Publicerat: 2008-06-24 Klockan: 15:44:43

SATC

ikväll sker det! ikväll ska jag äntligen få gå och se på SATC. vilket i klartext betyder : sex and the fuckig city. det ska bli så underbart. det nästan pirrar lite inom mig. eller rättare sagt det pirrar inom mig.

detta är en födelsedagspresent av min älskade sambo. han beställde ett namnsmycke åt mig på nätet. ett sådant som carrie har. fast nu har jag ett i silver som det så fint står Josefine på. Utöver detta halsband fick jag 2 biljetter till SATC och en middag på pappa grappa. allt detta ska ske ikväll. så nu ska jag in i duschen och bli värdig att få njuta i 2 och en halv timme. det är ju helt fantastiskt!! jag är lyrisk redan nu!

annars så vankas det snart semester. ja om exakt 8 arbetsdagar. på torsdag ska caroline och höggravida erika komma på besök på landet. det ska bli roligt! stina har även anlänt till norrköping!

nej nu måste jag in i duschen!! biobiljetterna skriker efter mig............... vi ses!

Kommentarer
Postat av: erika

åh jag ska ju med på bio ikväll :-) :-)



18.15. Ses då kanske oxå :-)



hihi puss puss

2008-06-24 @ 16:56:55
URL: http://erika81.blogg.se/
Postat av: Ullis

Vad kul! Den är verkligen kanon tyckte jag. Vill se den igen...haha. Kramkram

2008-06-24 @ 18:22:27
URL: http://plastictrash.blogg.se/
Postat av: sara

Åh visst va den bra?!jag var skitlessen på slutet..fick nästan lite ångest haha!kommer ju inga fler avsnitt lixom!Förresten såg jag den oxå igår, men du kanske gick på den halv nio? ;P Kram!

2008-06-26 @ 18:57:59
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0