Publicerat: 2006-12-05 Klockan: 21:35:19

Götettrippen

yepp yepp så var man hemma igen.. först innan jag reder ut min resa till götet med 3 andra yra vänner så vill jag bara säga en sak riktad till annika L. jag har svarat på din kommentar angående min förra blogg. var god läs.

ja så bar det iaf iväg i fredags. charlotte kom o hämtade mig på jobbet o med sig hade hon 2 mer eller mindre bakfulla tjejer. nämligen linda o emelie. de sov en bit av resan o båda var så fashinerade över hur snabbt resan till götet gick.. mmm lustigt.. haha.. jag hade ett stort behov av tugummi denna dag.. mums...



väl i götet rensade vi varje ficka för att komma åt så mycket småpengar som möjligt. jävlar vad det kostar att parkera i göteborg.. sen letade vi upp en urmysig mexikansk resturang, mi casa. där avnjöt vi så god mat.. mums.. sen plundrade vi värsta godisaffären (oh fanny... du ska få.. haha..).. sen fort hem o se idol! och ja.. äntligen i världshistorian.. ja iaf i idol o fame factoryhistorian så vann någon jag höll på! härliga markus.. i love u...



dagen efter vaknade vi upp till spöregn.. till stan o shoppa lite ändå..charlotte hittade en ursnygg badmössa som hon ska ha på sig när hon åker nästa gång... åt på en mysig lunchresturang.. skapligt god buffé.. sen träffade vi bella på ett fik o pratade o skrattade.. han skjusade hem oss till stina..



väl hos stina igen så började makeover timmen.. stina började med att massera oss lite.. jobbigt det där att hon skulle ha prakisk examination dagarna efter att vi varit där..mycket jobbigt.. *hihi* sen klippte charlotte håret..



yepp yepp någolunda fina så gick vi i spöregnet till hålunda lokalpub o åt god wokad thaimat. det var vi o stammisarna där men det var mycket trevligt..



sen gick vi till en av stinas pluggarpolare på glöggfest. det var hur mycket folk som helst där o den där dörrklockan slutade aldrig att ringa.. herregud hur mycket folk får det egentligen plats i en tvåa.. haha..



vi drog oss därifrån när klockan var runt halv ett tiden.. vi bangade utgång eftersom att vi trivdes så gott i varandras sällskap.. så vi tog tillfället i akt o intervjuade människor med paraplyer.. dansade runt en julgran.. pratade spanska med stinas korridorsvänner.. borstade tänderna med mössa på o lekte med våra örhängen.. ja sånt som är helt normalt att sysselsätta sig med en lördagnatt med andra ord..



söndagen vaknade vi upp o mådde ju sisådär.. det blev pizza hemkörning o det var mumsfilibabba..



sen hämtade vi upp linda o emelie igen runt 13 tiden o började vår resa hem.. ja en mycket fin skogstripp blev det också då vi åkte lite fel.. eller som man också kan säga.. tog en annan väg.. haha..

en riktigt kul helg var det iaf.. stina.. hur gick det idag på provet??

puss o hej


Kommentarer
Postat av: Stina

HHEEEJ!!
Det var hur kul som helst att ha er här!!! Ser fram emot teaterbaren 22:e!!

Kramkram

2006-12-05 @ 21:57:31
Postat av: Erika

åååh vad roligt det låter som ni hade det som :-) :-)
Gbg är ju en skitmysig stad!
Och nästa gång Stina kan du väl kalla med mig med om du ska ha examen i massage! hehe

2006-12-05 @ 22:41:19
Postat av: jessica

jävlar vilken helg låter som ni haft det crazt and fun =)som i hade när vi var i götet puss

2006-12-08 @ 18:31:24
URL: http://jezziee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0