Publicerat: 2009-01-23 Klockan: 18:06:06

gästblogg #2

Nu är det dags för en gästblogg igen. Hoppas inte att ni eller min fru misstycker. Senast jag bloggade var vi fortfarande fästman/möa. Nu är vi man och fru.

Att få gifta sig med den kvinnan man älskar så enormt mycket är en helt obeskrivlig känsla! Jag kan sitta och skriva ord som fantastiskt, underbart, helt otroligt mm. Blanda alla dessa ord och lägg ihop dom så är vi kanske på rätt väg. Det var en helt underbar dag som jag aldrig kommer att glömma och alltid kommer att bära med mig. Att få stå brevid denna underbara varelse som går under namnet Josefine Karin Spalle och få bli hennes make är det största jag någonsin har upplevt.

Det som jag kan tänka mig kommer i närheten av detta är att föda barn. Vilket jag hoppas att jag och min fru kommer att göra någongång i framtiden,

Jag har min fru att tacka för mycket här i livet. Hon är helt fantastisk. Hon är MIN drömkvinna. Samma sak här, jag skulle kunna räkna upp hur många ord som helst, men mina ord räcker inte till för hur stark min kärlek är till denna kvinna.

Just nu har jag skickat henne tll ica maxi för att hon ska storhandla, hon ska alltstå bära ca 5 matkassar helt själv! Så är det när man lever i jämställt förhållande! Medans jag ligger i soffan och kollar på sex and the city filmen och filar mina naglar. Och ja vissa MÄN gör det. Ha en trevlig helg så kanske vi höra nån annan gång/ Sadjad

Kommentarer
Postat av: Josefine

mi love mi love mi love..

tack! tack för uppskattningen och tack för att jag har fått äran att tillbringa mitt liv tillsammans med dig.

älskar dig något så sjukt mycket!

puss

2009-01-23 @ 18:51:36
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: johanna

Hihi, jag heter med karin =)

2009-01-23 @ 18:58:36
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Mats

Sadde>> Ang. naglarna så är vi i alla två om den saken. Jag använder även facial moisture...Dags att ses tycker jag! Och Marléne också för den delen, alla 4 givetvis!

2009-01-23 @ 21:28:22
URL: http://vilbergen.blogg.se/
Postat av: sara

ååååhhhhh :)2009-01-24 @ 13:33:13
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0