Publicerat: 2008-03-10 Klockan: 14:28:09

VAMS

det finns vab. det finns fl. det finns en massa olika förkortingar. numera finns även vams. det står för VårdAvMigSjälv.  Just nu praktiserar jag vams. i helgen hade vi halvt som halvt vab (vård av barn) när vi var stödfamilj och nu är jag vams här hemma.

första delen av natten sov jag som en stock. helt borta. ja jag tror det iallfall - man är ju inte det säkraste vittnet när man väl sover. andra delen av natten frossade jag. kall. varm. kall. varm. av med täcket. på med täcket. ut med foten. in med foten. jag var riktigt ambivalent. så om frossan ej skulle vara nog så var min hals min största ovän och jag kunde inte ens svälja.

därav min vams-dag. får se hur det blir resten av veckan. vad jag vet är att det blir en vams-dag imorgon också. just nu är mitt tillstånd lite klarare. såsom det kan vara ibland mitt på dagen. jag har feber, men ej så jag dör. jag är fortfaramde ovän med min hals men kan iaf svälja lite nu. dock vet jag att om några timmar blir det värre. alltid på kväll, natt och morgon. jag förstår inte det. jag kan förstå det om det är som så att man är igång under dagen. då tycker jag till och med att det kan vara riktigt logiskt. men inte när man tar det lugnt. visserligen har jag varit ute och inhandlat halstabletter. jaja...

igår var vi hos gustav. några spridda bilder från det;



och ja morfar jag lovar att höra av mig när hollywood ringer. det var en mysig tillställning och mycket goda chokladbollar. emil ---> moster tog 5 stycken... jag var olydig!

hoppas att alla andra mår lite bättre än vad jag gör. puss

Kommentarer
Postat av: PB

Krya på dig vännen!!! KRAM

2008-03-10 @ 16:49:37
Postat av: Johanna

Haha det var ett bra uttryck, det måste jag anamma :)

2008-03-10 @ 17:06:11
URL: http://misseverything.blogg.se
Postat av: Milla

Stackars liten, jag tänker på dig. Vamma på. Puss

2008-03-10 @ 17:26:57
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Jenny

det såg mig ut att vara ett par riktigt snygga jeans du har på dig! kan dessa vara ett par mörkblå som finns att inhandla på VILA kanske? & förresten, kryp på dig flicksnärta! Kram

2008-03-10 @ 17:31:58
URL: http://jennysoderberg.blogg.se
Postat av: Alex

Ta och "vamsa" dig ordentligt nu ;)

2008-03-11 @ 08:38:42
URL: http://lovehatereligion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0