Publicerat: 2008-04-10 Klockan: 20:49:18

saras utmaning

Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003

23 år gammal. Jag pluggade sista året på universitetet. Hade en ihärdig festsommar och började på hösten arbeta på den förskola som jag fortfarande jobbar på. Jag och Pierre började leta efter bostadsrätter men hittade inget. Bodde på Kungsgatan och jobbade, tränade och umgicks med vänner. Tyckte det var oerhört skönt att skolan äntligen var slut och att få en "vanlig" lön. Gjorde min tredje tatuering.

Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998

18 år gammal. Jag tog körtkort. Jag sprang ute på Otten varje fredag med Caroline. Jag var tillsammans med Freddrik och planerade att flytta in hos honom. Hade ett år kvar på DeGeergymnasiet. Gjorde min första tatuering. Började på allvar fundera vad jag skulle göra med mitt liv. Hängde mest med Fredrik, Caroline, Malin, Charlotte, Jögge och Ståhla.

Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993

13 år gammal. Herregud. Det vill ni inte veta. Vad gjorde jag inte? Gick på Ektorpsskolan och började umgås med Zandra. Blev "dumpad" av min första kärlek Mathias. Blev senare tillsammans med Fredrik. Festade så fort vi hittade någon som kunde köpa ut åt oss eller smuggla... Var ute och drog. Var en trotsig skitunge som var allmänt otrevlig mot min familj. Förlåt ännu en gång. Mot slutet av året började jag umgås med Erica och vi slutade att vara vid Ektorp och tog vid city istället. Jag bodde i Vilbergen tillsammans med mamma och pappa. Syrran hade flyttat hemifrån.

Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

Jag var 8 år. Jag gjorde allting. Jag sysselsatte mig med många aktiviteter och var nog nästintill överaktiv. Jag gick på Opalens skola. Mina bästa kompisar var Charlotte och Lotta. Några av de aktiviteter jag sysselsatte mig med var ridning, keramik, fotboll, gymnastik, piano.. Ja allt.. Och sen så tröttnade jag lika fort. Jag bodde i Vilbergen tillsammans med mamma, pappa och syrran. 

Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983

Jag var 3 år gammal. Bodde i Vilbergen. Gick på Opalens förskola (dagis hette det väl faktiskt då). Jag började mim karriär som olycksfågel. Ramlade och slog mig och var allmänt klumpig.

Den här utmaningen va ju lite annorlunda mot de andra så jag utmanar alla mina bloggvänner :)

Kommentarer
Postat av: Beauty By Beata

Ja det lär nog komma upp lite bilder ja :)

2008-04-11 @ 15:45:58
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: sara

ja det e det faktiskt, åå roligt att skriva spec om man inte har ngt bättre för sig ;)

2008-04-11 @ 19:07:02
URL: http://sarase.blogg.se
Postat av: Annie

Hoppas ni får kul ikväll! Puss

2008-04-12 @ 17:47:59
URL: http://allaflickor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0