Publicerat: 2015-10-18 Klockan: 16:54:01

sjukhus

så var det dags igen. oplanerat. igår började noah klaga på ont i ryggen. närmre bestämt vid det opererade partiet. ungefär då fryser jag till is lite. så fungerar alla känslor från den tiden. men vi gjorde inget stort av det och när han skulle sova tänkte vi att han vaknar upp och mår som vanligt. men han behövde alvedon för att kunna somna.
 
på morgonen klagar han nästan omedelbart och får en till alvedon. efter mer klagan och ovilja till att gå så ringde vi 1177. de resonerade med sjukhuset och bestämde att vi skulle åka in till akuten. sagt och gjort. vi satte och oss väntade vid akuten och blev mottagna av 4 fantastiska människor som lyssnade, hade LÄST PÅ OM NOAH - (typ första gången någonsin vid ett spontanbesök....!), gjorde tester, läste på nätet för att se vad det kunde bero på. han svarade bra på undersökningarna.
 
det de tror är att det är en retning vid det opererade stället. muskler? nerver? de ville ej skicka till röntgen då han redan har fått så mycket strålning. så vi åkte hem med råd att bete oss som vanligt, ej prata om det och återkomma under morgondagen för röntgen om det kvarstår.
 
så vi betedde oss som vanligt. noah deltog på simskola men extremt hämmad. när han gick upp ur bassängen låste det sig och han ställde sig vid kanten tog sig för ryggen och grät. det mina vänner händer inte.
 
jag bär in honom till duschen och bannar mig själv för att "vi betedde oss som vanligt". vi rådgör med 1177 igen och de säger att vi kan åka till akuten igen. men efter ett tag släppte den värsta värken och vi bestämde oss för att åka hem.
 
nu väntar vi igen! vi hoppas på sträckning eller ngt sådant. och skjuter iväg krånglande skruvar eller ngt med skoliosen långt långt bort.
 
imorgon blir det förskolan och vi hoppas han klarar av det utan att pedagogerna behöver ringa dit oss. håll tummarna för att det går över av sig självt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tänker på er och Noah och håller alla tummar.

Svar: Tack!
Josephine

2015-10-18 @ 22:42:56
Postat av: Milla

Älskade lilla Noah, hoppas innerligt att det ska ge med sig och vara något lindrigare även om det aldrig är roligt att ha ont. Kram

Svar: Hoppas smärtan är som bortblåst idag! Kram
Josephine

2015-10-18 @ 23:23:46
Postat av: Heni

Älskade Noah. Tänker på er och hoppas på det bästa. Kramar
Heni

Svar: Tack bästa Heni! ❤️
Josephine

2015-10-19 @ 09:18:11
Postat av: Stina

Hur går det för Noahs rygg? Tänker på er! Kram!

Svar: Bättre! Men det blir röntgen imorgon. Dock samma vi skulle gjort i november. Så ej extra strålning utan bara framflyttad röntgen. Tack för omtanken. Kramar
Josephine

2015-10-20 @ 11:26:40
URL: http://blomsterv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0