Publicerat: 2008-03-18 Klockan: 20:00:42

klassfest

ja det är sant. jag har tagit på mig att anordna en klassfest. jag tillfrågade caesar och caroline om stöttning men om sanningen ska fram står jag nog mest själv och stöter ;)

iallafall det är då gymnasiet det handlar om. så den 31 maj ska vi ha fest! så det så. än så länge är det 15 som tackat ja och 2 som sagt ifrån. de andra funderar nog fortfarande. eller så bara skiter de i det. och så finns det tyvärr vissa jag inte ens fått tag på än. ja det blir alldeles säkert en härlig tillställning. iaf om jag minns våra fester förr.. hmm....

har precis varit o ätit kvällsmat med malin på fräcka. så nu har jag återigen tänt planerarglöden inför festen. eller det blir inte så mycket att planera, desto mer att organisera. jag får leka detektiv på äldre dagar...

tisdag kväll. 2 dagar kvar. imorgon blir det att besöka lucky 7, sola, datordate med pierre och träna med syrran. torsdag blir det att träna och sedan umgås med stina, sadjad och förhoppningsvis tomas.

puss

Kommentarer
Postat av: Caroline

Så fort premiären är över ska jag hjälpa till, det vet du. puss

2008-03-19 @ 20:05:31
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: erika

hm, ja det ska vi nog vara. Efter kl 13 nån gång. Ni är jätte välkomna! :-) VA ROLIGT!!! Messa innan bara så vi är där :-)

puss puss

2008-03-20 @ 09:27:13
URL: http://erika81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0