Publicerat: 2014-03-06 Klockan: 20:17:06

kämpigt

Det är kämpigt nu. Med den lilla. Hon var nyss sjuk i 1,5 vecka. Sedan pigg ett tag för att i tisdags kaskadkräkas x antal gånger. Jag tappade räkningen efter 20. Rotaviruset tror de flesta. Det tror jag med. Första natten med magsjukan kräktes hon minst en gång varje timme. 1177 tyckte vi skulle åka till barnakuten för inläggning och dropp om hon kräktes en enda gång till.

Då slutade hon med det. Men då kom det från andra hållet istället.... Plus 40,1 i feber. Så idag när hon helt plötsligt kräktes igen åkte vi till barnakuten. 

Där konstaterade de att hon dessutom hade öroninflammation.... Tvinga i vätskeersättning och massa undersökningar. Sen hem.

I med vätskeersättning och kåvepenin. Kräkas. I med sista dosen för kvällen. Kräkas. Här kämpar och kämpar vi med vätskeersättningen för att hon ska bli kvitt magsjukan så kommer pencellinet och gör att hon kräks allt hon fått i sig.

Nu kom sadde precis hem efter att hämtat ut en annan sort. Hoppas hon slipper kräkningar av den. Låt henne få behålla vätskan imorgon. Hon är helt utslagen den lilla....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0