Publicerat: 2007-11-21 Klockan: 14:55:17

risig?

jag mötte en tant nyss. en riktigt risig tant. ja faktiskt en sådan som man i folkmun kallar för a-lagare. okej tänker nu ni? vart ska detta inlägg sluta? jo jag tittade lite på den här tanten. kanske mer än vad jag normalt brukar titta på tanter i den här åldern. men det gjorde jag. vad gjorde hon? jo hon nickade åt mig. ja man kan faktiskt säga att hon hälsade på mig. jag brukar finna mig i situationer ganska fort men inte nu, kanske för att jag gick och dagdrömde lite. så istället för att nicka tillbaka tittade jag bort. men varför nickade hon åt mig?

1. jag såg lika risig ut (mörjligheten finns! sjuk, blek, slarvig knut, småblöt av regndis och jobbkläder) och hon trodde att jag var one in the gang så att säga.

2. hon är van vid att människor (som jag) tittar lite mer än bekvämt på henne. hon har kanske byggt upp ett personligt skydd för att handskas med det. genom att bemöta dessa människor med en hälsning.

ja jag har ingen aning. men bägge tankarna slog mig. i den här ordningen. kanske hittade jag på det andra alternativet för att skydda mig själv. jag ville nog inte tänka första tanken mer än en gång. inte så kul att känna sig så risig.

Kommentarer
Postat av: Folkvett

Om du vore uppväxt med samma värderingar som "normalt" folk har så borde du kunna räkna ut med det lilla du har innanför pannbenet att hon nickade till dej för att du skulle märka att du faktiskt blängde på henne.
"A-lagare" är faktiskt människor som alla andra, som du och jag. Men det visste du kanske inte...
Men det verkar som att människor som du anser vara mindre värdiga din uppmärksamhet tillomed har mer folkvett än vad du har och hälsar i alla fall..

Annars kanske det var så att du helt enkelt ser ut som skit.

Kram påre

(100 spänn på att du inte ens vågar har kvar den här kommentaren)

2007-11-21 @ 17:51:40
Postat av: Josefine

ja jag tror faktiskt att det var att jag såg ut som skit. för det gjorde jag verkligen. och tror du inte att jag vågar ha kvar kommentaren så känner du mig inte.

tack för upplysningen att a-lagare är människor precis som du och jag men ska sanningen fram så visste jag redan det. och självklart är hela inlägget skrivit med största ironi men det kanske inte du förstod.

slutligen så har jag aldrig påstått att jag är som normalt folk, däremot har jag nog mer folkvett än vad de flesta har. vad jag också hade idag var en drömmande dag då jag helt enkelt inte förstod förän tanten hade nickat att jag faktiskt hade stirrat på henne.

kram påre

(100 spänn på att du inte vågar avslöja din identitet ;) ...)

2007-11-21 @ 18:00:23
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: Folkvett

Nämen wow.
Det var ändå ett korkat sätt att uttrycka sig på.
Och som sagt, Tänk innan du skriver.
Jag förstår ironi, men vissa saker är inte kul.

Jag har inga problem med att säga vem jag är. För du känner mej ändå inte.
Ida Johanna Rebecca W******st

2007-11-21 @ 18:06:02
Postat av: Josefine

tänk innan jag skriver. faktum är att jag gjorde det. o det måste ju låta ännu dummare i dina öron. men så är det ju i bloggvärlden, det går inte att skriva så att alla ska tycka om en. o har man det som syfte så får man verkligen fila på varje ord man präntar ner. o det är uppenbart inte mitt syfte. min blogg. min rättighet. era kommentarer. era rättigheter. men jag har liksom ni en rättighet att kunna besvara vissa påhopp.

för om sanningen ska fram så uttryckte du dig ganska korkat också. eftersom du nu erkänt att du inte känner mig så tycker jag att det är korkat att skriva "människor som du" och "med det lilla du har innanför pannbenet". för det vet ju faktiskt inte du någonting om eftersom du inte känner mig.

om du nu inte tror att min blogg är likamed jag och allt jag står för. och att om du nu läst något i min blogg kan påstå att du känner mig. så är inte fallet.

ska kvitta den där hundringen nu då? när jag behöll kommentarerna och du skrev ditt namn.

2007-11-21 @ 19:10:38
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: Jenny

"one in the gang så att säga" hahaha, ja då måste man nog se risig ut! ;)

2007-11-21 @ 20:28:11
URL: http://jennysoderberg.blogg.se
Postat av: Caroline

Nämen oj, så svårt det ska vara att förstå lite ironi.
Folkvett kanske kände sig träffad, det var därför hon reagerade så starkt.
Jag fattar inte det här med folk som bara vågar skriva en stark kommentar när de är anonyma? Internet lockar verkligen fram de allra värsta ynkryggarna.
Dessutom så skrev hon ju inte hela sitt namn. Det finns ett ord för såna som hon: F.E.G.I.S

Nu blir jag väl halshuggen och kallad korkad jag med, men sanningen gör ont ibland när någon påpekar den.

2007-11-22 @ 08:33:48
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Pierre

Hahaha...känns lite "deja vu" här...Känner igen "påhoppet" på något sätt....hehe
Att folk inte vågar stå för det dom skriver alltså...

2007-11-22 @ 16:35:44
URL: http://pierretauberman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0