Publicerat: 2014-01-15 Klockan: 23:54:00

inskolningen

det går bra för lovi på inskolningen. hon blir skrikarg på förskolan med. precis som jag misstänkte att hon skulle bli. om någon har det hon vill ha eller om någon råkar ta det hon har. ja då reagerar hon. kraftfullt. hon är ett sånt där barn som pedagogerna beskriver med orden; hon kommer gå långt i livet och det är ingen som kommer sätta sig på henne". ett sånt barn. japp. vi vet.
 
hon deltar på allt. miniröris, julgransplundring, mat, samling - då hon bestämt hävdar att hon ska få frukt så fort frukten syns, utevistelse etc. hon leker med bilar och ritar. det låter som lovi. idag sov hon där för första gången. hon somnade utan problem. hon blir ledsen/arg när sadde vinkar. de har vinkat i 2 dagar nu. 2 dagar kvar av inskolningen. sen blir det att börja på allvar.
 
grannavdelning med noah. de äter frukost och mellis ihop. plus att de har vissa aktiviteter ihop. som julgransplundring. noah skvallrade att lovi hade varit ledsen då. tydligen hade hon velat ha något i julgranen som hon inte fick;)
 
noah har med bytt avdelning. till 4-5 årsavdelningen. han trivs bra där. när någon av hans gamla pedagoger hälsar på honom berättar han vänligt men bestämt att han är ett månenbarn nu. han har fått en vän som han helst leker med men även andra vänner på avdelningen. de arbetar med tema och är skickliga på pedagogisk dokumentation. jag kommer definitivt sno idéer av dem.
 
det blir nog bra det här. tycker om att de är på olika avdelningar men ändå kommer träffar varandra lite och kommer umgås med varandra ibland.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klockren sammanfattning.

2014-01-16 @ 12:05:03
Postat av: Niclas

Sådan mor, sådan dotter!:)

Svar: Ungefär:)
Josephine

2014-01-17 @ 09:51:22
Postat av: Maria

Vad skönt att det går så bra. Tuff tjej Lovi - men det visste man ju redan ;-) Trygg i sig själv ! haha

Svar: Ja det går långt över förväntan! Skönt!
Josephine

2014-01-18 @ 15:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0