Publicerat: 2006-04-27 Klockan: 21:59:02

twisted sisters

mm imorgon är det dags. då börjar min nya karriär. för er som inte vet så byter jag o min kära vän camilla skepnad då. vi kommer bli "twisted sisters". vi kommer att konkurrera mot duktiga artister som "fantastic four och en åsna" o många andra. det är nämligen så att det är dags för den stora SCENINVIGNINGEN imorgon. haha... det ska bli så enormt kul. sadde ska vara presentatör och en medlem i fantastic four likaså kör han ett extranummer som darin. barnen ska uppträda med silverland, mamma mia, bockarna bruse, äppelmelodin, carola. christina, ulla, eva, imtisal o sadde är våra tuffaste konkurrenter.

det kommer bli så kul o det kommer säkerligen vara så att fröknarna har mer kul än barnen.. haha.. 2 barn ska klippa bandet o vi ska skåla i cider o mingla runt.

på kvällen ska pox o jag umgås med danne o sigrid. vi ska till teaterbaren o äta o dricka cider!! det ska bli kul. första gången vi ska umgås alla fyra utanför aircalls arena. på lördag till söndag ska pox o jag vara barnvakt. vi ska vara med på gustavs simskola o sen ska vi besöka vattentornet o kanske upp till folkets park. på söndag ska vi till badhuset. på kvällen ska vi hem till syrran o walle o äta o dricka. till söderledskyrkan o lyssna på en hårdrockskonsert som är något modifierad. stå framför en eld. måndagen blir det kanske tåget o annars vet jag inte riktigt..

ha en bra helg allihopa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0