Publicerat: 2008-11-30 Klockan: 18:10:08

flyttdags

idag har vi hjälpt milla o osse att flytta. det gick smidigt!

imorgon kommer vi få nyckel till vår nya gemensamma lägenhet! efter kvällsmötet. så på kvällen kommer vi börja köra det första och sätta upp lite provosoriska flyttlampor. LÄNGTAR!

vad jag inte längtar till är att jag ska jobba hemifrån imorn. jag ska uppdatera hemsidan. jag hatar att uppdatera hemsidan. önska mig lycka till i tanken tack....

 

Publicerat: 2008-11-29 Klockan: 21:35:48

juldag...



dagen har absolut gått i julens tecken. vi har varit på söderköpings brunn och ätit julbord. oj vilket julbord. oj vilka goda efterrätter. jag tycker inte om julbord i vanliga fall men jag åt så mycket att jag var mätt från ca 13-21.33 som klockan är nu. men vi ska äta varma smörgåsar till prison break snart... jag åt inte många olika sorter kanske men jag åt mycket.



efter julbordet var det julmarknad i sörping och sedan en visit till myrbergs nya lägenhet. imorn ska vi hjälpa dem att flytta. när vi kom hem började vi göra julgodis till lilljulen nästa fredag. det gick sådär till en början. kulprov med knäck och choklad som var inne för länge i micron. jag sprang till ica 2 ggr om jag säger så...



men tillslut blev det lyckat. daimen ska snart brytas sönder, knäcken blev asgod och risbräcken lyckades vi faktiskt med från början...*hihi*


 

Publicerat: 2008-11-29 Klockan: 10:25:45

oh my lord...

jag tog precis på mig mina smaljeans. ja jag har ett par sådana. nu till poängen. jag kunde ha dem! men om en timme ska vi åka till söderköpings brunn på julbord. min chansning är att jag definitivt inte kommer kunna ha dem sedan.

 

Publicerat: 2008-11-26 Klockan: 21:32:26

fattiglappar



ja nu inför flytt och resa så är budgeten lite tajt. kanske inte riktigt så tajt så att min karl måste leta i soporna. ja du sadjad.. kom till mig nästa gång du behöver lite extra pengar ;)



idag fick jag en julklapp av en kollega, ulla. hon var tvungen att ge den innan den 1 dec, ni förstår varför när ni ser bilden. så fint! dock ramlade lite av glasyren bort då asken ramlade ut yr skåpet på world class... inte så genomtänkt av mig.


 

Publicerat: 2008-11-25 Klockan: 16:45:32

5.20

ja ungefär vid den tiden så började jag GÅ till jobbet. visst låter det tokigt, nästan helt galet. men det var riktigt skönt. jag kom fram ca 5.55. lagom till min starttid kl 6. nej så ambitiös är jag inte inför denna stegtävling jag är med i. faktum var som så att jag lämnade in min cykel igår och skulle hämta ut den efter jobbet. därav den hurtiga promenaden.

nu har jag varit hos sjukgymnasten. han konstaterade att jag är sned och krokig i ryggen och att mina REVBEN är de som har det svårt. de får det svårt att fästa mog ryggraden och tog visst någon krokig omväg. han tyckte att det var bra att jag tränade. jag lyssnar hellre på honom. vi får se om han får ordning på mig. han garanterade ingenting. känns sådär kul. hade hoppats på underverk nu.

jag vill flytta nu. det är bara kartonger här hemma....

 

Publicerat: 2008-11-24 Klockan: 20:14:34

thank you pierre



detta var vad pierres pantkvitto gav oss. observera att det blev 6,50 som vi fick tillbaks också. ojojoj. men nu är det slut på svulleri och återigen sunt bondförnuft!

hehe på tal om det så har jag och jecka varit och ätit pizza på pappa grappa.. så var det med det. men det höll sig ändå inom ramen för dagen.

vi hade en oerhört mysig kväll med en massa skratt och gamla minnen. vi måste verkligen titta i gamla fotoalbum någon gång snart jecka!

 

Publicerat: 2008-11-23 Klockan: 16:38:46

norrköpingsbor på is...



idag har vi date. en till och från date. den började med skridskoåkning. något som jag uppskattade väldigt mycket. tack mi love. det var ca 12 år sedan jag åkte skridskor och sadja har stått på isen ca 3 ggr i hela sitt liv. daten kommer snart fortsätta med annat. mellan har vi styrt lite. vi mötte även upp emil och wallentin.



ryktet hade spridit sig bland lokalbefolkningen att sadjad skulle stå på is så mamma, pappa, håkan och kristina passade även de på att komma. efter åkningen fikade vi med mamma och pappa på racketstadion - det ni!



josefine på is!



sadjad och josefine på is!



pussas kan man alltid göra!



sedan gick vi till världens bästa exman. där fick vi en massa pantburkar för att pierre är för slö för att panta själv. sedan följde han med oss hem och hjälpte oss med sådana där saker som pierre besitter färdigheter i men ingen av oss. som sladdar, spel och sånt... snart ska jag gå en promenad och sedan köpa marängsvissingredienser för pierres pantkvitto. svullveckan lider mot sitt slut, imorgon är det ordning på torpet igen!

på tal om imorgon.. veckan....

må - jobb. ärenden på stan. träffa jecka och fira henne på asti!
ti - jobb. styra och fixa. packa. sjukgymnasten.
on - jobb. möte. träna combat.
to - jobb. föreläsning och träff för alla som är stödfamiljer i norrköping.
fr - jobb. träna och sola. myskväll.
lö - julbord på söderköpingsbrunn och julmarknad.
sö - hjälpa milla och osse att flytta. myskväll!

 

Publicerat: 2008-11-22 Klockan: 19:14:07

vårt hem



såhär ser vårt hem ut, såhär ser vår framtida planering ut. på ett ungefär vill säga.


 

Publicerat: 2008-11-21 Klockan: 17:38:43

vilken kväll

såhär poserar man bland en massa flyttlådor.



såhär glad blir man då.



såhär gör man när man försöker vara allvarlig sedan. försöker.




iallafall gårdagens ämne var stjärnklart som jag hade tänkt skulle bli en trevlig upplevelse. det blev en lysande upplevelse! underbart! vi poserade lite fint innan showen.



och igen om någon skulle ha missat första gången det var dags för posering.



sen var det dags för show! vilken show sedan. jag har fått en ny idol och det är fredrik lycke, vilken jävla stjärna. han klarade av allt och var dessutom rolig och spexade vilket jag tycker om. sedan så var det sjukt känslosamt att se marie fredriksson kämpa sig upp på scenen med stöd. ögonen tårades under hennes första framträdande. hon fick sin tumör ca en månad efter att michele fick sin. hennes väg tillbaka har vad jag vet gått stadigt framåt. det går inte att se någon som överlevt hjärntumör utan att fundera på varför michan inte fick fortsätta sitt liv. nog om det. det skulle inte bli en sådan blogg...

i vilket fall som helst så var showen helt otrolig och jag kom hem glad och lycklig framåt midnatt. jag var inte lika lycklig då klockan ringde tidigt i morse. jag snoozade för första gången i mitt vuxna liv.



nu håller vi på att packar ner saker i lådor. vi har även tagit ned alla gardiner och gardinstänger. det du karin!! snart blir det dags för tacos!!



 

Publicerat: 2008-11-19 Klockan: 21:01:06

överflödig blogg...



ja efter ett sådant fantastiskt gästinlägg känns det helt meningslöst att blogga idag. min underbara fästman... han fick idén av sara som skrev likadant till sin pojkvän så nu hade han gjort en sådan till mig.älskar dig mi love!!

men jag slänger in en kort nagelblogg. det har varit nagelverkstad här hemma bland flyttkartongerna. milla och jag har fått nya naglar. annie fick fria tyglar med mina naglar och då blev det grönglittriga medan milla körde på fransk med stenar. annie och jag lyckades även med konststycket att få en prydnadssak i huvudet. bägge två. mmm... just det, smidiga tjejer vi pratar om här!



ännu en gång... mi love. u rock my world baby

 

Publicerat: 2008-11-19 Klockan: 18:06:32

Gästblogg

Hejsan. Idag får ni hålla till godo med en gästblogg skriven av Josefines sambo Sadjad Azari.

Tio orsaker till att jag älskar dig!

1. Att du är så självständig och har så mycket skinn på näsan. Du står för dina åsikter men låter även andra ha sina trots att du inte alltid håller med.

2. Du brinner verkligen för saker du tycker om och gör aldrig något halvhjärtat. Och då menar jag verkligen aldrig.

3. Du är den mest romantiska och kärleksfulla människan jag någonsin träffat. Du får mig vekligen att känna mig älskad och du har ett hjärta av guld.

4. Du är så otroligt vacker! Både utanpå och inuti. Det vackraste väsen som finns.

5. Du är en fantastisk lyssnare. Även om du egentligen inte är så värst intresserad av ämnet jag pratar om, så lyssnar du och ställer motfrågor. Som tex när jag är jätteexalterad över något som har hänt inom fotbollsvärlden.

6. Dina lappar och listor. Trots att dom finns överallt så älskar jag dom. Du kan nog göra en lista över det mesta och dom som säljer post it lappar ska tacka en högre makt att du finns. Precis som jag gör för övrigt.

7. Ditt planerande. Du kan planera saker som ska ske månader ja tom år framåt. I början undrarde jag lite vad det var frågan om, men nu förstår jag hur nödvändigt det är. FRAMFÖRHÅLLNING

8. När du blinkar med dina vackra blåa ögon när du vill att jag ska göra något. Kan man motstå det?

9. Din känsliga sida. Hur många har nästan börjat gråta tíll en scen ur Simpsons filmen? Jag älskar att du vågar visa känslor. Vilka dom än är.

10. Att just JAG är så lyckligt lottad att få dela mitt liv med DIG. Du är min stora vinst här i livet!

Jag skulle skriva många fler, med det får räcka för den här gången. Tack för mig så kanske jag gästbloggar någon mer gång.


 

Publicerat: 2008-11-18 Klockan: 19:38:25

sorg i mitt hjärta



jag vet.
det är bara en tv-serie.
men det går inte att komma ifrån...

sorg i mitt hjärta.

pratt är död. han kommer aldrig mer tillbaks till city akuten.

jag grät, jag grät och jag grät igår.

idag gråter jag inte. men jag funderar på hur city akuten ska bli nu. utan pratt.

som med alla andra som kommit och gått i den serien. de dör på sådana drastiska sätt i serien. det är inte bara någon som flyttar eller så utan det sker med dunder och brak. denna gång var det pratts tur. stackars pratt...

 

Publicerat: 2008-11-16 Klockan: 21:44:32

stjärnklart

vi bokade biljetter för evigheter sedan. nu är det snart dags. herregud så fort tiden går. vi ska gå med hela vår enhet och se denna show. det börjar kl 19 och slutar 23.15 så jag är glad att jag inte öppnar på fredag iallafall. detta ska vi se på torsdag.

stjärnklart

vill ni veta en sak? varenda julklapp är klar och inslagen! shit så gött!

 

Publicerat: 2008-11-16 Klockan: 01:41:12

såhär ska det vara

ja såhär ska livet vara. vi har haft en sådan bra helg och då är det bara lördagkväll nu. så vi har hela söndagen kvar. idag kom jecka och danne till oss och danne fick ge sig på rören direkt. aldrig är man ledig eller hur du danne... vi satt och åt snacks och såg på när united spöade stokes med 5-0. vi pratade om tatueringar och hade olika uppfattningar hurvida man kan tatuera in lagnamn etc.



sedan bar det iväg till världens bar där vi mötte spetz och pierre. åt god mat och efter det var det burn after reading. supercool film med helt osympatiska karaktärer men ändå en fängslande film. inget mainstream utan lite udda och troligtvis inget man kommer få se igen. skön film helt enkelt.



här hemma har jag slagit in julklappar och sadjad har mussat. imorgon ska vi köpa mer julklappar och sedan är vi nog klara med det! yihaa! vi måste vara tidiga i år då vi flyttar och sedan åker iväg. när vi kommer hem har redan julafton passerat och då måste alla klapparna finnas i vårt nya fina hem!

snart ska vi nanna kudden!

 

Publicerat: 2008-11-15 Klockan: 15:00:45

burn after reading



den här filmen ska vi se ikväll.
jag har tränat combat med syrran.
jag har satt in foton i album. *up to date*
jag har ätit en matlåda.
jag ska in i duschen.
jag ska slå in julklappar. *ja ni läste rätt*
jag ska se manchester united - stokes.
jecka o danne ska komma.
vi ska se på matchen och äta snacks.
vi ska ut och äta tillsammans.
vi ska se på filmen tillsammans.

jag tror på en bra lördag!

 

Publicerat: 2008-11-14 Klockan: 17:50:53

genus

vem är mannen och vem är kvinnan i detta förhållande?



de senaste dagarna har det varit sadjad som stått för matlagning och städ medan jag har satt ihop kartonger och packat och burit. ja det är väl ungefär så vi har det;) vi ser bort från de traditionella könsrollerna.

nu ska vi laga tacos!

 

Publicerat: 2008-11-13 Klockan: 19:55:43

23914

det är inte min nya lön. tyvärr. det är mina steg än så länge. denna dag. jag är mer än nöjd! ska snart räkna ihop veckans steg för att rapportera till hanna! jag kan tacka mimmi för ett gäng av stegen då vi promenerade efter jobbet.

nu ska ni få höra. vi har som de flesta andra två förpackningar tvättmedel när vi tvättar. kulör och vitt. sadjad tvättade nyss och den ena förpackningen har blivit stulen. inga kläder. inte bägge förpackningarna. inte sköljmedlet utan enbart kulörtvätten. jag anser att detta är mycket suspekt.

kom ihåg tv-programmet ikväll. det som jag flaggade för förra veckan. 21.30 på svt!

 

Publicerat: 2008-11-12 Klockan: 19:07:30

missbruk

nu har jag kommit på vad jag missbrukar...




mm just det. skor. jag skulle packa ner mina skor nu och det slutade med att jag slängde en hel del skor. ja det var hjärtskärande men jag var tvungen. varför var jag tvungen? fan jag kan inte ens svara på det. jo för att få mer plats för nya skor såklart ;)

 

Publicerat: 2008-11-11 Klockan: 15:24:15

stjärnfall

jag har glömt att säga detta... förra söndagen när jag och sadjad gick hem från pierre så såg jag mitt livs första stjärnfall! vi var på kyrkogården och jag tittade upp i himlen och där var det. stjärnfallet. sadjad såg det också. vi bägge önskade oss någonting men vad är hemligt även för varandra!



nu ska jag snart iväg på divaz hos annie i simonstorp. vad jag vet så är det så mycket landet det kan bli. och där bor annie nu för tiden. vem fan hade trott det? *haha*

 

Publicerat: 2008-11-10 Klockan: 19:56:16

nu är det officiellt....

... flytten har börjat!


 

Publicerat: 2008-11-09 Klockan: 18:14:39

dop

idag har vi varit på emmas dop!



här framme stod de så fint!!



efter dopet fick vi god mat som erika hade gjort själv.. vi trodde att hon hade beställt.. det var nämligen ca 85 pers...



tack erika, tomas o emma för ett fint dop och en mysig mingelstund!

nu har jag städat och handlat. burit upp kartonger från källaren. greppat ett par med händerna och sedan en i munnen.. så har jag sprungit upp och ner 3 ggr. som tur var mötte jag ingen granne...

snart kommer sadjad hem till tända ljus, filmen är riggad och maten står på bordet! idag ska han bli bortskämd min älskling!!

 

Publicerat: 2008-11-08 Klockan: 12:16:29

tvättråd



vi ska snart till mamma. dock inte med smutsig tvätt men med nytvättade kläder som behöver strykas... tror det är lika illa som bilden ovan :)

vi ska åka iväg till busfabriken med e nu. där kommer vi möta upp syrran med familj. sedan blir det besök hos mamma och pappa för att fira världens bästa pappa.

 

Publicerat: 2008-11-07 Klockan: 14:24:14

Himlen kan vänta

jag såg början av en dokumentärserie igår. del 1 av 8. den sänds på svt torsdagar 21.30-22.00. se den! även om ni inte såg gårdagens så se resten. uppskatta ert liv och glädjs åt var dag som går. ta vara på de viktiga sakerna och kasta inte bort ditt liv. risk för tårar....eller skyfall. men även skratt.

Himlen kan vänta - En serie om livet 
SVT-serien Himlen kan vänta handlar om vad som händer med en människa som får en diagnos om en dödlig sjukdom. Vad vill denna person göra med resten av sitt liv? Och hur kan alla i omgivningen hjälpa den som är sjuk? Under 1½ år har SVT filmat fem personer som mitt i livet drabbats av en svår sjukdom.

Reporter för Himlen kan vänta är Anne Lundberg, hon följer de fem medverkande i privatlivet, på jobbet och på sjukhuset. Och hon är den som vågar ställa alla de frågor som många - kanske av artighet eller rädsla - sällan ställer till någon som lider av en livshotande sjukdom.

Det här är inte ett program om döden utan om livet, om hopp och om mod. De fem medverkandes berättelser är tänkta att ge tröst och stöd till andra i liknande situationer, inte bara de som drabbats av en sjukdom utan också de som lever nära en person med en dödlig sjukdom. De som medverkar i serien är Helena, Martin, Susanne, George och Frida och gemensamt har de att de vill fortsätta leva, göra aktiva val, uppleva saker, ha ett familjeliv och drömmar under resten av sitt liv. Vi möter dem alla i första avsnittet som heter "Ett dödligt hot".

Medverkande i Himlen kan vänta

Martin, 42 år, från Torslanda (Västkusten). Gift, tre barn. Har ALS (amyotrofisk lateralskleros).

Helena, 35 år, från Getinge (Halland). Gift. Hade jättecellsglioblastrom och avled i augusti 2008.

George, 40 år, från Gårdstånga (Skåne). Gift. Har malignt mesoteliom.

Susanne, 31 år, från Stehag (Skåne). Gift, ett barn. Har spridd bröstcancer.

Frida, 26 år, från Stenungsund (Västkusten). Singel. Har Hodgkins lymfon.

SVT2 torsdag 6 november 2008 kl 21.30


kopierat från svt.

på sidan som jag länkar till kan ni se klipp från gårdagens program. både presentationen om människorna som medverkar och en trailer.

 

Publicerat: 2008-11-06 Klockan: 17:27:04

utmanad


...av Hanna! Jag ska skriva sju saker om mej själv som andra inte vet.

Ja först och främst så måste jag säga att det är omöjligt att skriva 7 saker som ingen vet. Men det får bli som de flesta inte vet!

1. Det värsta ljud jag vet är när man drar naglar över en svart tavla. Gnisselljudet får det att göra ont inom mig länge.

2. Jag är överkänslig mot vissa exotiska frukter, eller överkonsumtion och får då riktigt stora läppar...

3. Jag dricker cola zero varje dag.

4. Jag måste surfa varje dag. I Grekland letade jag ihjäl mig efter ett internetcafé tills vi såg att hotellreceptionen hade en dator. Det märkte vi när det var 2 dagar kvar av resan.

5.
Jag måste ha jämvikt i kroppen. Slår jag i höger stortå så gör jag likadant med vänster. Tvångssyndrom.

6. Jag sover alltid med öronproppar.

7. Jag är beroende av lepsyl och handkräm.

Ni som blir utmanade är; Milla, Alex, Osse, PB och Jecka



 


 

Publicerat: 2008-11-06 Klockan: 17:13:51

1 månad kvar

ja nu är det bara en månad kvar tills vi ska flytta! yihaa! den 6/12 kl 9.30 går flyttlasset från smedjegatan till urbergsgatan. det ska bli så skönt! pratade med våra nya fastighetsskötare idag som var hur trevliga och tillmötesgående som helst. jag tror att det kommer bli toppen!

jag var även på rehab öst idag. för ryggen. till och börja med så var det en rejäl muskelsträckning och en hel sträng med massa knutor på. sedan så är jag överrörlig i svanken. stel i bröstryggen och är sned i ryggen. eftersom mamma har skolios så suckar jag lite. hon propagerade för en massa förebyggande träning och helst förbud för box och combat då det är för hastiga rörelser för mig. men jag har tränat det i så många år och ej haft ont tidigare. jag tror det beror på att stetchen är så kort på world class. får tänja lite innan och efter träningen. kan ju inte ta bort det roliga. men kanske bara ett pass i veckan av combat.

i helgen ska vi vara stödfamilj! saknat e så det ska bli riktigt roligt och mysigt!

 

Publicerat: 2008-11-05 Klockan: 18:58:27

mustasch

kommer hem från träningen och där står sambon förväntansfull innanför dörren med ett fånigt (ja det var verkligen fånigt) leende. efter en sekund frågar han.. ser du inte?

jag tittar lite närmre fram och ser att han rakat bort allt förrutom just mustaschen. nu är det inte så att min sambo brukar raka sig så sällan utan ca 2 ggr i veckan. denna frekvens av rakning gör att hans mustasch inte har hunnit bli så tät (tacka någon för det!). så där står han ivrig och vill att jag ska märka av hans mustasch... eller hans orakade parti. välj själva.. *hihi*

nu tjurade han ihop för att jag inte ville hoppa in i duschen med honom. han kommer nog le på smilbanden när han läser bloggen iaf. eller så är det just det han inte kommer göra.



aningens tjockare mustasch än sambons...

 

Publicerat: 2008-11-04 Klockan: 16:54:44

muppetshow

förra tisdagen var jag hos polis för att ordna nytt pass. det tog hyfsat lång tid och många av dem som var där i samma ärenden som jag kom helt oförberedda och ställde mycket lustiga frågor och tog upp (enligt mig) dyrbar tid. sedan att vissa som arbetade där inte hade någon som helst brådska i världen var ju en annan sak. idag åkte jag återigen dit med tanken att det var nog bara just den tisdagen jag var där. men oj så fel jag hade.

det var ingen engångsföretelse. denna gång så var det en nätt liten skara som skulle få sina ärenden fixade men vad är det med folk? varför ifrågasätter de allting som mannen/kvinnan bakom disken säger. när det handlar om självklara ting. vad är problemet?

sedan måste jag ifrågasätta intelligensen hos en del av dem som arbetar där. detta var inte en polis utan någon sekreterare av något slag. hon börjar att samtala med sin kollega om hur bra hennes dag var för att hon hade sett en snygg karl idag. hon fick till och med chansen att se på detta ögongodis under en längre stund. och tänka sig att detta kan göra att hela hennes dag var bra. ja kollegan skulle nog veta vem han var för han arbetade i samma hus som dem. fniss fniss fniss.

samtidigt som hon har mig som kund.okej det kanske inte handlar om hennes intelligens men det handlar verkligen om hennes proffession eller ska jag skriva brist på den. irriterande.

jag börjar misstänka att det pågår en nyinspelning av the muppet show någonstans i detta hus.....



jag har varit och fått en ansiktsbehandling idag. det var inte skönt någonstans. fan vad det gjorde ont. gjorde det inte ont så var det kallt av en mask eller varmt av en blås. hmm... jo jag fick 5 min massage efter behandlingen och den var skön.

gud vad positiv jag känner mig just nu. jag är faktiskt det. jag var bara tvungen att berika (?) ert liv med the freaks. och då talar jag både om kunderna och de som arbetade där.

hejdå nu kommer det snart en som ska titta på lägenheten!

 

Publicerat: 2008-11-03 Klockan: 16:45:43

ny dag - nya frukter



nu är skadorna på väggarna fixade och det ligger ny frukt i skålen. ordningen är numera återställd!

 

Publicerat: 2008-11-02 Klockan: 21:38:26

aldrig mer fest ;)

jag vet inte hur många gånger jag har yppat de orden. jag ska aldrig mer ha fest. jag ska aldrig mer dricka. jag ska aldrig mer bli bakfull. nu säger jag dem igen....

det är kul när det pågår men det är fan inte kul sen. ibland känns det som om efterarbetet kostar mer än vad festen smakar. när vi kom hem från palace började vi diska, dammsuga, torka golv och hör och häpna torka väggar. okej so long so good. när vi vaknar så är det fortfarande kletigt på golvet men hyfsat okej. det fanns/finns fortfarande gult stänk på väggarna lite här och var. ja... fråga inte ens. jag kan säga som så att det var lite fruktkrig igår. så vi städade lite i morse också.

nu när vi har kommit hem från pierre så har vi städat en tredje gång. allt är inte borta och gardiner och lampor behöver också saneras. herregud. som sagt jag ska aldrig mer ha fest. får se hur länge jag håller det den här gången.

här var festen....



ja det var en massa bilder och då är det nog bara en fjärdedel av de foton som togs om ens det.

idag har vi sett x-mentriologin hemma hos pierre. pizza från pappa grappa och snask. innan jag fick det intaget var jag inte riktigt människa.



efter de tre filmerna gick vi till kyrkogården och hälsade på anders, farfar och michele. ställde en ängel vid minneslunden med en hälsning till michele.




 

Publicerat: 2008-11-01 Klockan: 14:05:28

halloweencombat

jag är slut. jag har aldrig varit med om ett sådant tufft men roligt pass. peter och helen (combattränarna) hade satt ihop ett halloweenpass dagen till ära. så i peruk, sminkning och mantel tog de emot oss. det var bara 3 låtar av det ordinarie passet och resten var gamla godingar. det blev ett sjukt jobbigt konditionspass men så kul! det är kul att få köra till ett par gamla godingar.

nu har vi varit ute och gått lite och sadjad förbereder maten (den ska in i halvtid på matchen och ätas direkt efter matchen). det är ett jävla planerande när man har en fotbollstok till sambo.

från 19 och framåt börjar det nog droppa in folk men som vanligt när det handlar om sadjads kompisar så lär de flesta komma efter 21. så det kanske bara är jag, sadjad, pb, rasmus och caroline innan 21. men vi ska nog ha mysigt ändå!


RSS 2.0