Publicerat: 2007-08-26 Klockan: 19:23:27

tack sadjad

hur är det möjligt? hur kan man må så dåligt i varenda del av kroppen? hur kan man vara så seg, trött och nästan helt loj? jo det stavas; bakfull as hell. men det var riktigt roligt igår. det kommer sen!! men till rubriken; tack sadjad. tack att du hade match idag och att det sedan var man united match. jag hade aldrig kunnat klara av att vara social idag. när sadjad åkte hem så tog jag mig i kragen o kontaktade charlotte. så vi gick faktiskt en promenad. sen däckade jag hemma i soffan i nästan 2 timmar.  men sådant händer inte josefine. tydligen gör det det.


en nära vän sa förra veckan att det var en egokick att vara på bomull. jag säger idag; herregud. jag har aldrig varit med om maken. jag ägnade nästan mer tid åt att prata med okända män/karlar/pojkar än att roa mig med mina vänner. som tur var så hängde magnus o jag på dansgolvet rätt länge så jag slapp att konversera trevligheter. men för första gången var jag inte otrevlig mot de okända som jag brukar vara utan jag var ganska snäll. bra josefine. framsteg. ett personligt framsteg.





igår. jag var hos linda o fixade håret. charlotte o magnus o sedan sadjad kom förbi o sa hej under tiden. sen var det att ladda hemma o vandra iväg till pb. där satt pb o jag ensamma i nästan en timme o pratade om mycket privata o spännande saker. vi delade erfarenheter kan man säga utan att säga för mycket.





sen kom caroline o efter det droppade jecka, annah, annie o linda in. vi drack o åt.





caroline hade gjort det klassiska postorder misstaget. nämligen det att köpa en för liten (eller för stor) storlek. så under förfesten vandrade hon omkring såhär;

 



pb o jag lekte med tanken att glömma bort att dra upp tröjan så hon skulle få gå sådär på bomull men vi sågade den tanken ganska fort!


annie o jag satt o pratade gamla minnen o kom fram till detta; bitches they come to stay.





sen var det dags att gå till bomull. caroline o jag tänkte låna en rullator men kom på att det kan bli jobbigt för vår äldre medmänniska dagen efter. annars så gick promenaden riktigt bra.





väl på bomull så mötte jag upp charlotte o magnus o senare mi love! kolla in bildsekvensen när charlotte o magnus helt plötsligt ser att elin är på g mot dem.





ja runt 3.20 knallade vi hemåt. o sen däckade vi bägge. idag mådde mi love såhär;





nu börjar jag bli människa igen. o varför blir jag det när jag ändå ska sova skapligt. nu får jag igen för att jag somnade 2 timmar.


veckan som följer;
må - jobba. simma med sadjad. sylvia match!
ti - jobba. träna dubbelpass.
on - jobba. promenad. avdelningsmöte. förhandsvisning med mi love, milla o osse. "bristande bevis"
to - jobba. kvällsföreläsning om ivp.
fr - jobba. the ark med mi love, syrran o wallentin.
lö - träna. köpa present till tom. födelsedagsfest hos tom o tommy.
sö - fira sadjads faster som fyller 60 år.

Kommentarer
Postat av: SantaCarolina

Hahahaha jag kommer inte ens ihåg att vi tog det där sista kortet på dig, mig och magnus...hehe..så kan det gå! tack för igår. puss

2007-08-26 @ 19:52:09
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: PB

HA HA HA Jisses hur sjutton ser jag ut på bilderna. Tuttarna ramlar ju nästan ur tunikan *asg*

2007-08-26 @ 21:16:39
Postat av: Sadjad

Tack själv!!! Love you

2007-08-26 @ 21:30:03
Postat av: Milla

Det såg att vara en riktig fest så jag förstår meddelandet igår men huvudsaken är ju att ni hade roligt. Puss puss

2007-08-27 @ 07:51:09
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Malin Eklöf

Men det är ju för typiskt!
När jag för en gångs skull går till Palace och räknar stenhårt med att ni ska vara där...ja, då passar ni på att gå till Bomull. Typiskt!!!
Såg förresten att DJ-nissen nere på schlager-golvet har klippt sig...same shit but different! Hehe!

2007-08-27 @ 11:34:38
URL: http://duvans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0