Publicerat: 2008-06-28 Klockan: 12:06:33

Naturliga tjejen....?

Naturliga tjejen!

Du har....

(x ) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

TOTALT: 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

TOTALT:  1

du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

TOTALT: 4

0-10 yeey ! Naturligtvis naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast
 
Ja konstgjord behandlad blomma thats me. och gud så jag älskar det. mest av allt mina piercings och tatueringar!! så jag är gärna konstgjord:) däremot gör jag inte så mycket av det där dagliga skönvårdsbestyret. det är nog därför jag ser ut som jag gör ibland. från dag till dag vill säga!fick ett mess som löd något liknande;

tja tjejer! som ni vet utbildar jag mig ju till massör och jag skulle behöva massera 10 personer innan den 2/7. skulle jag kunna få massera dig?

ehh........ jossan var mer än snabb på att svara oh ja! fy fan vad skönt. vad, när och hur vill du ha mig?!

tack stina!! vi ses på onsdag efter 13 och det ska bli så sjukt skönt!!

snart ska vi skjutsa milla o osse till skavsta. sedan får vi ha deras bil i en vecka medan de är i frankrike. sedan ska vi ut till landet o fira mig igen! denna gången är det syrran, wallentin, memil, gustá o soheila som ska fira mig!!

puss o hej 

 

Publicerat: 2008-06-24 Klockan: 22:13:39

Lyrisk

den var lika underbar som jag föreställt mig. skratt, tårar, mys, ilska och glädje. mmm........ denna film kommer jag absolut se både en, två och tre gånger till.

jag älskar dem allihop. alla karaktärer! sadjad var inte helt ensam. det var väl iaf ca 7 andra killar. varav 2 killar gick ensamma, med varandra. de spelade i ifk sa sadjad. de gick på bion för att få tjejer sa pierre, levin eller om det var spetzano. de 3 gick också på bion tillsammans (inte....). de skulle faktiskt se hulken, igen.

tack sadjad för en underbar kväll och en underbar present!

 

Publicerat: 2008-06-24 Klockan: 15:44:43

SATC

ikväll sker det! ikväll ska jag äntligen få gå och se på SATC. vilket i klartext betyder : sex and the fuckig city. det ska bli så underbart. det nästan pirrar lite inom mig. eller rättare sagt det pirrar inom mig.

detta är en födelsedagspresent av min älskade sambo. han beställde ett namnsmycke åt mig på nätet. ett sådant som carrie har. fast nu har jag ett i silver som det så fint står Josefine på. Utöver detta halsband fick jag 2 biljetter till SATC och en middag på pappa grappa. allt detta ska ske ikväll. så nu ska jag in i duschen och bli värdig att få njuta i 2 och en halv timme. det är ju helt fantastiskt!! jag är lyrisk redan nu!

annars så vankas det snart semester. ja om exakt 8 arbetsdagar. på torsdag ska caroline och höggravida erika komma på besök på landet. det ska bli roligt! stina har även anlänt till norrköping!

nej nu måste jag in i duschen!! biobiljetterna skriker efter mig............... vi ses!

 

Publicerat: 2008-06-21 Klockan: 17:21:25

2 år kvar till 30...

ja idag fyller jag 28 år. det har jag inte kunnat missa då min mobil pipit mest hela tiden av födelsedagsmeddelanden. ett av dem hade en annan ton än de andra.. "jaha 2 år kvar till 30 GRATTIS". hmm.. tack för den magnus ;)

nu har vi bott på landet i 2 nätter och att komma hem till en dusch med vanligt vatten var underbart. efter 2 dagar.... hmm.. jag har även sett denna video vi samtalde om igår, 2 girls one cup, det var det ÄCKLIGASTE jag sett i mitt 28-åriga liv. vem går igång på sånt? om ni letar upp videon säger jag bara att det är stor kräkvarning på den. om ni känner att ni inte orkar med videon kan ni nöja er med att kolla reaktioner på filmen på youtube. det roade jag mig med efteråt...

i onsdags skulle vi heja fram sverige.. det gick sådär.
 

igår hade vi midsommarfest sålika 28-årsfest på landet. det var en lyckad fest med 17 glada gäster och mycket mat o annat gott. jag fick ett riktigt stort kort av milla o osse. riktigt stort! o chokladbollar av karin o conny. de hade läst min blogg om de saknade chokladbollarna.. tack! jag fick en massa mer bra saker. tack. spektaklet höll igång från ca 15-01.30 ungefär. sedan städade charlotte, sadjad o jag så idag kunde vi vakna upp till ett hyfsat rent lantställe. skönt.vi åkte med charlotte hem och har haft jecka, danne o evvan på besök! nu stinker det brand i hela lägenheten för det är som så att någon tuttat på folkparksskolan så den brinner för fullt. usch. 

nu ska jag få liv i en död sambo o gå en promenad. min födelsedag. min vilja. min lag. så det så.

 

Publicerat: 2008-06-17 Klockan: 06:48:01

1 år och 6 månaderSadjad.....

Du är min glädje. Du är min trygghet. Du är den som stärker mig när jag känner mig svag. Du har alltid tid för mig och du är alltid villig att lyssna även om vi inte alltid delar varandras åsikter ändå ut. Du är min själsfrände, min bästa vän och min älskare.

Du uppfyller mig med en sådan värme som jag alltid känner inom mig även om du inte är i min närhet.

Du har en förmåga att kunna lätta upp mig när jag tynger ner mig med "oväsentliga" saker. Du hjälper mig att bena upp. Du har en fallenhet för att vara i ett förhållande trots att jag är ditt första seriösa förhållande. Du har en självinsikt som nog många avundas dig för. Du har en genuin självsäkerhet. Det var den jag föll för! Du är säker på dig själv och du vågar stå för vad du tycker.

Du är den man jag vill dela resten av mitt liv med. Du är den man jag vill ska bli pappa till mina barn en vacker dag. Du är den bästa "stödpappan" i världen. Jag älskar dig något så otroligt mycket och jag älskar att se dig in action med vårt "stödbarn".

Idag firar vi 1 år och 6 månader. Jag har inte en penning kvar efter att jag ska inhandla midsommarfestkalaset så därför tillägnar jag dagens blogg till dig. Det är min gåva! Likaså är min livslånga kärlek till dig en gåva som ska räcka livet ut! Jag respekterar dig och skulle aldrig genera dig inför en människa. Det är en av delen jag älskar med vårt förhållande. Den respekten vi har för varandra.

Tack Sadjad för de här 18 månaderna jag har fått tillbringa tillsammans med dig...........

Puss din Josefinehoppas jag gör dig lika lycklig som du gör mig........... 

Publicerat: 2008-06-15 Klockan: 19:21:40

släktträff


"Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So love the people who treat you right, forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it."

Citatet tog jag från ullis blogg. tyckte det var så passande så att det kändes som om det talade till mig. det känns som om många av de val jag gjort, eller en del av dem iaf, är sådana som kan tänkas vara passande för denna typ av text. nu pratar jag som i gåtor känner jag.

till helgen.

i fredags var det kalas för memil som fyllde 6 (igår) och wallentin som fyllde 37 (förra helgen). vi blev bjudna på exotisk planka o en mumsig jordgubbstårta. på något sätt hade de missuppfattat poängen med att man ska bli bjuden på chokladbollar när det är barnkalas. men jag kanske får en matlåda chokladbollar när jag fyller år. man kan aldrig äta för många choklasbollar. aldrig.i lördags åkte vi iväg på släktträff. vi skulle ha varit 102 släktmedlemmar. men med några avhopp så blev vi "bara" 96. det var ett mysigt ställe där vi alla bodde relativt nära varandra. vi ägnade lördagen och början av söndagen till mingel, mat, fika, lekar, brännboll, prat, uppträdanden, radiolyssnande på sverigematchen och mer mingel. lag hasse vann! vilket var mitt lag. första 5-kampen jag är med o vinner. jo just det en släktatom också. istället för ett släktträd så skapade vi en släktatom. bildbevis kommer senare. det ska mailas till mig under veckan. första bilden nedan föreställer min pappa och hans syskon. det är dessa syskon som alla familjer härstammar ifrån!här nedan är lyssnar vi spänt på matchen......idag passade vi på att besöka ikea och ikanohuset på hemvägen vilket resulterade i några småprylar från ikea, lite prylar till jobbet samt 2 riktigt fina tröjor från mq. och så ett smyckesträd.efter ikea tog vi en promenad runt strömmen. snart blir det tacos o match! på onsdag hejar vi alla fram sverige! eller hur?! på onsdag kommer vi även flytta ut till landet. så det kommer bli lite mindre uppdatering framöver. eller inte. kom ju på att så ofta uppdaterar jag inte o vi kommer ändå åka mellan detta hem o landet... puss


 

Publicerat: 2008-06-13 Klockan: 07:38:27

dagen bebisdet här är dagen bebis!

den 10/5 2008 fick jag & sadjad vetskap om att deras 
högsta dröm gått i uppfyllelse! milla o osse hade blivit
gravida! jag är så otroligt glad o lycklig för er så ni anar inte!
och ännu skönare är det nu när det är offentligt! det är svårt
att hålla inne med en så glädjande nyhet!!

älskar er bägge! ni kommer bli helt undebara föräldrar!

puss puss från mig

 

Publicerat: 2008-06-11 Klockan: 20:06:41

utmattad

jag är helt utmattad. på gränsen till att spy. på gränsen till att sjunka ihop i en hög och bli liggandes där o bara gråta för att jag helt enkelt inte orkar annat. men jag spyr inte. jag sjunker inte ihop till en hög. jag skriver om min utmattning istället. det känns mer konstruktivt. det gäller att finna vägar som man trivs med för att inte hamna i en viss apati som jag lätt skulle kunna hamna i nu.

varför denna utmattning?

det är mycket att tänka på just nu. mycket som sker. men det är inte bara det. idag beror min utmattning helt klart på min dag.

5.05 klockan ringde
5.30 cykla till jobbet
5.45 befann mig på jobbet
6-13 jobb. intensiv dag.
13-16 jobbade över utanför barngrupp. för att hinna med uppdraget. medarbetarsamtal, sammanfattning från gårdagens föreläsning, brev till chefen och en del dokumenation
16-18 intensivt kvällsmöte
18.05 cykla till world class
18.20 framme
18.30-19.30 nytt combatpass
19.35 kräksfärdig och helt matt.....
19.45 vara social o trevlig med sadjad
20.00 försöker vara konstruktiv
??:?? duscha o bli en säck potatis i soffan

12 timmar utan rast och sedan en timmes träning på det kan göra vem som helst slut. plus att jag inte har tränat på 2 veckor och att det var ny koregrafi.

jag gnäller just nu. nej just det jag försöker hitta en väg för att inte spy eller bli en hög på golvet som gråter. så var det. då får jag gnälla i denna blogg.

för att inte dagen skulle vara slut såhär så ville buss 117 köra på mig idag vid söderledskyrkan. det tutade på mig och körde demostrativt nära så att jag nästan nuddade bussen. vad ville chaffören? att jag skulle cykla på gångbanan? jag ska fan ringa östgötas kollektivtrafik och fråga vad det var för jubelidiot som körde bussen kl 18.07 vid söderledskyrkan. om jag har ork till det................

hejdå

 

Publicerat: 2008-06-10 Klockan: 18:16:58

förhållningssätt a & o

ännu en gång är jag stärkt i mitt tänk att det är förhållningssätt och våra egna attityder som är avgörande när det gäller bemötande av barn och/eller vuxna med funktionshinder.

idag var jag på en föreläsning av gunilla gerland som själv har asperger diagnos. (författarinna av en verklig människa). denna föreläsning stärkte mig i mitt tänk och bekräftade mycket av det jag känner är nödvändigt för att kunna göra samhället mer autismfriendly. föreläsning behandlade problematik såsom adhd, asperger och autism. ja så jag gick inte därifrån med ny kunskap men med stärkt kunskap. att jag är inne på rätt spår. det finns många som propagerar för intensiv beteendeterapi. jag är inte en av dem. det kan säkert vara bra för vissa barn och vissa föräldrar.

det var i vilket fall som helst en bra och nyttig föreläsning. kul att höra gunilla berätta. jag hade dock svårt att få ihop att den personen som stod och berättade all information var samma person som hade stora problem i sin uppväxt.


ikväll är det sverigematch. någon som vågar gissa sig till ett reslutat? sadjad välte en skylt på johan elmander på ica nyss så jag nämnde till honom att det kanske var ett tecken på resultatet... vi får väl se!! spännande ska det bli i vilket fall som helst!

 

Publicerat: 2008-06-08 Klockan: 18:45:02

det blev bra trots allt!ja helgen fortsatte bra trots de första tecknena (kräkskavalkaden...) på katastrof. eller som de skulle sagt i the underground "KKKKatastrofa!" Jag mådde lite si o så under fredagen men när jag vaknade upp på lördagen hade jag så mycket överskottsenergi att jag säkert skulle orkat att träna men beslutade mig för att det var bäst att avstå. idag har vi varit på landet o njutit av vädret. de säger ju att det ska bli sämre så vi passade på att leka soldyrkare idag. leka o leka? vem försöker jag lura? titta vad söta de är mina män...
såhär fint var det på landet. vi fick god mat som var kryddad med en relativt ny krydda; kakao o chili. mums!nu säger jag hejdå bloggen o ses snart igen! dags för fotboll o ännu mera mat. måste ju äta igen från fredagens bortfall!!

må-jobba.stan.fotboll.
ti-heldagsföreläsning i linköping om autism.ärenden med sadjad.sverigematch!!
on-jobb.promenad.möte.träna combat för första gången på 2 veckor.fotboll.
to-jobb.fotboll.
fr-jobb.kalas för wallentin (som fyller idag! grattis!) o emil som fyller på lördag!
lö-släktträff med pappas släkt. vi blir 102 personer. missar sverigematchen.....
sö-fortsatt släktträff. med förhoppningsvis 102 deltagare om ingen avvikt;)

 

Publicerat: 2008-06-06 Klockan: 19:59:31

lyxdagen som blev kräksdagen


ja idag skulle jag o sadjad haft vår efterlängtade lyxdag. det skulle bli en fantastisk dag med frukost på grand, mingel på stan o solsken i blick. det blev allt annat än en fanstisk dag. jag vaknade i natt och mådde så illa så. efter en timmes vridande i magsmärtor gick jag upp o kräktes 3 ggr. detta hjälpte inte o jag mådde fortfarande dåligt. lite senare kräktes jag 3 ggr till. usch. fy. blä. jag såg hela middagen från gårdagen. usch. fy. blä. det tillkom feber och en trötthet plus värk i hela kroppen. men sen så är det ju josefine vi pratar om som vägrar vara sjuk. så upp o ut. gjorde ett ärevarv på stan innan jag däckade i sängen igen. nu är jag bara hungrig. illamåendet har gått över. vi får se vad detta leder till.måndagen aptmöte. ja som ni ser så var det en sjuk succé.gårdagens middag. det visade sig att jag glömt min kamera på jobbet så jecka o danne var snälla o skjutsade dit oss på kvällskvisten. det var en rolig kväll!!ändå hyfsat fräsch efter 6 spyor...... hihi.... men jag orkade inte kosta på mig ett leende. ja det var den lyxdagen det. men men det kommer fler tillfällen.

 

Publicerat: 2008-06-04 Klockan: 20:10:23

nyrakad

image3182

 

Publicerat: 2008-06-01 Klockan: 18:52:24

klassfest NS3F

ja o så var det då dags för klassfest! 9 år sedan vi hade vår studentvecka o det firade vi med att ha galej hemma hos mig. dock blev det långt ifrån hela klassen men vi som var där hade riktigt kul!!jag hade gjort ordning en vägg med gamla klassfoton o tidningsutklipp. plus att jag hade letat fram alla gamla fotoalbum o en "vännerbok", det blev succé.några av de gamla klasskamraterna! bland annat i full färd att titta i fotoalbum!som ni ser så blev väggen med bilderna en succé där alla läste o mindes sina gamla kamrater!caesar hade köpt champagne som han bjöd alla på. han var även den enda som hade fått sin yrkesdröm i uppfyllelse. han skrev för 9 år sedan att han ville bli advokat och det är han idag! härligt kämpat! efter ett par timmar bar det av till bomull!där mötte jag bland annat dessa juveler! som ni ser är min sambo mer än salongsberusad. vilket resulterade i en massa manchester united sånger och terror mot insekter. syster o wallentin var även de på bomull.
idag har sadjad date! vi har legat i folkparken i flera timmar o han har köpt picknick, tidningar o glass. han vet vad jag vill ha ut av en date! nu har jag egentid innan middagen och en film! som ni ser har jag en snygg kompress över tatueringen. och ja det har blivit en snygg ruta där nu!

veckan..
må-jobb, möte, match
ti-jobb, middag hos erika med jecka o caroline
on-jobb, mer jobb, träning
to-jobb, middag hos oss med davidsson/gillbergs
fr-lyxdag
lö-slapp på stan fotboll!! em börjar ju!
sö-fotboll

RSS 2.0