Publicerat: 2007-08-17 Klockan: 16:27:38

oj redan?!

ja ungefär så känns det. jag kan inte riktigt förstå att en arbetsvecka redan susat förbi. vart tog den vägen? ja jag ska inte sörja så länge för ska sanningen fram ska det bli underbart att få en helg med sadjad nu. det är lagom kul att vara kollegor o inte ett par om man säger så. tur att det är tidsbestämt. ja alltså hans tid hos oss. men jag är ändå delad där för jag kommer mista min bästa kollega då. vi har så lätt att samarbeta ihop, o det hade vi även innan vi blev ett par, o allt flyter bara på! men jag tar hellre det att få vara sambos o ett par än bra kollegor ; ) hoppas att det kommer gå bra även när han har slutat *huh*... men det ska jag inte tänka på ännu.

ja helg som sagt. har nyss suttit o läst mina favoritbloggar;

http://theschulmeister.blogspot.com/

http://www.stureplan.se/blogs/katrin/

http://blogg.aftonbladet.se/14002

helt sjukt bra! men det är lite jobbigt att tycka om dessa, särskilt de 2 sista bloggarna. för de uppdaterar hur många ggr som helst varje dag. men det är det värt!

snart ska jag styra min kos åt filmstaden o hämta ut biljetter. sen ska sadjad o jag hem o laga mat o bara vara ett par! mmmmmmmmmmmm................................

41390-2288


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0