Publicerat: 2014-07-19 Klockan: 08:01:00

kottefamiljen

vi har under en längre tid haft en igelkott boende på vår framsida. häromdagen såg vi att det har blivit en hel urgullig kottefamilj. så vi har en mamma och fyra små barn som bor hos oss.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma o Majas mormor

oh så gullig den är.

2014-07-21 @ 15:49:47
Postat av: Helene

Hej! jag vet att inlägget ovan inte har ngt med saken att göra men jag har följt din blogg ganska länge och har en fråga jag tror du kan ha svar på! vi är ett gäng tjejer som ses och hittar på olika aktiviteter mellan varven och jag vet att du tillsammans med ett gäng tjejer oxågör det! Skulle så gärna prova på att dreja men hittar inget i närheten, visst har ni gjort det för länge sen? Vore jättetacksam för svar! Annars öppen för förslag att hitta på om du har!=)

Svar: ja vi drejade en gång för länge sedan men jag minns faktiskt inte var det var. men om du kikar under kategorin roligheter eller helger så kommer du säkert finna flera LUSTinlägg där jag skriver om roliga saker vi gjort. men spontana förslag är islandshästar, decopage, chokladprovning, boda borg, drejning, afrodans, bollywood, äventyrsbanor, paintball, stripaerobic, bubbel, vattengympa, go cart mm! lycka till!
Josephine

2014-07-22 @ 20:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0