Publicerat: 2009-03-01 Klockan: 14:50:12

fruhippa

ja tydligen kan man bli kidnappad även efter ett bröllop. eftersom vi i inbjudan skrev att vi ej ville ha någon möhippa eller svensexa då bröllopet var hemligt så tänkte vi att då var det kirrat! men ack så fel jag hade. jag blev totalt överraskad igår när det plötsligt plingade på dörren och jag satt precis hemkommen från träningen och skulle börja slösurfa innan festen... men det var bara att snällt följa med syrran o milla. de första bilderna blir små när man klickar men från durkslaget och framåt blir det nästan bara stora bilder!



på med ögonbindel och iväg. jag hörde "boxningsljud" och trodde att de hade sparat något muskelknippe från k1 galan som jag skulle tvingas gå upp i ringen med. puh vilken lättnad när det inte var så..



det var dags för nästan 3 timmar bubbel, bastu, gotte och dricka! vi var nere på squachscenter (stavas?) och det var helt otroligt fräscht! där nere fanns redan karin, stina, malin o caroline.



jag fick ansiktsmask av caroline, frågesport om sadjad och för varje rätt svar fick jag en geischa och även massage av stina!



såhär snygg blev jag i ca femton minuter tills jag fick ta på mig "vanliga" kläder igen. sadjad hade packat allt till fruhippan (tar ditt namn caroline). sadjad hade tagit med sig mycket bra saker men glömt lite underkläder, det smink som jag oftast använder men fått med sig en massa annat:)



sedan var det dags att åka till durkslaget och där droppade caroline (hon kom igen på festen!) av med erika och bahareh tillkom! god mat och god dricka!



under kvällen var jag tvungen att ställa upp om någon utmanade mig på spelet twister hemma. det var ett mycket roligt spel som jag enbart förlorade mot syrran. vi hade nog en kamp på ca 15 minuter.. *puh*

under kvällen hade vi inflyttningsfest som planerat och det var mycket roligt och "ganska" stillsamt. mer stillsamt än vad det var på smedjegatan iallafall!



gäster från festen!!



nu vägrar blogg.se ladda upp  mer bilder. det skulle ha blivit någon till men det kanske går lite senare eller imorgon!!

det finns fler bilder att se här nedan;

millas pixbox

karins pixbox

tack för igår och tack för inflyttningspresenter!! nu ska jag röja det sista i lägenheten innan jag ska ta söndag helt och hållet!!

Kommentarer
Postat av: jessica

häligt loppan verka som som om dagen vart llyckat och kvällen med, var nog tur ja inte följde med cornelia hade ingen rolig kväll igår men ja var i valet och kvalet någon vecka innan.många kramar

2009-03-01 @ 19:39:56
Postat av: Ullis

Ja för någon månad sen, stod bara en liten skylt på grinden, trist=(. Ser ut som ni hade det rikigt kul igår! Vad bra, trist bara att jag missade hippan o allt. Men det ser väldigt lyckad ut. Hoppas allt är bra med er. Kramar.

2009-03-01 @ 19:50:09
URL: http://plastictrash.blogg.se/
Postat av: johanna

låter som en härlig dag och kväll =)

2009-03-01 @ 21:03:18
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Malin Eklöf

Ujujuj, jag är fortfarande mätt på godis efter den där abnormalt stora godisskålen som slängdes fram brevid bubbelpoolen...tack för en kul dag mina damer! =)

2009-03-02 @ 09:30:40
Postat av: svansen

Vilken surprice! Vilka vänner du har!

Kram!

2009-03-02 @ 15:33:16
URL: http://svansens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0