Publicerat: 2015-09-28 Klockan: 21:33:00

lust

i lördags var det dags för vårt lustgäng att ses och vi hade sjukt kul! det var jag och tina som planerade och om jag får säga det själv så blev det mycket lyckat!
 
vi inledde dagen hos brandmännen som tog väl hand om oss. det var en richard som är en pappa på jobbet som höll i det och involverade alla andra brandmän.
 
 
vi fick göra tre olika uppdrag och tävlade med poängsystem i två lag. vi fick göra brandmannatestet med att gå i full mudering och 24 kilo extra på ryggen på ett löpband som sluttade mycket. det var sjukt ansträngande och jag trodde jag skulle kräkas.. vi fick även testa på att vara rökdykare vilket generade i så mycket skratt att jag istället trodde jag skulle kvävas. vi fick även koppla ihop slangar och sätta på vattnet och släcka "bränder" på tid. ja dessutom skulle de kopplas isär och slangarna rullas ihop.
 
 
 
vi var även tvungna att utmana brandmännen att göra slangövningen!
 
 
vi avslutade besöket på brandstationen med smörgåstårta, solsken och snurrandes nedför brandstången! det var ett toppenbesök och vi är väldigt tacksamma för brandmännen som gjorde vår förmiddag toppen!
 
sedan begav vi oss till world class där det var dags att låta magnus köra ett pass crossfit med oss för att sedan dö i bubblet i en timme då vi även passade på att korka upp!
 
 
även detta var ett superpass som gjorde att två av oss nu köpt kort på world class och en av oss är sugen! det måste man ge ett bra betyg för.
 
efter bubbel och god dryck så åkte vi till lokalen grottan i ektorp för att prata, leka, tävla och äta mat från paradis de libanon. fantastiskt god mat och mätta och belåtna åkte vi till ekenäs slott för att göra dagen/kvällens sista aktivitet....
 
 
en superrolig dag! nästa omgång kommer bli i april och då kommer vår grupp se lite annorlunda ut än idag.

 

Publicerat: 2015-09-25 Klockan: 22:29:09

någon mer som känner sig gammal?
 

Publicerat: 2015-09-24 Klockan: 18:10:40

enoteket

varje år i september bjuder jag och syrran ut mamma o pappa på middag. som mors- o farsdagpresent. i tisdags var det dags och då besökte vi enoteket för en trevlig kväll!

 

Publicerat: 2015-09-23 Klockan: 21:09:00

Onsdagsbebisar
3 år och inga bebisar längre. men svårt att jobba bort invant namn. tack Milla o jullen för värdskapet. 

 

Publicerat: 2015-09-21 Klockan: 21:10:13

kusinträff

jag har en hel del kusiner. både på mammas och pappas sida. på mammas sida har det blivit som så att vi träffats under tråkiga omständigheter som begravningar. så nu bestämde vi för att ha en kusinträff.

sagt och gjort. middag på hugos följt av bowling. en hel del dricka och röj på dansgolvet!

så himla trevligt!
 

Publicerat: 2015-09-20 Klockan: 21:05:26

pink ladies

vi ses ca 4 ggr per år och vi har alltid lika trevligt! från början ett gäng som arbetade ihop men numera är vi en blandning av kollegor och föredetta kollegor. 


 

Publicerat: 2015-09-18 Klockan: 08:58:00

höstfix

hösten innebär fix på landet. i form av bus o lek. men även plocka ner studsmattan, stänga av vatten, ösa båten - välbehövligt, ta upp båten och göra rent den. plus en himla massa gott fika!
 
 

 

Publicerat: 2015-09-17 Klockan: 20:06:00

gårdsfest

ungarna har haft gårdsfest på sin förskola. det var trevligt och avslappnat. de fortsatte med sitt lufttema då barnen fortfarande har sånt intresse av det. älskar barnens förskola! för att inte tala om pedagogerna.
 
länkar till deras blogg!
 
http://gitarrensforskola.blogspot.se/
 
 
 
fina utemiljöer som byggts fram.
 
 
något jag älskar med barnens förskola är att allt är så "lätt" för dem. de trixar och fixar och involverar barnen i allt. de behövde mer virke till utekojan så de tog hela barngruppen och åkte buss hem till en pedagog för att hämta. bara sådär. lite lätt. lite impulsivit. fantastiskt! nu spelar 5-åringarna tennis regelbundet med hjälp av racketstadiun. de har ett våtrum där ungarna får bada/ha vattenlek när helst de önskar. än en gång - så lycklig över barnens förskola!

 

Publicerat: 2015-09-16 Klockan: 20:02:00

bästa linda

 

 

Publicerat: 2015-09-14 Klockan: 08:01:00

äntligen

så kom den dagen då lovi äntligen skulle få börja sin dans. kompisarna lowa o olivia dansar på samma dans. men de höll sig på varsitt håll. inte som noah o leah som alltid stod bredvid varandra. lovi älskade det från början till slut. hon lyssnade på vad fröknarna sa och deltog i allt under hela passet.
 
 
så nöjd! direkt när vi kom ut så sa hon att hon ville dansa igen!
 
 

 

Publicerat: 2015-09-13 Klockan: 08:56:00

brandkåren

igår var det öppet hus hos brandkåren i norrköping. så vi tog oss ett besök där! det bjöds på massa fina saker och aktiviteter. barnen fick testa att släcka en låtsaseld, glida ner för stången, sitta i olika bilar och åka stegbil. det sistnämnda banga dock bägge barnen på tillslut och tack säger vi som slapp stå en timme i kö:)
 
 
roligast av allt var att faster bahareh var med!
 
 
riktigt trevligt!

 

Publicerat: 2015-09-12 Klockan: 08:28:22

jobbfest

igår hade vi jobbfest. som vanligt var det sadde o lisa som höll i trådarna. 
  
det blev en kväll med charader, firande, 5-kamp och en massa prat och skratt. fantastiskt!

o så en bild på carita som passade på att gifta sig i hemlighet på mallorca. GRATTIS!
 

Publicerat: 2015-09-10 Klockan: 20:48:05

sofialoppet

idag sprang ugglebo sofialoppet. ett lopp som de som arbetar på stadium har startat efter att deras kollega Sofia dog i cancer. hennes son var den som startade upp loppet. ugglebo fick det i present av en familj på deras avdelning.


jag och barnen åkte dit och lekte i parken, fick ansiktsmålning och fiskdamm med godis en torsdag:)


noah var med och sprang i mål med sadde.

 

Publicerat: 2015-09-08 Klockan: 13:49:00

simskola

sedan lite mer än en vecka tillbaks så går noah på simskola. han är i sitt rätta element när han hoppar, plaskar, flyter, har huvudet under vatten och bara har så kul. leah och han går på samma simskola vilket är kul då de tidigare hade dansen ihop.
 
 
 

 

Publicerat: 2015-09-07 Klockan: 13:45:00

ungen har lärt sig att cykla

 

 

Publicerat: 2015-09-06 Klockan: 19:56:00

själv

själv. ett bättre ord än ensam. igår var jag själv mellan ca 13 tills mannen kom hem runt 01.30. men alltså.... själv. det var så länge sedan. jag lunchade på stan, shoppade!, fixade med auktioner, åt pizza, slumrade till en film i soffan... det var tänkt att jag bara skulle slappa men jag började sortera kläder och hygienartiklar till flyktingarna så det höll mig sysselsatt i 2 timmar. dock mycket bättre än att bara slappa!
 
vad gjorde mina godingar? jo de var på bio med mormor o morfar och sedan sov de över där.
 
 

 

Publicerat: 2015-09-06 Klockan: 13:43:51

betongen

tidig fredag o vi passar på att åka till betongen som bägge ungarna tycker är superkul.
 
 
noah vurpade rätt rejält.. sonen som alltid reser sig upp och går vidare trots hårda smällar låg kvar och grät stilla tårar och sa "det här var inte roligt". men efter kramar och lite stilla tid så åkte han vidare i en timme.
 
 

 

Publicerat: 2015-09-05 Klockan: 11:12:00

gästabuden

förra lördagen var det fantastiskt väder och vi begav oss till gästabuden. efter många om och men likamed diverse missöden så fick vi en fantastisk eftermiddag!
 
 

 

Publicerat: 2015-09-03 Klockan: 13:07:00

sista dagen på semestern

efter 7 sköna veckors ledighet hade vi för ca 10 dagar sen en sista dag att ha semester på. då blev det halvars och utelek av hela slanten. ah vilka härliga veckor vi har haft. nu är den perioden här då man helt plötsligt börjar "uppskatta" ledigheten på ett annat sätt. när inte alla dagar är av soft karaktär.
 
men sen hör jag till en av dem som uppskattar vardagen också. så det är välkommet med jobb och allt vad rutiner heter.
 
 

 

Publicerat: 2015-09-02 Klockan: 08:20:00

mixed up

nu får det bara bli en blandad mix med resterade bilder från grekland. vi hade en helt suverän vecka. just nu två veckor in i vardagen och vi håller på att utreda fuktskador på huset kan jag bara säga som så att jag längtar tillbaks till den problemfria tiden på kreta.
 
 

 

Publicerat: 2015-09-01 Klockan: 12:17:00

bamse

det här med bamse är bra grejer. bamseklubb på dagen och en kväll så var det bamses pizzaparty som barnen gick på. ansiktsmålning, disco, ballonger och pizza!
 
 

RSS 2.0