Publicerat: 2008-03-15 Klockan: 01:20:52

whatever

Postat av: whatever

1. Vem är du? - Skit i det du.
2. Är vi kompisar? - Nej.
3. Hur och när träffades vi? - har vi träffats?
4. Tycker du om mig? - Nej.
5. Skulle du kunna pussa mig? - Nej.
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de! - - fröken-ingen-självdistans. You figure it out!

7. Beskriv mig med ett ord  - Dum.
8. Vad var ditt första intryck av mig? - Usch.
9. Vad påminner dig om mig? - Helge Fossmo
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara? - Självinsikt!
11. Hur bra känner du mig? - inte alls.
12. När sågs vi senast? - Har vi setts?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig. - blogg?




ja först tänkte jag inte ägna dig en tanke. men det blev så. först blev det bara ett kort svar på kommentarfältet. men nu skulle min älskade sambo in på toaletten så då kom han med förslaget att datorn skulle på. o vad kan väl passa bättre då än ett litet blogginlägg.

ja denna whatever. varför? varför ägna den tiden att fylla i detta lilla test när man skriver sådana här kommentarer. jag kan inte begripa syftet. okej om det vore skrivet med viss intelligens. eller viss självdistans av denna whatever. men när det står skrivet på detta fjortissätt så blir det bara en larvig kommentar.

ja och troligtvis har vi träffats varför annars ens hysa så mycket agg mot en medmännsika. troligtvis vet jag till och med vem du är. troligtvis vet jag till och med varför du tycker allt detta. jag säger; ledtråden var helge fossmo. i got u....

varför ens besvara en sådan här kommentar på detta vis? jo för att liksom pierre visa att visst.. go on. skriv om du blir nöjd av det. kan du inte ens skriva på ett mer intelligent sätt eller med konstruktiv kritik så säger jag liksom du whatever. det finns ett om. om det är en kommentar som jag upplever direkt sårande eller kränkande. då tar jag bort den. det var länge sedan nu. men det kom ibland. i anslutning till vår skilsmässa och sedan mitt nya förhållande. men är det här det bästa du kan komma på så be my guest.

däremot har jag bland fått vissa roliga kommentarer men ifrågasättande. det är roligt. då jag får motivera varför om vissa saker. men det här är ju rena barnfasonerna.

och nej mitt motto i livet är inte att bli älskad av alla. skönt är väl det. då hade jag haft det jävligt jobbigt. då hade jag inte ens startat upp en blogg. har man gett sig in i leken får man leken tåla. men jag har bara en önskan. skriv vem du är. eller skriv åtminstone vad jag har gjort som är så hemskt istället för detta blaj.


från fröken-ingen-självdistans... o fan jag trodde det var det jag verkligen hade. nej men just det. det är ju det jag inte har. tack för upplysningen.

på söndag kommer en pink ladies blogg samt schlageryra


Kommentarer
Postat av: A

Bry dig inte om vad folk tycker och tänker. Du verkar vara en otroligt stark tjej. Du är en förebild vad gäller att leva sitt liv så som man själv vill ha det, att lyckan inte ligger i någon annans händer än ens egna. :)

2008-03-15 @ 01:38:47
URL: http://storyofmylife.bloggsida.se
Postat av: Caroline

Oh kom igen Jossan! Skriv namnet så att alla ser! vi vet ju båda två vem det är....

2008-03-15 @ 10:00:20
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: erika

åååh jag vill ju med veta!!!!!

2008-03-15 @ 10:37:12
Postat av: Johanna

Jag vill oxå veta... patstiskt o hålla på sådär..ja håller me "A"... stå på dig!
ikväll ses vi! kram kram

2008-03-15 @ 10:43:26
URL: http://jojoroos.blogg.se
Postat av: Johanna

Du och jag är väl inte direkt bästa vänner, men det här tycker jag är lågt... Även om man inte kände dig så skulle man i alla fall utifrån din blogg kunna avgöra att du är en bra människa.
Stå på dig!
Och ja, jag läser din blogg och tycker den är bra!
Ta hand om dig.
Kram Johanna

2008-03-15 @ 17:00:45
URL: http://jmagnusson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0