Publicerat: 2013-01-28 Klockan: 08:41:00

babysim

igår var det dags för andra passet babysim. men då noah fortfarande var lite tagen efter sin feber så blev det bara lovi som fick bada. då sadde ej kunde bära efter en fotbollsskada fick jag följa med. varför jag inte kunde åka själv beror på att jag inte får bada pga tatueringsprojekt. så det blev barnvakt till noah och så åkte vi dit tillsammans som på tiden med noah:)
 
  
 
precis som förra gången tyckte hon att det här var riktigt roligt!
 
 
2 fina!
 
 

 

Publicerat: 2013-01-27 Klockan: 22:47:00

sjuklingar

har haft 2 sjuklingar hemma i veckan. på lovi var det 3-dagarsfebern som spökade och noah hade feber och lite lätt förkylning som avslutades med en kruppnatt. efter dessa dagar har bägge varit lite slöa och extra griniga ett par dagar men nu börjar det ordna upp sig!
 
 
hoppas de vaknar pigga och glada imorgon!

 

Publicerat: 2013-01-27 Klockan: 19:20:20

ny tid

jaha.. det var det beskedet. eller rättare sagt det blev inget besked för det blev ingen röntgen. allt gick prima på vägen till sjukhuset och noah visste precis vad som skulle ske. han var glad och sprang omkring i korridorerna. frågade var och varannan människa om de också hade varit på röntgen.
 
 
sen ropades hans namn upp. då var det inte så kul längre. vi gick in i det kala rummet och där stod en ensam gigantisk maskin. nej nej nej.
 
"jag vill inte jag vill inte jag vill inte"
 
tillslut kom han upp på "sängen" men stel som en pinne och smått hysterisk. efter lirkande från min sida fick sadde lov att komma in och efter lirk från saddes sida fann de lite såpbubblor för att försöka göra situationen mer lockande. då la han sig ner men så fort maskinen sattes igång blev han hysterisk igen.
 
det var bara att ge upp. efteråt sa han att det var kul... ehh??? han hävdade också att vi var klara, så det var nog det som han tyckte var kul.
 
de 3 ur personalen som var med i rummet sa att man skulle försöka göra undersökningen utan något läkemedel först. men jag står här frågande till varför ingen försökte locka? visa på en nalle, lägga sig själv på sängen, berätta vad som skulle ske. vad som helst.
 
nej det enda som gjordes var att ta fram en låda med några klistermärken och så sa de att om man var DUKTIG fick man ett klistermärke. noah gick därifrån tomhänt.....
 
lilla vännen. det tog ett tag innan han lugnande sig efter stora maskinen upplevelsen. nu väntas en remiss med ett besök på barnkliniken för infart och lugnande medel. om det räcker. ska ringa till barn imorgon och prata med dem. kanske är det bäst med sövning direkt.
 
så var det med det.

 

Publicerat: 2013-01-24 Klockan: 14:34:54

förberedelser

 
det börjar bli viktigare och viktigare med förberedelser. idag har vi tittat på ville som ramlat och ska få göra en datortomografi. nu är noah helt (??) på det hela med vad som ska ske imorgon...!
 
www.1177.se/barnavdelningen/vi/

 

Publicerat: 2013-01-24 Klockan: 09:58:00

trapphuset

vi bor i en hyreslägenhet här i norrköping. vår trappuppgång är riktigt fin! hela huset faktiskt. vilka grannar. grannar som hjälps åt, passar barn, bjuder in på middag, bjuder in för lek och skrattar!
 
i veckan hade vi besök här hemma av en av grannpojkarna som är kompis med noah. ludde och noah passade på att leka med bilar, äta middag och röja runt lite!
 

 

Publicerat: 2013-01-23 Klockan: 19:44:32

1 av 2

den här veckan har det varit/är det 2 sjukhusbesök inplanerade med noah. igår var vi på ögonmottagningen och på fredag är det dags för datortomografin.
 
 
 
korridorerna var mycket tilltalande denna gång. ojoj. rymningsbenägen 2-åring sågs överallt och ingenstans....! noah lät sig undersökas relativt samarbetsvilligt. när det kom till att benämna o, kvadrat, hus och hjärta briljerade han. sen var det den mindre roliga biten. sitta med glasögon på sig och ta ett öga i taget. att han ens gick med på att ta på sig glasögonen imponerade på mig.
 
men nej - tro inte att du får ett svar ur mig med dessa på...!
 
 
noah fick godkänt och han behöver inte komma på någon mer undersökning nu. det räcker med bvc´s koll som de har vid 4 år. så skönt! efter undersökningen fick han välja på att leka i lekterapin eller köpa en glass. han valde att leka!
 
 
noah ville inte gå därifrån och skrek: jag vill inte hem, det är roligt på sjukhuset....!
 
så vilken tur att han ska få gå dit på fredag igen. håll tummarna då. efter den röntgen avgörs det om det är dags att avlägsna skruvarna inne i ryggen....

 

Publicerat: 2013-01-21 Klockan: 08:02:00

babysim

så har vi varit på lovis första babysim. som hon älskade det. precis som hennes bror gjorde när vi gick ner i bassängen med honom första gången.
 
 
noah gick på passet efter lovi. han var äldst i sin grupp men det gjorde inget då det gick att anpassa övningarna och han var nog den som fick ut mest av alla sånger.
 
trevligt söndagsnöje!
 
efter babysimmet åkte vi hem till matilda för ännu ett kalas:)
 
 
tack matilda för att vi fick vara med på ditt kalas!

 

Publicerat: 2013-01-20 Klockan: 20:57:00

på torpet

i lördags åkte vi till andreas och caroline för att träffa lite vänner och en massa barn. numera har tydligen barnen blivit fler än vad det finns vuxna till. 9 barn....
 
 
och 8 vuxna..
 
 
titta majas min när noah ville ta lite chips. maja vaktade skålen som det vore hennes käraste ägodel.
 
 
lovi fick låna andreas keps ett tag.
 

 

Publicerat: 2013-01-19 Klockan: 17:42:00

tack

alltid lika fint att ses. äta... (ja alla utom jag då..), prata och minnas!
 

 

Publicerat: 2013-01-19 Klockan: 13:05:00

niceville


 

Publicerat: 2013-01-18 Klockan: 22:14:25

django unchained

django unchained, 2012. regi quentin tarantino.
 
okej. det är ingen hemlighet att jag skulle älska filmen. jag helgonförklarar i stort sett allt tarantino gör. men jisses vilken jävla grym film. inte nog med att filmen är snyggt gjort, manuset är grymt, musiken är klockren samt aningens humoristisk, skådespelarna briljerar... nej filmen får tittaren att tänka och minnas också.
 
om hur grymt livet var under slaveriet. stundvis kändes det som om tarantino skapat en film som nog får många amerikaner att skämmas för sin bakgrund. det finns en scen när de har huvorna på sig som är så klockren....!
 
till filmen. jamie foxx är grym, christoph waltz gör sin coolaste karaktär någonsin, leonardo dicaprio kommer in och fullständigt äger vissa scener. samuel l jackson kändes lite överspelad från början men mot slutet känns han lika bra han. filmen utspelar sig under slaveriet och christop walts karaktär dr. king schultz vill köpa en slav för att få denna att bli prisjägare tillsammans med honom. där börjar filmen. sedan blir det tarantino tarantino tarantino.
 
behövs ingen mer förklaring. jag älskar filmen. musiken gav mig rysningar. skådespeleriet gav mig rysningar. blir nog bästa filmen 2013.....!
 
betyg 5 av 5.
 
imdb - 8.7 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-18 Klockan: 16:01:10

svar från noahs läkare

Mailade noahs kirurg angående allt som stått i tidningen och vår oro. Fick detta svar... Typ en halvtimme efter jag mailat.

Hej!
Vet inte riktigt vad som står i tidningen. Vi väljer alltid undersökning efter vad som skall bedömas.

DT-undersökningarn som görs sker vanligen efter ett sk lågdosprotokoll, som tagits fram och godkänts för ändamålet.

Slätröntgen och MRT kan tyvärr inte se om skruvar sitter rätt eller om steloperationer läkt. MRT görs för att se nervstrukturer men är dåligt för att se skelett. Slätröntgen görs för att se hela ryggen och sker då enligt ett speciellt lågdosprotokoll. Vi har gjort CT bara över ryggen. Det har varit motiverat när det skett, exempelvis för att se skruvlägen och läkning av ben.
Jag förstår att ni blir oroliga, men vi kan inte avstå från CT om det uppkommer behov. Ni får nog avgöra när situationen uppkommer om ni accepterar den undersökning som jag föreslår.
Med vänlig hälsning
Hans T

Jag köper hans svar. Vad har jag för val? Det känns ändå bättre nu. Absolut inte bra, men bättre.


 

Publicerat: 2013-01-18 Klockan: 12:21:00

identity of a killer

identity of a killer, 2010. regi eric lartigau.
 
ångest! jag har ångest från ca 40 min in i filmen tills den tar slut. en fransk film om paul som är en framgångsrik man som lever tillsammans med sin fru och sina 2 barn. men när han får reda på att hans fru är otrogen råkar han i en olyckshändelse döda älskaren. därefter flyr han landet och ska skapa en nytt liv med hjälp av den mördade älskarens identitet. jag satt med ångest. ångest över valet att lämna sina barn och taskiga fru med sådan ovisshet och en mängd lögner. ja främst barnen då. ångest ångest ångest.
 
betyg 4 av 5.
 
imdb - 6.6 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-17 Klockan: 20:39:00

kul grej

det här var ju en kul grej som pappa kom hem med från jobbet....!
 
 
så ja!
 

 

Publicerat: 2013-01-17 Klockan: 12:10:00

julen är borta

julen plockade vi bort redan på annandagen. men det bästa av julen fick sitta kvar längre;
 
 
här är noahs pyssel som han kom hem med från förskolan innan jul.
 
 
detta fick noahs pedagoger av noah.
 

 

Publicerat: 2013-01-16 Klockan: 18:33:00

så små..

de var ju så små... båda två. jisses. noah strax över 2 och lovi nyfödd och så små så små.....
 

 

Publicerat: 2013-01-16 Klockan: 10:11:00

lätt?

vem har sagt att det ska vara lätt att äta smörgåsrån?
 

 

Publicerat: 2013-01-15 Klockan: 14:55:00

prime time

prime time, 2012. regi agneta fagerström-olsson.
 
en film baserad på en liza marklund bok. 10 personer befinner sig i ett slott under en tv-inspelning när ett mord uppstår. därefter ska det spekuleras i vem som kan vara den skyldiga.
 
nja inget vidare men helt okej.
 
betyg 3 av 5.
 
imdb - 5.2 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-15 Klockan: 10:28:00

drottningen


 

Publicerat: 2013-01-14 Klockan: 20:22:00

skiktröntgen

noah har genom sina få år gjort många olika röntgenundersökningar. vanlig slätröntgen men också flera skiktröntgen i form av magnetröntgen eller datorromografiundersökningar.
 
att dessa har en större strålningsgrad är inget okänt. de ger upp till 100 gånger högre stråldos än en vanlig röntgen.
 
nu har en brittisk studie som gjordes i somras blivit känd och det står om den i var och varenda tidning nu. barn som skiktröntgas före 10 års ålder löper ökad risk att få hjärntumör och leukemi inom 10 år efter undersökningen.
 
åt helvete!
 
det har jag väl förstått. att den ökade risken måste innebära något med cancer att göra. men det känns åt helvete att läsa det svart på vitt. barn är mer strålningskänsliga än vuxna. känns inte helt hundra att noah har gjort otaliga röntgenundersökningar innan 2 års ålder.
 
om 2 veckor är det dags igen. datortomografi....
 
jag ifrågasatte alla röntgenundersökningar när noah var nyfödd och inlagd på alb. men som läkarna sa så är nyttan större än risken i noahs fall och visst är det så. men nyttan tar ändå inte bort risken för dessa undersökningar.
 
noah kommer göra dessa undersökningar under hela sin uppväxt. vilket innebär att hans ökade risk för hjärntumör och leukemi finns upp till 20 års ålder. känns inget vidare.

 det står att 200 barn per år får cancer i sverige som en följd av dessa undersökningar. ja men det är ju ingen stor siffra tänker ni. nej men om man tänker att risken att födas med vacterl ligger på ca 15 barn per år så förstår ni tankegången....
 
kan säga som så att det känns som en rätt pissig måndag efter att ha tänkt på detta.....

 

Publicerat: 2013-01-14 Klockan: 11:59:57

lássaut

lássaut, 2010. regi julien leclercq.
 
fransk film om kapningen av ett franskt flygplan 1994. vi får följa dödläget som uppstår i alger och sedan höjs spänningen när planet landar i marseille. ingen spektakulär film men för mig blev det lite utav en historialektion och det är alltid nyttigt.
 
betyg 3,5 av 5.
 
imdb - 5.9 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-14 Klockan: 10:04:15

lowa eva julia

igår var vi i kyrkan för att vara med på lowas dop. sist ut ur vårt onsdagsgäng att ha fest. här var vi som var på plats i bänkraderna. ja som ni ser så sov sig noah genom hela akten.
 
 
här kommer lowa!
 
 
nu är lowa eva julia döpt!
 
 
efter dopet var det lunch och fika i församlingenslokalen. gott gott gott!
 
 
våra gullungar.
 
 
sara och erik med lowa.
 
 
tack för att vi fick vara med och fira lowas dag med er!
 
hemma med de små....
 
 

 

Publicerat: 2013-01-12 Klockan: 23:02:00

matilda 4 år

på måndag är det 4 år sedan matilda kom till världen. idag var det dags för hennes första barnkalas och likaså noahs första barnkalas. hon hade maskeradtema och det var väldigt många prinsessor, någon häxa, piratprinsessa och en fotbollsspelare.
 
 
noah var i sitt esse. han mådde finfint under kalaset och var inte blyg utan deltog i alla lekar under 2,5 timme.
 
 
här leks det för fullt. kom alla mina barn, pomperipossa, namnleken och en ballonglek.
 
 
barnen fick dekorera sin egen prinsesskrona.
 
 
även här förvånade han mig genom att älska sin krona:) killen som vägrat klä ut sig....!
 
 
lovi var även med på ett hörn. sugen på tårta....!
 
 
det kom en pirat på besök....!
 
 
alla barnen som deltog på kalaset!
 
 
tack myrbergs för ett riktigt bra kalas och tack matilda för att noah blev bjuden. han var superlycklig och sa att "det var roligt på kalaset" och berättade om dans, lekar, ballonger och glass.
 
 
efter kalaset tillbringade vi ett par timmar hos myrbergs minus oskar plus tina, leah och olivia då grabbarna hade tipslördag här hemma hos oss. lyckat för alla tror jag!

 

Publicerat: 2013-01-12 Klockan: 10:33:00

påsen på magen

noah har börjat intressera sig lite för "när han var bebis och var sjuk" som han kan säga ibland. vi har en bok här hemma som jag gjort om noahs första sjukhustid med bilder, text och minnen. den vill han titta i då och då. de bilder han fastnar för är en bild när han har påse på magen och när han har sond i näsan.
 
sen har han sett en annan bild på en annan flicka som har påse på magen. den bilden ber han om att få se då och då. detta blev ett ypperligt tillfälle att visa hans ärr på magen och säga att han hade ju faktiskt den där påsen på magen är han var bebis. när han var som lovi.
 
han tycker även om att leka med hans "hjärtekatt atlas" och lyckokaninen. när han lekte med dem så sa jag att han har ett sådant streck på ryggen som atlas har. han försökte svänga om och titta på hans tröja:)
 
eftersom vi har sparat en massa stomipåsar så han själv ska kunna få se dem när han blir äldre så tog jag fram en och satte på en påse på lovi. det kändes märkligt och lite olustigt. noah fick se det och han tog det som det mest naturliga i världen. men hon hade dock bara påsen i 15 minuter. noah i 6 månader. lite skillnad. hon trodde att hon hade fått en ny leksak och satt och drog i den precis som noah gjorde i slutet.
 
 
lovi med påsen
 
efter att vi tog bort den var det inget mer med det. tills natten kom. som jag drömde. drömde om noahs alla sjukhusbesök. drömde om operationer som strulat. drömde om kommande operationer. drömde om sjukhus hela natten kändes det som. vaknade upp med en lustig känsla. nu är stomipåsarna undanlagda tills noah själv ber om att få se dem igen.
 
 
noahs sista bild med påsen på magen. på sjukhuset innan operationen.

 

Publicerat: 2013-01-12 Klockan: 10:15:09

lilla mormor

under julledigheten var vi iväg och besökte min mormor, eller som noah kallar henne lilla mormor.
 
vi säger mormor lillan om henne men i noahs huvud har det såklart blivit lilla mormor. så gissa vem som är stora mormor nu;) mormor är nöjd över att bli kallad lilla mormor.
 
lovi charmade mormor, eller var det tvärtom?
 

 

Publicerat: 2013-01-07 Klockan: 09:24:00

berättelsen om pi

berättelsen om pi, 2012. regi ang lee.
 
fin film om en pojke som söker olika vägar i livet. hans familj ska flytta från indien och han blir skeppsbruten tillsammans med en av familjens djur från deras zoo på en båt, en tiger. där börjar resan. den långa resan till hans räddning. under resan får vi följa pi´s själsliga samt fysiska resa. hans relation med tigern och hans svårigheter att skilja på dröm och verklighet.
 
det är en vacker visuell resa. filmen är fin, hoppfull, sorgsen och hemsk. allt i ett skulle man kunna säga. en del kanske tycker havet är vackrare efter denna film men jag är mer livrädd än någonsin efter denna film.
 
betyg 4 av 5.
 
imdb - 8.3 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-06 Klockan: 09:17:00

skala clementin

sådär ja!
 

 

Publicerat: 2013-01-05 Klockan: 16:48:00

away we go

away we go, 2009. regi sam mendes.
 
rolig! ett par som väntar sitt första barn reser runt usa för att se vart de ska bosätta sig med barnet. på resan möter vi deras vänner, kollegor och förflutna. allt med kärlek och respekt för varandra som par. de gör inte bara en fysisk resa utan en själslig då de funderar på om de kommer bli bra föräldrar och hurdana föräldrar de vill vara åt sin dotter.
 
det känns som om budskapet med filmen hamnar någonstans med "det spelar ingen roll hurdan förälder du är - de flesta klarar sig rätt bra ändå". frågan är bara om de gör det;) en del av föräldrarna man möter i filmen är extremt extrema!
 
betyg 4 av 5.
 
imdb - 7.1 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-05 Klockan: 00:40:00

ett halvår

min bebis. ett halvår. på minuten när denna blogg publiceras. i skrivande stund ringde jag in till förlossningen första gången och berättade om värkarna jag haft under dagen och 2 h och 40 min senare var hon ute.
 
nu är hon ett halvår. hon har gått från att vara en skrikande liten argbigga med ond mage till att bli en nöjd bebis som utforskar livet. nyfiken som få och i stort sett omöjlig att amma då det alltid finns roliga saker att se på. sitter själv, äter mat, vägrar välling, älskar sin storebror, kramar sin mamma, kiknar åt sin pappas magbus, älskar att plaska i badet, snurrar runt, försöker komma upp i något som liknar krypställning, hoppar, hoppar, hoppar, sa jag att hon hoppar?
 
skrattar, ler, pratar och är en fantastisk liten individ. idag är sista dagen jag tänker ägna mig åt "dagtidsamning". från och med imorgon blir det mat för hela slanten. på nätterna får hon fortfarande amma om hon vill.
 
hon är en underhållande liten krabat den här lilla lovi som vi har inneboende hos oss.
 
grattis på halvårsdagen lilla gumman!
 

 

Publicerat: 2013-01-04 Klockan: 22:07:16

som han suktat....


 

Publicerat: 2013-01-04 Klockan: 09:41:00

australia

australia, 2008. regi baz luhrmann.
 
ännu en visuellt vacker film. filmen handlar om brittiska sarah som kommer till australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som försvunnit efter att ha åkt dit för att sälja deras ranch. väl där inser hon att mannen är död och nu ska hon ta hand om ranchen och deras anställda själv. filmen visar även den överraskande bombningen av darwin som är en motsvarighet av attacken mot pearl harbor.
 
sen har även hugh jackman - ingen bestämmer över mig - en stor roll i det hela!
 
betyg 4 av 5.
 
imdb - 6.6 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-02 Klockan: 20:34:00

tingeling, vingarnas hemlighet

tingeling, vingarnas hemlighet, 2012. regi roberts gannaway och peggy holmes.
 
vilken fantastisk upplevelse att vara på bio med noah för första gången. det var inte 100 % säkert att vi skulle kunna se klart filmen eller ens komma in i salongen men det gick fantastiskt bra och som han kan prata på om den stora filmen, tjineling och chipsen. plus de andra barnen.
 
det är nog första gången jag ser en film utan ondska men ändå med viss spänning. det var ju skönt att det fick bli noahs biodebut. filmen handlar om tingeling som bor i sommardalen och är nyfiken på den andra världen. vinterdalen. en dag tar hon sig dit och finner då en älva som föddes ur samma skratt....
 
det låter banalt och visst är det just det men det är en fin film med pampig musik, roliga kommentarer och fantastisk vänskap.
 
betyg 3,5 av 5.
 
imdb - 6.5 av 10.
 
 
bilder från biobesöket;
 

 

Publicerat: 2013-01-02 Klockan: 17:18:00

benjamin buttons otroliga liv

benjamin buttons otroliga liv, 2008. regi david fincher.
 
wow. det går sakta och det är så skönt. för filmen är så fin. benjamin föds den dag som första världskriget slutar. hans mamma dör vid födseln och hans pappa lämnar bort honom vid trappen till ett åldershem då benjamin ser ut som en bebis till kropp men med en gammal mans ansikte.
 
här startar berättelsen om benjamin som lever sitt liv i bakvänd ordning. också historien om vänskap, kärlek och familjerelationer även om det saknas blodsband. det är befriande att se en film om en minst sagt extremt ovanligt "diagnos" utan i stort sett en enda läkare. benjamins tillstånd behöver inte förklaras, vi tillåts bara njuta av filmen.
 
betyg 4 av 5.
 
imdb - 7.8 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-02 Klockan: 14:12:00

safe house

safe house, 2012. regi daniel espinosa.
 
filmen går i ett men det känns som om mycket faller. det känns som att jag sett det mesta tusen gånger och det händer inget nytt. förvånande att denzel spelar huvudrollen men tacksam att han gör det för då känns filmen värd att titta på. korruption inom bland annat csi och en fartfyllt actionfilm med 2 bonusar. fares fares samt joel kinnaman. den ena syns en del i bild och den andra har fler repliker men ingen blir jag tyvärr fängslad av.
 
betyg 2,5 av 5.
 
imdb - 6.8 av 10.
 

 

Publicerat: 2013-01-02 Klockan: 10:04:00

inte ens det förflutna

maria wern: inte ens det förflutna, 2012. regi erik leijonborg.
 
efter ett mordförsök lämnar gotlandspolisen ön för att tillsammans med några gamla klasskamrater åka till en liten ö för att tillbringa helgen där. det blir lite utav en dominoeffekt där... spännande men det känns inte som en kriminal
 
betyg 3 av 5.
 
imdb - 5.2 av 10.
 
 
 
 

 

Publicerat: 2013-01-01 Klockan: 18:46:00

sovstilen

 

 

Publicerat: 2013-01-01 Klockan: 12:24:04

gott nytt år

igår var det dags för nyårsfirande i vanlig ordning och enligt tradition så firades nyåret in hemma hos myrberg. precis som vanligt så togs kameran fram redan hemma.
 
 
vi var först på plats hos familjen myrberg.

 
det blev ett pusskort eller två..
 
 
sen kom famijen wennergård/olofssons.
 
 
efter ett tag lyckades vi även få bild på värdfamiljen.
 
 
barnen ville stå tillsammans.
 
 
efter fint poserande gick de "wild and crazy"
 
 
ni ska inte tro att det var klart med fotograferingen där utan då var det dags för tjej/killbilderna helt i genusanda.
 
 
efter det kunde kalaset börja. såhär såg årets bordsplaceringar ut!
 
 
middagen smakade mycket gott och det blev en lång sittning då barnens mat, sömn och annat kom emellan. men tro det eller ej det förgyllde bara middagen. min förrätt liksom varmrätt var av annan sort än vad de andra fick men jag missade att fota de andras varmrätt. låt er suktas....
 
 
barnen fick egen meny och även lite egna barnraketer men milla var bra sugen på att leka lite med dem även hon.
 
 
barnen intog mysläge medan vi skrev våra önskningar på lyktorna som vi lät flyga upp i mörkret strax innan 12-slaget.
 
 
under kvällen avnjöt vi även ett fantastiskt bildspel över 2012 samt ett roligt spel som det slutade oavgjort i. det var en del drama när lyktorna skulle upp då blåsten spelade oss ett spratt. men det gick bra tillslut.
 
 
gott nytt år önskar vi, ja även lovi ville vara med ut och fira in 12-slaget.
 
 
ha ett fantastiskt 2013, det planerar jag nämligen att ha!

 

Publicerat: 2013-01-01 Klockan: 09:22:00

julklappar

populära julklappar!
 
 
här är några av favoritjulklapparna som barnen fått. noah håller på med sina älskade bokstäver men är lite bekymrad över å, ä och ö. de känner han inte igen;) lovi sitter och trycker på knapparna så hennes lekbord spelar olika melodier.

RSS 2.0