Publicerat: 2007-08-23 Klockan: 21:06:35

utmanad & en ren nostalgitripp

Hej! Jag heter Karin Andersson och bor i Jönköping. Jag är 61 år och är egen företagare och säljer symaskiner åt höger och vänster. Jag älskar att se samhället förfalla med många dess orättvisor och ibland så dumdristiga politik medan jag matar mina 10 barn! Jag har mörkgrått hår och ljusgråa ögon. Jag gillar att lyssna på renodlad populärmusik såsom gullig pop eller gamla schalgers, men min idol är REM.


Gör såhär :
Förnamn = Mellan namn
Efternamn = Närmaste granne
Hemstad= senaste bussbesöket
ålder = mammas ålder
yrke = pappas yrke
intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )
hårfärg = tröjans färg
ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du ine tål
Idol = den du senast lyssande på

Utmanade:
Jecka, Sadjad, Pierre & Caroline



ja det var utmaningen det. tack annie för den! ja mitt internet har ju varit nedlagt ett par dagar så jag är ju alldeles förtvivlad. jag vet inte vad som händer i mina bloggvärldar kring mig. men nu har min personliga support varit här o hjälpt mig (tusen tack pierre!). o ha det så kul i bulgarien by the way.

idag har jag  varit på en halvdagskurs. det var helt underbart. varför? jo för utbildningen var på campus, närmare bestämt bomullsspinneriet. det var en ren o skär nostalgitripp. jag steg in och bara inandades campusandan. tänkte tillbaks på hur mitt liv såg ut då, vad jag tyckte var viktigt och vilka jag umgicks med. herregud jag var tillsammans med fredrik när jag började plugga där. då inser jag hur länge sen det var. o då inser jag ännu en sak, fan jag börjar ju bli riktigt gammal. jaja det var iaf så underbart att gå upp för de många trapporna, se flygeln nere i källaren. sätta sig i B42 och invänta att kursledaren skulle komma. få dela in sig i grupper och bara leka campus om o om igen. jag blev nästan lite sugen på att plugga igen. men bara nästan!





igår hade jag o stina en mysig kväll på bomull! vi åt o pratade, diskuterade o skrattade. o på söndag åker hon till götet igen. hmm.. tack för den här sommaren stina!

för några dagar sen så fick jag rosor av mi love o imorn ska jag bjuda honom på date!


Kommentarer
Postat av: Lottis

Åh, vilken nostalgitripp, B42... Jag har oxå gått på Bomull :-)

2007-08-23 @ 21:25:42
URL: http://charlotte77s.blogg.se
Postat av: Malin Eklöf

Mmmm! Bomull-mat, deras plocktallrik som förrätt är suverän! Irriterar mig dock att det står att man ska fråga om deras drinklista på menyn, men när man frågar så finns det ingen...Hmm, skumt!

2007-08-24 @ 09:37:34
URL: http://duvans.blogg.se
Postat av: SantaCarolina

THehehe jag svarar på utmaningen här istället!
Hej! Jag heter Sofia Johansson och jag bor i Tallinn. Jag är 58 år och jobbar som säkerhetschef och miljöchef på Sapa Heat Transfer. Jag gillar att ljuga folk rakt upp i ansiktet och spara pengar. Jag har två barn, hade tre men en har flyttat ut. jag har turkost hår och turkosa ögon. Jag älskar att lyssna på riktig hårdrock och min största idol är Timbaland.

2007-08-24 @ 21:15:12
URL: http://santacarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0