Publicerat: 2006-05-14 Klockan: 00:42:22

sådär ja..

nu sitter jag hemma.. lite småfuller o väntar på att pierre ska komma hem från tyskland så jag kan hjälpa honom att bära.. egentligen borde jag vara ute nu. men så blev det inte. sällskapet jag kunde få till utgång skulle bli senare än vad jag ville så då gick jag hem istället.. men vad jag ska göra hemma fuller det vet jag inte.. jo varför inte skriva ännu en ointressant blogg.. ja bra josefine.. det gör du helt rätt i! lustigt det där att man får storhetsvansinne o börjar prata med sig själv i tredje person ibland.. haha.. storhetsvansinne ibland det var ju oxå att ta i.. JÄMT kanske det borde stått..

ja idag har varit en MATIG dag.. caroline kom till mig strax efter 11.. hon hade köpt med sig massa gott fikabröd. vi pratade, kollade på kort o smaskade. jag duschade, tvättade o var aningens osocial också men hon klagade inte.. haha.. sedan kom birgitta o micke o hämtade mig. destination pappa grappa.. där de till min förtvivlan bytt meny men jag fann snabbt en till god pizza.. efter det gick vi o åt glass (som jag inte ens orkade äta upp....!!)o sen gick vi till harrys där vi började alkoholintaget.. klockan var då ca 17.. micke skjusade mig till karin runt 18.30. väl hos karin bjöds det på fördrink, cider o god trerätters.. måste jag tillägga att jag blev kräkmätt av allt.. men fan vad gott det var idag.. imorn räcker det med ett salladsblad för att jämna ut kalorieintaget.. haha..

imorn ja.. inga direkta planer.. hoppas på sol o värme men det kan jag väl fortsätta att hoppas på.. kanske kan det bli sylviamatch.. får se..

tack caroline, taubermans/anderssons o karin för denna dag o kväll!

   micke o birgitta... en massa bilder på egojosefine... karintjejen... birgitta o natta... mickepojken... michomannen... natta, marie o micke.. lotta.. ett gammalt kort på karin o mig!

Kommentarer
Postat av: jessica

vilka härliga kort jätte fina ser ut som du hade trevligt,matiga dagar tycker vi om puss

2006-05-16 @ 11:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0