Publicerat: 2008-04-01 Klockan: 17:51:51

så ja!

nu fungerar allt som det ska igen i vida bloggvärlden.  några dagar har hunnnit passera sen vi hade vår lyxdag.. nu ska ni få en resumé om den....

oh mitt älskade grand. jag var på topp och inget kunde gå fel. underbar inställning om att denna dag skulle helt gå i mitt och sadjads tecken. fan så fel jag hade. hur kan grand ha det fullt i sin frukostservering? sabla skit! jag blev minst sagt totaltvär och för att inte ha ihjäl den lilla 16-åringen bakom disken (som genom sin mening förstörde början på vår dag) så gick min frustration ut över min sambo sadjad. han är väldigt tapper och tog det hela bra. försökte lirka med mig men insåg att det va bäst att låta tjurskallen vara ett tag och ändå göra det bästa av situationen. så han går till ica och gör vår egna hotellfrukost. tack älskling. jag har fortfarande inte tackat dig ordentligt kom jag på... efter det blev det bubbel på world class.



hem och softa ett tag och hinna tjura ihop ett tag till när jag inte visste vad jag skulle klä mig i. men det gick över fort! caroline kom och sminkade mig. tack!!



efter det var det dags för akropolis. nja.. kanske går vi till ett annat ställe nästa gång. inte alls lika gott som det brukar vara. på vägen hem ropade bahareh på oss. då satt hon och rickard dörr i dörr med oss. alltså på texas longhorn. de kom hem till oss efter att de ätit upp och då såg vi på matchen och drack tillsammans. dagen efter såg vi att vi druckit en hel del genom att inspektera flaskorna. men vi höll oss relativt nyktra. lustigt!



efter det började vi flumma runt lite innan det var dags för bomull. där vi hann vara i 55 min innan de stängde. det måste vara rekord.



det var en bra kväll. efter bomull åt vi fyllemat. dagen efter var det premiärmatch. sadjad såg på matchen live då han har ett årskort och jag såg den hemma på tv med mamma o pappa. som väntat blev det förlust.

hemma har jag en sjuk sambo. som feberyrar.

imorn blir det att träffa milla efter jobbet. på torsdag ska jag träffa jecka, caroline och erika på texas longhorn och i helgen är det stödfamilj!

puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Vilken tur att det blev så bra till sist och jag tror att det var bra att du inte ströp personalen så att ni kan gå dit nästa gång =). Puss

2008-04-01 @ 18:27:30
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Sadjad

Jag tror faktiskt att du har tackat en gång men så väluppfostrad som du är så gör du det två gånger. Älskar dig Puss

2008-04-01 @ 19:44:25
Postat av: Caroline

Nu ligger du ute på min blogg! Vilken babe...

2008-04-01 @ 20:15:59
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Pierre

Tackar, nu är det bara att köra järnet på Expert. O så slipper du panik-köpa något oxå ;)

2008-04-01 @ 22:19:53
URL: http://pierretauberman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0