Publicerat: 2006-12-30 Klockan: 22:57:08

årskrönika 2006

My god.. vi går ett nytt år tillmötes redan.. vad hände med det gångna?? Vart försvann det.. o vad var det egentligen som hände? Troligtvis så är 2006 mitt mest händelserika år på såväl gott som ont.. har ni ej tid att läsa nu så stäng ner o kom tillbaxs en dag när ni har tid att läsa för här kommer 12 månader med en massa smarriga, sorgliga, roliga o upprörande händelser.. hur kan det komma sig? Jo det är ju mitt liv a´la 2006… 

Januari;
usch usch usch.. den tyngsta månad jag någonsin upplevt. Fylld av ångest, panik, ovisshet, hopp och förtvivlan.. månaden då min älskade snuttunge lämnade jordelivet.. kan fortfarande drömma om dig michele. Tro att du ska komma tillbaka. När jag kör bil ensam låtsas jag ofta att du sitter bredvid mig.. vi skrattar, flummar o sjunger. Nej bland det tyngsta ögonblicket i mitt liv var helt klart den 21/1 kl. 03.15. tidpunkten för ditt sista andetag. Det fina var att vi alla var där. Vi satt med dig tills du lämnade oss. Hoppas att du kände vår närvaro snuttunge. Innan det 21 så var livet ett töcken. Ett virrvarr. En väntan. Frustration. Illvilja. Mod. Det fanns mycket av dessa känslor och det krävdes ett stort mod för att klara av situationen. Tack alla som fanns för mig/oss under den här tiden. Ni vet vilka ni är. Mina sömnbesvär tilltog under den här tiden och vissa nätter sov jag inte en blund. Efter den 21 var det dags att ta tag i begravningsplanering. Helt absurt. Helt sjukt. På något sätt så kändes det ändå ”skönt”, misstolka mig inte. Nu kunde vi ta oss vidare. Självklart hade vi helst av allt gjort det med michele. Men nu fick vi alla klarhet i situationen och vi slapp se michele lida. Jag var sjukskriven en vecka efter micheles död och vi umgicks med vänner och familj. Att komma tillbaks till jobbet var skönt.. samtidigt som det var fruktansvärt jobbigt att möta alla ärliga frågor från barnen. Många toalettbesök blev det för att torka tårarna. 

Februari;
 Början av februari var en väntan. Väntan inför begravningen. Vi levde på våra liv tills den dagen kom men allt var som i ett töcken. Den här tiden handlade mycket om att försöka acceptera det som hänt.. hamnade i något slags acceptansläge hur sjukt svårt det än var/är. Den 10:onde firade Pierre o jag 5 år. Jag hade styrt o ställt o vi hade en bra dag/kväll/natt på grand hotells minisvit. Sen kom begravningen smygandes.. vilken klump..vilka känslor. Det var som en känslomässig kollaps. Allt jag hade byggt upp, styrkan inför den här dagen bara raserade samma sekund som jag steg in i kyrkan. Det var en absurd känsla att sitta där och se kistan och få in i huvudet att det var Michele som låg där i. Det var fruktansvärt tungt. Jag blev hemma veckan ut. Helt paj och orkeslös. Mina vänner o kollegor o familj var toppen under denna tid. De kom och hälsade på med barnen och ringde och skickade kort. Mina sömnproblem bara fortlöpte och accelererade under denna period. Vi åkte till linköpings sjukhus och hade ett ”avslutningsmöte” med dem. Det var skönt, det blev ett ordentligt avslut på de sista 3 åren av sjukdom. Under februari började jag och Pierre strida om våra efternamn också. Vilket skulle vi ha? Det var en omöjlighet att komma överens om det. Vi köpte även material till våra inbjudningskort som vi började ordna med.  


Mars;
 Så var det då en ny månad och vi började komma in i livet ”efter Michele”. Ni ska veta att det var/är svårt. Att förstå att hon är borta. Att hon faktiskt inte skulle komma tillbaka. Hon kom inte till oss när Micke gjorde det. Hon dök inte upp på familjemiddagarna. Jag fick aldrig några sms av henne eller msn meddelanden. SKITTUNGT! När jag kollar tillbaka i min kalender ser jag att var skitless på kylan o snön som aldrig ville ge med sig. Vi fick Milla o Osses inbjudningskort till bröllopet. Fullt med egna bröllopsbestyr denna månad också. Vi skickade ut våra kort, beställde Jecka o Carros klänningar, designade ringarna o gick på mässor, boka bil etc. Den elfte firade vi Gustav som blev hela 6 år. Inte klokt vad har hänt med mina ”småungar”. Efter firandet åkte Pierre o jag till Frostes o åt middag o pratade. Den 13 föddes lilla Evvan 50 cm lång o 3700 tung. Åkte till stan o köpte kläder direkt!! Den 17 var det dags för tantfest hemma hos Annelie. Det var riktigt kul. Den 23 blev det klart att vi skulle åka till Cypern hela familjen för att fira mammas 60 årsdag! Den 24 skrev jag såhär i kalendern ”Vakna efter en orolig natt. Så jobbigt och jag blev så förbannad och så jävla ARG över att det snöade när jag gick till jobbet. Arg arg arg. ILSKEN!! Gå till jobbet och ”tjäna” av timmarna….” Ja så snön var jag visst inget vidare fan av… Den 25 var det sexparty hos Milla. Beställde varor för nästan 900 kr. Vi dansade ute på krogen tills det blev sommartid. Den 27 var jag arg igen för då kom det mer snö. Den 31 lagade en förälder mat åt oss på Trollebo vilket var ett mycket populärt inslag. Favorit i repris får jag nog ta och önska innan han ska sluta hos oss..  

April;
 April inleddes med en bejublande barfest..ojojoj.. O vet ni vad? Det snöade när vi gick hem. *gaah* Den 3 april råkade jag komma emot fel knapp på min mobil så jag raderade alla mina sms i inkorgen. Jag blev så ofantligt ledsen.. Mina mess från Michele fanns. Det kändes hemskt. De var ju de enda messen jag kan få/kunde ha där det stod snuttunge på. Det tog ett tag innan jag kom över det och jag är fortfarande sur på min egen klantighet. Den 8 hade Erika sin 25årsfest i vilbergens servicelokal. Det var mycket trevligt och gott och roliga happenings hela kvällen. Men så var det ju Erikas fest också så det kanske var en självklarthet J. Jag ser att jag sov uselt hela april. Jag räknade ut att jag sov ca 9 av 30 nätter. Inte undra på att jag var psykiskt trött. Vet fortfarande inte varför jag sov så fasligt dåligt under våren. Kanske Michele. Kanske annat… Den 18 påbörjades scenbygget på jobbet. Det var en intressant eftermiddag att få se hur det hela gick till! Den 21 var jag och Sarah på matesfest på teaterbaren. Det var roligt att umgås med Sarah igen. Den 24 kom Jecka, Danne o Evvan till oss, vi åt tacos och myste. I slutet av april började jag komma in i ett flow på jobbet. Det gick bra och jag tyckte att det var kul igen. Sen dess har det varit roligare på jobbet och lättare trots att vi haft riktigt sjukt jobbiga perioder. Men mitt ”gang” på jobbet har underlättat avsevärt.. ta åt er Milla, Sadjad o Karin. Den 28 var det sceninvigning på jobbet och på kvällen var jag, Pierre, Danne o Sigrid på teaterbaren. Under valborghelgen var vi barnvakt åt ungarna och sen så firade vi valborg med syrran o Wallentin. Var på hårdrockskonsert i Söderledskyrkan som bara var så jävla bra!! 

 Maj; Jaha det är bara att inse att man har blivit ett fläskberg.. det är ju som så att jag väger mig en gång varje månad.. Mmm o alla mina nära vet att jag har gått upp kolossalt mycket i vikt.. vet ni hur mycket? Jo 13 kilo.. vet ni sen när? Jo sen förste maj har det stadigt gått uppåt.. herrejävlar.. jaja det var ju inte det majmånad handlade om då var jag ju snygg o smal.. detta var bara en parantes. Here it comes… Den 3 gick Jecka o jag till halvars o hade en mycket givande diskussion (hmm var det där mina kilon började komma *haha*).. Under maj månad satt jag o lapade sol på balkongen i stort sett varje dag efter jobbet.., shit så härligt det var! Den 6 var jag, Milla, Pierre o Osse hemma hos dem o drack o sen gick vi till baren.. Det blev en helyr kväll med massa skratt, blod, svett o tårar.. Den 12 var jag o växlade pengar på stan o på kvällen var vi hos Milla o Osse o åt mat o avslutade kvällen med bowling på Hugo´s. Dagen efter åkte Pierre till Tyskland för att köpa sprit o jag var med Gennebäck o blev bjuden på en supergod 3-rätters. Vi åt o kollade på foton!! Den 19 fick vi besked på jobbet att Sadjad får vara kvar 1 år till *yihaa*. Dagen efter det var det tjejkväll hos Erika o det slutade som det alltid gör hos Erika.. hmm.. Den 22 var det dags för planeringsdag på jobbet, en härlig dag med mycket skratt trots det massiva arbetet. Den 25 firade vi min pappa som fyllde år o på kvällen var Charlotte o jag på baren. Den 27 kom Linda från Götet hit. Vi var på fest hos Karin på kvällen, lyckat! Dagen efter var det dags för Evvans dop. Den 29 åkte familjen till Cypern tillsammans. För att fira mammas 60-årsdag. Det var en härlig vecka med sol, mat o gemenskap. *tack tack*. 


Juni;
 Kom hem från Cypern den 5/6 och det var svinkallt hemma i Sverige.. brr.. Köpte en ny telefon, en LG K6600 (vet ej om den heter så.. en liten svart sak). Så fin men har visat sig vara riktigt oduglig.. var på ett par studenter under juni, Niklas o Johannes.. herregud att mina småkusiner blivit så stora. Den 10 blev jag kidnappad av mina underbara vänner.. Det var dags för min möhippa. Den var galet vild och helt toppen!! Dagen efter firades Emilskrutt o Wallentin! Den 16 var det jobbfest o vi hade en hellyckad förfest hemma hos Milla. Jag, Milla, Sadjad o Karin. Även festen efteråt var så skoj. Fotbollsgolf, mat, sång och spex. Kvällen avslutades på baren. Dagen efter var inget rolig alls. Jag o Pierre hade ett praktgräl där alla våra värderingar prövades och det var känslostormar hit och dit. Det var nära slutet. Men vi bestämde oss för att fortsätta för att ”vi var så bra för varann” och för att vi inte ville ge upp. Vi var inte redo för det ännu.. Den 21 var det dags för mig att bli hela 26 år. Jag var och åt med Erika på Harrys den dagen. Den 23 var det bröllopsdags. Sara och Jonte blev fru och man. Dagen efter var vi hemma hos Milla o Osse och se på fotboll och spela spel och svulla. Den 30 var det jobbfest hemma hos Sadjad. Det var riktigt skoj. Hela månaden präglades även av bröllopsbestyr.  

Juli;
 Månaden började med att Pierre fyllde 24 år. Vi var på landet o firade både honom o mig med smörgåstårta o annat smaskens, badade o spelade kubb! Den 4 åkte vi till mem o tog farväl av michele. Vi strödde hennes aska i skärgården.. det var fint men absurt på något sätt.. var det där allt som var kvar av henne?? Tomhet! Den 8 var det dags för milla o osses kidnappningar.. det var en mycket rolig dag som avslutades på palace där vi mötte upp svensexegänget.. den elfte var det groggkväll hos milla.. vi spelade in boten anna videon..hihi.. denna månad hängde vi mycket i folkparken där vi spelade beachvolley mest hela tiden under våra dryckespauser.. den 14 piercade jag tungan!! Yihaa!! Den 17 firade vi milla o osse på pappa grappa med efterföljande beachvolley o efterhäng hos connymannen.. dagen efter var gänget från jobbet hos åsa o linnea. Dagen efter det tillbringade jag största delen med mina tärnor.. styrde för fullt inför den stora dagen. Den 21 åkte vi till varamonbadet. Dagen efter var det galen fest hos milla o osse..den 26 var det restaurang hemma hos oss för milla o osse.. mycket lyckad kväll. Den 29 var det dags för bröllop! Pierre o jag fixade den snitslade banan först o sen var det dags.. gud så fina de var o så rörd jag blev av deras gråt o sanna känslor för varandra.. där har vi ett livslångt äktenskap.. såsom det faktiskt ska vara under normala omständigheter.. jag kallar inte vårt liv de sista åren för normala omständigheter… festen efteråt var underbar o efterfesten hos sadjad likaså.. haha ha efterfest efter ett bröllop.. galet..     

Augusti;
Månaden inleddes med ölbrännboll i spöregnet så det blev bastufest hos connymannen istället. Dagen efter det så var det dags för pierres o mitt äventyr arrangerat av milla o osse o connymannen som medhjälpare. Helt otroligt o även dagen då jag såg 2006 års bästa film, Lucky number Slevin. Sen var det bara dagar kvar tills bröllopet.. bröllopet var magnifikt o skulle kunna vara ett riktigt drömbröllop. Såväl så vackra som vi var, omringade av våra närmsta o åt god mat, roliga tal, proffsigt värdpar o en riktigt jävla röjfest som vi själva avslutade på hotell president.. det var perfekt på ytan.. det var även sant roligt.. talar för både pierre o mig när jag skriver att ja beklagar hur utgången blev. Ber om ursäkt för de vi ”lurat” o de som verkligen trodde på oss.. men ni ska veta att de vi lurade mest av allt var oss själva. Gjort är gjort o går inte att ändra på. Det är ingen idé att gräva ner sig p.g.a. detta. Det är bara att vara tacksam för att det var ett ömsesidigt beslut som baserades på att vi i efterhand insåg att vi inte kunde rädda vårt förhållande.. de grundläggande känslorna saknades. Planeringen inför bröllopet o sorgearbetet efter michele hade gjort att vi inte insåg vad som var vad förens efter bröllopet.  Jaja vi åkte iaf på böllopsresa på micheles 20 årsdag. Med milla o osse. Tack vare dem blev det en bra resa, utan dem hade det varit en svår resa. Den 16 var en mysig kväll hemma hos oss med milla, osse o sadjad. Vi spelade filmspelet o flummade på statoil.. den 18 spelade gänget facerball på laserdome för andra gången denna sommar med efterföljande tacosfest hos oss. Den 19 är den mörkaste kvällen/natten på evigheter.. Hmm.. connymannen lyckades med att supa ner josefine. Ja jag skojar inte.. det var en hemsk upplevelse.. dagen efter var om möjligt ännu hemskare.. Läs på millas blogg från augusti ”veckan som varit” så förstår ni vidden av det hela.. den 21 började jag jobba igen. Den 25 var det grymt krystad stämning hemma på morängatan och dagen efter förstod vi sedan varför. Det var dagen då vi helt enkelt bestämde oss för att lägga ner vårt förhållande. Efter mer än 5 o ett halvt år tillsammans, 4 års förlovning o 3 veckors äktenskap *parodi*. Men som sagt läs ovan efter bröllopet om varför det blev som det blev. De efterföljande dagarna skrev vi ihop ett brev som vi skickade ut, berättade för våra nära o kära, grät, kände lättnad över beslutet, grät igen för att alla andra var ledsna. Kände tomhet o lite chockkänslor. Erika var en ängel som lånade ut sin extranyckel till mig. Tack. Bodde mest hemma hos henne, eller på milla o osses tältsäng, eller i karins säng. Ibland sov jag hemma o då såg oftast pierre till att sova borta.  Men några nätter sov vi ihop.  


September;
 Ja hela månaden så bodde jag på olika håll med typ en väska o 3 påsar ständigt med mig.. shit vad det var påfrestande. Men efter att ha tittat på flertalet mindre vackra lägenheter så fann jag min lägenhet på smedjegatan! En urmysig tvåa på 59 kvadrat med öppen spis o nytapetserat i hall, kök o vardagsrum o fräscht! Så den blev det o jag fick tillgång till lägenheten innan så jag ställde o styrde. Denna månad inleddes med sadjads svenspexa som var helt suveränt lyckad! O han var så tacksam o rörd, kul!! Den 8 var vi hos mäklaren o ordnade med lägenheten. Sålde vår o skrev på papper. På kvällen var det kräft – och pajskiva hos milla o osse. Dagen efter åt jag, milla o sadjad frukost på waynes coffee o på kvällen gick jag ut med stina o charlotte. Mina vänner stöttade mig hela den här månaden på olika sätt, erbjöd middagar, tog med mig ut på fester o promenader, tappade upp bad med ljus tänt runtomkring o bara pratade o lyssnade, hjälpte mig att packa. Den 23 var det jobbfest med trerätters hos karin. Vi spelade våghals o apskrattade mest hela kvällen.. den 26 började jag att flytta lite saker, exakt en månad efter beslutet. Fick ny spis, frys o kyl i lägenheten plus att de slipade parkettgolvet. Sista helgen var milla o jag i sthlm. Vi såg på ”rent” musikalen o sov över. Det var hur mysigt som helst!! På lördagkvällen var det divazfest hos pb med våghalsspelet. Kul! 

Oktober;
 Den första dagen var det dags för flytt. Det gick bra men var hiskligt påfrestande att göra en flytt bakfull.. *huh* Styrde med lägenheten för fullt i början av månaden. Första helgen var det dags för studieresa till sthlm med jobbet. Mycket roligt! När vi kom hem var det terminens barfest hos milla o osse, som alltid mycket roligt! Åkte till ikea med mamma o pappa o shoppade. En snäll milla o en snäll sadjad hjälpte mig att montera möbler. Den 13 blev jag lagligt skild. Hmm… den 14 var det dags för 10-årsjubelium med högstadiet på palace, förfest hos mig. Den 20-22 åkte jag, syrran, mamma o pappa till sundbyholmsslott på en lyxig slottshelg. Det var en härlig upplevelse. Den 27 åkte jag, milla o joanna till hör o häpna ullred.. ja det är sant. Jag har varit där nu.. ska jag dit igen? Knappast.. för dyrt för josefine.. o för trångt.. men det var bättre än vad jag väntat mig! Den 28 hade charlotte fest. Dagen efter lyckades min toalett gå sönder o jag fick en ny några dagar senare.. I slutet av månaden började min egovecka då jag spenderade min tid på saker jag valde efter eget behov. Skönt! Inga tråkiga måsten utan mycket slapp blev det.  


November;
 Denna månad insåg jag att mina känslor för en underbar vän inte bara var vänskapliga utan starkare än så. Jag hade haft det på känn ett tag men inte riktigt erkänt det för mig själv. Jag förstod att känslorna även var besvarade. Men vi tog det lugnt, både för oss själva o för omgivningens skull. Vem vännen var? Sadjad.. Oh första månaden som jag ej gick upp i vikt.. yihaa.. äntligen händer det någonting.. alla helgonahelgen var jobbig.. tände ljus för michele, anders och farfar. Såg på en kolossalt rolig film denna månad, borat! Just see it! Hade två inflyttningsfester denna månad. Skapligt röj på båda.. stukade foten som en klant på ett boxpass.. *idiot* (kryckor). Åkte till idol med milla, syrran o joanna. Flyttstädade gamla lägenheten o fixade allt med banken etc. Pierre o jag pratade om allt som varit o lite som komma skall. Bra diskussioner.  


December;
 Denna månad blev känslorna för Sadjad starkare o starkare. Men vi chillade ett tag till. Men vi båda förstod vart vi var på väg o den 17 kände vi att va fan, vi satsar. Livet är för kort för att avvakta o ta hänsyn till alla andra hela tiden. Vi hade dejtat ett tag men fick nu ett datum som vi kunde ”ha”. Så vi blev ett par på palace.. haha.. ja mycket ska ske innan man dör..  Men innan det hände ju lite.. första månaden jag äntligen gick ner i vikt.. fan att man kan bli så glad över ett ynka kilo alltså.. god damn.. charlotte, linda, emelie o jag åkte till göteborg närmare bestämt till stina första helgen! Vi såg på idolfinalen där älskade markus vann. Vi gick ut o åt, shoppade o var på fest. Urkul! Andra helgen åkte mamma o jag till sthlm för en heldag shopping.. hmm mamma hur gick det med shoppandet egentligen?? Så firade vi syrran i helgerna två, ja så ska det gå till när man fyller 35 år o är halvvägs till 70. Sådär ja nu fick jag det sagt igen! (förlåt sizz) Den 11 var jecka o jag bjudna hem till carro där erika o carro styrt o ställt. Mysigt som bara den som det alltid är när vi fyra ses. Den 14 kom karin, conny, sadjad, jecka o pb hit. Conny monterade upp mitt bioljud o min platta coola tv som jag fått i förtidig julklapp. Tack de 3 inblandade! Dagen efter var det lilljul på albrektsvägen! Super! Den 22 hade jag min lilla födelsedagspresent till jecka.. hmm hur det gick vet vi alla, tack herr ljung! Julafton firades hos mor o far. Juldagen hos charlotte *yihaa*. Den 28 fick jag min sista julklapp av sadjad, en underbar helkväll på tu man hand. Dagem efter sa jag hejdå till charlotte o magnus. Middag på o´learys o sedan teaterbaren. Ja tack magnus för den kvällen.. Nyårsafton firades med the gang hemma hos milla o osse. Supergott, supertrevligt o superkul! Nyårslöfte? Ja det har jag. Ur hälsosynpunkt. Minst 30 min promenad varje dag, fortsätta med mina styrkeövningar i hemmet o så det svåraste.. alkohol typ högst 2 ggr per månad. Om det inte är väldigt speciella omständigheter. Kommer jag lyckas? Den som lever får se.. januari månad ser jävligt tuff ut.. haha.. 


Så vad kan man säga.. detta år var som en enda såpa. Men jag tror att det kommer bli ett bra 2007. jag kallar inte 2006 dåligt på något sätt, det var ett år fyllt av erfarenheter och händelser. Jag är ett år rikare av mängder av erfarenheter både på gott och ont. Jag har lärt mig mycket om vänskap, vilka som finns där för en när det gör lite extra ont, som vid dödsfall och separationer. Jag har ännu en gång insett att jag måste ha den bästa familjen man kan ha. Jo det är sant den tillhör mig! Att de så outtröttligt kan ställa upp på lilla mig är helt otroligt o jag är så jävla tacksam.

 
2007 we are gonna kick some ass.. det kommer att bli ett helt fantastiskt år det är jag säker på. Liksom 2006 var på sitt sätt. Vissa kan tyckas att jag borde älta mer. Inte se så lättvindligt på saker och ting. Ibland kan jag själv tycka att jag borde det. Men ärligt talat vad fan vinner jag på det? Ingenting. Bara oro, ledsna nätter och förlorad tid. Jag behöver inte älta saker och ting jag gjort, gjort är gjort och istället för att älta så står jag mitt kast och tar mina erfarenheter och använder mig av dem till mitt bästa istället. Erfarenheter gör en starkare, att älta gör en bara mer förbryllad o tillslut misstror man kanske sig själv. Nej jag slår ännu en gång ett slag för att våga stå för det man gjort och lära sig att leva med konsekvenserna på det bästa sättet! 


jag vill avsluta med en livsfilosofi; varje människa styr över sitt eget liv. man har alltid ett eget val. var och en som är missnöjd med sin tillvaro har möjlighet att ändra på något, om än lite, för att göra livet lite bättre.

jag säger inte att det är lätt att anamma denna livsfilosofi. det kan vara lätt, men det hårdaste motståndet möter man inte av sig själv utan från omgivningen som tycker att man borta sakta ner. ta saker det lilla lugna etc. men det är sånt man kan ta. hur ledsen man än är och hur mycket man än har gråtit så är det möjligt att komma tillbaks till glädjen. att vara glad är en människas normaltillstånd. att gång på gång komma tillbaka till förmågan att glädjas är ett sätt att envist hålla fast vid livet. meningen med livet är trots allt att man ska vara glad.

må hända kan det låta simpelt, naivt o blåögt. men tro mig att anamma en sådan här livsfilosofi är allt annat än just simpelt, naivt o blåögt. det är sunt och jag reflekterar mer än vad jag någonsin gjort. men jag skiljer på lärdomar o ältande. jag vägrar att sätta mig i offerposition.

Kärlek till er alla.. yihaa..


 

Publicerat: 2006-12-30 Klockan: 20:07:14

hejdå kära vän...

innan jag går på att skriva om sadjads överraskningskväll, min sista julklapp, så skriver jag om gårdagen. ja ja vet det blir inte i rätt kronologisk följd o ja jag vet det är sådant jag tycker är hemskt. men vad fan livet är ju till för att man ska provocera sig själv.. haha..

igår så sa jag hejdå till min kära vän. buhu.. vi har fått grymt bra kontakt den sista tiden o nu ska hon iväg.. med en annan vän, men han är en "ny" vän.. min kära charlotte o magnus ska iväg till sydamerika i nästan 3 månader. jaja sluta tjata josefine.. vi var på o´learys o åt o drack. vi tänkte ta en cider.. tanken var ju god iaf.. o vi tänkte gå hem runt 22.. den tanken var ju också god men så blev det inte. efter middagen o lite dricka var vi sugna på mer. men BARA en drink på taterbaren för magnus skulle upp o spela innebandy o charlotte skulle på yoga eftersom hon var bakis förra lördagen o missade det.. ja vi gick till baren o lotte stannade för att kissa (förlåt för bilden men den är ju klockren o inget syns ju!haha). vi var ca 3 min från baren men hon kunde verkligen inte hålla sig..väl på baren så tog magnys fram stora plånboken o pröjsade hela kvällen.. tusen tack magnus. stina, sarah o nadja kom. senare kom även fredrik, robban o en massa andra kändisar.vi drack, skrattade, sjöng o pratade om olika erfarenheter. den där robban är en riktigt rolig prick som var riktigt musikalisk visade det sig också..drinkarna på bilden var grymma.. tror det var ngn bacardi melon eller liknande.. mums.. ja det var lite småsorgligt att säga hejdå till lotte o veta att jag inte kommer få träffa henne förens i slutet av mars nästa gång...

ja o nu till torsdagen.. jag kom hem från jobbet o slappade ett tag.. strax innan 16 kom sadjad.. jag fick stränga förbud att lämna sovrummet o han styrde o ställde i köket. sedan kom han in i sovrummet med tända ljus o så släckte han ner o bad mig sätta på lite lugn musik. då fick jag min första "kärlekscheck", 30 min massage på valfritt ställe. på sängen låg en handduk o så hade han inhandlat massageolja från bodyshop. jag låg o njöt av att bli masserad.. sedan kom den andra checken.. bubbelbad med valdri doft.. då fick jag bubbla med bodyshops papayabubbel. jag fick en klocka att ringa i.den använde jag friskt.så fort jag ville ngt så plingade jag o så kom sadjad inrusande! underbar uppfinning det där. efter bubblet så fick jag min tredje check. en middag för två. då hade han gjort klycklingpastasallad o vitlöksbröd under tiden jag bubblade.mycket gott o generöst tilltaget. så jag har ätit det idag till brunch o kommer nog ta det till sen kvällsmat också.. haha.. efter det fick jag en till check.. * a secret * o efter det fick jag den sista checken.. en film! han hade varit o letat reda på de misstänkta. ja det är ju som så att jag faktiskt inte sett den filmen men shit så cool den var. keyser söze here i come.. hihi.. det var en alldeles perfekt kväll o det bästa på hela kvällen var sällskapet...tack sadjad.. precis vad jag behövde.. puss puss

 

Publicerat: 2006-12-27 Klockan: 12:22:35

juldagen

hmm...


ja skydda sig är bra att göra.. charlotte o maria.. magnus o jag "fifulrar"..

förfest hos charlotte.. det var mycket trevligt..kommer sakna dig enormt mycket när du snart drar från mig ska du veta.. *buhu* men men nästa julaftons kväll slår jag följe till magnus på natta iaf.. ja det är ju bestämt nu!


mingel mingel.. crazyeye så söt.. klapp på huvudet... glada trion...

mmm vi hade kul o showade lite som vanligt...


på g att dra vidare...

kvällen var fortfarande ung när vi bestämde oss att dra vår kos åt palace.. trodde vi.. det blev teaterbaren o leche.. men mest tid kanske vi ändå spenderade på..... ---->


queens corner...

oh ja.. favoritbilden från denna kväll följer här.... den summerar det mesta.. haha.. 2 halvvrickade girls o en poserande magnus...

41390-1351

ja det var den juldagen.. idag jobbar jag hemifrån med hemsidan.. imorn ska jag öppna o sen ska sadjad göra något för o med mig.. spännande.. min sista julklapp.. sen är det jobb en dag till o efter det är det ledighet i 4 härliga dagar till.. yihaa!!

ni som ej hunnit läsa min julaftons blogg.. be awere.. den är här nedan... puss puss

 

Publicerat: 2006-12-25 Klockan: 12:38:44

julafton

mm så kom den.. för vissa verkar det vara en lika stor chock varje år.. att julafton kommer den 24 dec med allt vad det innebär.. julklappsinköp, planering, matlagning etc.. jisses.. vet ni vad boka in den 24 dec -07 redan nu så slipper ni stressa sönder er i sista sekund.. haha.. jaja kom igen när du själv har barn o annat tänker nog vissa "surpellar" nu.. men men jag svär att jag inte kommer att vara sönderstressad då heller.. it´s all about god structur...

jaja o så kom den julen.. jag slappade fett igår på fm o det var underbart! vid tvåtiden knallade jag iväg till mamma o pappa i min höstjacka med enbart en tunn skjorta under och nej jag frös inte. ironi! vi åt o småkollade lite på kalle anka. ungarna hade lite svårt att förstå att när mamma, pappa o moster var små så var kalle anka på julafton det enda tecknade programmet som visades.. vaddå på ett helt år?? hmm.. det gick inte riktigt ihop med dagens överflöd via media..


tack azari för blommorna... ja jag blev inte snyggare än så på självaste julafton så det var bara att tjura ihop *haha*... två godingar...

ja o så kom tomten.. o sen var det min tur att vara uthyrd tomte.. jag skyndade mig hem o då var kl runt 17 o det var dags för matintaget.


ungarna med tomtefar... anonym som tomtemor med pinsam skäggväxt... lite av förtäringen

efter det kom det vi alla hade väntat på.. ja iaf emil, gustav o jag.. julklappasutdelningen.. o det är bara att inse att min storhetstid är över.. jag står inte längre i centrum när det gäller julklappsutdelningen.. gustav är nu så stor så att det är han som läser på alla paket.. sabla unge du är ju blott 6 år.. haha.. nej men jag satt så snällt o trött vid sidan av..


2 tomtenissar... ja detta blev årets klappar...  o så låter jag de två sista bilderna tala för sig själva...

vad resulterade denna jul i då?


ihh.. jag älskar julklappar...

jo av mamma o pappa fick jag en platt tv, ett bioljud, vinterdäck till cykeln (ja det finns faktiskt sådana), exklusiva hudvårdsprodukter, ljussläckare, en bok och en kalender

av syrran o familjen fick jag en skål, fotokalender med ungarna på, eminems sista skiva, 500 kr på sisters, pärlplattor o fula ljus (det var syrrans ord inte mina..)

av sadjad fick jag en parfym, u 2 gretest hits, markus singeln o på torsdag ska jag få en helkväll men den är hemlig..

sedan har jag fått smått o gott av vänner som sminkning o produkter på face (tack milla o osse), fin ljusstake (tack caroline), presentkort på akademibokhandeln (tack jecka), pysselgrej, sexcheckar, servetter, bodypaint, pepparkaksformar, 2 ljus mm.

ja o nu var hysterin över.. ikväll ska jag ut med charlotte o gänget.. ikväll o ikväll vi ska börja redan 16.30.. hiskligt tidigt.. sen blir det leche, palace eller teaterbaren. imorn ska jag träffa ullis, äta hos mamma o pappa med mormor o morfar o på kvällen gå på bio med sadjad. sen var denna ledighet slut men snart är jag ledig i 4 dagar till!!

om en vecka kommer även min årskrönika... spännande va... jag lovar det är den mest innehållsrika någonsin..

god fortsättning allihopa o kom ihåg att det blir julafton nästa år också..

 

Publicerat: 2006-12-23 Klockan: 20:09:32

"jecka 25 år"

igår kom den.. dagen vi väntat med spänning på.. jecka o josefines utekväll.. yihaa.. jecka kom till  mig o vi började dricka o mumsa på lite chips o guacamole.. sen vandrade vi ner till teaterbaren där vi möttes av en pedro som precis skulle börja spela ebba grön låtar så han såg det som ett väldigt roligt sammanträffande att just vi kom in då!så satt vi o mumsade mat o drack.. så kom plötsligt christian med dricka till oss som sadjad hade beställt o betalt åt oss. hihi.. tack sadjad.. även hemifrån gjorde han sig påmind..efter det gick vi o satte oss vid ett annat bord o då kom herr ljung o besökte oss.. o fyllde oss.. han "stoltserade" med sin tatuering.. *hmm* han beställde drink efter drink efter drink.. o som om inte det var nog så beställde han sedan ett helrör till oss.. då hade även charlotte, stina, anders, johan o mats kommit o joinat oss..vi kom vi drack vi segrade...............sedan så var hela kvällen löst.. vi fortsatte att dricka, skratta, dansa, sjunga, röja, hoppa, prata, skrika o ta plats.. o vi hade kul!så tack herr ljung för en helkväll ute... det skulle ju varit jag som fyllt jecka men herr ljung stod för det istället.. detta var ju min födelsedagspresent till jecka.. en utekväll!

idag har jag gått o gått o gått.. i 2 timmar o 40 min.. *yeah i´m good!".. jag har gjort dagens goda gärning o köpt en korg med godis o ett kort till millas farmor som jag gick o lämnade till henne på sjukhuset då milla o osse är bortresta. sen gick jag en promenad med stina o snackade! sen bar det ivä till mamma o pappa där de bjöd på lunch. vi gick sedan till kyrkogården o minneslunden o tände ljus. nu har jag tvättat, städat o surfat. pratat i telefon med sadjad som befinner sig i sthlm o med syrran som befinner sig i hemmet.

jag ska snart sätta på en film o äta lite julgodis..

god jul på er allihopa..

by the way.. ironi! vet ni vad? på platsen där jag gjorde platt fall häromdagen har de nu asfalterat o gjort en riktigt cykelväg.. skrattade högt i min ensamhet när jag såg det idag.. inga mer cykelolyckor där inte..

 

Publicerat: 2006-12-21 Klockan: 19:51:23

platt fall...

ja de var vad jag upplevde idag när jag cyklade från jobbet till stan.. hur kan de placera trottoarkanter på så märkliga ställen *fnys*.. så nu sitter jag här med blodigt knä o upprispade byxor o tycker allmänt synd om mig själv.. men vet ni vad det värsta var..?

jo ponera följande;

"en kvinna i sina bästa år, vilket vill säga 26, cyklar med en bärpåse på styret. hon väjer för en grop i marken där de ska asfaltera. denna väjning resulterar i ca 1 sekunds fördröjning när det gällde att rätta upp styret igen. denna sekunds fördröjning resulterar i att hon inte hinner åka upp där hon hade planerat. o när det inte går som denna kvinna har planerat så blir det ofta pannkaka av allting.. haha.. likaså denna gång.. kvinnan svänger lite för sent o hucks fluxs ligger hon på gatan. precis utanför sånt och gott. ja det är precis efter kristinaskolan. ja det är väldigt centralt. ja det kom nog 2 bussar och såg detta missöde. ja kvinnan tittade sig lite runtomrking för att snabbt observera om det var många som såg"

då kommer vi till nästa poäng. var det några som såg.. *hujeda mig att det var*. var det några som ingrep..? ja här går meningarna isär lite. det var tre personer som uppmärksammade detta platta fall alldeles särskilt. en tonårstjej med mobiltelefonen i högsta hugg. en kvinna på ca 45 år. en äldre man på ca 73 år som satt i en bil på motsatt sida. vilka ingriper??

1. tonårstjejen lyfter blicken från mobilen. tittar till.vänder sig sedan bort för att slippa bekymret.
2. kvinnan på 45 år kommer springade över gatan och är orolig över min hälsa. ställer upp cykeln. plockar upp påsens innehåll. ber mig gå lite för att se att jag kan röra knät. sedan går hon iväg när jag försäkrat henne att den som lider mest av detta fall är påsen som gick sönder.
3. mannen i bilen kommer över med en tom påse. han har alltså observerat att min påse är kaputt.
4. tonårstjejen kikar lite o tittar sedan på sin mobil igen.

trodde aldrig jag skulle säga det.. men here it comes; hur fan är det ställt med dagens ungdomar?? hjälp till en gnutta.. ouppfostrade ungar alltså.. gaah.. eller kan det möjligtvis vara så att de mognar någon gång under gymnasiet o vågar ingripa. jag vet en sak att vår förra praktikant anesa hade ingripit direkt. det var en bra ungdom det.. haha.. nu ska denna gammeltant säga hejdå.. vad syftet var med denna blogg?? ja det vet hon inte ens själv.. puss o hej

41390-1264

 

Publicerat: 2006-12-19 Klockan: 21:11:52

uttömd....

jag är helt slut.. helt utmattad.. känslomässigt, psykiskt o fysiskt.. men jag tror jag kan lokalisera allt till en enda sak.. utställningen jag nyss var på.. har varit lite spänd inför den o var smånervig i hissen upp..ville inte gå direkt in dit utan fick med sadjad på en annan först.. sen fanns det ingen återvändo kvar.. det var bara att stega in till utställningen "sebastian".. shit.. de första 8 bilderna klarade jag av.. sen började tårarna att rinna.. o de slutade inte förens jag samlat kraft att gå därifrån..

för er som inte vet så är det en fotoutställning om en pojke som dog i cancer i påskas. kan ha fel o det kan ha varit i påskas förra året. det var iaf väldigt tungt.. det är en utställning som är tuff att gå på för "vem som helst" o ännu tuffare för personer som upplevt det i första hand.. bilderna.. stämningen på bilderna.. det påminde så ofantligt mycket om michele.. att se sebastians blick.. att se maktlösheten hos syskonen o föräldrarna.. kistan.. det var en sjukt tufft utställning rent känslomässigt men en så behövlig..

ska dit med mamma i mellandagarna.. kanske syrran vill hänga på också.. vill se den igen.. kanske är smått sjukt att vilja utsätta sig för sådana påfrestningar.. men jag vet att för allt man klarar av o för ju mer man bearbetar ju starkare går man ut därifrån.. o ju mer intakt i sina känslor..

michele.. tänker på dej så mycket.. kan inte förstå att det snart gått ett år..

41390-31

 

Publicerat: 2006-12-17 Klockan: 20:07:59

fullproppade veckan del 3

ja nu kommer den sista delen av denna triologi! kanske den mest spännande då det är slutspurten på veckan..

lördagen; började med att jag segade hemma o softade i sängen.. tog en promenad i min ensamhet o mötte milla o osse som var finklädda o skulle på dop. det ska tilläggas att jag var långt ifrån finklädd.. hem o göra mig fin. pappa hämtade mig o skjutsade mig till syrran där hon var i full fart med att fixa inför festen. jag hjälpte till med sallad, hennes hår o dylikt. strax efter 18 kom gästerna. vi pratade åt o drack.. blev nostalgiska o lyssnade på 23 till. by the way syrran jag jobbar den 27 men jag kanske hänger med till palace men i nyktert tillstånd.. skulle ju vilja hoppa loss lite! tog taxi vid tolvtiden till palace där vi mötte pierre o danne i kön. in på palace o RÖJA loss till lasses bodega. heter de så? ja det var iaf ett röj utan dess like.. fullt ös! mötte upp sadjad vid tvåtiden o spenderade resten av tiden med honom på palace.
söndag; vi vaknade ett par gånger under förmiddagen men vid tolv bestämde jag mig för att gå in i duschen om jag skulle lyckas bli människa igen.. fredrik kom o hämtade oss o var så snäll o skjutsade mig både till syrran o milla. tack tack.. hem o dö ett tag.. släpade mig till o´learys där det var dags för divazavslutning. jättemysigt att träffa alla..nästan alla tyvärr var inte morsan med. men vi åt, bytte julklappar o pratade. jag lyckades få carros julklapp! jättefin ljusbehållare från rum o interiör. nu har jag precis pratat i telefon med sadjad o ska dammsuga innan jag ska unna mig att se på en josefine film med min nya tv o bioljud!! yihaa.. undra vilken jag ska välja.. beslutångest..ja o så har jag ju gjort ett pepparkakshus också.. o såhär svettig blev jag efter det..hihi förlåt  milla.. det är inte alls jag som gjort det utan min underbara vän milla!!

veckan som följer blir inte så mycket lugnare men mindre social o mer träning!

må; jobba o sen ett pass box o ett pass vattengympa
ti; jobba o sen ska sadjad o jag gå på en fotoutställning på arbetets museum o sen ut o äta
on; jobba o sen ett pass cirkelträning o ett pass box
to; jobba, göra naglar o sen ett pass box
fr; jobba, åka o handla med mamma  o sen kommer jecka till mig. dricka o sen till teaterbaren o äta o festa.
lö; gå till mamma o pappa o fixa lite. gå långpromenad. vila.
sö; ja o så blev det ju jul i år igen!


 

Publicerat: 2006-12-17 Klockan: 14:44:44

festgäster...

här kommer en miniparantes innan jag präntar ner kvällens blogg.. jag skrev fel adress till er igår.. min pixbox sida har adressen

www.josephinespixs.pixbox.se

nu vet ni!

 

Publicerat: 2006-12-16 Klockan: 01:45:33

fullproppade veckan del 2

ja det är sant.. ni behöver inte gråta.. ryktena ni har hört ska nu besannas.. det kommer en del 3 i denna kategori.. andas ut nu!! jag vet att ni är lättade.. det kommer att bli en triologi.. mark my words...!!

innan jag ens ägnar en rad åt den fullproppade veckan måste jag bara ställa en öppen fråga.. eller det kanske mer är en fundering.. idag har iaf mina tankar kretsat lite kring detta bisarra ämne.. om inte så har jag förbannat det faktumet iaf.. för det är ta mig fan ett faktum... hur kan det komma sig att det alltid är motvind åt det jävla håll man ska cykla åt?? HUR??

jaja nog om det..

torsdags; då kom connymannen hit o började hjälpa mig att koppla in bioljudet o min nya tv.. observera platt tv.... hihi ja jag vet.. nördigt!! sen joinade sadjad, karin, en full jecka o pb oss också.. vi åt tacos, pratade o körde en veckan bästa o sämsta.. jecka nöjde sig inte bara med öl utan krävde också en grogg.. sabla kvinna att slösa min sprit o inte ens dricka upp groggen.. haha.. jag hade toppenkul! tack!fredags; bra dag på jobbet!!! vilket baseras på eftermiddagen! sen åkte jag hem o la mig i badkaret med duschens strålar sirlandes på mig.. mm... drack en cola light o åt gurka.. haha.. så mysigt blev det.. kunde ju ha skrivit champagne o vindruvor eller något sådant mer exotiskt men så var inte fallet o det är visst fult att ljuga.. sen åkte jag till milla o osse.. där var det julfint med pepparkakor i fönstrena, juldukat, julbord på g, glögg o julklappar på borden! först hade vi en rolig tävling "ställ om jossans klocka på kortast tid".. det var tre deltagare o conny vann över osse med ca 30 sek.. det ska tilläggas att det var tre tekniknördar som tävlade o segertiden blev ändå ca 8 min.. likamed en jävla svår klocka...sen så åt vi julbord.. pratade o skrattade.. hade julklappsutlottning på hundrakronors saken.. sedan lekte vi en lek.. norsk julafton tror jag att den hette.. gaah.. inte bra för nerverna alls.. shit alltså.. men tillslut gick jag som stolt vinnare ifrån med det jag önskat!! men det var blod, svett o tårar bakom detta.. vi fortsatte med att spela olika spel.. hade en skitbra kväll!! längtar redan till nyår..imorn är det dags att fira syrrans 35 årsdag hårt! yihaa!!

i

 

Publicerat: 2006-12-14 Klockan: 15:11:17

fullproppade veckan del 1

ja nu har jag kommit till lite mer än mitten av denna fullproppade vecka.. dock är det bara roliga saker (jaja nästan iaf) som döljer sig bakom ridån..

måndags; då var det planeringsdag på jobbet som faktiskt flöt på bra! sedan åkte jag till caroline där erika också var o snart kom även jecka. jecka o jag bjöds på god tacos o sedan mumsiga chokladmuffins.. yummie!! hundarna ville vara med på ett hörn och så var det även allmän utdelning på smink! tusen tack för denna kväll, den var perfekt!tisdags; jobb jobb.. sedan var det bara att åka hem till duschen. karin kom hem till mig en sväng o vi kikade på kort. sen mötte vi upp vica o begav oss till grand hotell. där vankades julbord och show. alla var så fina och det var riktigt mysig stämning.. om det inte hade varit för det faktumet att jag visste att jag skulle upp tidigt o ha luciafirande på jobbet..onsdags; ja luciafirande på jobbet.. de var suveräna! sedan begav jag mig till badet o tränade cirkelträning en timme o sedan box en timme med sarah. kul! lite öm i kroppen idag men men det är bara bra!!

41390-1269

idag torsdag hade jag mitt sista utvecklingssamtal på jobbet.. ja jag vet det var sent men det var faktiskt om barn som nyss började på förskolan. sedan har jag hunnit med o tvätta, ta emot fastighetsskötaren o styrt lite. ska snart handla o förbereda inför tacoskvällen. de fotona kommer i fullproppade veckan del 2 sen.. som sagt detta blir en spännande följetång!

 

Publicerat: 2006-12-10 Klockan: 22:03:45

en parantes...

mmm detta skulle egentligen inte komma som inlägg.. men nu kommer en liten tankspridd parantes.. och nej det är ingen särskild person jag kommer att syfta på i denna blogg utan jag bara rensar lite luft...

hur länge ska man orka tänka på alla andra.. vad folk kommer att tycka, tänka.. hur folk kommer att reagera.. vad folk har för åsikter i vad som har hänt.. i vanliga fall brukar jag tänka josefine o nästan bara josefine.. det här är inget vanligt fall.. så josefine hamnar ganska långt ner på priolistan.. kanske lite väl långt ner ibland.. jag har sen jag separerade med pierre tänkt på vad alla tycker tänkar o känner.. hur alla kan tänkas att komma tycka tänka o känna.. jag har varit väldigt mån av att förklara om folk undrat..folk har fått ställa alla frågor de vill o jag har snällt svarat.. jag har sett det som min skyldighet.. men så sa en vän till mig; "fan vad jag är faschinerad av dig att du orkar stå pall o svara på vad alla frågor hela tiden.. att du tänker så mycket på andras känslor i detta när det egentligen är vi som ska tänka på dina o hur du känner o vill..."

har hon rätt? är det så.. just när hon sa det för ca 3 veckor sen reflekterade jag inte så mycket på det..men nu har det börjat komma in i mig... orden hon sa.. o det vi pratade om efteråt.. det kanske är så att jag ska sluta tänka på alla andra i detta.. det har snart gått 4 månader o jag tänker fortfarande på alla andra i detta.. nu har visserligen folk slutat att fråga.. men det dyker upp andra saker som gör att folk kommer börja fråga o ha åsikter igen... hur länge ska jag sätta andra i första rum.. ja jag är medveten om att detta är ett specialfall men vad fan jag kan ju inte vara ensam i världen om sådana här saker... (lite mer eftertanke.. det kanske jag kan...).. okej det är ett specialfall..

varför jag är som jag är o har reagerat som jag gjort beror mycket på att jag vill att saker o ting ska ske så smidigt som möjligt.. men det kanske inte finns några smidiga sätt att lösa vissa "problem".. jag vet inte men just nu känner jag mig så ofantligt uppgiven.. *suck*

jag skulle vilja somna nu o vakna i vår.. usch vad är det jag säger.. jag är inte så depp som det egentligen låter just nu.. men jag önskar att allt kunde vara över o att alla kunde må bra o vara glada o le igen.. gud så larvig jag är.. men önskemål  kan man väl få ha...

naiv.. jag har fått höra att jag är naiv.. mm det kanske jag är.. trodde jag var mer hårdhudad än så.. trodde jag visste hur saker skulle komma att bli.. men så lite man egentligen vet om sin framtid.. så ofantligt liten man är på jorden..

jag vet att jag är en stark person.. en stark individ med mycket vilja och tro på mig själv.. jag vet vart jag står och jag vet vad jag tycker o tänker.. är inte rädd att säga min åsikt men lärt mig att det kan vara bra att hålla inne med vissa åsikter ibland.. ibland kan det vara det som just gör att man är säker på sig själv.. att inte alltid behöva hävda sin egen åsikt.. att lugnt sitta o lyssna på andras åsikter o ändå känna att jag vet vad jag tycker o behöver inte få alla andra att tycka som jag.. lite tillbakalutande med andra ord.. låter inte som något jag skulle säga men även den mest högljudde lär sig o fortsätter att utvecklas.. det ni.. gamla hundar kan lära sig att sitta..

för att inte vara tänkt som en blogg blev det en ganska lång blogg.. var nu inte rädda för att fråga mig saker.. det var inte min mening med denna blogg... inte alls.. fortsätt fråga..  fortsätt bete er som ni alltid gjort.. kanske börja fråga mer.. vem vet.. mitt motto med denna blogg var nog bara det att klargöra att mina svar eller mitt beteende kanske kommer att ändras.. men inte ens det är säkert.. egetligen vet jag inte vad jag skriver om nu för jag är lite disträ om man säger så.. ge mig en dag så kommer jag säkert tänka o känna på annat sätt.. men detta var dagens andra blogg o just nu känns det såhär.. att gaah kan inte folk bara vara glada o bry sig om sitt.. vet att jag åtminstone talar för 3 personer när jag skriver så.. men sen i nästa andetag så vet jag även att såhär är livet.. jag skulle med största sannolikhet ha brytt mig om det vore någon annan som gjort samma grej.. haha ironiskt.. jag skäller på mig själv..

ta denna blogg med en nypa salt o ett krydmått allvar.. o en deciliter yra josefine..

puss o hej o bli inte rädda för mig.. jag är ff samma människa.. *yeah thats right man...*


 

Publicerat: 2006-12-10 Klockan: 20:11:24

sthlm with mom

yepp yepp.. helgen var soft o skön.. sweet.. åkte till sthlm med mamsen igår.. vi skulle väl shoppat loss som vi brukar kunna göra.. jag gjorde av med 600 kr o mamma med typ 200.. haha.. men mysigt hade vi.. det ironiska är att jag spenderade mer pengar idag på 45 min i norrköping än 6 timmar i sthlm.. shoppade en tubtop till nyår.. så fin! blev kär...har ni sett så svart michael jacksom en gång i tiden var.. faschinerande!

idag har vi firat syster min som fyller 35 på fredag.. kalas med släkten.. på lördag blir det party!! efter kalaset med den grymt goda maten så färgade jag håret på min syster o på deras köksbord.. tyckte nämligen att det också behövdes piffas upp lite.. "oh nej vi behöver inte hålla till i badrummet.. nej nej det är lugnt.." hmm... *sorry*veckan som kommer är fullspäckad...

må: planeringsdag på jobbet..middag hos carro med erika o jecka
ti: jobb o sen julfest på grand hotell med jobbet
on: jobb o dubbelpass träning
to: jobb o sen middag hos mig med ett gäng
fr: jobb o lilljul hos milla o osse med the gang
lö: syrrans fest o utgång
sö: divazavslutning på o´learys

yihaa.. det var den veckan det..

 

Publicerat: 2006-12-07 Klockan: 13:07:25

pixbox

ja eftersom jag bara har en blogg, en lunar, en familjelivsida, en flixtersida, en skunk o säkert en massa mer saker som jag glömt bort så måste jag ju utöka med en pixbox sida. JAG ÄR FRÄLST!!

http://www.josephinespixs.pixbox.se

I AM IN LOVE....................

där kommer jag framöver lägga in album, man kan kopiera bilderna o framkalla om man vill. o vet ni vad det bästa är... det är gratis att lägga upp bilderna där. *yihaa*jaha.. snart ska jag åka till bodyzone o få zonterapi i en halvtimme o sen massage i en timme.. sweet! det som inte är lika sweet är att direkt efter det ska jag till world class o träna ett mastodant pass med charlotte. världens jobbigaste box.. kanske inte helt bra efter den avslappningen.. men värr saker har inträffat i världshistorian..

på lördag ska jag o mamma till sthlm o göra stan.. underbart.. har ju blivit lite av en tradition att vi åker en till två ggr om året o shoppar tillsammans.. mycket trevligt!


lite kuriosa;
jag tror att jag har ätit för mycket på woken på filmstan för nu har jag börjat få rabatt där.. haha.. helt otroligt! igår var jag, pappa o walle på expertkväll efter stängning. så numera är jag ägare till en sony lcd 32 tums o ett bioljud! där var även pierres föräldrar o erik. samt danne o sigrid o conny. det var skönt/kul att träffa dem..

nej nu ska jag diska innan jag ska cykla iväg till världens ände.. för det är visst så att det är där bodyzone ligger..

puss

41390-1223

 

Publicerat: 2006-12-05 Klockan: 21:35:19

Götettrippen

yepp yepp så var man hemma igen.. först innan jag reder ut min resa till götet med 3 andra yra vänner så vill jag bara säga en sak riktad till annika L. jag har svarat på din kommentar angående min förra blogg. var god läs.

ja så bar det iaf iväg i fredags. charlotte kom o hämtade mig på jobbet o med sig hade hon 2 mer eller mindre bakfulla tjejer. nämligen linda o emelie. de sov en bit av resan o båda var så fashinerade över hur snabbt resan till götet gick.. mmm lustigt.. haha.. jag hade ett stort behov av tugummi denna dag.. mums...väl i götet rensade vi varje ficka för att komma åt så mycket småpengar som möjligt. jävlar vad det kostar att parkera i göteborg.. sen letade vi upp en urmysig mexikansk resturang, mi casa. där avnjöt vi så god mat.. mums.. sen plundrade vi värsta godisaffären (oh fanny... du ska få.. haha..).. sen fort hem o se idol! och ja.. äntligen i världshistorian.. ja iaf i idol o fame factoryhistorian så vann någon jag höll på! härliga markus.. i love u...dagen efter vaknade vi upp till spöregn.. till stan o shoppa lite ändå..charlotte hittade en ursnygg badmössa som hon ska ha på sig när hon åker nästa gång... åt på en mysig lunchresturang.. skapligt god buffé.. sen träffade vi bella på ett fik o pratade o skrattade.. han skjusade hem oss till stina..väl hos stina igen så började makeover timmen.. stina började med att massera oss lite.. jobbigt det där att hon skulle ha prakisk examination dagarna efter att vi varit där..mycket jobbigt.. *hihi* sen klippte charlotte håret..yepp yepp någolunda fina så gick vi i spöregnet till hålunda lokalpub o åt god wokad thaimat. det var vi o stammisarna där men det var mycket trevligt..sen gick vi till en av stinas pluggarpolare på glöggfest. det var hur mycket folk som helst där o den där dörrklockan slutade aldrig att ringa.. herregud hur mycket folk får det egentligen plats i en tvåa.. haha..vi drog oss därifrån när klockan var runt halv ett tiden.. vi bangade utgång eftersom att vi trivdes så gott i varandras sällskap.. så vi tog tillfället i akt o intervjuade människor med paraplyer.. dansade runt en julgran.. pratade spanska med stinas korridorsvänner.. borstade tänderna med mössa på o lekte med våra örhängen.. ja sånt som är helt normalt att sysselsätta sig med en lördagnatt med andra ord..söndagen vaknade vi upp o mådde ju sisådär.. det blev pizza hemkörning o det var mumsfilibabba..sen hämtade vi upp linda o emelie igen runt 13 tiden o började vår resa hem.. ja en mycket fin skogstripp blev det också då vi åkte lite fel.. eller som man också kan säga.. tog en annan väg.. haha..

en riktigt kul helg var det iaf.. stina.. hur gick det idag på provet??

puss o hej


 

Publicerat: 2006-12-04 Klockan: 22:44:09

en lista

Utmaningar finns det gott om på nätet

1. VAD HETER DU? Josefine Karin Spalle
2. VAD SKULLE DU VILJA HETA IFALL DU SJÄLV FICK VÄLJA? Josefine Karin Spalle, helt nöjd med andra ord…
3. VILKA ANDRA NAMN TÄNKTE DINA FÖRÄLDRAR GE DIG? Jasmin, Jonna, Mattias
4. VILKET STJÄRNTECKEN ÄR DU? Tvilling ibland o Kräfta ibland
5. VILKEN ÅRGÅNG ÄR DU? 1980
6. VART BOR DU? Norrköping
7. BOTT UTOMLANDS? Nope
8. FLYTTAT ANTAL GÅNGER? 8 gånger
9. VART SKULLE DU VILJA BO? I ett urläckert radhus som ligger centralt
10. VILKEN SKOLKLASS? Skolklass.. herregud.. ja senaste var Barn och ungdomspedagogiska programmet på universitetet
11. VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR ÄLDRE? Lyxhustru.. Inga problem med det.. så trött..

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 173 cm
2. Hur mycket väger du? alldeles för mycket...
3. Hårfärg och frisyr? Ja.. typ brunt med lite slingor i
4. Ögonfärg? Mörkblå
5. Mest nöjd med? Tatueringarna
6. Minst nöjd med? Överflödsfläsket
7. Skostorlek? 40-41
8. Glasögon? Läsglasögon som jag aldrig använder.. *bad bad girl*
9. Har du några piercingar/tatueringar? Tungan, öronen, naveln. 4 tatueringar o snart en till..

FAVORITER
1. Filmer? Kill Bill vol 1 o 2, History of violence, Mystic River, Trainspotting, Pulp Fiction mm
2. Låtar? Herregud.. ja du.. vet i fan..
3. årstider? Sommar
4. mat/dryck? Tacos/Grogg eller cola light
5. Djur? Nja inte riktigt my cup of tea
6. Färg? Vitt o svart.. tråkigt ja jag vet..
7. Parfym? Olika sorter av Naomi Campell
8. Tv-program? Desperet Housewifes helt klart. Simpsons o Parlamentet ligger högt på topplistan också
9. Ämne i skolan? Inga svårigheter att välja här inte.. PSYKOLOGI!!
10. Sysselsättning? Jobbar som förskollärare

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En brun midjelång skinnjacka i en döcool modell
2. Vad använder du just nu för skor? Just nu?? Alternerar mellan typ 4 olika par.. *as always*
3. Favoritfärg på kläder? Vitt
4. Favoritmaterial på kläder? Ja myspys egentligen men jeans för att se ok ut..
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Snygga jeans som satt bra på stora röven o så ett par skithöga läckra stövlar som når upp till knäna.. drömmer.. mest om att få en snygg röv…
6. Favoritaffärer? Sisters, Gina Tricot, SALT, Vero Moda, JC
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 0-2500 kr ni månaden…
8. Favoritmärke? Riley
9. Vad har du för byxstorlek? Typ 38 nu.. eller M.. blä…
10. Vad har du för tröjstorlek? S-M

DIN BOSTAD
1. Stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan.. En tvåa på 59 kvadrat
2. Vilken färg på tapeterna? Grå i hallen, Vit-beige i köket, Brunt i sovrum o typ äggskal i v-rummet, vitt kakel i barum
3. Vilka färger går rummen i i övrigt? Mycket ek blir det…
4. Favoritmöbel i rummen och varför? Soffan för att den är grym, sängen för att det just det är en säng, toan för att det är skönt att gå på toa, golvet i både hall o kök för att det är skönt att ”pladaska” där när jag inte är vid mina sinnes alla bruk..
5. Vad vill du ändra där? Vadda väggarna så att det inte skulle vara så lyhört.. annars är jag nöjd!
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv?
Yepp yepp
b) Video/dvd? Yepp yepp
c) Dator? Yepp yepp
d) Stereo? Oh ja en riktig värsting ;)
e) Telefon? Yepp yepp
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Ditt fönster..? Plural skulle ja vilja använda mig av.. dina fönster.. jo ett tak, ett annat hus o lite gråa omgivningar
8. Vad gör du oftast i dina rum? Sysselsätter mig på diverse sätt…
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Mitt alter ego
10. Favoritpryl i bostaden? Datorn

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Ragnar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Kom ihåglappar
b) Skolväska just nu? Du det var ju snart 4 år sen jag blev klar från allt vad skola heter
c) Handväska eller liknande just nu? Oh herregud.. alltför mycket..
3. Vad är du beroende av? Lepsyl4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Ultavanligt.. haha
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Så nära ateist man kan komma..
8. Vad köpte du senast? Matvaror på Ica Vilbergen
9. Har du nåt husdjur? Som sagt not my cup of tea
10. Vad bor du i? Hyresrätt

GREJER
Plånbok: En svart stor sak
Tandborste: En röd billig sak
Smycken: Alltid stora silverörhängen
Solglasögon: Oh I love them.. massvis!
Underkläder: Boxer, hipsters o bh…
Nagellack: Olika


yepp yepp inser att jag borde skriva en göteborgs blogg o den kommer imorn.. har laddat upp fotona men har ingen inspiration till att skriva nån blogg..nyss sett på ett supersorgligt avsnitt av cityakuten så jag är allmänt låg..o jag var redan låg när jag kom hem från kvällens kvällsmöte.. så blaha blähä...


puss

RSS 2.0