Publicerat: 2006-12-25 Klockan: 12:38:44

julafton

mm så kom den.. för vissa verkar det vara en lika stor chock varje år.. att julafton kommer den 24 dec med allt vad det innebär.. julklappsinköp, planering, matlagning etc.. jisses.. vet ni vad boka in den 24 dec -07 redan nu så slipper ni stressa sönder er i sista sekund.. haha.. jaja kom igen när du själv har barn o annat tänker nog vissa "surpellar" nu.. men men jag svär att jag inte kommer att vara sönderstressad då heller.. it´s all about god structur...

jaja o så kom den julen.. jag slappade fett igår på fm o det var underbart! vid tvåtiden knallade jag iväg till mamma o pappa i min höstjacka med enbart en tunn skjorta under och nej jag frös inte. ironi! vi åt o småkollade lite på kalle anka. ungarna hade lite svårt att förstå att när mamma, pappa o moster var små så var kalle anka på julafton det enda tecknade programmet som visades.. vaddå på ett helt år?? hmm.. det gick inte riktigt ihop med dagens överflöd via media..


tack azari för blommorna... ja jag blev inte snyggare än så på självaste julafton så det var bara att tjura ihop *haha*... två godingar...

ja o så kom tomten.. o sen var det min tur att vara uthyrd tomte.. jag skyndade mig hem o då var kl runt 17 o det var dags för matintaget.


ungarna med tomtefar... anonym som tomtemor med pinsam skäggväxt... lite av förtäringen

efter det kom det vi alla hade väntat på.. ja iaf emil, gustav o jag.. julklappasutdelningen.. o det är bara att inse att min storhetstid är över.. jag står inte längre i centrum när det gäller julklappsutdelningen.. gustav är nu så stor så att det är han som läser på alla paket.. sabla unge du är ju blott 6 år.. haha.. nej men jag satt så snällt o trött vid sidan av..


2 tomtenissar... ja detta blev årets klappar...  o så låter jag de två sista bilderna tala för sig själva...

vad resulterade denna jul i då?


ihh.. jag älskar julklappar...

jo av mamma o pappa fick jag en platt tv, ett bioljud, vinterdäck till cykeln (ja det finns faktiskt sådana), exklusiva hudvårdsprodukter, ljussläckare, en bok och en kalender

av syrran o familjen fick jag en skål, fotokalender med ungarna på, eminems sista skiva, 500 kr på sisters, pärlplattor o fula ljus (det var syrrans ord inte mina..)

av sadjad fick jag en parfym, u 2 gretest hits, markus singeln o på torsdag ska jag få en helkväll men den är hemlig..

sedan har jag fått smått o gott av vänner som sminkning o produkter på face (tack milla o osse), fin ljusstake (tack caroline), presentkort på akademibokhandeln (tack jecka), pysselgrej, sexcheckar, servetter, bodypaint, pepparkaksformar, 2 ljus mm.

ja o nu var hysterin över.. ikväll ska jag ut med charlotte o gänget.. ikväll o ikväll vi ska börja redan 16.30.. hiskligt tidigt.. sen blir det leche, palace eller teaterbaren. imorn ska jag träffa ullis, äta hos mamma o pappa med mormor o morfar o på kvällen gå på bio med sadjad. sen var denna ledighet slut men snart är jag ledig i 4 dagar till!!

om en vecka kommer även min årskrönika... spännande va... jag lovar det är den mest innehållsrika någonsin..

god fortsättning allihopa o kom ihåg att det blir julafton nästa år också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0