Publicerat: 2006-12-23 Klockan: 20:09:32

"jecka 25 år"

igår kom den.. dagen vi väntat med spänning på.. jecka o josefines utekväll.. yihaa.. jecka kom till  mig o vi började dricka o mumsa på lite chips o guacamole.. sen vandrade vi ner till teaterbaren där vi möttes av en pedro som precis skulle börja spela ebba grön låtar så han såg det som ett väldigt roligt sammanträffande att just vi kom in då!



så satt vi o mumsade mat o drack.. så kom plötsligt christian med dricka till oss som sadjad hade beställt o betalt åt oss. hihi.. tack sadjad.. även hemifrån gjorde han sig påmind..



efter det gick vi o satte oss vid ett annat bord o då kom herr ljung o besökte oss.. o fyllde oss.. han "stoltserade" med sin tatuering.. *hmm* han beställde drink efter drink efter drink.. o som om inte det var nog så beställde han sedan ett helrör till oss.. då hade även charlotte, stina, anders, johan o mats kommit o joinat oss..



vi kom vi drack vi segrade...............



sedan så var hela kvällen löst.. vi fortsatte att dricka, skratta, dansa, sjunga, röja, hoppa, prata, skrika o ta plats.. o vi hade kul!



så tack herr ljung för en helkväll ute... det skulle ju varit jag som fyllt jecka men herr ljung stod för det istället.. detta var ju min födelsedagspresent till jecka.. en utekväll!

idag har jag gått o gått o gått.. i 2 timmar o 40 min.. *yeah i´m good!".. jag har gjort dagens goda gärning o köpt en korg med godis o ett kort till millas farmor som jag gick o lämnade till henne på sjukhuset då milla o osse är bortresta. sen gick jag en promenad med stina o snackade! sen bar det ivä till mamma o pappa där de bjöd på lunch. vi gick sedan till kyrkogården o minneslunden o tände ljus. nu har jag tvättat, städat o surfat. pratat i telefon med sadjad som befinner sig i sthlm o med syrran som befinner sig i hemmet.

jag ska snart sätta på en film o äta lite julgodis..

god jul på er allihopa..

by the way.. ironi! vet ni vad? på platsen där jag gjorde platt fall häromdagen har de nu asfalterat o gjort en riktigt cykelväg.. skrattade högt i min ensamhet när jag såg det idag.. inga mer cykelolyckor där inte..

Kommentarer
Postat av: sadjad

Det gick ju visst att ha på sej det där linnet på krogen...duvar ju skitsnygg som vanligt iförsej! Hoppas att godiset smakar bra! Ses på måndag. Puss

2006-12-23 @ 20:38:59
Postat av: Caroline

GOD JUL ÄLSKLINGEN!! Kul ni verkat ha haft! puss

2006-12-24 @ 09:29:02
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Fredrik

Den blonda tjejen är dösnygg. Verkligen urläcker!! Ledig kanske ;-)Nä, bara skoja,haha. Men läcker som få var hon

2007-01-13 @ 17:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0