Publicerat: 2007-11-11 Klockan: 17:19:13

slappt på spa



nu har vi nyss kommit hem från en helhelg på sandvik spaanlägning. det var precis sådär drömmande slappt som jag hade hoppats på att det skulle vara. förra gången lyckades vi ha så många aktiviteter på samma dag. något mer erfarna och rutinerade så blev den här helgen mer softish mode. det var inte bara syster, mamma och jag utan även en av mina mostrar, lollo, och 2 kusiner, sofie & petra. det var kul att träffa dem utöver de vanliga spektaklena som födelsedagar etc. roliga och intressanta samtal, och nej kära kusiner, jag ska inte avslöja vad som sas ;)


snön dalade ner på fredags kvällen och låg sedan kvar hela helgen vilket resulterade i dessa underbara vinterbilder.




syrran och jag ägnade oss åt vattengympa i en iskall basäng. därav första bilden. vad bjöd helgen mer på? goodmorning class, massage, god mat i massor, godis!, promenader, bubbel, bokläsning och som sagt softish mode. hårfärgning får jag inte glömma. av vem? ja gissa när ni ser på bilderna.



väl hemma på söndagen åkte vi hem till pappa med en farsdag blomma. pappa som missuppfattat det där med fars dag och gav oss behandlingarna på sandvik. pappa det är du som ska bli uppvaktad, inte vi. men tusen tack för den gåvan. och tusen tack mamma för denna helg! en tradition kanske? såhär söt kan sadjad bli i pappas hatt. hmm.. älskling du är bäst ändå. jag hade fått en present när jag kom hem. foto på den kommer senare i veckan.

nu ska det snart slappas vidare i soffan....................

Kommentarer
Postat av: Ullis

Vad skönt och avslappnande ni ser ut och haft det! Nu blir jag ännu mer sugen på att åka på spa=)

2007-11-11 @ 21:58:49
URL: http://plastictrash.blogg.se
Postat av: Pierre

Allltid lika kul att höra hur trött du blir efter ett spa, mycket tröttare än innan...o ni betalar för det.*asg* Hoppas det var en skön helg, Kram

2007-11-12 @ 22:30:37
URL: http://pierretauberman.blogg.se
Postat av: Caroline

Ser underbart ut! Sandvik är ett riktigt trevligt ställe!

2007-11-13 @ 08:34:10
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: erika

hej stumpan!

hoppas allt är bra! Hittade en länk och tänkte genast på dig! Undra varför :-) :)

På på're

2007-11-13 @ 15:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0