu. det känns skönt.

jag sa att helgen även handlat om morgondagen. alltså det som komma skall. ja och det är väl alldeles underbart att återigen tro på livet. att känna en genuin kärlek och känna glädje inför framtiden. inte tvivel. att se sin andra hälft framför sig och tillsammans prata om ämnen som kommer att beröra vår morgondag. underbart.

men framför allt har helgen bestått av nuet. denna morgon har varit en underbar morgon. jag vaknade strax efter 9 och låg kvar i sängen i ca 3 timmar. bredvid min sovande andra hälft. när han vaknat upp började vi prata om allt. om filosofiska och existentiella frågor. vissa frågor och tankar har vi berört tidigare. men långt ifrån alla. det är spännande att prata om sådana saker som det inte finns givna svar på. utan sådant som man får göra egna tolkningar av. ta erfarenheter och tankar från sin egen referensram. bilda sin egen uppfattning och sedan förmedla den. se hur den andra reagerar. sedan få ta sig till den andres tankar och bilda sig en uppfattning om det. det bildas ett alldeles särskilt djup då. ett djup som jag uppskattar och vörnar om.

vi har levt i nuet, gjort vad vi har velat. både tillsammans och var och en för sig. en skön lunk. men om några timmar ska denna lunk avbrytas av ett intensivt boxpass. vad fan har jag gett mig in på? en söndageftermiddag. jag som alltid resonerat att söndagar är min lilla vilodag. där ser du syrran vad jag ställer upp så du ska få till din teknik lite mer till kommande combatpass!

nu när jag har varit så öppensinnad om mitt gånga liv så tänkte jag till och med återigen publicera ett par gamla bilder. för att det känns helt okej att göra så. jag kan inte och tänker inte gömma, glömma eller förneka det gångna. utan det har fått mig till den plats jag befinner mig idag. såsom jag resonerar idag. såsom jag är idag. plus att jag har en så fasligt storsint sambo som accepterar detta faktum att jag och mitt ex fortfarande är de såtaste vänner. det är stort! det är även stort av mitt ex att kunna vara vänner. det är även stort av mig att handskas med denna ibland kanske skumma situation. fan vad vi är storsinta av oss! kram till oss 3! (caroline.. kolla milla o osse hade verkligen sådana här huvudprydnader..!)blickar bort.. tänker.. funderar.. byter riktning.. tar nya kliv.. mot det okända.. mot ett liv där stora delar av mina nära hade kunnat valt att vända.. att ej stötta.. befinner mig sedan i ett vakum.. vad är rätt.. vad är fel.. vad är det med mina känslor.. hur ska jag känna.. vad ska jag göra.. ensam.. är det fel.. nej.. det är inte fel..

välj att leva ditt liv såsom det känns rätt för dig. ingen kommer tacka dig i slutändan för att du levt ett liv du kanske inte ville leva. stå upp för dina känslor. gå din egen väg. det finns redan så många gångar att följa, ta en annan väg. markera hur du vill ha det. gör det sedan. vad vi vet är livet för kort för att levas på ett sätt som man bara nöjer sig med. ta plats. du har bara dig själv att skylla. du har bara dig själv att tacka. skylla eller tacka för att du lever ett liv du mår dåligt/bra av. var sann mot dig själv. du står dig själv närmast.

image2844

jag älskar dig sadjad azari!

image2850

 

Publicerat: 2008-03-01 Klockan: 11:30:21

utmanad

Jag har blivit utmanad av Johanna Roos
Tänkte anta den utmaningen!

 
Regler:
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.
 
Vad gjorde du för tio år sedan? 
Jag var 17, skulle fylla 18 snart. Började tycka om att gå i skolan och att få bra betyg. Från att ha varit skoltrött i ett par år. Var tillsammans med Fredrik sen ett par år tillbaks. Umgicks med vänner och Fredrik. Festade och såg på film.
 
Vad gjorde du för ett år sedan? 
Var nykär (som jag är nu med...!) och jobbade på samma jobb som nu. Började återigen trivas fint med livet och mig själv. Våndades ibland över allt som hänt.
 
Fem snask du gillar? 
* Smågodis
* Glass
* Chips
* Ostbågar
* Dippa grönsaker
 
Fem sånger du kan hela texten utantill:

* Die Mauer - Ebba Grön
* Unforgiven - Metallica
* Ingen kan älska som vi - ?
* Doll parts - Hole
* My name is - Eminem


Vad skulle du göra om du var miljonär?
Ja det beror ju precis på hur många miljoner jag hade i mina ägor. En? Köpa en lägenhet och betala av skulder. Flera? Samma som vid en plus en stor fest för mina nära och resor. Invenstera resten!

 
Tre dåliga vanor:
* Knak knak... mina fingrar knäcker titt som tätt
* Lepsylberoende
* Vill få saker gjorda på mitt sätt och vid den tidpunkt jag kalkylerat att de ska bli gjorda på. Inte en sekund senare, då gör jag det själv istället.
 
Fem saker du gillar att göra?
* Ha kvalitetstid med Sadjad
* Åka på semester
* Vara bland vänner och familj
* Se på film
* Planera en underbar framtid

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
* Pösig klänning (som är halvmode just nu - jag skulle se helt vrickad ut)
* Mormorstrosor
* Kläder som är alldeles för noppriga
* Kläder med för skrikiga färger och för många kombinationer
* Kjolar som har den där längden som gör att de ser en storlek för stora ut

Fyra favoritsaker: 
*Digitalkameran
*Min mobil
* Min dator
*USB-minnet


3 personer jag utmanar:

* Sadjad - nu är det väl för fan tid att uppdatera din blogg ;)
* Fade
* Erika


RSS 2.0