Publicerat: 2006-05-08 Klockan: 22:31:22

tjejkväll

mm idag var ännu en underbar väderdag. det är bara att passa på att njuta för var dag som solen lyser  o man klarar att gå upp ur sängen av egen maskin. det finns så jävla mycket som man tar för givet här i livet. när michele var som sjukast så insåg jag på en helt annan nivå vad det är man ska uppskatta i livet. det handlar inte om de stora sakerna i livet utan vara tacksam för att man klarar av att sköta sig själv. SJÄLVSTÄNDIGHET. för att vara beroende av andra är bland det värsta jag kan tänka mig. när jag ändå är inne på detta ämne så ligger ju tacksamhet nära till hands. egentligen hatar jag när man säger att man ska vara tacksam. vad fan ska man behöva vara så jävla tacksam hela tiden för. varför kan man inte börja få kräva o ta lite saker för givet? ja jag vet o jag inser att jag MOTSÄGER mig själv. men jag tror att de flesta förstår vad jag egentligen är ute efter...

ja idag efter jobbet knallade jag ner till stan. eller mer eller mindre haltade.. sånt skoskav. ajajaj. sedan fixade jag naglarna. bort med det rosa o nu är det mjölkvita naglar med 6 rosa stenar på. gulligt istället för porrigt. mycket bättre om än kanske för gulligt för min stil.

sedan var det balkongen som gällde en timme innan tjejkvällen vankades hos annah. smaskens med god fruktsallad o glass. fick skjus av erika hem i hennes nya pärla! det var ett bra köp erika. nu är pox på bio o jag sysselsätter mig själv med nätet, musik o mess.

förresten vi fick vår lönehöjning idag, jag är nöjd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0