Publicerat: 2008-10-31 Klockan: 14:54:12

rekordfart

veckan har gått så fort att jag inte ens har hunnit reflektera över att veckan är över. ännu värre jag har inte hunnit tänka på att jag inte har uppdaterat min blogg sen i måndags. men nu är det dags för en turboblogg innan jag ska iväg och handla. jag fick förmånen att sluta lite tidigare idag så då hinner jag surfa innan det är dags att handla.

vad har hänt i veckan?

ja naglar gjordes i måndags hos milla. i tisdags fixade jag pass hos polisen, sedan fixades det en massa saker på stan tillsammans med sadjad. i onsdags slutade jag sent och efter det var det combatdags. yihaa! igår gick jag ner till stan från jobbet i spöregn/snöslask och träffade maria. när jag kom hem så var mina fötter som isbitar efter att ha gått i tygskor fram och tillbaka.

idag ska vi som sagt åka och handla på maxi (sadjad längtar och nej jag är inte ironisk). sen ska vi hem och äta mat till idol. imorgon är det utflyttningsfest hos oss. på söndag ska vi hem till pierre och där ska vi se på x-mentriologin tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ända anledningen att jag får med R är att han får ka korv med bröd sen=)

Kram!

2008-10-31 @ 21:28:43
URL: http://svansens.blogg.se/
Postat av: milla

2008-11-01 @ 11:18:33
Postat av: Milla

hoppas att ni får trevligt ikväll och att jag får se en massa härliga bilder imorgon. Jag får väl toppa oskars överraskning på förlossningen när kotten kommer eller nåt =)

2008-11-01 @ 11:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0