Publicerat: 2008-04-27 Klockan: 16:58:36

änglarna..

åh änglarna... tjalalalalalala.............

ja så lät det inatt när vi vandrade från alex till palace. göteborgarna som var med kan ha haft en viss sorts påverkan av sångvalet. det var en mycket rolig fest med en massa nytt snacks som kom upp på bordet hela tiden. o mycket intressant människor. kul med nytt folk. ett stort plus att de var lika mycket filmnördar som vi så vi satt och listade och diskuterade. sedan kom vi in på politik. tänk vad befriande att faktiskt ha vanliga diskussioner på en fest blandat med tv-spel och alkohol ;)

i fredags hade jag date för sadjad. skulle ha gått in på lucky 7 men de hade stängt *ilsen*. men vi växlade småmynt och sadjad var i sitt esse. sedan gick vi och softade i solen och på stan. åt pizza på pappa grappa. satt i solen på olika bänkar i olika parker gick och köpte godis och såg en kass film, 21, se inte den. hem och få fick sadjad massage.

fredags;



lördags;



idag har vi varit på landet, åkt till retuspunkten, handlat på maxi. nu ligger sadjad o snarkar i soffan med fotboll på. jag ska laga lite tacos o sen ska vi se på solstorm och bara softa. snart får vi softa igen för det är ju vara en 3 dagarsvecka som kommer. skönt att vara ledig!


Kommentarer
Postat av: Milla

Ja veckan kommer ju bara börja sen är det ju helg igen =). Vi hade skitkul igår och det är så roligt att få festa med er. Låter som om ni har haft en bra dag, vi ska kolla på stardust och mysa med lite chips. Ses imorgon. Puss puss

2008-04-27 @ 20:22:22
URL: http://millasblogg.com
Postat av: Johanna

Jag gör gärna den sorten... för den var riktigt god =).... för ni menar potatissalladen eller? kram

2008-04-28 @ 21:33:06
URL: http://jojoroos.blogg.se
Postat av: Johanna

ja ja kan handla o göra iordning den! =)

2008-04-30 @ 15:39:36
URL: http://jojoroos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0